Avril Lavigne - Wish you were here <3



"And I remember all those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here"


Långt inlägg my friends ;)

Nuuu kära bloggläsare tänkte jag försöka skriva om vad jag har gjort de senaste dagarna :) Bra va? Som kompensation för att jag inte bloggade då alls.. hehe. Filmen vi såg i söndags var iaf jättebra, vi garvade mycket haha! Så Friends with benefits borde ni se! ;)

I måndags var jag hemma från skolan, kände mig allmänt dålig och orkade bara inte stiga upp ur sängen. Men vi hade ändå bara två eller tre lektioner så det gjorde inget. Fast sen på eftermiddan hade vi möte i det där projektet jag ska vara med i. Så nu heter vi Referensgruppen. Vi ska jobba med ungdomars inflytande och deltagande. Ska bli askul! :)

I tisdags var jag i skolan iaf, kommer inte ihåg allt jag gjorde då, men efter skolan skyndade jag mig (var stressad) iväg till nån slags "Inhouse kompetensträning". Det var någon slags kort föreläsning/workshop om ämnet attityd. Handlade om att man själv kan bestämma i vilken sinnesstämmning man vill vara i osv. Det var väldigt intressant.

I onsdags hade jag historieprov, gick faktiskt inte så dåligt som jag trodde att det skulle gå. Gick väl faktiskt hyffsat bra :) Sen på kvällen åkte jag till Spånga och så åt vi pannkakor (ug fast i spånga), och åkte sedan till Cybertown i Fridhemsplan. Det var lite annorlunda mot när jag var där senast, vilket var flera år sedan. Nu behövde man inte ladda om pistolerna vilket var skönt :) Det gick väl okej för mig haha, men jag brukar inte vara så bra på det. Vi körde iaf i olika lag. Vi körde tre pass, tre gånger 20 min haha! Man blev så jävla svettig :S

I går (torsdag), träffade jag Rebecka och vi var och fikade :) Väldigt trevligt. Men hann inte stanna så länge för sen skulle vi repa (utan Yogi som hade inspark). Det var kul! :)

Idag hade vi brandövning i skolan. Haha omg vårt brandalarm låter skitskumt hahaha! Blev fan skiträdd när det sattes på även fast vi hade blivit förvarnade xD Annars hände inte så mycket i skolan. Vi har förresten haft en tjej från estet på test i vår klass, vi får se på måndag om hon börjar eller inte :) Hoppas det iaf.

Hahah förresten, en skitrolig (typ) grej hände nån dag när jag väntade på tbanan på morgonen. Jag hade stått där ett tag och jag märkte att det stod någon bredvid mig, men jag visste inte vem. Sen efter ett tag kollar jag dit, och ser att det är Yogi!!!!! Haha omg hur kan man inte märka en av sina bästa vänner som står en meter ifrån tid på perrongen! Hahahahaha xD Det var lite kul iaf ^^

Fick också tillbaka min analys vi hade gjort på samhällskunskapen. Fick mycket bra (konstigt nog), haha men aja om det stod mycket bra så var det väl mycket bra xD!

Hahahaha omg juste, hade kondisgrej igår på idrotten! Herregud säger jag bara, jag har så jääävla dålig kondis så det inte är sant :( Kom fan in sist (av de som sprang). Hahah men jag tänker såhär: Det är inte jag som är långsam, det är dem som är för snabba! x) Jag springer (elr egentligen joggar haha) i perfekt och lagom takt xD!

Min dag har varit väldigt pms-ig, har haft det hela dagen.. suck va fan det är jobbigt :( Orkar inte vara arg och ledsen hela tiden... Aja, köpte iaf nya höstskor idag! :D Och ny mascara och foundation. Köpte också en ny halsduk och två nagellack igår :) Nu är det bara en miniräknare kvar haha xD Nej jag måste köpa mycket..

Ska strax sova ska ju upp tidigt imorn för vi ska ju på grönan och vi ska vara där tidigt så det inte blir för mycket kö :P Lägger in lite bilder imorn kväll typ på det jag köpt (om jag inte glömmer det). Bloggar imorn :) Kram!

Har btw färgat håret, lite mörkare blond, ångrar mig lite nu buhu :'( men aja får väl färga om det sen eller nåt..



Innan insparken :) Vill ha mitt hår där buuuhu dum jag är som ska färga håret :(



Hos Maria innan insparken ^^



Tomt dansgolv xP



Lite mer folk hehe :P



På handikappstoan innan bion :) Haha höll på att skriva: På handikappsbion innan toan xD
Haha är så hävla (jävla xD) trött just nu..



Snyggt uppställda saker :P Haha jag hade btw med mig vindruvor till bion (?) xD haha


ett STORT förlååt

Hej! Fööööörlåååt för att jag inte har bloggat! Har bara haft så mycket att göra och varit så trött. Men ska bli bättre snaart! Tänkte skriva ett långt inlägg om vad jag har gjort den senaste tiden igår, men då så ville inte internet fungera så det blidde inget. Tror inte att jag skriver ett långt idag heller, är skittrött. Men antagligen imorn :) Jag ska bli bättre på att blogga, jag ska verkligen försöka :) Ska snart sova, måste göra franska egentligen :(((((( blöäää... men vi hörs imorn! Hoppas att ni har haft det bra! Puss<3

Jag har piercat mig! :D

Jag vet att min uppdatering har varit dålig. Men ska försöka berätta lite nu vad jag har gjort. Men bilder kommer senare för jag har inte hunnit lägga in dem i datorn än :) I torsdags efter repet var jag på tjejforum en stund, haha det var kul. Och i fredags var det ju inspark. Jag åkte till Maria innan och träffade de andra tjejerna där, (haha fast jag var först :P). Sen så åkte vi till insparken. Det var ganska kul faktiskt, men musiken kunde vart lite bättre, men det var ändå okej. Vi dansade mycket men man orkade inte dansa hela tiden, så vi fick och tog luft då och då. Hahah och det roligaste på hela kvällen var när en random snubbe kom och dansade med oss, och höll armarna runt mig och Maria xD Hahah det var kul! Åkte hem vid ett, mötte min mamma vid slussen. Alltså det är ovanligt mycket folk ute vid halv två :O

Sen igår.... dååå.. tog jag navelpiercing :D!! Wooho! Haha fast det gjorde faktiskt ont :S Men det gick så snabbt så det gjorde inget. Och piercaren var schysst så det var bra. Haha och när vi skulle hitta den piercing jag hade valt där uppe (den är lila/rosa), så hittade vi först inte den, men tillslut gjorde vi det. Jag fick följa med in i deras personalrum och han pekade på deras diskbänk och ba: rör inte den. Hahah jag ba nää... väldigt hårt med sterilisering där, haha med det är bara bra! xD

Som sagt piercingen är lila/rosa. Väldigt nice! Har nu lyckats tvätta den för första gången, det gick bra, och nu ömmar det inte så mycket. Lyckades sova utan att mosa piercingen hahaha!
Jag var även på bio igår med min mamma, vi såg NiceVille. Den var väldigt bra, men sorglig. Höll mig typ hela filmen för att inte gråta men i slutet kunde jag inte låta bli ^^

Idag ska jag på ledarutbildning i kyrkan med Carro, och sen ikväll ska jag på bio igen xD Fast med Nina, Ibbe och Noor. Vi ska se Friends with benefits. Den är nog bra! Och sen så är det ju ett plus att Mila Kunis är snygg oxå ;)

Nä nu ska jag fixa mig vidare, måste hitta något att ha på mig. Får ju inte ha höga jeans nu ;( Haha måste köpa ett till par fast låga. Lägger in lite bilder senare :) Vi hörs!


Tha inspark!

Hinner inte blogga så mycket idag, ska ju på insparken o måste fixa mig etc. Jag lovar att jag skriver mer om gårdagen och idag + festen på lördag :P För jag kommer nog inte orka skriva så mycket när jag kommer hem i natt xP Wilma var här en stund, det var trevligt :) Snart, när exakt vet jag inte än, så ska jag och några andra tjejer i min klass träffas hos en tjej och sen åka tsms till insparken. Är väldigt taggad nu woho! :D Men jag hoppas att det blir kul! :) Vi hörs! Sakna mig inte för mycket nu! (Som om det kommer hända xP)

Byyye! <3

Oh happy day!

Heej bloggään! :D Hehe jag är lite trött just nu,... dagen var bra! Historian var lite tråkig. Matten däremot var rolig för nu fattar jag och ligger inte efter längre, tjoho! :D Och på idrotten hade andra halvan (min halva) gymintro så vi var i gymmet. Haha vi fick testa lite maskiner och sånt, det var skitkul! xD Ska snart repa, vid sju :P Orkar inte skriva så mycket nu haha men aja kan skriva mer senare, ska kanske, men bara kanske, ut vid 6 innan repet men vi får se hur det blir med det.... :P Vi hörs, hoppas att alla får en bra kväll! :)



Jag älskar mitt smajl ! Jag dör för mig själv <3!! HAHA

Hoobastank - The Reason




I'm not a perfect person. There are many things I wish I didn't do
But I continue learning. I never meant to do those things to you.
And so I have to say before I go, that I just want you to know

I've found a reason for me, to change who I used to be .
a reason to start over new, and the reason is you.


I'm sorry that I hurt, its something I must live with everyday.
And all the pain I put you through, I wish that I could take it all away.
And be the one who catches all your tears, thats why I need you to hear...



I'm not your hero. But I wish I was.

Är nu tillbaka (öh ja för ett tag sen men orkade inte blogga då xD) från tandläkaren! Har nu tagit bort tandställningen! :D det blev skitfint!!! Hehe ser ut som en hollywoodstjärna haha, iaf tänderna ^^

Aja kan ju börja berätta om måndagen. Vi skulle ju egentligen ha orienteringsdag, men när jag har åkt halvvägs får jag ett sms ifrån fronter där det står att orienteringsdagen är inställd -.- Skitkul att jag redan var på väg till skolan. Men aja jag åkte vidare och tog bussen hem. Jag hade liksom förberett mig ordentligt inför dagen, hade värsta regnjackan och fula mjukisbyxorna xP Sminkade mig inte ens. Men det var väl ändå bra att det inte blev någon orientering. Det hade nog inte vart så kul att springa runt i skogen när det regnar. Mina kläder skulle nog ändå inte ha skyddat så mycket x) Hade säkert halkat i skogen och gått vilse haha! Slappade iaf hela dagen därför bloggade jag inte.

Igår så hade vi vanlig skoldag, kommer inte riktigt ihåg om det hände något speciellt men det var nog bara en vanlig dag :) Sen på kvällen gick jag och Carro till kyrkan, UG. Det var kul! Vi hade tårtbakartävling, haha vår tårta var väl ganska god ^^ Den dög iaf.

Denna dag har varit en rolig dag. På naturkunskapen skulle vi göra en labb om toapapper. Fast typsikt nog glömdejag min rulle hemma men det gjorde inget. Sen på den s.k onsdagsrasten var det mjölkdrickartävling och en snubbe spydde xP Stackarn. Haha har det på film! Sen så hade vi skolfotografering och jag fick sitta! :D Yeey ville det! Hoppas klassfotot blev bra. Jag tror att mitt porträtt blev ganska bra, hann tjuvkika lite :P
Sen så hade vi engelskatest i aulan. Vi fick lyssna på en intervju och samtidigt anteckna, och sedan skriva en sammanfattning. Det gick bra! :)

Nu sitter jag och kollar på Pirates of the carrabien (stavning? xD), den första. Trodde att det var idol idag men det var det inte :( Har ätit upp min ben & jerry glass så nu har jag inget gott att äta :( Typiskt.. till och med skagenröran är slut xD

Jag borde egentligen göra matteuppgifter (som vanligt), men jag orkar bara inte nu. Får göra det senare och i helgen. Och sen har jag ju historiaprov nästa onsdag... vi får väl se hur det går..

Vi hörs! :) kraam :D



En bild jag tog i tisdags :)



Den smarriga/söta tårtan vi bakade :D






Jag och Maria gör vår toapapperlabb xD



Mycket människor som ska kolla på mjölkdrickartävlingen!



Många glas var de tvugna att dricka xD



Jag och Siham på svenskan :)



I väntrummet hos tandläkaren.



Resultatet! :D

goodbye my lovely mate

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat, har bara varit så himla trött! Jag lovar jag ska skriva ett långt inlägg när jag kommer hem, ska strax till tandläkaren och ta bort tandställningen! :D


Jävla bullar...

Jag är så jävla mätt! Har ätit nästan fem bullar!!! Fy fan vad jag mår illa hahahahaha! Men jag kunde inte låta bli, de var så goda! :D Är väldigt trött nu men ska försöka skriva lite ändå. Åkte som sagt till veddesta med Sara och Yogi. Där köpte Yogi en väska och så åt vi på Daisy's. Kebab <3 Sen åkte vi tillbaka hem till centrum och kollade runt lite. Men sen skulle jag gå, så jag träffade Nina och Ibbe på torget och vi gick till Wilma. Det var trevligt, vi snackade, lyssnade på musik ur Wilmas nya musikspelaregrej, man kan koppla in mobilen :D Trådlöst oxå hehe! Sen så hade Wilmas syrra bakat bullar så vi åt det också. Uuuuh jag mår såå illa :S Och imorn ska vi ha orienteringsdag :S UUUhh jag kommer faila sttoort! Hahaha men jag orkar faktiskt inte bry mig xD

Nu ska jag slappa, och förhoppningsvis inte somna. Lilla Saga ligger här bredvid mig och myser, så söt hon är <3 Men ska inte sova än, Wilma måste skicka lite låtar till mig först xP Hon har introducerat mig till Lykke Li och nu måste jag ha låtarna! :P Vi hörs!

Bild ingen bild tyvärr :(

Oleg Nejlik - Elektropop



Elektropop
dags att vi gör
Elektropo-op
broshan vi kör
Elektropop
Spelar nån roll
Elektropo-op
Hela Stockholm

Jag tar en gura tar en bira,
o sen jag spelar med en vän

Men när dom hör oss hör oss lira,
Då himlar dom med ögonen


i want to break free.

Tjaa! Har nu fixat mig klar. Det kom lite random sådär så nu ska jag träffa Sara och Yogi och vi ska åka till veddesta centrum och handla väska till Yogi x) Men vi ska inte träffas förrens om en timme så jag får väl underhålla mig själv på något sätt :P



Min lilla älskling skulle såklart krypa in under mitt täcke imorse <3



Jag imorse x)



Min outfit för dagen ^^ Och där ser ni mitt nya iPhoneskal



Körde med en annorlunda sminkning: vit eyeliner, vit ögonskugga och mascara bara på underfransarna, och glitter på överfransarna hehe.


I fear the homework.

Godmorgon! (Höll på att skriva dogmorgon...) Sitter här och äter musli med filmjölk/yoghurt typ :P Ska till Wilma sen vid fyra... så ja vad fan ska jag göra i fem timmar? Borde ju egentligen göra matte.. men blä det är ju tråkigt, iaf tråkigt på helgen. Men äsch så kommer det väl bli ändå.. Aja det är bäst att jag vänjer mig. Måste även läsa lite ur svenskaboken, så att jag inte behöver läsa som en galning senare... Men jag får väl tänka att efter jag har gjort läxorna så kan jag slappa och är fri.. iaf för stunden x) Men sen är det ju skola imorn igen :( bläää, men aja, bara att vänja sig. Annars kommer jag inte kunna bli vad jag vill och tjäna pengar och jobba..

Nu ska jag äta vidare, och sedan väl göra mina läxor. Det vänder sig inom mig när jag tänker på det :( Jag vill verkligen inte :( snyft dumma läxor :( Aja vi hörs senare!



En trött jag just nu!


i will fall asleep...

Hej igen! Nu har Sara gått hem. Det var trevligt att hon hälsade på iaf ;D Nu är jag trött, ska snart sova ska bara äta lite chickennuggets med ris. Skumt att jag är hungrig när jag redan har ätit så mycket... Det var som sagt kul på bröllopsfesten. Vi fick god typ turkisk mat från någon cateringfirma, och tårtan var skiitgood! Choklad och sen vit marsipan, mums! Hade några att snacka med under kvällen så det blev inte tråkigt iaf :) Orkar tyvärr inte skriva så mycket mer, är inte van vid att vara uppe så här "sent". Haha halv ett är sent för mig nu för tiden.



Detta hade jag på mig :P



En bild från kvällen :P



Jag, dålig kvalité :P

short.

Är nu tillbaka efter bröllopet. Vi missade typ cermonin/vigseln eftersom haha vi inte tillhörde de "närmsta" xD Så vi var med på efterfesten typ haha. Det avr iaf väldigt trevligt :) Skriver mer om kvällen senare för nu kommer Sara hit en stund :) Vi höres!

dead and gone. i wish.

Sitter nu här och fönar mitt hår som vanligt. Gick upp alldeles för sent mot vad jag skulle, så tyvärr har jag nu mindre tid på mig att fixa mig etc... typiskt. Blä jag orkar/vill inte göra någonting. Livet är en plåga people! Och ni som tycker annorlunda: Kul för er att ni har ett bra liv och bara tänker på er själva! Jättekul! Ni kan väl dela med er lite av er lycka va?

Haha och så är det typiskt att jag ska på bröllop just idag. Haha jag känner verkligen inte för att vara glad för någon annans skull. Varför ska jag vara det när jag själv inte får den kärlek jag vill ha?

Aja har ingen lust att skriva någonting nu, annars får ni bara massa elakheter och sånt som ni lyckliga inte vill höra från någon som mig. Bloggar väl senare om jag har något kul att skriva. Det enda roliga med den här dagen är att bruden ska ha en gul brudklänning... Det ska bli intressant att se. Vad jag själv ska ha på mig vet jag inte riktigt. Har verkligen ingen lust med att klä upp mig. Kan jag inte bara ha jeans och en tröja? Nej, det skulle väl inte riktigt upppskattas bland gästerna. Alla dessa normer...

Vi hörs! Om jag nu inte har blivit påkörd, mördad, kidnappad, eller ramlat framför tåget, innan jag kommit hem.
Det skulle väl vara synd.. Jag kan ju liksom inte dö förrens jag har fått krama den person som är viktigast för mig, en sista gång?

Åh vad jag saknar dig just nu. Jag önskar att du vore här så att jag fick höra att allt blir bra tillslut. Jag vill ha dig här för du är den enda som förstår hur jag känner, åtminstone försöker förstå, bryr sig om mig, och vill vara med mig vare sig jag är glad, ledsen eller arg.

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Det är ändå hopplöst. Men trots att det är hopplöst lämnar du mig inte..
Och nu orkar jag inte ens skriva något mer, jag vill bara skjuta mig i huvudet, tejpa upp mig på väggen, skära sönder varje ådra i min förgiftade kropp, och bara hänga där på väggen som den jävla förlorare jag är. Vilken härlig syn det skulle vara.

blää nu skiter jag i det här. älskar dig så jävla mycket, ingen annan människa är så underbar som du, bryr sig så mycket eller anstänger sig som du gör. tack. tack för allt du gör för mig. vi ses snart.

Medina - Sann Romans




Alla har väl fallit nångång i trans
fått känna den där viben av sann romans
alla har väl fallit nångång i trans
jag vet inget om dig men jag är fast inatt
ja jag är fast inatt


Blickarna mötes vi fick kontakt
mitt bland alla människor en sommar natt
de va nånting där som drog i mig
ett smile några ord o jag dog för dig



do not fuck my life, and do not kill me julia.

Godkväll bloggisen! Är på lite bättre humör nu, dvs. inget "fuck my life i want to die"-humör. Hehe, lite är väl tack vare Wilma som underhöll mig på sms :) Gjorde inget speciellt nu på kvällen, slappade bara, lyssnade på musik och drömde mig bort. Funderar över vad jag kan skriva om i min framtida bok. Alltså fantiserade jag ihop några scener som jag tror kan passa :) Sen har jag kollat på idol som vanligt.

Ja... vet inte riktigt vad jag ska skriva :P Är lite trött nu. Jag vill egentligen börja skriva på min bok men jag vet inte riktigt hur jag ska börja osv. :/ Blää jag önskar att det bara kunde komma av sig självt. Men jag kan ju skriva och senare ändra och skriva om ifall jag inte är nöjd.

Japp, vi får se hur det går på bröllopet (stavning ? xD) imorn. Det börjar vid fyra så jag har ju hela dagen på mig att fixa mig, så det är ju en fördel för mig :P Sen får vi väl se hur länge vi stannar. "Efterfesten" kommer säkert hålla på hela natten, och folk kommer säkert bli fulla och... ja ni fattar xD inte så kul i slutändan hehe.

Nu ska jag lyssna vidare på musik, och drömma mig bort haha! That's my life ;D jag e så tråkig haha! Men jag kanske bloggar senare ikväll innan jag sover, annars höres vi imorn xD Byye!



Bild från tjejmiddan (a.k.a kakfesten) hos Alice :) Alla tjejer är tyvärr inte med på bild.

Again: FUCK MY LIFE , I WANT TO KILL MYSELF ONCE AGAIN!

Hej bloggen! Är inte på värsta blogghumöret nu för tiden. Har typ inget kul o skriva om. Så ser mitt liv ut... boring as hell... Dagen var iaf bra. Började fem i tio med samhällskunskap och jag hann göra några frågor. Franskan gick snabbt, och jag hann skriva ut min läxa innan lektionen började hehe. Lunchen var väldigt god, det var fläskkotlett med potatis och svampsås! Och till efterrätt fick vi crème brulé :D Smarrigt! Köpte även biljett till insparken, längtar som faaan! Ska bli skitkul!

Efter skolan kollade jag runt lite i centrum (själv jag vet, jag är övergiven), och köpte en fin tröja :) Nu har jag bara sååå tråkigt. Fuck my life gånger tusen miljoners gånger... Bäst jag vänjer mig vid detta då detta är hur mitt liv kommer att se ut föralltid typ.. Blä, och imorn ska jag på bröllop. Mitt andra bröllop jag varit på någonsin. Jag vet inte vad jag ska ha på mig men jag antar att det blir min svart/vita "slimmade" klänning. Slimmade är mitt egna ord för tajta.... Sen på söndag ska jag träffa Nina och Ibbe, det längtar jag också till! Har verkligen saknat dem! <3 <3 <3 Mina kära vänner :'3! Ful smilis jag vet men det ska se rörd ut typ haha!

Igår... vad gjorde jag då.... öööh juste var ledig... aja whatever det har jag redan skrivit om...

Vad jag ska göra nu vet jag inte.... alla är typ upptagna (som vanligt har ingen tid med lilla mig snyft).. och läsa eller kolla på film eller spela gitarr etc vill jag inte göra, det är tråkigt. Jag funderar på om jag ska ut och jogga lite kanske... kan vara en bra idé. Då är jag iaf ett steg närmare att bli ännu sexigare hahahahaha! Varning för ego häär ;) Nä, men det är nog en bra idé... Springa, bli svettig, och sedan duscha :D! Och sedan inte äta Ben & Jerry glass! Blöö kommer säker få massor av tårta etc imorn... då spelar det väl ingen roll om jag springer idag.. Får väl springa på söndag oxå då... :)

Nu ska jag sluta skriva för mitt liv är inte intressant. Dedikerar detta inlägg (varför vet jag inte) till en underbar person som faktiskt bryr sig om mig och stöttar mig no matter what! Tack för att du finns <3 Du betyder allt för mig och det vet du <3 Jag önskar att alla andra kunde bry sig lika mycket som du och jag gör, då skulle världen vara en bättre plats.. <3



Bilden är från Gotland i somras. Blev faktiskt brun den dagen. Men det försvann ju lika snabbt som det kom -.-






Lyckad tjejmiddag (kakmiddag) :)

Nu är jag tillbaka! Vi hade jättetrevligt! Haha fan vad vi garvade! Vi åt massa kakor och muffins etc. Alla hade tagit med sig! Och vi var väl typ minst 15 pers xD Haha vi körde "jag har aldrig"-leken, fast man var tvungen att äta kakor eller dricka saft xD Haha alla mådde typ illa för vi åt så mycket :P Kul var det iaf :) Ska repa ikväll och ska väl hinna göra franskaläxan innan. Glömde att jag hade det :P Aja, jag orkar inte skriva så mycket mer för jag lackar bara på mitt tangentbord -.- See ya!


Studiedag och tjejmiddag, kan dagen bli bättre?

Oj oj, dålig uppdatering av mig ser jag här. Kan bero på att mitt tangentbord fortfarande fuckar sig, så det är inte så kul att skriva då. Men kan försöka ändå. Hur var min dag igår, jo den var hyfsat bra. Hade sovmorgon, började tio med historia. Sen lunch, sen matte som gick bra och nu ligger jag inte efter iaf. Sista lektionen var engelska och då gjorde vi inte så mycket bara snackade. Vi har iaf fått vår provplanering nu och det jag kommer ihåg i huvudet är att jag har engelskaprov nästa vecka och historiaprov veckan därpå. Men det går väl bra hoppas jag.


På tunnelbanan efter skolan mötte jag Ibbe och Yogi, det var trevligt :) Även fast vi inte han snacka så mycket. Men Yogi träffar jag ju ikväll (förhoppningsvis), och Ibbe på söndag. Iaf, efter skolan träffade jag Nathalie och jag fick se hennes kontor haha. Det var också trevligt. Sen på kvällen slappade jag bara och gick och la mig.


Anledningen till att jag bloggar nu är för att jag har studiedag! :D Wiiiho. Ska göra några matteuppgifter men sen vid två har Alice i klassen tjejmiddag. Det ska bli kul! :D Hoppas bara att jag hinner till repet, annars får jag kanske hoppa över det en gång, för det är ju viktigt att vi lär känna varandra bättre i klassen, vi ska ju liksom gå med varandra i tre år :P Hoppas du inte dödar mig Yogi hehe.. <3


Ska nog även läsa lite ur boken som vi har fått i svenskan, den ska vara klar om typ 3-4 veckor och jag vill inte sitta sista dagen och läsa ihjäl mig. För sen ska vi ha prov på boken... ? Skumt jag vet, och det är fyra olika böcker... :P Aja nu har jag tröttnat på att skriva med detta tagentbord, vill bara döda det nu -.- Vi hörs sen!
Måste btw köpa biljett till insparken imorn! Alltså köpa imorn... hoppas det finns biljetter kvar!!!


Dagen och Larry Crowne :D

Tjaaa bloggen! Sorry för att jag inte bloggade nu på eftermiddan men jag hade inte tid. Träffade min mamma i centrum efter skolan och vi handlade lite och sen gick vi hem. Tungt att bära, hehe :P Sen så åt vi lite och drog på bio i Råsunda. Ja jag vet att vi typ är biofanatiker haha men vi älskar att gå på bio xD vi såg iaf Larry Crowne filmen. Den var bra men jag kunde inte precis njuta så mycket av filmen i slutet eftersom jag blev extremt kissnödig. Höll fan på att börja gråta HAHAHA! Jagv bet fan av mig nageln för att ha nåt att göra så att jag inte skulle kissa på mig. XP Fett weird jag vet :) Men sån är jag höhöhö!

Dagen i skolan var bra, hade först Naturkunskap och då snackade vi om ..... va fan hette det nu... inte hållbarhet... nåt med hållbar elr nåt alltså naturen... haha jag ska alltid glömma just det ordet... men aja ni kanske fattar vad jag menar. Något om planeten och hur den påverkas av det vi människor gör. Vi kollade på några korta klipp, vilket bara gjorde mig deppig över jordens välmående och arg över hur idiotiska människorna i detta samhälle är! Såklart inte alla men många..

Aja sen hade jag svenska och då fick vi lånekort från biblan och så lånade vi en roman. Man hade fyra st att välja på och jag tog någon som verkar bra. Kommer inte ihåg vad den heter än så länge haha. Hade iaf lunch sen, två timmar som ni såg i mitt förra inlägg haha. Skrev ut lite privata grejer därför satt jag vid datorn och hade tillgång till mig blogg xP Hade sedan franska och det var väl okej. Avslutade dagen med engelska då vi skrev en sammanfattning av filmen vi såg.

Har väl inte så mycket mer att säga just nu. Jag skulle kunna skriva mer men mitt jävla tangentbord fuckar upp sig, har fan ett eget liv. Det hoppar över vissa bokstäver även fast jag trycker på dem, eller så gör de två av samma bokstav -.- Fett irriterande... Aja nu ska jag lyssna vidare på musik, men tyvärr så fuckar sig youtube oxå.. I wish I had Spotify Premium :( Vi hörs! Kram!

Tänkte lägga in en bild men min dator är fucking irriterande så skiter i det.


fett coolt ;D

Haha tjaa sitter i skolan just nu och har rast! I två timmar! :D Hahaha är i datasalen, faaan min skola är bäst! I loveeee it! Ska ha franska vid 12.20 hehe har inte gjort läxan ska göra det snart ^^ Vi hörs senare ikväll my friends! Love :D

Lång dag, men rolig :D

Hej alla! Sorry för att jag inte bloggade alls igår. Mådde bara inte så bra så jag tog en liten bloggpaus typ. Men idag är det mycket bättre :) Har hunnit med mycket idag haha. Dagen började med idrott 8.00 -.- och vi skulle ha halvklass. Alltså ena halvan skulle göra en sak och den andra en annan. Och våra a och b grupper är väldigt dåligt blandade. Vi var liksom tre tjejer i min grupp, och endast en kille i den andra. Men de ska fixa det snart som tur är xD Min grupp spelade iaf fotboll, ute, i reget :O det var väl okej förutom att det regnade såklart. Den andra gruppen hade gymintro så de hade teori i gymmet. Haha och jag slår vad om att när det är vår tur att ha gyminfo och de ska köra fotboll så kommer det säkert vara fint väder bara för det :P

Sen hade vi iaf historia och sedan lunch. Vi fick kebabgryta med ris och vitlökssås. Skitgott! Fan vad jag älskar min skolas mat!!!!!! :D:D:D:D Haha, sen hade vi mentorstid, våran första haha! Då hade vi klassråd men det var typ ingen som sa något xP Efter det hade vi svenska och då skulle vi göra en analys av en bild. Antingen om utanförskap eller identitet. Jag hade det förstnämnda. Det gick väldigt bra, jag hann göra klart den på lektionen som man skulle :D Efter det hade vi engelska och då översatte vi resten av orden som hörde ihop med filmen. Sen så kollade vi en bit på filmen men vi hann inte klart. Och imorn ska vi skriva en sammanfattning om filmen xD Aja, det är väl bara at göra det.

Sen har jag även hunnit:
- Gå till biblan och snackat om en bok som det är lite strul med just nu xD 
- Snacka med Kyle i tele i en halvtimme typ
- Hunnit iväg på ett möte
- Stött på Nathalie och Nasir på vägen hem

Aja jag har gjort mycket idag iaf :P Ska snart göra franskaläxan så att jag är klar med den. Borde också göra matte men kan göra deet imorn eller på torsdag då vi har studiedag! :D
Vi hörs senare!



Här är bilden jag analyserade på svenskan. Bilden är från google..

all i want right now.

Hej alla! Sitter nu och lyssnar på musik som vanligt. Är lite hungrig men orkar inte laga någon mat. Har visserligen en burk nudlar... äter kanske det strax... vi får se. Åh, jag känner verkligen för att spela in musik. Få spela in sina favoritlåtar, göra en egen skiva! Fan vad jag vill det just nu! Det är ju vad jag alltid har velat, ända sedan jag var liten! Någon gång ska jag göra det! Kanske kan spela in lite i replokalen, de har ju en studio där.. Får väl göra det snart då. Vill ta sånglektioner också för att bli ännu bättre! Men allt kostar ju... Juste kom på att jag måste betala pengar till Yogi för replokalen -.- usch merr pengar försvninner. Hur ska jag då kunna spara till språkresan? Det måste gå, det måste det! Usch det är så mycket jag vill göra i mitt liv, kommer jag någonsin hinna göra allting?
Qui vivra verra - Den som lever får se.



Bild som Amanda tog idag.


Bilder från idag :D!



Först åt vi på Taco Bar innan vi stack till Bengans :)



AiluCrash! <3



Converse :)



Skivan :D!!



Postern! :D



Till Julia ! :D Hihihi!


AiluCrash!!! <3

Hej! Sorry för dålig uppdatering men var så trött igår. Kan berätta om kvällen. Skulle ju egentligen på Håkan. Vi åkte dit och var där typ vid sju. OMG ni skulle sett kön, den gick ända från ingången till skansen!! Säkert en halv kilometer lång. Och det var en timme innan det skulle börja! Fan vi skulle aldrig ha hunnit in i tid och vi skulle fått stå på sämsta platsen så att vi inte ens såg honom. Så vi struntade i det och gick på bio i råsunda i stället xD Lite synd att jag inte fick se Håkan men det gjorde inte så mycket. Vi såg iaf Bridesmades. Ja jag vet att jag redan har sett den men jag hade en gratis biljett så jag använde den ^^

Och nu.... idag så var vi och kollade på AiluCrash!!! De var skitbra!! Vi var liksom där en timme innan typ och så såg vi när de kom, haha och Ludde gick runt i affären som om ingenting haha och sen så frågade Amanda, Hanna och Yogi om kram så de fick det XD Sen så började de spela iaf, och vi stog längst fram hahahahah! :D Bästa platsen! De var som sagt skitbra! Filmade hela tiden! De andra tog bilder så lägger upp fler bilder sen när de har skickat :) Sen så hade de signering och det var kul hehe, en ritade en sol på min poster xD Och Ludde gjorde ett konstverk på min haha alltså han råkade skvätta med pennan när han skulle skriva till Julia :P

Det var iaf en lyckad dag. Jag köpte även ett rött skal till min iPhone :) Nu sitter jag och lyssnar igenom deras skiva och ska även lägga in låtarna på datorn och mobilen strax. Och även lyssna på det jag filmade idag och eventuellt lägga upp det på facebook :)

Btw min ena fot har typ svullnat upp mycket O.o och det kliar som fan,
måste ha bränt mig på något typ efter orienteringen i torsdags på idrotten...

Vi hörs snart igen! :)



Den jävla kön igår O.o!



Väääldigt lång!



I väntan på tåget efter bion igår :)

Lägger in bilderna från idag i ett separat inlägg xP


My new jacket <3

Hej! Har nyss kommit hem från att ha varit i skolan och även hämtat ut mitt paket som kom idag! Blev jättenöjd! Jackan passar jättebra och är väldigt skön! :D Så nu är jag glad. Definitivt värd 250 spänn! :D Vi fick btw tillbaka vår mattediagnos idag, hehe det gick sådär :P Men aja, får plugga mer matte nu i helgen. Ikväll ska jag ju som sagt på Håkan Hellström :D Ska bli roligt det med! Jag vet inte riktigt när jag åker men iaf så att jag får en någolunda (? xD) bra plats. Vi fick btw hamburgare idag i skolan hehe :P Och panacotta (?) till efterrätt. Det var inte lika gott som glass men det dög :P Nu ska jag se vad jag ska göra nu, ska väl chilla lite och surfa runt på internet :) Vi höres!



Här ser ni en del av min jacka ^^ Skitsnygg <3


Short cut lol bad mistake wrong fail wtf

Godkväll bloggisar! (xD) Det gick ganska bra på repet, och nu sitter jag här och dricker min läsk från skolan x). Gjorde samhällsläxan, yeey :D Men matten har jag inte gjort klart än... :S Får göra det imorn innan skolan. Har ju ändå sovmorgon så kan passa på att göra det då. Fast då blir det ju liksom ingen sovmorgon... men aja. Är väldigt trött nu så orkar inte skriva något roligt hehe. Bloggar väl imorn, ska ju på Håkan också så det kanske inte blir så mycket uppdatering, men ska försöka :) Hoppas alla mår bra, och godnatt!




Nudles! Äta nudlar.




Trefligt me sjaaaaack och ljeesk

Hej bloggen (haha)! Denna dag har varit bra. Hade först historia, och då gjorde vi inte så mycket. Sen hade jag håltimme i fem timmar! :D Riktigt nice! Men vi pluggade lite oxå men spelade även schack. Utomhus, haha, alltså ett sån där stort som är på marken xD Och jag var ett torn för vissa pjäser fattades haha! Och idag i matsalen fick vi läsk haha! De delade ut burkar xD Men det var nog för att de skulle gå ut imorn haha! Sen så hade vi orientering på idrotten och jag dog fan! Sprang som en galning (nästan...) men det gick väldigt bra! :) Vi var klara väldigt tidigt. Men nu gostar jag, bara jag inte blir sjuk igen :S På vägen hem träffade jag några från min gamla klass, det var trevligt men också lite konstigt att vi inte går i samma klass längre... :/

Nu ska jag typ fortsätta med mina läxor, hann inte klart på dagen. Säkert tack vare att vi spelade schack haha, och att jag "vilade" mellan varje samhällsfråga xD Sen vid sju ska vi repa så jag måste nog hinna göra samhällskunskapen innan. Matten tar jag med mig så får de hjälpa mig med den >.< Samhällen är nog viktigare att bli klar med tror jag..

Vi hörs senare ikväll! Ha en bra eftermiddag nu! :D



Plugga matte >.<



Läsken :D



Göra samhällsfrågor :P



Alla frågorna :P Vi ska göra till fråga 29 och jag är nu på 18 -.-


Too tired to sleep.

Jag har inte gått och lagt mig än :O Tönt på mig, haha! Nej men det är väl bara bra för då bloggar jag ju mycket? ;) Jag sitter fortfarande och funderar över hur jag ska få ihop pengar. Om ni har någon idé är det bara att kommentera, då blir jag glad! Ska iaf börja med att sälja mina gamla böcker och saker jag inte använder. Bättre det än att de bara står där och skäpar. Och så får jag ju pengar för dem och kommer då ett litet steg närmare min resa :) Guud vad jag längtar tills jag kan boka nästa höst. Om man bokar lite i tid så får man typ rabatt på 1700 kr :P Haha bättre än inget ^^ Måste iaf få en plats! Eftersom det kommer vara sista året då jag kan åka med på just den resan :S Uuuh nu blir jag nervös, det måste gåååå!

Aja det löser dig på något sätt! Vad ska jag göra nu? Vet inte riktigt, kanske kolla på nån serie? Eller nåt annat? Läsa kanske? Nä, det gör jag någon annan dag. Juste, på fredag ska jag ju till grönan och se Håkan Hellström! :D Yeey, det har jag sett fram emot! :) Sen den 23:e ska jag se Veronica Maggio <3 Hihi längtar tills det också.

har btw beställt en jacka (kanske redan har skrivit det...?), och de har ju packat den så jag får den någon gång nästa vecka! Det är en ganska tunn jacka, skinnimitation. Tänkte ha den i höst nu innan det blir för kallt, och sedan i vår :) Lägger upp en bild på den! Den är från ellos.se, en bra sida som jag kommer beställa mer ifrån sen! Om det nu blir så mycket beställningar vet jag inte eftersom jag ska spara till Australien xP Men något ska det väl bli iaf :)



Snygg va? Bilden är från ellos.se

AUSTRALIEN 2013, HERE I COME! :D

Godkväll kära läsare! Nu är jag väldigt trött och ska snart sova. Gjorde klart historieläxan som tur var, och hann även med att skriva en text till franskan. Så nu känns det lite bättre, bara hälften av alla läxor kvar. Men de gör jag imorn när ja har fem timmar håltimme!!

Stack ut och åkte till Hötorget med Sara. Där köpte hon ett par väldigt snygga skor (Y). Sen vandrade vi runt i centrum på jakt efter en skinnjacka men tyvärr hittade vi ingen bra.

Har förresten kommit på världens bästa grej! Värsta målet i mitt liv! Sommaren 2013 ska jag på språkresa till Australien! :D Är så jävla fucking glad! Men det finns ju såklart en hake... money, money! Jag har ca ett och ett halvt år på mig att få ihop minst 40 000 kr! Wish me luck säger ni väl sarkastiskt. Men fy fan jag ska faaaan få fram de där pengarna! Jag ska jobba så mina knogar blöder för jag ska faaaan åka till Australien!!!!!!!

Jag återkommer till det när jag har fått ihop lite pengar haha! Men har planerat att ha två sommarjobb nästa sommar, och skaffa något jobb nu i höst/vår på helger/kvällar. Ska även sälja massa skit på loppis och söka massa stipendium! Det här ska gå, det här ska gå fan! Jag ska åka till Australien!!!!!!!!

Aja, nu ska jag strax lägga mig, men av nån konstig anledning blev jag liksom pigg igen... är nog för att jag är så fett taggad inför Australien, det är fan det enda jag kan tänka på just nu! Sen är det ju en annan grej jag har glömt att berätta! Nästa termin så kan man få vara utbytesstudent i Frankrike i ca 1-2 veckor :D! Men de tar bara 25 pers så de lottar om det är många som vill åka :S Jag måste komma med!!!! Fan jag är så taggad på att resa, plugga, lära mig nya saker och träffa nya människor! :D

Nu ska jag sluta skriva haha, vi hörs! Puss!

Btw, filmen heter Little Miss Sunshine xD



Bild från google <3

Detta kanske ni inte visste om mig...

- Jag sjunger medan jag gör mina läxor så att jag inte ska bli uttråkad och sur och bara gå därifrån.
- Mitt humör är oftast som en berg-och-dalbana. Ena dagen kan jag vilja dö, och i nästa vara glad.
- Jag vill jobba med ungdomar eftersom jag själv har mycket erfarenheter av jobbiga saker.
- Jag skulle kunna gråta till alla filmer som har sorglig musik i sig, bara det är rätt stämning.
- Någon gång vill jag skriva en bok och publicera den.
- Jag tror aldrig att det har gått en längre period då jag inte har varit kär.
- Jag tänker alldeles för mycket, speciellt på allt dåligt istället för att tänka på det bra.
- Jag är inte rädd för ormar.
- Jag har nog aldrig sett något avsnitt av O.C.
- Jag har väldigt svårt att bestämma mig när det gäller saker, men jag har blivit bättre på det.
- Jag funderar ofta över om jag vill vara ett barn, eller vuxen.

Nu orkar jag inte komma på fler saker, och allt får ni inte veta heller ^^

Homework ftw... not! :D

Hello people! Borde egentligen göra min historieläxa just nu men jag passar på att ta en paus medan min mamma är ute och köper toapapper (haha wtf i know xD). Har faktiskt skrivit en fråga iaf :D En hel sida... o.O tänker ni då, men jag hade mycket att skriva, och det är ju inte precis som matte att det finns ett svar, utan här skulle man utveckla typ haha och skriva vad man själv hade för erfarenheter osv.

Hade bara engelska idag, vi kollade på film. Miss Little Sunshine tror jag de heter. Har sett lite av den förut, men den är väl ganska bra. Efter det hade vi it-intro lite snabbt och en åt jag lunch och åkte hem. Fan vad det regnar, så tråkigt :( Vill ha sommar igen... Suck, det kommer ta tid säger jag bara, innan den kommer igen. Aja, ska snart fortsätta med läxan, har ju fler att göra sen (samhälle, matte, franska). Så det är bäst att jag gör dem snart så slipper jag det sen och kan slappa hur mycket jag vill :D

Bloggar senare när pluggisen Julia är klar med her homework! (jag alltså haha)



Tomt var det i skolan i morse. Det var randig förmiddag så alla hade sovmorgon förutom vi små ettor (sammarna typ) som skulle ha engelska och it. Men när jag åkte hem så började alla haha! xP

Meer happyface! ;D



Chips och brownie, yeey :D + ett glas mjölk <3



Ana Gina :D


Happyface today :D

Haha, det är nog jag som har smittat er, Amanda o Alitzel ;) hehe men nu är jag nästan frisk iaf, och det är ju bra? Att nån är frisk? :D Hade bara naturkunskap idag haha, slutade efter det. Men min grupp gjorde klart vårt grupparbete i svenskan, och så stannade jag och åt lunch och gjorde lite av matteläxan. Så jag var väl ändå kvar till ett typ :P Lite korkat kanske ni tycker hehe men skolan kommer först (wtf liksom xD). Sen så åkte jag in till stan och träffade min mentor, vi gick på bio och såg Bridesmaids. OMG den va så jävla rolig! Jag säger bara Yogi, jag önskar att jag fick se den med dig, du skulle garva ihjäl dig, vilket skulle leda till att jag också skulle göra det ^^ Men vi får väl se den nån gång tillsammans när den kommer ut på dvd hehe :)

Har även nu på kvällen kollat på idol och på en bit av House. Haha ha är så gullig nu, och han är ju tillsammans med den där tjejen :D Haha, märker att jag gör många glada smilisar. Skumt att jag kan vara på så bra humör idag, och var helt fucked up deppig igår... fuuuck varför ska en viss person alltid ha rätt? ;) Jag skämmer ju bara ut mig när jag försöker övertyga någon om nåt som egentligen inte stämmer haha!

Nu ska jag kolla på The Ana Gina show,..... eller rättare sagt, The fabulous (stavning?) life of Ana Gina! :D Det hade ju premiär idag på svt play, klockan 16.00. Och nu är min mamma ute på macken, så förhoppningsvis kommer hon hem med en brownie som jag kan smaska i mig. Det förtjänar jag!

Och btw, jag har ett mål inför min framtid nu! Måste fortsätta tänka på det så att jag inte bara ger upp skolan helt. Vi har ju fan så mycket uppgifter att göra nu så jag vill fan bara gråta :( Vi hörs! Kram till er alla :)



Värd att se!

sick as a julia

Tja! Anledningen till att jag råkar blogga väldigt tidigt är för att jag är hemma från skolan idag. Är fortfarande sjuk och kände mig för dålig för att orka gå upp ur sängen idag. Hade sovit såligt också så det vägde över. Har inte gjort så mycket alls, bara vilat ch typ ätit. Har inte orkat göra läxorna än men måste göra dem snart (imorn...). Det är orättvist att man måste göra läxor när man är sjuk :( Man kan ju knappt tänka då.. inte jag i alla fall.
Imorn måste jag i alla fall gå till skolan, måste göra artikeln med min grupp (grupparbete). Så då kan jag ju inte stanna hemma. Men men, det är väl bra att få komma ut lite. Ska vila lite till och funderar vidare på livet. Hörs!

jag saknar dig.

Hej! Hann inte blogga på morgonen, försov mig lite. Träffade Carro och vi snackade lite och åt. Och jag fick se hennes navelpiercing, skitsnyggt! :D Sen så träffade vi Sara och Yogi. Vi gick runt lite i centrum, kollade runt och fikade. Sen så träffade jag min mamma och vi gick o handlade. Sen gick vi till centrum senare på kvällen igen och då köpte jag ett par jeans :D Jättesnygga! Orkar inte skriva så mycket, är väldigt trött, har pms, och allmänt sentimental och deppig. Så har inte så stor lust att blogga. Kollade på idol, och det var bra :) Har verkligen ingen lust att skriva mer så lägger in en länk i stället. Dela gärna den på din blogg/facebook etc. Kram till alla!




Jag saknar dig. Jag önskar att du vore här så att jag skulle kunna få chansen att säga hur mycket jag älskar dig och vill att du ska vara här just nu. Jag behöver dig. Jag önskar att jag hade uppskattat dig tillräckligt mycket när du fortfarande fanns här hos mig. Men nu är det för sent. Men jag hoppas att du ser mig ändå. Hör mig. Följer mig. Ger mig styrka att fortsätta leva utan att jag märker det. Tack för allt du gav mig. Jag saknar dig så mycket! Jag ska leva för din skull. Jag ska vara stark. Jag måste kämpa. Det har du själv sagt i mina drömmar, och jag vet att det var du.. <3


Ett litet kvällsinlägg :)

Ligger här i sängen och borde egentligen sova. Men jag orkar inte haha, det är så tråkigt! x) Men får väl ta och göra det snart, ska upp tidigt imorn och duscha, och sedan träffa Carro. Och efter det Wilma och Nina (?). Och så måste jag göra mina historiefrågor :S uuuh jag fattar ingenting, jag hatar skolan och läxor >:( Bloggar imorn, för nu ska jag sova! Godnatt :)



Kvällsmackor: skagenröra, kaviar :D hahahahhahaha skitgott!

RIHANNA IN MY HEART BITCHES! <3

Aaaah, jag dör det pirrar i kroppen iiih! Har ett tag vetat att Rihanna kommer till Sverige. Trodde typ att alla biljetter var slut för längesen, men der verkar som om det finns kvar.. Jag kollade nyss och det finns VIP-paket, inte så jättedyrt faktiskt för en bra plats och lite extragrejer typ :P Och sen.... OMG man kan få chansen att träffa henne och ta bild aaaaah! Men typ bara 25 pers per show... så jag antar att det är slut :S Men shiiit va coolt ifall man fick det! OMG!! Vill iaf skitgärna gå på hennes konstert!! Jag MÅSTE gå, det är ju fy fan Rihanna!! <3
Jag är flumm nu... uuh flyger på moln haha! Måste gå måste gå måste gå på Rihannas konsert!!! AAAAAAAHH! Ska bara hitta någon som vill gå med mig... annars går jag fan själv hahaha! :D



Fy fan jag dör! Så jävla sexig, kan inte andas!!



Åh mitt hjärta slår dubbelslag <3



The Script - Breakeven

Denna låt har surrat i mitt huvve hela dagen..




They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven.

 What am I gonna to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces.
I'm falling to pieces.

 I'm still alive but I'm barely breathing.


I know i'm a bad blogger lol

Godkväll! Ni får stå ut med att jag inte bloggar så mycket just nu, men det är mycket som händer och fötter hehe. Trodde att jag skulle börja bli frisk nu men hade feber idag och kännt mig allmänt dålig bara. Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Men mitt muffinsbak var väl ganska trevligt i alla fall :) Hade inte bakat på vääldigt länge! Det var väl dags. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt, känner kanske för att kolla på någon film eller serie. Var ett tag sen det med. Vad har jag hållit på med hela tiden egentligen? Skola? Fikat? Snackat? Försökt lösa mitt liv till något bättre? Aja jag vet inte riktigt.

Asså jag förstår inte hur jag ska orkar göra alla mina läxor som vi har fått. Seriöst vad fan ska jag göra? Jag kommer inte orka! Det räcker med att jag redan har fullt upp i mitt jävla liv, och så ska man få massa läxor på toppen av det! Skitkul, verkligen... Suck, det är väl bara att hålla käften och görat'... Om man vill komma någon vart i livet kan man inte bara slappa... typiskt.. men jag latar mig faktiskt inte! Jag kämpar som fan med massor av saker... de sakerna råkar bara inte vara mina läxor... Men det är faktiskt inte bara läxor som är viktigt..

Lägger upp bilderna nu som jag skulle gjort. Bloggar kanske senare, eller imorn. Kram!



Regnbågen!



En läskig insekt i mitt badrum



Skansen med klassen



Stockholm



Jag hade pysselkväll med mig själv och min kreativa sida.



Utkast: Sept. 2, 2011

OMG hittade mitt inlägg jag skrev som jag trodde försvann!! Här är det, låg i utkast O.o Lägger upp det nu så ni får läsa det också hehe...





Hej kära läsare! Jag hoppas att ni inte har lämnat mig trots min dåliga uppdatering. Men det är rätt mycket i skolan nu som jag har sagt förut. Men tänkte blogga lite nu i alla fall. Känner mig på blogghumör så därför ska jag blogga! Vad har jag gjort de senaste dagarna? Och vad har jag inte skrivit om? Har lite bilder från när jag var med Sara, lägger upp dem i det här inlägget, längre ner hehe :) I skolan har det inte hänt så mycket, det går bättre med klassen och jag gillar den verkligen! Vi var på skansen i måndags, det var ganska kul! :) Lägger in några bilder därifrån också.

Sen har det hänt lite mer saker, eller det är liksom en grej, som är väldigt viktig för mig. Skriver helst inte om det i bloggen, det är lite för privat. Men denna händelse var igår i alla fall. Inget allvarligt eller något sådant, nej nej, utan något som betyder mycket för mig, och som var ansträngande för mig. Men jag kan säga att jag var väldigt modig i alla fall. Så nu slipper jag kanske ha ångest i onödan. Denna grej handlar om mig och en annan person, men denne tog allt väldigt bra. Blev nästan lite chockad. Men allt löser sig nog tillslut, tack vare denna underbara människa som jag är så tacksam över att jag känner! <3

Ska inte skriva mer om det, men blev i alla fall lite sen till repningen igår pga av detta. Men vi repade lite i alla fall haha, och vi håller på att ska byta namn och lista låtar som vi vill spela :) Det känns riktigt nice!
Idag i skolan fick vi massa läxor/uppgifter att göra nästa vecka. Eftersom några a......
......................
...................................sen tog det slut xD

muffins

Muffinsdags (halvt misslyckat).








........

Okej.... nu tänker jag försöka skriva om mitt fucking inlägg! (Just nu vill jag fucking mörda min dator! Jävla ***-****-********!


Hej kära läsare! 0m jag nu har några kvar efter min dåliga uppdatering. Men det har som sagt varit så mycket i skolan just nu. Men ska försöka skriva lite nu om vad jag har gjort de senaste dagarna. Är på blogghumör nu så tänkte skriva lite. (Var, jävla fucking helvetesdator!) Tänkte även lägga upp lite bilder från bla. när jag var med Sara. Börjar förresten gilla min klass mer nu! :) Vi var på skansen i måndags, det var ganska kul! Lägger upp några bilder därifrån också. Vad har jag gjort mer?


Igår var en ganska speciell dag, ganska mycket hände. Men jag var väldigt modig! Efter det jag gjorde vet jag att jag klarar allting. Men jobbigt var det också, men jag vet att det blir bra. Tack vare en underbar människa som jag är så glad över att jag har fått lära känna! Jag saknar dig så jävla mycket redan, jag önskar det vore vi <3 
Kom lite försent till repet pga händelsen. Men vi repade i alla fall lite hehe, och vi är på gång med nytt namn och listar nya låtar att spela. Riktigt nice! ;)


Vi har fått mycket läxor/uppgifter nu -.- Eftersom vissa lärare ska på resa med några klasser nästa vecka (matte, samhälle, svenska, franska), så jag kommer inte ha lektioner i de ämnena nästa vecka. Men i stället har vi fått massor att göra hemma -.- typiskt, men det är bara att jobba på. Vi har även fått läroböcker nu, det var så jävla tungt att bära på, höll fan på och dö nästan! Var med Jenny idag, vi fikade :) De andra kunde tyvärr inte komma, men vi får göra om det snart igen :)


Nu orkar jag inte skriva mer, detta blev ett liten sammanfattning om vad jag hade skrivit innan. Men nu är jag så jävla arg så jag skulle kunna gå ut och springa flera kilometer. Synd att det är snart natt... annars hade jag fan gjort det!


Hejdå, hoppas att era datorer inte är så fucking cp-störda som min är!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

AAAAH JAG BLIR SÅ FUCKING ARG! HADE SKRIVIT VÄRSTA INLÄGGET OCH SÅ FÖRSVANN DET BARA! FUCK FUCK FUCK I HATE MY LIFE!!

RSS 2.0