Mycket just nu.

Sitter just nu i biblan i skolan och har håltimme pga att de andra har matte nationella. Första lektionen som var historia kändes så onödig, vi skulle liksom få reda på vårt betyg på en uppsats vi gjort men hon har inte ens rättat min. Och betygen ska sättas på måndag.. Och sen har jag en komplettering som jag måste skicka till henne innan söndag.. Och imorn åker vi ju till Jenny då jag måste göra det ikväll och imorn på morgonen. Är så stressad för jag ska hinna handla det sista innan vi åker till Jenny. Sen har vi ledarmöte med jobbet idag och det tar tid så jag känner att jag är lite pressad. Men på nåt sätt ska jag väl lyckas organisera ihop något som funkar. Min franska börjar om en timme och 20 min, jag har just skrivit ihop det jag ska säga på samredovisningen idag så det är jag klar med. Aja vi får se hur allt blir. Men snart är det i alla fall sommarlov! Bara 8 dagar kvar!


Glömde visst.

Har visst klippt lugg som ni ser! Det fungerade att ladda upp en bild ändå.. Skumt, det funkade inte innan. Ska testa o försöka ladda upp flera :)


Orkar inte med detta.

Hej people! Som ni kanske märker har 3 inte gjort sitt jobb än som en bra operatör! Imorn ska vi ringa o skälla ut dem eller nåt.. Tänkte bara säga det. Dagen var bra, hade matte mulligt nationella o jag blev nöjd. Sen fick vi tillbaka nationella i engelska. På läs o hör fick jag C, på muntliga B (chockad över det för jag tyckte det gick asdåligt) och A på skriftliga! :O blev skitchockad o glad!!! Det trodde jag verkligen inte! Efter skolan hade vi möte om sommarjobb o nu har jag skrivit under arbetsgivaravtalet eller vad det nu heter. Efter det köpte jag o de andra present till Jenny. Puss.


LOREEN.

WOOOOHOOOO JAG VISSTE DET! SVERIGE, LOREEN, VINNARE AV EUROVISION SONG CONTEST 2012!!! Åh denna underbara dag! Grattis! Mitt jävla internet funkar fortfarande inte, jävla piss tre. Men jag är glad ändå! Om jag kunde lägga upp en bild från mobilen skulle jag göra det, men nu funkar det inte..

Loreen Talhaoui, Sveriges stolthet! I love you! <3 godnatt Sverige, imorn ska jag fira detta med pluggande haha.


Snart så.

Har ringt till tre nu o de har fått pengarna men de hat själva haft problem. Så förhoppningsvis ska det lösa sig nu i helgen! Då ska jag blogga för fullt! Men de var iaf schyssta och lät oss få nästa månad gratis! Det är det minsta de kan ge oss. Ska som sagt skriva om ALLT som hänt hehe så ni får veta! Bye tills datorn funkar!


It's driving me crazy!

Mitt jäkla internet funkar fortfarande inte! Gaah jag blir galen! Ska fixa det snaart! Ska ha muntliga nationell i franska om tio min! Uuh hoppas det går bra! Sen har jag bara samhälle o idrott sen slutar jag! Iof är det kl 4 men aja! Ikväll ska vi börja repa lite tidigare för att vi ska hinna kolla på Eurovision! Heja Loreen! Bye!


Mattenation

Sitter just nu i rasten mellan mattenationella delarna. Har just gjort första och andra delen och väntar nu på att få göra den tredje delen o sedan gå hem! Huvudräkningem var jobbig! Men den andra delen tror jag att jag kan ta ikapp några poäng! Och imorse så strula sl så jag var skiträdd för att jag skulle missa proven men jag hann. Idag ska jag se om mitt internet funkar så ska jag blogga ikapp haha!


Quicki.

Nu har vi fixat räkningen så förhoppningsvis funkar internet imorn eller på tisdag! Då ska jag försöka blogga om allt! Har bara lite mkt i skolan nu de här sista veckorna innan lovet (speciellt denna) så vi får se hur mkt tid jag har över till bloggen.


Hello!

Haha jag har kommit på varför vårt internet inte har funkat. Min mamma har glömt att betala räkningen. That makes sense! Vi ska iaf fixa det så snabbt som möjligt och då ska jag berätta om allt ni har missat :) just nu är jag ute och joggar/går i det underbara sommarvädret! Sen ikväll ska jag till Yogi och grilla! Det ska bli så mysigt! Igår var jag på födelsedagsfirade hos Annika vilket var väldigt roligt! Ska försöka mobilblogga lite men mitt internet är jättedåligt på mobilen så det kanske inte blir några bilder! Kram.


Hello my darlings.

Mitt internet funkar fortfarande inte, jag börjar bli ganska trött på det här nu.. Men så fort det är fixat ska jag uppdatera om allt ni missat (är nog inte så mkt ändå haha). Snart är allt jobbigt i skolan över och då kan jag äntligen njuta av ett välförtjänt sommarlov :)


Jävla skit 3

Anledningen till att jag inte har bloggat är först för att jag inte orkade. Men nu när jag vill blogga så funkar inte mitt jävla internet på datorn så då går det inte. Och mobilblogga orkar jag inte med för bilder går ändå aldrig att ladda upp... Vi får se när den jävla datorn funkar igen.


Trött.

Godkväll! Vi kom iväg till kris och fick intervju tre personer. Det var väldigt inspirerande och intressant! Nu har vi mycket info därifrån! Efter det stack jag till reactor och letade efter kontaktuppgifter till artister och vi har nu gjort en mejlmall. Har typ skrivit klart mejlen så det blir att skicka dem imorn :) Är väldigt trött nu så orkar inte skriva så detaljerat. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med den långa dagen imorn. Börjar åtta och slutar fyra så då måste man verkligen orka med dagen. Har ingen mer inspiration så ni får inspirerande bilder istället.








Orientering.

Hej! Idag hade vi orienteringsdag och jag var med Helena! Jag är så glad över att vi är klara haha. Vi klarade 16 av 20 kontroller inom den tid vi skulle. Vi är väldigt nöjda även om vi inte tog alla :) åt och bytte om i skolan o nu är jag på väg och möta upp de i min samhällsgrupp för nu ska vi tillbaka till kris och äntligen få ställa frågorna. Hoppas det går bra, inlämningen är ju på fredag.. Och har btw inte naturprov imorn! :D så jävla skönt! Bloggar senare!


From now on only you and I.




petig som fan? eller bara noggrann?


again and again.

Hej bloggen! Sorry för en urdålig uppdatering. Men har bara inte orkat lägga in bilderna från mobilen och jag ville heller inte blogga utan bilderna. Så det får bli inlägg nu. Trots att mitt jävla tangentbord fuckar upp sig så ska jag skriva ändå. (Hatar den här datorn så jävla mycket så jag skulle kunna döda den!) Tänkte iaf berätta om när vi var hos Yogi i lördags. Jag mötte upp Jenny och sedan kom Sara så vi gick till Yogi och utanför mötte vi Hanna. Carro var redan där med Yogi och Amanda. Under kvällen åt vi god mat (kyckling, pommes o tzatsiki), mums, och snacka och garvade. Vi kollade även på The Ugly Truth, en klassiker haha.

Igår var jag bara hemma och latade mig hela dagen så som jag typ alltid gör på söndagar. Orkar seriöst inte göra nåt annat, är så himla trött. Idag har jag varit hemma från skolan, mådde inte så bra imorse. Men ska gå imorn, då har vi orienteringsdag. Tråkigt som fan men man slipper iaf lektioner. Sen har vi typ naturkunskapsprov/läxförhör på onsdag men jag fattar inte på vad. Aja det får bli som det blir. Jag har btw kollat klart på de säsonger av vänner som jag har, måste skaffa mig resten! De ska alltid sluta när det är som mest spännande så att man måste kolla vidare.














hehehe.


Only you.



It all comes down to the last person you think of at night, that's where your heart is.


more pics.










Halloj.

Hej alla människor! Haha jag ber lite om ursäkt för mitt korta sammanfattande av dagen igår, men jag var så himla trött. Idag ska jag om ca 2 och en halv timme (för att vara exakt hehe) möta upp Sara och Jenny och så ska vi gå till Yogi där bl.a. vi ska äta middag och kanske grilla om det blir bra väder. Ska bli mysigt! Känner inte att jag har så mycket att skriva just nu.. Aja men jag bloggar senare eller nåt. Kan fixa tidsinställda inlägg också om jag orkar.






Snabbt.

Hej! Är väldigt trött så ska vara kortfattad. Träffade de andra i Vällingby och vi åt, sedan provade jag bikinis och hittade en snygg underdel (ska köpa överdelen till den senare), och en annan överdel. När de andra var tvungna att gå så köpte jag ett par jeans. Efter det träffade jag Noor och vi åkte till grönan för att se lmfao. Efter att ha stått i kö i hundra år ångrade vi oss, eller rättare sagt gav upp och insåg att vi inte skulle komma in. Vi åkte då till Kista och åt på burger king och snackade. Sedan gick vi och såg Avengers! Den var riktigt bra! Nu ska jag sova, bye!


Good morning my fellas!

Har just vaknat. Är fortfarande lite sömnig och vimmelkantig. Drömde världens coolaste dröm haha? Det var som en slags berg o salvans inomhus! Det går inte att förklara, man måste ha varit där xP ska strax försöka ta mig upp ur sängen, om jag nu kan röra på mig efter orginalmålet från Max igår som jag åt innan jag la mig haha! Ska träffa de andra vid elva typ, så jag kan inte lata mig för mycket :) känns som jag har massa att göra idag, måste verkligen få allt att gå ihop. Bloggar sen. Bye.


It is hard to take courage. In a world full of people.










Det var som skitan.

Gooodkväll! Denna dag var inte så farlig som jag trodde att den skulle bli. Engelskan gick hyffsat bra och matten gick fort. Hade ingen franska som tur va hehe, så hade lite håltimme och då var vi ute på fotbollsplanen och låg och vilade hehe. På samhällen jobbade vi med vårt arbete. Sedan hade vi orientering på idrotten och det var inte så hemskt som jag hade förväntat mig. Vi kunde ta det lugnt och så var det fint väder. Haha och det bästa var när jag och Helena stötte på Josef, Daniel och Max och så skulle vi "byta" kontoller. Haha de hade hittat en vi inte hade hittat och tvärtom. Så vi försökte ta barr och göra hål haha! Vi lyckades tillslut. Sen när vi var nästan framme vid skolan så insåg jag att jaag hade tappat kartan ur plastmappen haha. Smart man är ;)

På repet ikväll gick det väldigt bra, vi hade lite bandmöte och är nu överrens om att vi ska börja repa på Black Sheep! :D Vi har även en tjej som typ ska testspela som basist i vårt band och se om vi vill ta in henne eller inte. Vi började även skriva på en egen låt idag och det gick faktiskt väldigt bra! Imorn är jag ledig wooho så jag får lite sovmorgon. Sen vid elva ska jag träffa några från klassen (orkar inte skriva alla namnen hehe), och imorn kväll ska jag förhoppningsvis på LMFAO. Det var väl allt för mig. PUSS.
















English, tired morning.

Ååh! Jag var så jävla trött imorse idag igen! Fy fan va skönt det ska bli med helg! Har just gjort engelska nationella skriftligt! Ett till nationella att bocka av! Snart är allt klart woho! Nu sitter vi här och slappar och går inte på historian som vi inte ens vet om vi har. Den här dagen är så jäkla lång så jag orkar inte :( slutar fyra med idrott! Orientering fy fan. Aja jag får väl stå ut. Bye.


hey I heard you were a wild one.

Halloj! Haha snubbarna igår var de jag kände och efter några minuter märkte de att det var jag, så då fick jag sällskap av dem en stund. Sedan kom även deras kompis och jag lyssnade på deras roliga snack, drack cider, garvade osv. När de sedan hade gått ringde Wilma och ville hålla mig sällskap. När hon kommit sa hon att hon hade sett Jenny på vägen så då ringde vi henne som kom med Alitzel. Sedan var Yogi även där, så det blev som en liten samlingsplats den där kullen haha. Vi stack sedan hem till Alitzel och åt tacos och snackade, garvade, det gamla vanliga. Sara kom även efter en stund. Efter maten förklarade Yogi sin idé om sommaren, och den var inte så dålig inte hehe. Vi ska typ hyra en stuga någonstans. Jag berättar mer om det senare.

Idag var jag så jävla trött när jag vaknade. Det går inte att förklara. Ville bara ligga kvar för evigt. Pallrade mig iaf till skolan, och hade jävla nationellt prov i franska. Det var svårt och jobbigt och jag skiter i om det går dåligt. Efter det hade jag matte där Janne snackade och sedan engelska där jag knappt gjorde nåt.

Nu på kvällen hade vi möte om Husbyfestivalen. Det går framåt nu i alla fall. Snart är det dags att ringa artister hehe :D Efter mötet stannade jag, Ibbe och Lana kvar en stund och spelade på instrumenten och sjöng och kolla runt lite. Riktigt kul var det! Nu är jag jättetrött och måste sova för imorn börjar jag också 8.00 med ett nytt nationella.. fuck my life. Btw så ska jag lägga upp fler bandbilder, fick Yogis idag och så ska jag så småningom få Alex bilder :) KRAM!



Mys i solen med min bok.



tha food.


Misslyckat studiebesök.

Sitter just nu i gräset helt själv med min bok haha. Wilma var hos mig en stund innan jag skulle iväg och sålde lite newbodykläder till mig. Det är typ sportkläder till billigt pris. Sen åkte jag iväg o mötte de andra och vi skulle till kris. Men såklart så var de inte där.. Typiskt.. Men det gör inte så mkt. Nu sitter jag här och det är två killar som är på väg mot mig men jag vet inte riktigt vad de håller på med. Hoppas de inte stör min bokläsning. De frågade just efter tändare, vad tror ungdomar egentligen, att jag har tändare eller? Aja jag ska försök läsa vidare o diskret snoka på dem o se vad de håller på med. Jag har ju solglasögon så det borde funka. Bye. Haha märker nu att jag känner snubbarna, men de verkar inte känna igen mig, eller så låtsas de bara inte haha. Som vanligt alltså.
Btw bilderna går ej att ladda upp, gör det ikväll.


en lista, det var ett tag sedan.

(lista snodd från Yogis blogg)

HAR DU...?
 
Folköl i kylen: Haha nej!
 
Något husdjur: Yes, en kisse.
Någon favoriträtt: Älskar mat i allmänhet men kanske.... kinamat!
Någon flick/pojkvän: Nej inte än
Puder på dig: Nej inte just nu
Några framtidsplaner: Bli framgångsrik och leva ett lyckligt liv
Någon sjukdom: Nä det hoppas jag verkligen inte haha
Gymkort: Yes men jag gillar inte gym så går på pass istället. Det är friskis som gäller.
Några kärleksproblem: Nja, inte riktigt skulle jag väl säga
En homosexuell kompis: Yes!
Duschat idag: Nä hähä
Någon kompis som snarkar: Jag tror de flesta har snarkat nån gång men jag vet inte
Någon vän som spelar i ett band: Ja, jag själv oxh mina vänner
Några mvg:n: Fick några när jag gick ut nian men nu har vi A-E men jag har inga A:n ahha.
Någon som förstår dig: Oftast inte, men det kan vara för att jag är så komplicerad
Tuff kompis som kan försvara dig: Ja det tror jag haha
Något beroende: Nä tror inte det, chipsberoendet är borta haha
Fikat idag: Nepp
Nagellack: Ja just nu har jag det på mig, men det ska alltid ramla av hela tiden hehe.
Någon vän som bor i ett annat land: Ja i Frankrike.


 
VEM…?
Avskyr du: Elaka människor som inte respekterar någon annan än sig själv
Hånar du: De som hånar mig
Delar du mest minnen med: Mamma kanske, eller med mina vänner
Längtar du mest efter: Jag vet inte riktigt, har fått träffa de jag längtat efter men det finns säkert andra
Stör du dig på: Vet inte, olika ibland
Gosar du med: Min katt, haha
Lagar mat: Mamma, och jag ibland när jag orkar
Diskar: Inte jag i alla fall! Mamma sköter det haha
Tror att den är någon: De som tror att de är något


 
VILKEN…?
Tidning läser du: Läser inte så mycket just nu men Solo eller typ.. ja det var väl den jag orkar läsa igenom
Buss åker du oftast: 179 mot vällingby och tillbaka, och ibland 178 och några andra när jag ska till Carro :)
Frisyr har du: Ganska långt hår som är utsläppt och inget mer haha
Dag fyller du år: 5 mars, (ett tag kvar till 18)
Årstid föredrar du: Gillar alla på deras sätt om de inte varar för länge


VAD…?
Gör du nu: Sitter i sängen, svarar på listan och är trött
Gör dig till en bra människa: När jag tänker på alla människor som människor och respekterar folk precis som de är
Gör dig till en dålig människa: När jag ibland inte tänker på vad jag säger när jag blir arg, vilket kan komma ut över andra på ett dåligt sätt
Vill du arbeta med: Musik, media eller med såna där viktiga saker som greenpeace eller unicef
Är roligast just nu: Värmen och våren och få vara med mina vänner
Har du på dig nu: Linne och trosor hehe
Har du för smink idag: Gårdagens halvborttagna haha.
Äger du för skor: Lite olika
Har du för storlek i skor: 39 har jag alltid trott, men jag vet inte haha
Läser du för bok: One flew over the cuckoo's nest
Ska du göra nu: Snart ta mig upp ur sängen och klä på mig


Not as I aspected.

Godmorgon! Orkade inte blogga igår för jag var så jäkla trött när jag kom hem. Låg och försökte kolla på vänner en stund men det slutade med att jag stängde av för fjärrkontrollen hackade. Så, nu tänkte jag berätta om gårdagen. Vi kom dit vid tre och var alla på bra humör och taggade för spelningen. Det började med att de knappt hade fixat scenen och vi fick själva hjälpa till med utrustningen, bära dit den osv. Sen stod vi där på den jäkla scenen i säkert en och en halv timme utan att få ha fått soundchecka, och fått stå ut med störningsmoment så som små snorungar! Sen när klockan nästan var typ 6 hade vi ännu inte hunnit sc (soundchecka). Vi fick även problem med keyboarden och annat så vi lät ett annat band sc före oss (vi ville va schyssta), men då visade det sig att vi inte hann sc efter dem för hela evevemanget/scenframträdandet började då. Så vi var väldigt pissed off då. Och när det väl var vår tur att spela så gick det väl sådär, men det var så dålig medhörning och allt var bajs så nästa år tänker vi inte spela där.

Jag menar, vi hade, eller åtminstone jag kan prata från mig själv, hade verkligen sett fram emot det här. Och förra året var vi så himla taggade efter och innan och under spelningen. Nu var det bara skit rakt igenom om jag ska vara ärlig. Men trots det tyckte andra ändå att det var bra.. tveksamt om det var det. Det var inte så bra som vi kan men heller inte skitdåligt. Men man vill ju få visa det bästa man kan. Men det var så svårt när man behövde fokusera på annat. Nej, det där var dåligt organiserat. Och såklart vi inte är på bra humör när vi har stått och väntat och försökt hjälp till för ingenting i flera timmar. Men tack till alla underbara som kom och tittade på oss ändå :) Efteråt blev vi på bättre humör och jag köpte sockervadd, kaka, kladdkaka och brända mandlar och smaskade i mig det som tröst haha. Vi kollade även på majbrasan och värmde oss. Efter det stack vi hem till Yogi och kollade på White Chicks, men jag var så trött så jag orkade inte skratta på alla ställen jag önskade att jag hade skrattat på hehe. Men trevligt var det!

Och vet ni, sen hände världens gulligaste grej igår efter att vi hade spelat. Efter en stund när jag som sagt gick och köpte kladdkaka kom tre jättesöta små tjejer fram till mig och bara: "var det du som sjöng?" och så stirrade de på mig haha. Jag bara: "ja". Och sen stod vi där och sa hej till varandra och jag babblade lite. Men åh vad de var söta. De gjorde min dag :D!

Idag ska jag träffa Annika, Emma och Gustav för vi ska jobba med vårt samhällsarbete. Ska möta dem vid Slussen klockan två så jag har lite tid på mig att vakna och fixa mig. Sen vid fem ska jag och de andra till Alitzel och äta middag och planera sommaren. Nice! Så ska försöka mobilblogga, annars blir det ikväll. PUSS.

Här kommer lite bilder från igår, fler kommer när jag har fått andras bilder.



Innan spelningen.



Förberedelse hehe.



Min outfit för kvällen svek mig inte haha.





Jag och Amanda!



Lite tomt på folk?





Mina kära Brommavänner tog sig hela vägen till Kista! WOHO!



Brasan.



Jag.

Dessa bilder är från Yogis blogg.










RSS 2.0