Gotland - dag 2

Denna dag började med att vi åt världens godaste frukostbuffé! Därefter spenderades dagen i Visby där vi gick runt i massa butiker och handlade. Jag fick med mig ganska mycket. En väska, tre t-shirtar, en tavla, en kopp, navelpiercing, två halsband, ööh.. sen var det säkert något mer men jag har inget minne just nu. Det var en ganska varm dag, knappt några moln alls. På kvällen åt vi på restaurangen. Jag åt köttbullar med potatis, och till efterrätt chokladkaka och en skitgod alkoholfri drink som kallades "Rosa dröm". Det var även tre killar som uppträdde och underhöll alla med fina covers. Jag tog även mig ett dopp i gårdens pool hehe det var mysigt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Pridevecka, modelhouse, tankar om skolstarten.

Har ni sovit gott? Det kan man väl säga att jag har i alla fall. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra idag. Har innte köpt biljetter till pride än men ska göra det imorn när de öppnar. Känner att jag inte orkar gå idag, det är ändå bara pride house som är öppet och jag känner mig för lat för att bara gå dit. Men imorn och på torsdag ska jag garanterat gå. Måste bara kolla in programmet och bestämma mig för vilka saker som jag vill gå på. Man kan ju inte göra eller hinna med allt. Sen på fredag ska jag ju gå på modelhouse... uh, får se om jag orkar det också. Det känns liksom som om det kom så snabbt, har inte hunnit ställa in mig på att jag ska dit. Sen så vet jag inte om jag har råd med att köpa några bilder nu.. kanske ska jag boka om tiden? Får se hur jag gör.
 
Jag längtar faktiskt en aning till att skolan ska börja. Då har man alla sina rutiner och du behöver inte varje dag fråga dig själv: Vad ska jag göra idag? Måste jag göra nåt? Kan jag inte bara ligga i sängen hela dagen och slösa bort ännu en dag av mitt liv?
Nej men jag vet inte. Det känns bara som om det är lättare att hålla koll på saker när man går i skolan och så känner  man sig piggare på nåt sätt. Det gör jag i alla fall. Ska bli skönt att komma igång nu i höst igen. Det är våren som är jobbigast, då förstår man inte alls hur man kunde längta till skolan. Men på hösten förstår jag. Allt är mycket klarare då för mig. Hösten är min årstid.
 
Nu ska jag fortsätta lata mig i min sköna säng och snart gå upp och äta lite frukost. Filmjölk och musli it is! Hehe. Ska lägga in ett till inlägg om Gotland snart. Annars hörs vi senare. Puss.
 
 
I love you.

Gotland - dag 1

Det började med att jag var tvungen att gå upp vid tre på morgonen. Och eftersom jag hade vänt på dygnet sov jag endast en timme innan jag var tvungen att gå upp. Efter en kort frukost gick vi ut och begav oss till centrum för att vänta på nattbussen. Ja, det var så tidigt så att inga tunnelbanor eller annat gick. När bussen hade tagit oss till centralen väntade vi där en stund innan ännu en buss skulle ta oss till Nynäshamn. Sen vid sju på morgonen gick båten till Visby och jag lyckades sova en timme på båten i alla fall. När vi kom fram till Visby var vi tvungna att hitta till busstationen vid Österport, men vi tog en taxi istället haha. Taxin tog oss till Toftagården där vi skulle bo. Men vi var för tidiga så vi fick vänta ett tag innan vi kunde checka in. Så vi satte oss i solen och chillade och jag läste klart boken "C" som jag höll på att läsa.
 
Tillslut fick vi checka in och då gick jag direkt och la mig och sov i 6 timmar hehe. När jag tillslut vaknat gick vi till restaurangen och åt middag. Mums va gott det var. jag åt lax! Och till efterätt tog jag lavendelglass. Fan va dyrt det var, men ibland får man unna sig :) Efter det gick vi och la oss igen för vi var så trötta. Vi tyckte att det räckte för första dagen. 
 
 
 
 
 

All I wanna say is that they don't really care about us.

Nu verkar blogg.se fungera hyffsat iaf så nu ska jag blogga så mycket som det går. Kom ju hem från Gotland igår och jag ska berätta mer om resan i separata inlägg, då blir det mindre rörigt. Idag gick jag upp vid typ halv tolv och träffade Carro vid halv två. Efter ett tag träffade vi även Yogi och Sara. Vi snackade ett tag och sen gick vi till centrum och handlade lite att äta. Efter det gick vi hem till mig och snackade om allt möjligt innan de skulle gå. Mysigt! :) Haha och sen hjälpte Carro mig att bya min navelpiercing så nu har jag den nya jag köpte på Gotland :D!
 
Det känns som om den här dagen har gått väldigt fort. Nu sitter jag och lyssnar på rocklåtar, och lite annat. Michael Jackson bland annat. En legend såklart! Min favoritlåt med honom är "They don't really care about us", och tätt efter kommer "Man in the mirror". Sen försökte jag beställa biljetter till Pride på ticnet.se men såklart så går det inte. Men ska ringa dit imorn och beställa annars får jag köpa i parken.. de har gjort det så himla krångligt :/ Men det löser väl sig. Ja det var väl det jag har att säga för tillfället. Ska förbereda inläggen om Gotland nu och lägga upp dem snart :) KRAM!
 
different is good.

Back in business.

Är hemma från Gotland nu! Ska blogga så snart som möjligt, men har inte lyckats logga in på blogg.se på datorn. Detta skriver ja från mobilen så vi får se om det går att ladda upp. Ligger just nu i sängen o kollar på ER, saga var uberglad att se mig så hon har legat i sängen hela eftermiddan! Bloggar mer när det går. Bye


Bad girl JJ.

FÖRLÅT BLOGGEN FÖRLÅT... ja har absolut gjort fel! Haha känner ni igen låten? Det är den där, förlåt mamma förlåt som var med i lilla melodifestivalen för ett tag sen haha. Tråkig jag är men det passade ju bra iaf. Skulle som sagt ha lagt upp ett videoinlägg i typ måndags. Men såklart ska min dator strula så det blev inget med det. Resten av dagarna hade jag ingen lust att blogga och jag har knappt varit inne på datorn. Har mest legat och kollat på ER (Cityakuten) på kvällarna ända tills på morgonen. Förutom att ha latat mig har jag faktiskt påbörjat ett projekt i mitt rum haha. Jag och Fatima var i centrum en dag och fick för oss att vi skulle måla om i mitt rum. Så nu har vi målat ett stort träd, skitfint är det. Men det är inte riktigt klart än, vi ska måla till lite höstlöv också när jag har plockat några haha.
 
Annars har jag varit i Kista med Annika och kollat runt lite, handlade och så var hon hos mig en stund och lånade lite filmer. Var även med Yogi och Jenny nån dag i stan då vi såg gaybloggarn Amir och sin pojkvän på Åhléns haha. Vi gick sedan och grillade på nåt berg och hade utsikt över hela stan. Jag har även varit med Sara både igår och idag. Vi var på banken idag och skulle fixa med lönen, men det gick ju sådär då. Så jag får helt enkelt fixa det på Gotland, det har ju också banker haha. Det löser sig nog. Igår så var jag även hos min mammas kompis familj för hennes son fyllde 20 år! Vi åt hamburgare och världens godaste jordgubbstårta, firade och hade det mysigt!
 
En grej jag inte skrivit är att jag ska åka iväg i morgon bitti. Jag och morsan skulle först åkt utomlands men det var så himla dyrt så vi drar till Gotland istället. Bussen härifrån till Nynäs går kl 03.58. Fy fan alltså. Jag somnade fyra imorse så vi får se om jag får någon sömn innan vi ska gå upp igen. Troligen inte.
 
Shoppade lite idag i alla fall och fick med mig detta hem: två par leggins, två bh:ar, två par trosor, en tröja, en tygpåse, fyra ljus, ett halsband, och ett par skor. Det tror jag var allt. Hehe det var ganska mycket rea så jag passade på att handla lite (mycket). Nu börjar mitt tangentbord krångla så jag ska sluta skriva. Men jag tar eventuellt med mig datorn till Gotland eftersom stället vi ska bo på har gratis bredband eller nåt. Vi hörs!
 
 
Så här såg trädet ut i mitt rum innan det blev klart.

Kort och godnatt.

Förlåt för ingen uppdatering men jag har inte orkat haha. Nu är jag jävligt trött och ska sova men imorn ska jag skriva ikapp det jag inte skrivit om och så ska ni få en videoblogg från ikväll/natt. Godnatt och tack för tålamodet haha, ;D

Ska snart iväg o grilla.

Wow, jag lyckades gå upp vid halv elva trots att jag somnade vid halv fyra! Woho! Har fixat mig och allting och ska snart möta Yogi och sedan Jenny och så ska vi åka in till stan och grilla och ha det mys! Ska försöka mobilblogga om det går annars hörs vi ikväll :) Här får ni lite bilder så länge så ses vi!
 

Fy på mig!

Näääj, nu är jag riktigt besviken på mig själv. Klockan är tre och jag har just vaknat på riktigt! Åååh, jag kan inte vända på dygnet så här, jag menar, för det första blir jag så himla seg, och för det andra blir det jättejobbigt att vända tillbaka sen, och då är det bättre att jag inte vänder alls. Igår kunde jag inte sova alls när jag försökte, klockan blev väl sisådär 4, och vad gör jag då? Jo, jag inser att jag inte kan sova, så jag sätter mig upp, slår på datorn ochh börjar lysnna på musik och ta bilder. Varför var jag tvungen att göra så?! Jag blir väl inte precis tröttare av det? Äsch jag vet inte, nu är jag iaf sur på mig själv för att jag har sovit bort hela dagen.
 
Har ni tänkt på hur lite man egentligen äter på sommaren, jag menar, nu har jag ju missat både frukost och lunch, och det är ju inte precis så att jag tar igen allt det nu på kvällen. Nej, då äter jag ju bara middag typ och sen lite annant kanske. Är det inte litte konstigt att kroppen klarar av att sova så länge utan att få i sig engergi? 
 
Nej nu ska jag gå upp ur sängen och göra nåt vettigt. Inser nu också att jag har en väldans (stavas det så) träningsverk i typ alla delar men framförallt axlarna och ryggen. Bevis på att jag har latat mig hela sommaren haha. Vi hörs! Här kommer lite bilder från imorse då jag låtsades vara kreativ haha. jag ser fan ut o vara 10 på bilderna, speciellt den sista >.<
 
 

HAHA asså jag orkar inte <3 så jävla bra!

hår på mattadorens lår, på hans fula vackra tår.
 
 

Sommarens första riktiga träningspass haha.

Tja! Orkar inte säga sorry för min dåliga bloggning men ja gör det ändå xD Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid ett av att jag hade en mardröm, inte kul. Sen låg jag mest i sängen eller satt vid datorn, eller lyssnade på radio tills klockan blev mycket och jag lagade lite random mat som bestod av morötter, paprika och linser haha. Se stack jag faktiskt och tränade. Det var skönt och behövligt. Haha märker nu hur svag jag är i axlarna då jag fick mjölksyra haha. Sen nu på kvällen har jag suttit vid datorn, skypade med Alitzel och chattat lite. Jag är ännu inte trött så jag ska sitta här en stund till. Var btw och klippte luggen igår så nu kan jag se nåt :) Vi hörs senare när jag har nåt mer vettigt att skriva. Bye!
 

Self pity is self killing.

Goodmorning! Nja, jag vaknade faktiskt vid 12 och hoppade snabbt in i duschen och fixade mig sedan som man brukar göra på morgonen. När jag gick ut för att träffa Aku var det skitvarmt! Vi gick till coffehouse by george och jag tog en blåbärssmoothie. Vi snackade om allt möjligt och hade det trevligt. Sen när vi skulle gå så regnade det. Jag förstår inte varför vädret ska hålla på och ändras hela tiden. Är det ett tecken på att vi kanske borde börja ta hand om jorden ordentligt? Nu sitter jag iaf här i köket och lyssnar på radio. Ska träffa min mamma vid fem då jag förhoppningsvis ska klippa luggen. Yes, vi kör på drop in och hoppas på det bästa. Tills dess ska ja nog filosofera (stavas det så?) och kolla runt på nätet. Planera lite grejer. Vi hörs!
 

Här är det!

 
Kvalitén är inte den bästa eftersom jag inte sparade den med så hög kvalité, haha tror inte min dator hade pallat det. Men här är videoinlägget i alla fall! Enjoy!

Nu..

.. är det på gång. Har fixat ihop en liten kort video från när jag och Fatima var ute och joggade. Länkar den sen när den är uppe. Videobloggen som jag gjorde idag kommer nog ta lite längre tid att fixa, så den får vänta så länge.
 
 

Spännande!

For your information håller jag på och fixar med lite kul grejs, och förhoppningsvis kommer det upp ett videoinlägg ikväll, eller i värsta fall imorn. Woohoo! Är ni inte excited? Mitt första videoinlägg på denna blogg! Jag hade ju typ några på min gamla blogg men det var ju ett tag sen haha. Det är nog bra att jag börjar med v-bloggar för jag skriver ju så lite nu för tiden. Så det kanske blir lite roligare för er mina små läsare. Nä nu måste jag fortsätta med fixandet och trixandet om det ska bli någon videoinlägg ikväll. Ciao!
 
:D

Vad är det baby?

Halloj! Sorry för sugig uppdatering igen! Ligger just nu och slappar och lyssnar på emotionell musik haha och njuter av livet. Alltså jag känner verkligen hur lite jag gör på dagarna. Har nog aldrig latat mig så här mycket. Var som sagt och "joggade" med Fatima igår. Haha lägg märke till citattecknena. Det gick ju sådär haha. Vi stack iaf hem till henne och chillade till halv sex på morgonen då vi gick och la oss. Vaknade upp lite då och då men fick till slut tillräckligt med sömn för att orka gå upp. Har även spenderat resten av dagen där. Ett tag kom Tirosch dit. Trevligt. Men om vi ska sammanfatta dagarna, kan man göra det med typ ett ord: Willi-videor.
 
Alltså nu har jag kollat igenom alla hans videor, och nu har jag nothing to do :( I need more to survive.. haha nä men det skulle va skönt med fler. Blöö nu börjar mitt jävla tangentbord lagga också..
 
Asså jag orkar inte mer, hur urgullig få man va?
This is to much sweetness for me to handle.
:D
 
 

Funny inlägg according to me.

Halloj! Sorry för min asdåliga uppdatering. Men om jag ska vara ärlig så händer det inte så himla mycket i mitt lilla liv just nu. Faktiskt så har jag inte gjort så mycket. Fast, igår var jag faktiskt, hehe, mycket faktiskt, ute på kinaresturang med Fatima. Det var väldigt trevligt, och jag blev väldigt mätt fyi. Var hos henne till två och kollade på videor + gjorde lite kul makeover typ på mig, innan jag stack ner till mig själv. Sen idag har jag bara kollat på lillabloggen videor. Älskar den underhållningen. Gjorde det även igår haha. Nu är jag tråkig för jag läser högt det jag skriver, och jag har inget kul att skriva ändå. Men än är dagen inte slut. Ska snart ut och ta en liten, observera liten, joggingtur med the same person as yesterday. Yes. Vi får se hur det går. Puss.
 
This is me when I'm bored.
 

Vad hände med vädret?

Jag förstår mig inte på vädergudarna. Det regnar, det haglar, och det åskar i juli!? Vad är det här för sommar egentligen? Tur att man sitter inne här och myser då, istället för att vara där ute i det trista. Igår låg jag mest i sängen hela dagen men sen på eftermiddan gick jag hem till Fatima. Vi kollade på massa klipp, snackade, åt m.m. Var där till ett och sen gick jag hem och fortsatte vara uppe till tre. Så nu är jag lite trött. Men klockan är ju ändå 12 så det känns som om det är dags att vakna. Känner mig inte på värsta blogghumöret så vi får se hur många inlägg det blir. Kram.
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon! Shit va fint väder det är ute idag. Åh, nu blir jag sugen på att göra nåt ute! Men samtidigt känner jag mig rätt död. Sov dåligt, har haft ont i magen och varit allmänt blä. Men det kanske blir bättre om jag gör nåt kul. Vad vet jag inte än. Vi får se :) Kommer inte på något mer vettigt att skriva, och nu är jag hungrig. Frukostdags! BYE!
 

William Spetz.

Denna kille är min räddare i nöden när jag behöver få skratta av mig alla andra känslor som kan komma och spöka.
 
 
 

Sometimes I wonder.

 
Känner inte att det är någon idé att be om ursäkt för att jag bloggar så dåligt. Ni får helt enkelt fortsätta ha tålamod med att det är lite segt nu. Jag ska berätta om dagarna som gått, men har ej hunnit lägga in bilderna ännu. Idag var iaf jag, Yogi och Sara hos Carro vilket var kul. Vi körde buzz och snackade lite och åt goda kakor m.m Skulle egentligen gått till Lilla Stugan på kvällen men hade så ont i magen så jag stannade hemma. Annars har jag inte gjort så mycket, pysslat lite i mitt rum, varit en smula deppig men det fungerar. Lyssnar på lugn musik nu för att komma i bra stämning. Älskar pianomusik, utan nåt annat, bara ett piano som spelar fina melodier. Gud, jag skulle aldrig klara mig utan musik.
 
Ibland undrar jag hur vi alla orkar egentligen. Jag menar, världen är inte perfekt. Långt ifrån. Det händer massa hemskheter i världen, man möter otrevliga människor och massa annat skit. Ändå struntar man i det och går vidare. Men ibland undrar jag hur mycket man ska ignorera, och hur mycket man ska fightas för? Jag vet att man ska kämpa för sånt man tror på, och brinner för. Men småsakerna då? Är det inte lika mycket värda att kämpa för som de stora? Ibland undrar jag.
 
 
 
 

Fy fan för tidiga morgnar som denna.

Förlåt för min som vanligt dåliga uppdatering! Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe så tidigt, jo jag ska som sagt på allsång på skansen ikväll, och jag tänkte mig att jag ska få en bra plats så jag ska åka dit om en stund och bänka mig. Så det kommer inte bli nån bloggning på hela dagen tyvärr. Vi hörs!

Kort inlägg.

Igår gjorde jag nästan ingenting. Låg mest i sängen hela dagen och kollade på lite filmer. Det var ju ändå så dåligt väder ute. Men idag känner jag verkligen för att göra något. Vi får se hur det blir. Nu är mitt tangentbord skitjobbigt så jag orkar inte skriva mer nu. Ciao.

Fucking Åmål

Heej bloggen! Shit vad klockan är mycket inser jag nu, det är nog dags att sova snart. Kom hem vid halv tolv och har sedan dess suttit vid datorn som den nörd jag är. Jag vet att jag borde berätta om kvällen, som btw varit amazing, men känner just nu att jag vill skriva om någonting annat, och att jag väntar med att berätta om kvällen imorn.
 
Jag måste bara få skriva om en film som jag just sett (på youtube haha, thank heaven for youtube). De flesta har nog sett den, i skolan kanske för jag tror man skulle anse den som allmänbildning. I varje fall så hade inte jag sett den men jag hade hört talas om den. Vilken film är det nu jag talar om? Fucking Åmå, även kallad Show Me Love för alla icketalande-svenskar. Det där blev lite fel haha. Alla som ej förstår svenska ska det såklart vara.
 
Filmen handlar då om 16-åriga Agnes som just har flyttat till Åmål från Mariefred och har knappt några vänner. The basic story i filmen är att Agnes är kär i 14-åriga Elin som är coolast i plugget och sägs ha hånglat med hur många killar som helst. Av en slump råkar Elin hamna hos Agnes på hennes födelsedagsfest, där saker sakta börjar ta form. Efter det börjar Elin grubbla över sin sexualitet och blir samtidigt ihop med Johan som har varit kär i henne ett tag. Tillslut gör de slut och Elin försöker sedan berätta för Agnes hur hon känner.
 
Jag tycker verkligen den här filmen är värd att se. Som wikipedia säger (haha jag tog hjälp där i att förklara handlingen, blandat med mina egna ord): Man får en inblick i hur det är att grubbla över sin läggning, vara ung i en liten stad där alla känner alla och hur jobbigt det är att vara utanför. Nej men jag gillar verkligen den här filmen. Älskar att det är sent nittiotal då allt inte bara handlade om sånt skräp som cirkulera kring oss idag. På den tiden hade man knappt mobiler, (älskade tiden då man ringde till varandras hemtelefoner) allt handlade inte bara om teknologi.
 
Slutet är i alla fall bäst. Säger inget mer, om ni vill veta får ni själva ta och se den. Den finns ju på youtube som bara är ett klick bort. Nu är det inte som förr, då man var tvungen att ända till videobutiken, och hyra en VHS-film (som de flesta unga inte ens vet vad det är idag... pinsamt!). Ibland önskar jag att vi inte utvecklades så mycket, att vi kunde stanna i den tid då inte teknologi, pengar och utseendefixering var det viktigaste bland oss. Utan att vänskap, familj och kärlek ska få ta alla smäll. Godnatt!
 
Och jag vet att det inte står på svenska, men nära nog så ni fattar kanske...

Nothing to fear.

Godmorgon blöögen! Har varit vaken sen elva och har sen dess duschat, fixat mig och såklart har jag haft radion på. Ska ju på Melissa Horn ikväll med Helena så jag ska möta henne runt halv sex i Fridhemsplan. Ska bli riktigt kul faktiskt! :) Annars så händer det inte så mycket just nu i mitt liv, därför skriver jag inte massa inlägg varje dag. Men jag ska försöka skriva andra inlägg som inte bara handlar om vad jag gör haha. Kan tyvärr inte vara så kreativ eftersom min dator inte är den bästa, och så har jag heller inga roliga program att redigera typ bilder i. Så det blir lite snålt på sånt. Men det får väl duga. Ska snart värma upp lite soppa så att jag inte svälter ihjäl ikväll. Blir väl att köpa nåt sen också. Hörs sen! PUSS.
 
Här är lite webcambilder jag tog nyss.
 
 
 
 
Min outfit för idag.
 
 

Aldrig, aldrig. Inte en enda dag.

 
Du går med blicken vänd
kan du ha sett mig än
Någon borde byta stad
för  nu kommer allt tillbaks.

Lyckad kväll och dag.

Godkväll bloggen! Jag är så himla trött nu, sov ju som sagt bara 5 timmar. Var först på picknicken med fältarna igår och grillade lite korv och snackade och lyssnade på musik en stund, trevligt! Efter det åkte jag och mötte upp tjejerna i centrum och så gick vi och handlade det vi behövde. Vi åkte sedan till Huvudsta och träffade Jenny. Sedan gick vi till klipporna och satte oss tillrätta haha efter en svår bergsklättring ner. Vi grillade hamburgare, åt godis, drack läsk. Vi tog även en simtur i det inte så kalla vattnet. Vi simmade runt en ganska lång stund, vilket var härligt. Sedan snackade vi en massa och det började dra ihop sig för att bege sig iväg.
 
Eftersom Yogi skulle åka till Halmstad idag så åkte hon hem, medan vi andra åkte till Jennys lägenhet. Där satt vi och snackade om allt möjligt! Jag oh Alitzel sov där men Sara åkte hem. Haha jag och Alitzel låg och snackade ända til 5 på morgonen! Jenny hade då somnat sedan länge! Imorse när jag vaknade var jag helt död! Men efter ett tag piggnade jag till. Jag åkte hem en stund och sedan var det dags att bege sig ut igen och träffa Alex. Vi åt glass och satt vid slussen och snackade, och tog sedan en lång promenad i stan. Mysigt var det.
 
Just nu gör jag inte så mycket, känner att jag vill sova men klockan är ännu inte så mycket så jag vet inte om jag skulle lyckas somna. Imorn ska jag iaf på konsert med Helena på kvällen. Vi har inte bestämt när vi ska ses än så jag får väl ta och smsa henne om det snart.
 
Kram.
 
Picknick med fältarna!
 
Grilla!
 
Gottigott!
 
Cola.
 
Grillning av marshmallows.
 
Ett litet collage på min outfit.
 
Jag och Alitzel chillar.
 
Jag och Alitzel :)
 
Alla utom Sara som är fotograf!
 
Jag och Alitzel.

Snabbinlägg!

Har just kommit hem från Jennys lägenhet där vi sov efter grillningen och snart snart iväg och träffa Alex. Bloggar mer ikväll, haha är helt död nu, somnade 5 och gick upp 10 >.< jag överlever nog..

Call me maybe.

Godmorgon! Förra inlägget var lite speciellt men nu ska ni få ett "vanligt" inlägg. Ligger just nu och chillar i sängen och lyssnar på radio, ett måste varje morgon för mig! Idag har jag som sagt fullt upp, ska först på fältpicknicken vid halv tre, och sedan vara med tjejerna. Åh, hoppas att solen kommer fram sen.. för nu ser det inte så bra ut. Det är molnigt :( Bara det inte regnar.. skulle vara typiskt.. Tar på mig långbyxor för säkerhets skull. Älskar de här byxorna! Så himla sköna! Haha kan visa bild sen kanske. Har inte så mycket mer att skriva. Bloggar ikväll, byye.
 
 
 

Euphoria. (klicka på första ordet så får ni uppleva det själva)

Euphoria. Eufori. Är det vad jag känner nu kanske. Videon, den underbara videon får mig verkligen att känna. Jag älskar början, det lite kusliga, fågelljuden, stråkarna, prasslet i det höga gräset. Och sen kommer sirenen. Synen uppifrån när hon får naturen att vika sig under hennes rörelser. Leendet, glädjen i hennes ansikte. Swoosh-ljuden, rörelserna distraherar mig. De mystiska poserna som ändrar väder och vind. Dansrörelserna, hoppet hon gör. Och sen regnet, regnet. En rörelse i sidled med kroppen. Slängandet med håret. Och sen posen igen. Närbilden, vinden blåser undan håret och man kan nu tydligare se färgen på kappan. En kort handrörelse. Och sen såklart snön. Det vita bland allt det gröna. Magiskt. Återigen de fria rörelserna. Sedan återgå till samma musikstycke, sätter sig ner i gräset. Frihet. Åh, jag kan inte förklara med ord hur mycket videon väcker i mig. Hur mycket jag känner. Jag känner mig så fri. Det här kan nog ha varit en av de vackraste sakerna jag sett. <3
 

Summerfeelings. Always.

Halloj alla läsare! Nu är det fan dags att börja blogga lite mer tycker ni inte? Jag får anstränga mig nu när jag har sommarlov! Det var mysigt på Kallhäll och vi badade och solade och så käkade jag jordgubbar! Fast det började med att vi missade pendeln så vi fick vänta ett tag, men tillslut kom vi fram. Det var fint väder hela tiden även fast solen gick bakom moln ibland. Vattnet var väldigt härligt och inte alls så kallt. Jag och Yogi tog oss en liten simtur till bojorna haha! En rolig dag!
 
Nu sitter jag här och tar det mest lugnt. Försöker njuta av mitt lov! Imorn ska vi fira Alitzel vid fem, så vi ska träffas fyra och köpa lite grejs till grillningen. Åh, hoppas det blir fint väder så vi kan bada! Innan det ska jag eventuellt till picknicken som fältarna ordnar. Det var ett tag sen man träffade dem så det är nog dags nu! Så imorn kommer det bli mycket grillning, käk och att vara ute i solen och hänga med folk! Alltid lika trevligt.
 
Seeeen får jag ju inte glömma bort att videon till Euphoria släpps imorn kl 10. Jag kommer definitivt vara vaken och pirrigt sitta och vänta haha. Är lite förvånad över att den blev klar så snabbt, men jag antar att de körde så enkelt som möjligt, inte massa onödigt i videon, utan bara det viktigaste: lite natur, en härlig känsla och såklart, gräddet på toppen: Loreen. Ser verkligen fram emot att få se resultatet!
 
Nu ska jag hitta på nåt annat, vad vet jag inte riktigt. Antagligen sova snart eftersom jag inte har nåt bättre för mig haha. Är ändå ganska trött, har ju lyckats att inte vända på dygnet vilket är skönt för då kan jag iaf komma upp i tid varje dag! :) Puss och kram.
 
Min outfit idag. Haha stackars mina kompisar som alltid måste ta bild på mig hela tiden haha men ni vet att ni är gulliga som ändå gör det fast ni inte orkar!
 
 
 

Moving forward fearlessly.


Summer is here.

Ni får leva med att jag just nu inte har så mkt tid att blogga, men ska försöka få in lite inlägg då och då. Jobbade min sista dag igår, endast halvdag så det var skönt. Jag, Yogi och Alitzel städade ur snickis haha. Det var mycket skit där inne men nu är det förhoppningsvis lite snyggare! Efter det bjöd gården på hamburgare, mums! Det var gott. Sen vid 6 gick jag, Yogi och Sara och köpte present till Alitzel som fyller år på lördag! Vi ska fira henne imorn, det ska bli mysigt!! :)
 
I måndags så åkte jag, Yogi och Sara till Huvudsta och solade och badade vid några klippor. Det var mysigt och knappt kallt i vattnet. Haha bara liiite i början! Åh vad glad jag är över att sommaren äntligen har kommit! Vi åt även lite och chillade.
 
Idag ska vi åka och bada igen, fast tillk Kallhäll som vi egentligen skulle ha åkt i måndags. Hoppas att vädret håller i sig. Ska bli riktigt kul att få vara ute på stranden hehe. Har saknat sommaren inser jag nu. Synd att den är så kort bara... :( Nej nu ska vi vara glada och njuta! PUSS.
 
Här är två bilder från i måndags.
 

RSS 2.0