Off to earth hour.

Ha nu gjort mig i ordning och är redo för konserten ikväll! Åh är så taggad. Hoppas bara att jag inte har lika otur som när Rihanna skulle sjunga.. det skull vara typiskt mig.. Men nu ska jag ha tur haha! Ska snart gå och möta Robin i stan, ska bli kul att ses igen <3 puss till dig! Ska försöka ta bilder och lägga upp ikväll. Bye!





PUSS SES IKVÄLL! <3


Back from Paris.

Är nu hemma från en underbar vecka i Paris! Eller jag kom igår men jag har blivit lite sjuk så jag orkade inte blogga då, ville bara vila. Veckan har iaf varit jätterolig! Vi har gjort så himla mycket att jag säkert har glömt bort vissa saker haha. Vi har tittat på många monument, shoppat, gjort roliga saker med fransmännen osv. Har tagit massa bilder som jag ska lägga upp, plus att de andra också har tagit bilder som jag förhoppningsvis får snart. Ska berätta lite mer ingående om vad vi gjorde men just nu orkar jag inte tyvärr haha. Men jag kan lägga upp lite bilder iaf :) Idag ska jag först vila, duscha och sedan träffa Robin och gå på Earth Hour, Loreen ska uppträda! :D Om hon nu inte ställer in, hörde att hon har varit sjuk denna vecka... men vi får se hur det blir.



På väg upp i planet.









Utsikt från Grand Arch



La Défense

Fler bilder kommer senare.


Nice day!

Godkväll kära läsare! Har som sagt mycket att göra i skolan så har därför inte hunnit blogga. Igår hade vi randigt så vår grupp i svenskan stack ut och skulle intervjua en förskolelärare. Det blev även många andra roliga och fina bilder som jag LOVAR att jag lägger upp så fort jag har fått dem av Alex. Efter intervjun, som för övrigt gick bra, åkte vi hem till Alex och intervjuade hans lillebror David. Vi kollade även igenom det vi hade filmat. Haha det var kul! Sedan skulle de andra gå men jag hade inte bråttom så jag stannade ett tag till. Vi gick en promenad och sen åt vi middag! Mycket trevligt! På kvällen stack jag och repade med bandet och det gick faktiskt väldigt bra hehe. Tur det!

Idag har vi fortsatt med intervjuerna så vi fick ledigt från två lektioner. Vi åkte då till ett dagis och intervjuade några barn. Åh de var så söta men lite blyga! Men det gick bra iaf. Efter skolan väntade jag och Helena på Emilia, och när hon hade kommit snackade vi lite och tog bilder. Sedan kom Malin och Annika och vi åkte till Vällingby där vi mötte upp fler. Jag köpte en subway hehe! Mums så gott. Efter att alla hade ätit så blev det biotajm! Vi såg The Hungergames och den var så jävla bra! Verkligen att rekomendera!! En väldigt lyckad dag kan man säga. Och än är den inte slut, i natt bär det av mot Skavsta och sedan till Paris! Shit alltså, det går bra nu haha. Nej men jag kan fortfarande inte förstå att jag kommer vara i Paris imorn vid den här tiden :O Men det ska bli riktigt kul! Nu ska jag packa hahahaha! PUSS vi hörs om en vecka!



En till bild från naturkunskapen :)



Glass! Och jag vet inte var jag kollar haha.



:D



You drive me crazy ;)



Jag och Amanda :)



Sunshine!



Jag och Helena :)



Jag och trädet haha!





Subway <3



Bild från Emilias blogg :)
emilialindstroms.blogg.se


Spring is almost here! YEY!

Hej alla fina! Det här blir nog det första riktiga inlägget på ett tag. Har varit sjuk och hema från skolan både igår och i måndags. Därav missade jag två prov igår... men det går nog bra ändå. Engelska var liksom nästan som ett litet test inför nationella. Men det kan ju vara bra att göra det ändå, trots att jag då inte kommer få något betyg på det.. aja, det är så typiskt att jag alltid ska vara sjuk när jag inte borde vara sjuk. Var iaf i skolan idag, jag orkade stå ut hela dagen, och vi slutade fyra! Det har varit en hyffsat rolig dag, men är inte helt frisk så därför blev dagen inte jättebra.

Vi har så mycket nu i skolan så man nästan vill må illa. Har värsta svenskagrejen vi måste jobba med imorn och på fredag. Sen ska vi nu börja läsa på en till roman i engelskan, och börja planera svenska nationellatalet... efter påsklovet är det dags, då börjar skolhelvetet! Men det är väl bara att ta en dag i taget och planera så gott det går. Och på natten till lördag åker jag ju till Paris så den veckan blir lite som semester! Ska bli kul men jag har inte riktigt insett att jag ska åka redan om två dar haha! Jag lovar att jag ska ta massa bilder och lägga ut på bloggen sen när jag kommer hem. Kommer antagligen inte blogga under hela nästa vecka om jag inte fixar tidsinställda inlägg.. men vi får se om jag orkar och hinner det.

Nu ska jag vila en stund och försöka få någonting gjort. Kanske ta en promenad i det fina vårvädret? KRAM!



Jag lyckades ta mig igenom labben på naturkunskapen idag haha.


baaad.

Heeej sorry för skitdålig uppdatering men jag har bara inte orkat, har haft mkt i skolan och varit trött, ska försöka förbättra mig. Men har så mkt annat jag måste göra så hinner verkligen inte blogga just nu. Men har iaf firat min födelsedag i fredags, kul! Igår shoppade jag med Robin, och sen har jag varit i skolan, repat osv. Hörs när jag har tid!

Ni får lite bilder som tröst, jag just nu, ska snart gå och träna och hinna plugga innan dess, uuuh jag gillar inte skolan... stress!








Loreen - Euphoria

Loreen när hon vann i lördags. Finner inga ord.. så underbar, så underbar <3




I want to wake up with you next to me.

Godkväll bloggen! Har inte riktigt kännt för att blogga men jag ska försöka göra det ändå. Igår gick jag ut på en promenad och skulle köpa glass, då stötte jag på Nathalie som jag inte träffat sen innan jul. Vi snackade lite, det var trevligt. Köpte mig en glass, magnum mandel mmmm.... och gick och satte mig och lyssnade på musik ute i det fina vårvädret. På kvällen var jag och tränade men det var inte så där jättekul för det var en annan ledare och jag föredrar de andra. Haha lite elakt kanske...

Denna dag har varit ganska chill. Hade först naturkunskap och sedan världens längsta håltimme/lunch. Janne har ju ej kommit tillbaka från Uganda (han kommer typ till skolan imorn tror jag..) så vi hade ingen matte. Så jag passade på att göra engelskan på rasten innan vi skulle ha lektionen (sista på dagen). Vi håller på att skriva texter om facebook. Det går väl hyffsat. På franskan gjorde vi typ inget. Har prov på torsdag och fredag och det var meningen att jag skulle plugga men jag fastnade såklart istället framför datorn och har nu hela kvällen knarkar Loreens tre låtar om och om igen. Och även kollat på massor av klipp, men hittar inga fler :(

Känner mig en aning trött men ändå inte. Fast i och för sig är ju klockan bara tio så det kan ju vara därför jag ockå känner mig lite pigg. Ska nog snart sova men vill inte det än. Imorn ska jag på Fotografiska och efter det ska jag försöka hinna till Lilla Stugan på temakväll, men vi får se om jag hinner. KRAM!



Ett stort grattis till Helena som fyller år idag! :D<3




oh happy day... kind of...

Godmorgon! Ja, klockan är halv ett och jag är hemma. Är ju ledig hehe. Det var så skönt att få sova ut, drömde massor, Loreen var med i drömmen, så söt hon var.. Haha för mcket Melodifestival. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känner mig rastlös så ska nog gå ut för det är tråkigt här hemma. Ska träna vid halv sex men det är lång tid kvar tills dess. Tänkte kanske bara gå ut, köpa en glass och sätta mig i solen och läsa eller lyssna på musik eller nåt. Hoppas bara det inte blir kallt när jag går ut haha. Skulle vara så typiskt.

Nej nu blev det här tråkigt också men jag bloggar väl senare eller nåt. Är fööör uttråkad. Önskar min jävla itunes kunde fungera så att jag kunde lägga in fler nya låtar till min mobil. GAAH hata teknologi! HEJDÅ!

euphoria........ eargasm hiehiehie <3

Heej mina kära vänner! Vet att jag inte har bloggat nåt idag men först så var jag och Marilou trötta efter festen igår, som tyvärr slutade för tidigt eftersom vi var för högljudda haha! Sen skulle hon packa och så skulle vi skjutsa henne till flygplatsen. Sen har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn och precis för en stund sedan kollade jag på reprisen av Melodifestivalen. Missade ju den igår men fick ändå höra på festen att Loreen vunnit!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH det gjorde min kväll mycket bättre hehehe :D hon var ju gudomligt bra det har jag ju sagt hela tiden! Nej gud jag finner inga fler ord... hehehe. Bäst är hon i alla fall! Nu tänkte jag sova, klockan är ju ändå halv två... men jag är ledig imorn hahaha så jag är glad! Ska träna och plugga till mitt franskaprov :)

Den här veckan har varit enormt rolig! Så himla konstigt det känns att inte ha franska människor runt sig :/ men tack och lov ses vi igen om två veckor då vi åker till PARIIIIS! Åh fy fan vad kul det ska bli! Jag ska shoppa och vi ska ha det hur trevligt som helst! Berättar mer om denna vecka imorn eller något, nu ska jag sova typ. PUSS.



Jag och Marilou <3















*gregel gånger tusen hehe, jag bildade all vatten på jorden... nuff said..* Så här ser jag ut nu.
jaa... orkar inte lägga upp bild men ni vet de där forever alone snubbarna, derp derp haha, de som är ledsna... och dreglar... dem är jag nu hehe. too much information maybe.

Bonjour mes amis.

Åh hej kära bloggläsare! Är nu hemma själv för första gången sen i måndags. Hämtade min franskelev som jag sa och det har gått väldigt bra! I tisdags fikade jag och hon och några andra på ett café i stan. I onsdags var vi och massa andra hos en kille och tittade på fotboll! Igår var hon med när vi repade! Idag hade jag bara en lektion så jag lämnade av henne i skolan, sen gick jag, Karin och Melina hem till Melina och tittade på vänner ioch sov en stund. Hade sedan franska, lunch, äppelpaj till efterrätt, och sedan åkte jag till Kista och shoppade! Är nöjd med mina köp! Kändes som om det var ett tag sedan jag handlade.

Kommer skriva mer noggrant vad vi har gjort sen nät hon har åkt hem (söndag kväll). Nu ska jag vila ett tag, kanske äta och sedan åka in till stan och möta upp henne och de andra. Vi ska typ äta och gå på bio eller nåt. Det går inte så bra med planeringen. Men det löser väl sig.

Igår hade vi värsta jobbiga idrotten, kul med jobbigt. Berättar sen. Bye!


Matte matte matte X 1000

Tja! Det kanske blir lite mobilbloggning ändå om det fungerar! Sitter just nu och pluggar matte, tagga prov imorn! Ikväll hämtar jag min franskaelev på Arlanda, ska bli spännande! Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag väl haft hittills, det är ju ändå min födelsedag :) fick tillbaka historieprovet o det ska vi inte tala om.. Annars har som sagt dagen varit bra! Kram.


Today it's my birthday!

Ja som sagt idag fyller jag 17! Woho! nä, men jag kommer ta en bloggpaus denna vecka för jag kommer ha en fransk person hos mig och jag kan inte vara osocial och blogga. Vi hörs när vi hörs. BYE!

fångad av en stormvind.

Sitter och fönar håret som ni ser haha! Är skittrött, somnade nån gång vid sex imorse, och gick upp typ tio.. Ska snart ner och möta Alex. Bloggar ikväll om jag orkar, och berättar om gårdagen, bye!









HAHAHA JAG DÖR!



Ser ut som ett troll haha xD







HAHA HEJDÅ!


Myspys

Sitter o myser hos Tina med Julia. Vi har haft en väldigt trevlig kväll, de andra stack för några timmar sen men vi ska sova här. Vi lyssnar på underbar musik o snackar om allt möjligt. Bloggar imorn, puss!


Jag saknar dig så.


Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Meen åh så svårt det här kan vara då. Jag vet inte vet som vet mest om mig, antar att det är någon av mina bästa vänner, min mamma eller Nathalie.. så ja.... ööh ja ni får denna suddiga bild ;D


Iceskating.

Hej! Sorry för dålig bloggning men jag har bara inte orkat med datorn idag. Färgade ju som sagt håret, det blev typ inte så stor skillnad... aja det gör väl inget. Träffade iaf Sara vid halv tre och vi åkte till Kungsträdgården och åkte skridskor. Haha det var kul men det var så kallt så sen gick vi in på Max och käkade! Efter det åkte vi tillbaka till Kisa och kollade runt lite. Sen har jag bara varit hemma. Är trött nu trots att klockan bara är tio hehe. Har inte så mycket att skriva så ni får bilder istället.

Mitt hår och min skeptiska min ;)












 


colooorrrrr.

Sitter nu med färg i håret, resultatet kommer sen! Gårdagen var underbar, berättar med om det seenare!



ser hemsk ut hahahaha!


Dag 1. Din facebook profilbild med flest likes.

Börjar som sagt med detta idag! Enjoy.



52 likes.


Yasuragi Haseludden.

Aaah! Vid den här tiden ligger jag och får en Shiatsub-behandling. Resten av dagen och kvällen vimmlar jag runt i morronrock och käkr frukt, simmar och väntar på den japanska middagen! Här kan ni läsa mer om spat:
www.yasuragi.se

Njut vidare haha!



Bild från google.

YEEY HAHA


spaaa.

Godmorgon! Vet inte hur länge jag har znoozat men tillräcklig länge för att jag ska börja halvdrömma massa skumma saker som jag vanligtvis aldrig skulle tänka på haha. Ska snart ta mig ett varmt bad och förbereda mig inför spat idag. Ska bli så jävla skönt och lyxigt! Kan inte ens föreställa mig hur det kommer att vara haha. Kommer som sagt inte kunna bloga förrens väldigt sent i kväll men jag fixar tidsinställda inlägg nu så blir ni nog glada, så ni kan besöka min blogg ändå medans jag är på spa haha! Hoppas ni också får en bra dag, kanske inte lika bra som min om ni inte ska på spa haha, nä jag skoja bara ;) PUSS


RSS 2.0