I'm a nervwrack (stavas det så? haha)

Hallå igeen! Ska möta de andra om en timme och nu är jag nervös :S Kommer få springa på toa hela tiden för att jag är så nervig haha! Nej men det går bra! Vi har ju chans att soundchecka vilket vi inte gjorde förra gången och då gick det ju bra... då borde det gå ännu bättre nu eftersom vi då redan har stått där en gång innan idag när det väl är dags ;) det är så spännande, åååh pirrigt i magen nu. Men vi har i alla fall varandra haha! Men även fast jag är nervös så ska det bli så grymt kul, det går inte att förklara känslan att stå på scen och sjunga, det är livet! Man glömmer allt annat och man är bara allmänt lycklig där uppe på scenen med allas blickar på en. Haha det sista lät inte speciellt kul, haha nej men känslan att veta att människor vill komma och titta på just dig är awsome! Hehe nu ska jag sluta skriva, jag är nervös hahahahahah! PUSS såses vi ikväll när jag är normal igen hehe. Men lite nervös måste jag vara, annars tappar jag fokus.








Tha big day.

Godmorgon! Är lite nervös nu faktiskt. Inte så jättemycket för själva uppträdandet utan mest för när vi precis sk gå upp på scenen och fixa allt, och likom förbereda oss. Plus att de som jobbar är typ proffs så man, eller jag, känner mig lite amatörmässig xD Men det ska nog gå bra. Även fast jag inte fattar allt de menar. Nu ska jag snart gå upp och duscha och fixa mig, äta lunch och sedan vid tre träffa de andra och så ska vi soundchecka nån gång mellan tre och fyra. Nu blev jag mer nervös men vi är i alla fall fyra om det så det är bra :) Nu skriver jag inte mer, men ska bloggar innan jag går så får vi se om jag är mer nervös då xP PUSS.

Mitt hår just nu, synd att det inte kunde vara så rufsigt coolt när jag gick ut, men det kan jag glömma, detta är endast en morgonfrissa x) Ser mitt hår inte lite ut som Kenza :D? haha önskedröm kanske.









these songs remind me of paris.





jag måste bara säga, hur fan kan den här låten få över ca 300 miljoner visningar o.O jag menar, det finns ju bättre låtar som förtjänar minst lika mycket views..


smelly cat, smelly cat, what are they feeding you?

Ligger just nu och kollar på Vänner, riktig mysigt. Försökte läsa en stund ur min engelskabok men jag kom inte så långt haha. Men den ska vara utläst tills tisdag så det blir väl att läsa massor imorn eller senare ikväll. Åh jag är så taggad inför valborg imorn! Är lite nervös men inte alls så mycket som jag brukar. Men det kommer väl imorn haha. Det är flera som jag och de andra känner som ska kolla så det är lite extra nervöst eftersom man vill göra bra för deras skull :) Men jag tror nog det kommer gå bra, det löser sig! Bara vi har kul så. Jag är så glad över att det värsta (känns det som för mig) i skolan är över nu. Det är inte så mycket kvar, det är bara att stå ut och försöka göra sitt bästa. Sen får det blir hur det blir med betygen ;) Nu ska jag kolla vidare, puss.


Nicki Minaj ;D

Hej alla igen! Nu hoppas jag att det går att ladda upp bild från mobilen. Har just varit hos morfar och pluggat lite, och nu är jag glad för jag har äntligen köpt biljett till Nicki Minaj konserten! :D wiie, det ska bli skitkul! Nu är jag i centrum och ska träffa Sara :) bloggar sen! Puss.


HAHA, de här är roliga.


Mys med kissen.

Godmorgon bloggen. Var inte så bra humör igår därför blev det ingen bloggning. Idag kommer jag heller inte kunna hinna blogga så mycket men det ska bli bättre, i promise. Efter valborg kommer ni få massa bilder :) Vi ska ju spela imorn på 164-festivalen i Kista ca halv sju! Kom dit vettja ;) Just nu myser jag med Saga, ska snart äta frukost och sen ska jag till min morfar och plugga lite (datorn här är lite knasig så måste använda hans). Förhoppningsvis hinner jag hitta på något kul när jag är klar, men man vet aldrig. Hoppas ni har en bra dag! KRAM.




Today's pictures.












Strawberries on a Friday.

Lite om gårdagen. Var och hälsade på min gamla skola med Noor igår, det va nice. Innan dess var jag och köpte ett par harem capri byxor och en ring på cubus. Me like a lot! 30 % i hela butiken, så skynda er dit innan valborg, ni kanske hittar nåt nice ;) Repet igår gick väldigt bra! Vi spelade för Ermias och han tyckte vi var grymma haha. Sen när vi spelade in så lät det väldigt bra. Hoppas bara det går lika bra på måndag! Haha juste i onsdags hade Josef bakat en typ tårta till Janne för att vi förlorade nyhetskrysstävlingen haha. Så det blev tårta på morgonen hehe x)

Nu sitter jag här och äter jordgubbar och lyssnar på radio. Känner för att gå ut i det fina vädret men jag orkar inte, ska ändå träna vid fem har jag bestäm nu. Kände att det var dags. Hoppas ni har en bra dag och kväll så hörs vi senare, ska försöka mobilblogga men då blir det oftast utan bilder för oftast går det inte att ladda upp inlägget om jag har bild med... skumt.



Jag efter yogan i onsdags.









Jag leker med min ring.











Bilder från repet igår när vi övade lite dancemoves haha!


Sunshine.

Hallå alla fina! Sitter just nu på bussen på väg hem! Åh det är så fint väder ute, man blir så glad! Hade först samhälle o sen på franskan hade vi vikarie så vi fick gå hehe. Ingen svenska heller för vi fick kompledigt eftersom vi hade nationella igår ;) så jag åt lunch och glass i skolan! Nu ska jag försöka plugga lite men mest ta det lugnt. Historian får jag göra imorn men det går fort bara jag sätter igång :) sen ikväll ska jag och morsan på bio och se den där filmen med Daniel Radcliffe (tror det stavas så), den heter iaf Woman in black. Den verkar vara väldigt bra! Jag ska även blogga lite om gårdagen och lägga in bilder när jag kommer hem, var så trött igår så jag orkade inte. Puss


No more svenska nationella.

Hej bloggen! Sorry för dålig uppdatering men det har mest varit pga av skolan. Och lite lathet haha och prioritering av annat ;) var på yoga igår för att försöka slappna av inför idag. Har just haft nationella akrobatisk i svenska. Det gick faktiskt ganska bra, så jag är nöjd. Vi får se om de som rättar tycker samma som mig. Men jag gjorde iaf mitt bästa för stunden :) nu är ja på tuben, ska möta Noor om 45 min och så ska vi hälsa på vår gamla skola. Det var ett tag sen sist. Men innan dess ska jag kolla runt lite i centrum och se om jag hittar nåt fint! Sedan blir det möte om husbyfestivalen och sedan rep så det blir nog mer bloggning senare ikväll! puss


tireeed. and boreeed.

Hej alla fina! Det är så skönt att vara klar med ett till nationella! Nu är det bara några kvar, och snart är det sommar! WOHO! Haha, borde egentligen läsa i min engelskabok, har typ 100 sidor tills imorn, hehe men jag orkar inte just nu. Gör det sen.. Annars har min dag varit bra, japp! Hoppas eran också har varit det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva det är därför som jag bara snackar skit haha ;) Finns säkert massa viktigt jag skulle kunna skriva om men jag orkar aldrig, det skulle ta för lång tid att skriva viktiga inlägg haha. Men jag ska försöka iaf en gång i veckan skriva om något viktigt eller nåt :P Nu är jag trött, som vanligt då.. Känner att det här inlägget blev kasst. BYE!

Senaste nytt btw;
- min telefonräkning från då jag var i Paris blev inte så hög som jag trodde (tur)
- jag har glömt (eller inte orkat) låna om två böcker från biblan så nu har jag fått en räkning där också.
jag ville inte lämna tillbaka dem för att jag inte har hunnit läsa dem än! så enkelt är det...



Nån bild på mig för ett tag sedan.


Svenska nationella.

Sorry för den dåliga uppdateringen men det är ganska mycket i skolan nu. Var hemma igår, mådde så dåligt på morgonen, men gick iaf på naturkunskapsprovet som jag skulle ha efter skolan. Jag hade ju redan missat det en gång pga att jag var sjuk, så nu kunde jag ju inte missa det igen. Men det gick iaf bra tror jag. Nyss hade jag nationella svenska läsförståelse. Det gick väl ganska hyffsat, det är alltid så skumma frågor.. Men jag orkar inte bry mig om det inte går så bra. Det blir ju inte bättre av att läraren sitter o kollar i mitt prov innan jag har gått, scaryyy! Aja det får bli hur det blir. Nu ska jag bara vänta på att matsalen ska öppna så jag kan få i mig lunch! Kram.


haha, jag i ett nötskal!



I am that friend... hehehehehe.


tomorrow comes when we are sober.



"So here we are but still I can't let go of the thought of loosing you no.
I wonder if we going to stay this way.
Will you remember what you promised me oh."


HAHA so me in Paris. fast jag tog bara 2 bilder.


No one knows what it's like.

Godmorgon! Vaknade/gick upp för typ en timme sen, inte bra... borde ha gått upp tidigare, speciellt eftersom jag måste plugga till mitt naturprov imorn :/ Har inte pluggat än.. I'm in trouble. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Ska iväg på dans vid fyra så måste hinna plugga åtminstone lite innan dess. sen får jag väl fortsätta med det efter när jag kommer hem. Hoppas bara att jag inte är för trött då.. Åh, alla dessa små problem. Igår var jag hos Alex hela dagen, vilket var väldigt trevligt. Jag fick bl.a lära mig spela Leage of Legends, haha det var lite svårt... men jag ska nog fixa det sen haha! Sen åt vi pizza, snackade och lyssnade på musik. En lyckad dag! :)

Åh gud vad jag längtar till sommaren nu. Det är så mycket kul jag vill och ska göra! Det är inte så långt kvar nu, bara lite grejs i skolan. Några prov hit och dit, inlämningar, nationella osv. Men det klarar jag! Det jobbigaste är som sagt över, och det var svenska muntliga. Det andra är jag inte rädd för, eller orolig över. Det får gå som det går. Jag orkar inte stressa över det nu. Inte när det är så kort tid kvar till sommaren. Åh, jag längtar! Och om en vecka är det valborg, haha jag är lite nervös, men det ska nog mest bli kul ändå! För er som inte vet ska jag och bandet spela då hehe. Scary men roligt :) Nu får jag faktiskt ta och sluta lyssna på musik och sätta fart med plugget... eh kommer inte hända. Har fixat så att mina låtar går att lyssna offline på mobilen nu, tur det för har knappt nåt internet kvar denna månad. Så nu kan jag lyssna ändå :D KRAM!



Haha, testade ansiktsmask igår xP



Tröjan jag köpte i fredags :)



PUSS!


You feel it.


Morsning korsning.

Godmorgon! Är trött, vill sova hela dagen, men det kan jag inte. Vill sova hela helgen men jag måste plugga till mitt naturprov. Får väl slappa nästa helg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så slutar nu. Jag kommer fixa tidsinställda inlägg nu som ni kan titta på sen, BYE.

Hade tänkt lägga in en gif-bild men har ingen aning om hur man gör,... typiskt.

rasberry.



Eye to eye, cheek to cheek, side by side.


en himmel gjord av järn.

Godkväll mina vänner! Jag har haft en lång men väldigt rolig dag! Började fem i tio vilket gav mig en sovmorgon till åtta hehe! Hade samhällskunskap och franska och sedan slutade vi! Åt mat i skolan... mums det var köttfärssås och spaghetti! Däremot är jag inte så förtjust i chokladpudding så det blev ingen. Efter lunchen åkte iag jag och Malin till Vällingby och gick runt och shoppade lite. Jag köpte en tröja jag spanat in ett tag, kan lägga upp bild sen nång gång (kommer nog inte hända haha). Jag köpte även ett par aprikosfärgade shorts som jag gillar väldigt mycket. När vi hade kollat runt en stund gick vi och fikade och snackade om allt möjligt. Trevligt!

Sedan var jag tvungen att gå, så då åkte jag till Hötorget och träffade Malin, haha inte samma Malin utan en annan Malin xD Vi gick sedan på bio och såg Iron Sky. Det var en väldigt bra och intessant film. De lyckades ironisera nazism men ändå få in en underton av allvarsamhet (heter det så haha). Ganska lyckat.

Nu är jag trött, har ont i huvudet och vill sova haha. Men ska nog se på några avsnitt av Vänner innan jag går och lägger mig. Hoppas eran dag har varit bra, om inte.. var glada för nu är det helg! Även fast jag måste plugga hehe.... men det ska nog gå bra :) Det värsta är över nu enligt mig iaf (svenskatalet). PUSS!






Carros födelsedags middag!

Tänkte berätta lite om Carros födelsedagsmiddag i lördags! Innan middagen var Nina och Wilma hos mig, vi hade planerat att snacka om Way Out West, men vi spårad ur och snackade såklart om massa annat ;) När Nina hade gått fixade Wilma mig inför middagen. Haha är det bara jag om älskar när folk sminkar mig och håller på med mitt hår? Jag skulle passa bra som kändis, de blir ju alltid fixade! Mötte iaf up de andra efter och vi åkte till Carro. Det var en väldigt trevlig kväll med god mat, godis, tårta, filmvisning av barnhemmet och trevligt sällskap. Haha gud vad vi (eller några, inklusive jag) skrek under filmen haha!



Makeuptime!







<3









Min outfit för kvällen:
Top från: Gina Tricot
Shorts från: HM
Strumpbyxor från: Indiska








<3




I do remember.


four minutes.

Heej! Nu är jag hemma från skolan. Idag har varit en nervös dag haha. Hade först historia där jag försökte anstränga mig med mitt arbete (jobbar med granatchock). Det gick ju sådär hehe. Men sen på matten lyckades jag faktiskt göra några tal! Sen var det dags för lunch och jag fick inte i mig så mycket, var så himla nervös. Sen fick vi vänta ett tag på rasten innan vi skulle ha våra tal. Tillslut var det dags, jag var väl kanske den 5e som talade och det gick faktiskt ganska bra. Haha och jag lyckades göra talet på exakt 4 min!! Det hade jag lyckats med hemma igår och jag ville verkligen klara det igen, men hur stor är sannolikheten att jag skulle göra det igen? XD Efter det gjorde jag lite matte med Malin som jag skrev i förra inlägget. Det gick bra!

Vad har jag då gjort den här veckan?

I söndags efter att jag skrivit klart talet och gjort historieuppgiften gick jag och yogade. Det var så skönt och jag blev verkligen avslappnad! Riktigt skönt var det ;) I måndags hade vi rkua möte med politikerna och efter det stack jag och Ibbe till Lilla Stugan och chillade där e stund :) Sen i tisdags hade jag engelska nationella muntligt. Det gick väl hyffsat, kunde gått bättre men det var väl okej..

Igår var jag också och yogade för att jag skulle bli avslappnad innan jag skulle träna på mitt tal. Det blev jag inte precis tyvärr. Yogan i Hornstull var bättre så ska nog ta mig dit igen istället.

Nu ska jag snart äta och försöka göra något/några mattetal till, och även försöka mig på franskaläxan. Sedan blir det av till repet vilket ska bli väldigt kul! Har längtat efter det efter all denna skolpress. Det här var nog första gången i gymnasiet då jag verkligen var nervös på riktigt haha! Men jag klarade det ;)




Ofattbart.

Ett STORT förlåt för att jag inte har bloggat, men mitt internet har som sagt inte fungerat och sen när det väl fungerade hade jag inte till att blogga pga skolgrejer, bl.a mitt svenskatal som jag hade idag. Det gick faktiskt väldigt bra och jag gjorde det på exakt 4 min på sekunden :D men vi får se om innehållet är tillräckligt bra för att jag ska få ett högre betyg. Jag ska försöka uppdatera om allt jag har gjort ikväll elr imorn. Nu sitter jag och pluggar matte med Malin så det är bäst att jag fortsätter med det nu :) ikväll blir det rep, äntligen! Och snart är det valborg :) kram.


Vet inte.

Hej bloggen! Vet att det inte blir så mycket bloggning just nu men internetet på vår dator fungerar fortfarande inte. Förhoppningsvis fungerar det imorn men man vet ju aldrig. Är nu hos min morfar där han åtminstone har internet. Har typ skrivit klart mitt tal men jag vet inte riktigt om det blev jättebra. Det är svårt att veta exakt hur man ska skriva det så att det blir rätt, och vad man ska ha med och inte. Men jag ska göra lite småsjusteringar imorn och försöka få någon annan att läsa talet och se om jag har med allt.. Hoppas det går bra! Ska berätta om gårdagen men nu har jag inte tid, måste göra klart historian också.. fan vad jag hatar skolan just nu! Bye.

Det SNÖAR i april!

Öh ja, vaknade till rubriken! Kan inte fatta att det snöar, vad fan är det här?! Ska man behöva pendla mellan vinter och vårkläderna var och varannan dag? Inte kul det här!

Ska iaf möta Yogi, Alitzel och Sara om en timma och köpa present till Carro som fyllde år i torsdags :) ikväll ska hon ha middag vilket ska bli kul och trevligt. Måste bara hitta nåt att ha på mig som jag inte fryser ihjäl i när jag går ut :P

Nu måste jag fixa mig så jag hinner med allt, kraam


Friday the 13th.

Har inte vågat blogga, trodde jag skulle dö.. HAHA nää så är det inte, jag brukar faktiskt få tur vid nr 13, vi får hoppas att nåt kul händer idag då x) Ät just nu hos min morfar och skriver på mitt svenskatal. Jag hoppas att det blir bra men jag vet inte.. Men jag har ju lite tid på mig iaf.. Men det skulle vara skönt att kunna bli klar snart. Aja jag har ju helgen på mig och sedan lite av nästa vecka :) Snart ska jag på dans så bloggar ikväll! Byye, ha inte otur nu mina vänner ;)


Friends.

Ligger just nu och kollar på vänner! Åh vad jag älskar den serien! Lagade lite pyttipanna och gjorde varm choklad som jag åt och drack för ett tag sen till mitt serietittande :) imorn ska jag ägna dagen åt att skriva mitt svenskatal och försöka göra historian! Sen vid fyra ska jag på dans, mycket att hinna med! Nu ska jag titta vidare! Puss ;)

Öh och bilden råkade bli sne men det får va så xP


It's going forward.

Vi har nu repat och känner oss nöjda och lugna inför Valborg! Det här kommer nog gå bra :)


I'm sorry.

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att mitt internet inte fungerar på datorn! Fattar inte varför :( sen kan jag inte lita på att det fungerar att ladda upp från mobilen.. Igår hade jag iaf utbildning med rkua. Non smoking generation var där och höll i utbildningen! Det var mycket intressant! Idag hade vi även möte och snackade lite om regler osv. Ikväll ska jag repa med bandet och nu måste vi satsa för det är snart Valborg och då kan vi inte vara dåliga haha, det skulle bli pinsamt :P innan dess ska jag handla med min mamma och försöka... Ja jag sa försöka, göra nån läxa. Kram!


Daamn.

Är inte på värsta bästa humöret för mitt internet på datorn vägrar att fungera! Så jag får se om jag lyckas ladda upp det här via mobilen. Idag har jag inte planerat så mycket, ikväll är det möte inför Husby Youth Festival osv. Annars har jag faktiskt börjat på franskaläxan. Ska snart göra klart den. Vi hörs!


Kommer inte på någon bra rubrik.

Godkvälls! Det blev inget fotograferande idag, det var så kallt så vi struntade i det. Istället gick vi och gungade lite och stack sedan till centrum och fikade och snackade om livets stora gåtor haha. Trevligt var det i alla fall! Spinningen gick väldigt bra! Jag kämpade på och är riktigt nöjd med mig själv. Tur att jag gav spinningen en andra chans ;) Efter spinningen tog jag mig en varm choklad. Har däremot inte gjort klart någon läxa... om inte läsa lite i engelskaboken räknas. Jag börjar känna mig lite stressad här nu :S Jag orkar inte med skolan!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAH! Var bara tvungen att få ur mig det.. Nu trögar sig datorn så jag skriver inte mer nu. Ciao!

Morning sunshines.

Sorry för ingen uppdatering igår men jag orkade inte bara haha. Var med Jenny hela dagen igår, var så länge sedan vi sågs så kunde inte vänta på att få träffa henne :) Vi var och fikade på Vurma i Hornstull. Det var väldigt gott och mysigt! Efter det köpte vi yoghurtglass i gallerian och åkte sedan hem till mig och kollade på: på spaning med bridget Jones! Jag dör alltid av garv då hon ska åka skidor xD!

Idag ska jag träffa Alitzel och hon ska fota lite typ om det blir fint väder. Sen ska jag förhoppningsvis göra någon läxa, och vid halv fem ska jag på spinning! Så ser väl min dag ut :) kram


Lovely day.

Det här har varit en lång och rolig dag! Skitkallt var det ute, men som tur är hittade jag och Wilma till cafét, som heter Petite France, och kunde komma in i värmen. Jag beställde en grillad kycklingmacka med sallad. Man fick även thét (konstig stavning) på köpet! Sen fick vi en jättegod liten soppa bara för att det var påsk haha. Det var i alla fall en god lunch och definitivt värt pengarna! Till efterrätt åt vi en god citronbakelse och pain du "russin". Vet inte riktigt hur man stavar russin på franska men det var i alla fall en smörig bulle med russin i. Så jävla gott! När jag vaknade i morse fick jag även ett sött litet påskägg av min mamma :)

Efter att jag och Wilma suttit och ätit ett tag så kom även Robin dit, trevligt! När vi alla var mätta och belåtna gick vi ut och promenerade en stund på Kungsholmen (där ligger även cafét). Det var mysig men kallt. Vi tog lite bilder och snackade. Sedan skulle Wilma hem och packa eftersom hon åker till Prag imorn! Då stack jag och Robin till mig och snackade, lyssnade på musik, jag demonstrerade Loreen-dansen haha! Vid sju åkte han hem och sen vid halv åtta kom Carro hit! Vi snackade, kollade på gamla bilder och hade det allmänt roligt ^^

Nu gör jag inget speciellt, chattar och vill inte sova ;) Imorn vet jag inte vad jag ska göra, ska försöka hitta på nåt och göra en läxa.... vilket jag inte gjorde idag såklart! PUSS!



Ett litet collage från idag.
1. Jag och Robin
2. Jag innan jag gick
3. Jag på joggingtur haha
4. Söta Wilma med sitt duckface



Vackert.




bitch on the road.

Gick upp vid halv tio idag, åt frukost och stack sedan ut och joggade haha! Man borde göra en dokumentär om mig när jag joggar för jag blir alltid så sur haha! Tänk er mig springa och svära och se sur ut! Men det är enda sättet för mig att pusha mig själv; vara en riktigt bitch mot allt som är omkring mig när jag springer. Det är därför gym inte passar mig, jag skulle nog bli utslängd för att jag kanske råkade vara otrevlig eller nåt haha!

Nu har jag stretchat, duschat, klätt på mig osv, och lyssnat på musik och dansat lite haha. Ska strax möta Wilma och så åker vi in till stan och möter Robin och så går vi på nåt mysigt café! Känner att jag borde göra någon läxa när jag kommer hem... så får det bli! Om jag gör det får jag äta mitt påskgodis haha! Kram på er.








I dreamed weid dreams. FYI.

Godmorgon bloggen! Ville sova så länge jag kunde så jag gick och la mig efter två avsnitt av vänner. Gårdagen var rolig haha. Blev klar med min historieinlämningsuppgift (en liten sådan), jobbade jättebra på matten, fick god mat och glass till lunch! Sen på samhällen hade vi slagit vad med Janne att om vi fick 10 i snitt på nyhetskrysset skulle vi få glass. Om vi inte klarade det skulle vi baka till honom och Anki. Haha vi fuskade med facebook (inte alla), men ändå klarade vi inte det. Men eftersom Janne är så snäll fick vi glass ändå! :D Men vi måste baka till honom sen haha. Idrotten var också rolig, vi körde stressboll och då skrek hon en siffra typ fem, och då skulle fem från vardera lag springa in på plan och köra en random bollsport. Samtidigt spelade vi musik och jag blev glad för Euphoria spelades när jag sprang efter fotbollen haha! Men sen råkade jag göra självmål så det kanske inte var så bra hahaha....

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har slappat nu på morgonen men jag känner för att inte sitta inne hela dagen. Det skulle vara en dålig början på mitt lov som jag har sagt till mig själv inte ska bli ett latlov. Men jag får väl i värsta fall göra någon läxa så är jag klar med det :) Har chans att få B i samhällskunskap så nu måste jag kämpa på! :D

Kom på att det är långfredag idag... är något öppet då? Följer de tradtionen att man ska vila hela dagen? x) Hoppas inte för då blir jag uttråkad :P kanske ska jobba en runda sen haha. Blev så sugen på det nu.. Aja vi får se hur det blir :)



Ibland skrattar jag faktiskt..


Morning.

Godmorgon! Orkade inte blogga igår, var för trött haha. Dagen var väl hyffsad, inte så speciell. Lång var den i alla fall. Hade även utvecklingssamtal vid fyra, och det gick bra. Är mer nöjd med mina omdömen nu än vad jag var när jag först såg dem. Efter det åkte jag och min mamma till Vällingby och åt på Subway! MUMS! Sen åkte vi hem och gjorde inte så mycket. Jag höll på med min historiagrej som jag typ ska lämna in idag. Sen kollade vi på några avsnitt av Vänner och sen gick jag och la mig haha.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, äter frukost och försöker fortsätta på min historiagrej. Jobbigt men det ska gå! Idag är ju sista dagen och sen är det looov! :D Äntligen! Men jag har mycket jag måste göra på lovet. De nationella proven börjar ju efter lovet och jag har mitt tal på torsdagen så jag måste verkligen få ihop ett bra tal!
Nu ska jag äta vidare så hörs vi sent ikväll, hinner inte blogga emellan. Ska på rkua-möte och sedan repa. BYE!

no comment.

Godkväll! Har inte varit på superbrahumör idag så därför har jag inte bloggat. Var på ett möte om Husby Youth Festival efter skolan. Jag ska vara med och arrangera den festivalen så det ska bli kul. Gissa vilken artist jag ska försöka skaffa dit haha! Hade som sagt bara två lektioner idag, det räckte kan jag säga! Har så mycket nu att jag bara vill strunta i allt. Sen är jag inte hundra procent nöjd med mina omdömen heller... suck. Jag orkar inte bry mig om det längre! Jag vill bara ha lov! Nu ska jag sova, godnatt!

Love is where you find it.

Åh, nu är min kära mamma på väg hem med grekisk mat! Det behövs verkligen, kanske inte välförtjänt haha men ändå! Känner att jag måste ta tag i saker mer på riktigt nu! Det är dags nu! Det var bara det jag ville säga haha, puss till er alla fina där ute! Och jag ska inte vara rädd för nationella svenska muntliga... det ska gå bra, bara jag är mig själv och vågar!



Fina Loreen i Alex Shulmans show!


It's a mystery why I can't stop thinking about you.

Godkväll bloggen! Jag har seriöst inte gjort något vettigt alls sen jag bloggade sist, om nu inte sjunga samtidigt som man gör armhävningar räknas? Det är faktiskt bra träning för rösten haha! Det fungerade faktiskt! Kan ni tänka er? ;) Alltså jag är urusel på att ta tag i saker, alltså skolarbete. Jag har fan bara latat mig idag jämfört med vad jag kunde ha åstadkommit... jag blir galen på mig själv ibland.. tror att en halvtimmes till en timme ägnande åt skolarbetet under hela dagen är enough. Långt ifrån. Men imorn ska jag fan satsa! Haha jag måste ju, ska ju ha läst till en viss sida tills imorn på engelskan... jag orkar inte med mig själv ibland :P Även fast jag har drömmar och hellre vill följa dem än skolan så måste jag ju börja någonstans för att lyckas... skolan x)

Nu är jag för trött typ.. men jag måste ändå läsa lite i boken innan jag sover. Oc grejen är att det inte bara är den där boken jag har att göra! Det är myyycket mer... men nej då jag tar det lugnt som om boken är det ända jag har... herregud! Aja, jag får skylla mig själv när jag skjuter upp allt och latar mig. Jag vet ju att jag blir klar jättefort bara jag sätter igång och inte låter något störa min fokus. Får väl jobba lite på den där biten hehe.

Här kommer fler Parisbilder, alla är Saras.














bit för bit igen.

Hej bloggen! Filmen var väldigt bra och rolig haha! Den rekomenderas! Orkade inte blogga igår och så var jag tvungen att läsa i min engelskabok. Idag har jag varit hemma från skolan, mådde dåligt imorse, mådde illa och blev surrig så fort jag blundade. Är inte helt frisk än. Typiskt. Jag tycker inte om att vara sjuk. Vem gör det egentligen. Nej men jag brukar nästan aldrig bli sjuk.. och nu har jag varit sjuk två gånger på två veckor... rekord för mig! Har i alla fall försökt läsa lite mer i engelskaboken men det går trögt. Men jag vet att jag kommer hinna läsa alla sidor som jag ska göra tills imorn. Vi har randigt imorn så jag har bara två lektioner, börjar typ halv ett eller nåt. Skönt!

Har egentligen ganska mycket skolarbete jag måste göra men jag orkar inte stressa. Det mår jag bara sämre av. Jag får ta det i min takt bara jag gör det. Det ska nog gå! Men samtidigt är det svårt eftersom jag inte är frisk, då orkar man inte ta tag i såna saker tyvärr. Tålamodet blir kort vid dessa tillfällen. Klockan är ändå bara snart tre och jag ska väl inte sova förrens om ca sju timmar... då borde jag hinna med lite saker jag måste göra i alla fall. Vi hörs senare! PUSS.






Biotajm!

Nu ska jag gå ut och möta Sara och Yogi och sen ska vi hämta ut biljetter till bion ikväll. Vi ska se This means war! Den verkar bra så det ska bli kul! Har även inte träffat dem på länge så det ska bli kul att ses igen :) KRAM!



Welcome back, red lips.


Fler Parisbilder.




























fina fina Loreen.

Hej mina fina! Åh gårdagen var så underbar! Eller den började inte så underbart. Vi fick först stå och vänta ute i kylan i en timme, ja det var kö redan när vi kom. Och sålklart skulle alla se Danny haha! Vi kom tillslut in men det var så trångt och alla puttades så vi fick inte värsta bra platserna me de dög ändå :) Först sjöng Sarah Dawn Finer som var the host för kvällen. Efter det Kajsa Grytt, och sen..... kom Loreen då de hade släckt ner! Man såg alltså inte så mycket... Men man hörde <3 Först sjöng hon en låt av Björk som jag ej vet vad den heter. Sen sjöng hon Euphoria... åh det var så fint så jag grät haha! Efter det sjöng hon My heart is refusing me.

Det är så fantastiskt att hon kan sjunga så himla bra trots att hon har haft halsfluss denna vecka... haha jag är sjuk nu och när jag försöker sjunga låter det bara eeeuww haha. Efter Loreen kommer jag inte riktigt ihåg vem som sjöng, men sen när Danny kom blev det ett jävla liv. Det roliga var att han sjöng falskt på vissa ställen... och sen när han var klar så gick alla småtjejer.. typiskt att Loreen inte var efter för då hade jag kunnat sno deras gamla platser :P Övriga artister var Moneybrother, som faktiskt var riktigt bra! Och sedan Adam Tensta och Tenst gospel choir som backade upp de flesta artister.

Det var en väldigt trevlig kväll, även fast det var så mörkt så jag inte kunde ta några bilder på Loreen, men jag filmade och där hör man i alla fall :) Men Robin länkade mig ett klipp där någon annan filmat och där ser man bra! ;) Sen såg jag Ana Gina btw och då blev jag glad :D!







Så här satt vi.



Jag och Robin <3



Sarah Dawn Finer!


RSS 2.0