a year is a year.

Godmorgon! Jo, seriöst jag har inte gått upp än xD Vet inte varför men jag kan sova hur länge som helst om jag inte stället klockan eller någon ringer mig. Fast idag är det väl bara bra för då orkar jag vara upp vid tolvslaget. Jag kan inte fatta att det är ett nytt år. Och ingen snö dessutom! :( Hur fan ska det gå när man ska skjuta rakteter? Vi brukar aldrig skjuta upp några, vi har väl gjort den en gång för längesen men det var ju inte precis så att det var jag som sköt upp dem xP Jag hade nog dött då haha...

Känner mig lite seg haha, men ska strax gå upp och duscha antar jag. Sen måste jag hitta något snyggt att ta på mig för det blir middag ute! Yes! Vad det blir än vet jag inte. Ska kolla vad som är öppet och sedan leta efter nåt bra och inte för dyrt :) Undrar om jag ska ha klackar? Det är ju för fan ändå nyårsafton ;)? Kanske... vi får se. Har inte så många klackar men ett par snygga skulle nog passa till en klänning som jag har :)

Funderade på om jag ska göra som Yogi (johannamj.blogg.se) och göra en sån där sammanfattning av året. Men det finns så mycket jag vill få med så vi får se hur lång den blir. Men om jag inte gör en sån idag (fast det borde jag) så blir det en sån imorn. Men det är ju roligare om man har en innan året är slut. Så får väl ta och göra en snart då ;) Bloggar mer senare. Ska försöka mobilblogga, för senast tror jag att det var från Yogis mobil... jag vet inte vad det är för fel på min... men jag försöker! Vill gärna blogga vid tolvslaget :)! Bye!



var är snön? :(

Red Jumpsuit Apparatus - Face Down



sitter och försöker lära mig denna låt.
vi ska ju spela den i bandet så det är bäst att jag kan den snart :)

rice.

Halloj bloggen! Middagen igår var väldigt trevlig. Jag åt så jävla mycket, mådde så jävla illa haha! Men skitkul var det ändå. Vi var då på Rice och åt kinamat. Det var där vi träffade Amir gaybloggaren i somras haha! Vilka minnen det var ;)

Jag köpte även ett iPhoneskal. Skitsyggt! Glitterguld med svarta fjädrar! Haha och det vaqr så kul för nä jag hade betalat och fått skalet så ser jag att det inte är exakt det jag ville ha xD Så då pekar jag på det rätta skalet och så byter han och fixr med det. Haha det kanske inte låter så kul men de andra tyckte det ^^

Efter middagen åkte jag, Yogi och Sara hem till Alitzel. Där kollade vi lite på The Terminal och åt chips, ostbågar och drack cola :) Mysigt! Haha vi spelade även lite truth or dare! Då blev det garv haha! Vi tolv gick Sara och Yogi hem och jag stannade kvar och sov över hos Alitzel. Vi snackade till klockan fem på morgonen! Väldigt trevligt var det! Sånt borde man göra oftare! :)

Gick upp vid elva idag och åt frukost med Alitzel. Gick sedan hem och slappade haha! Har kollat på the L-word och bara varit allmänt lat hehe. Nyss kom min mamma in med en brownie och mjölk som jag beställt. Fy fan vad gott det ska bli. Jag känner verkligen att jag förtjänar den där brownien! :D

Imorn är det nyårsafton! Shit va tiden har gått fort! Men ändå har det här året känts (stavning haha) långsamt. Det är säkert bara för att vi började gymnasiet och då kändes det på nåt vis som om det inte var samma år som då man gick i sin gamla skola på vårterminen.

Vad ska jag då göra på nyår imorn? Jag tror det blir att jag går ut och äter med min kära mamma. Det blir nog bra! Jag måste bara hitta något trevligt ställe man kan gå till. Men det löser sig nog :) Nu ska jag njuta av min underbara brownie haha! Ha en bra kväll, bloggar snart om Norrland efter att jag ha njutit en stund ;)



bild från igår :)



haha, jag och den där statyn!

Testtt

Testar om det funkar med bild ;)


Testing

Testar ifall det går att mobilblogga.


jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Godmorgon bloggen! Har väl varit vaken i snart en timme, drömde massa konstiga drömmar... inte så kul :( men nu är det okej. Ska strax ta mig upp ur sängen, göra lite frukost och sedan ta ett bad. Sen måste jag leta efter kläder som jag kan ha på mig ikväll när jag träffar de andra. Det blev kinamat iaf haha. Ska träffa de andra typ halv fem så jag har lite tid på mig att fixa mig. Tänkte hinna måla naglarna också, som jag alltid glömmer att göra :P Bloggar senare, förhoppningsvis har jag lite bilder då också. Sen ska jag btw skriva ett inlägg om Norrland :) Ska komma ihåg det. Puss.



Megan Fox! Har alltid velat ha såna där byxor...
tror det fanns liknande på gina tricot men än har jag inte sett några...

för jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Godkväll! Vad gör ni just nu? Jag gör inte så mycket, ska snart sova tror jag... fast egentligen vill jag inte :/ Åt grekisk mat hehe och sedan skypade jag med Wilma. Men nu har jag inget o göra... Det är någon ishockeymatch på tv, sverige mot nåt land... kanske är en viktig match, vem vet? Inte jag iaf. Nu kör de igång. Det är Sweich (felaktig stavning i know) de möter, precis som jag trodde.

Är så uttråkad, men jag vill inte sova för då måste jag snart upp igen och det orkar jag inte.. Aja, jag får väl komma på nåt att göra då... men vi hörs imorn! Bye! 


julklappar!

Detta fick jag i julklapp:



- Samiska vantar
- Mysig halsduk
- Rihannas parfym
- Tredje säsongen av the L-word
- Absolute music 68

och även...
- 1000 kr
- Min mormors diamantring
- Ett stooort gosedjur! Barbamamma! :D (den har inte kommit än)
- + 700kr på Åhléns
- + platt-tvn

Det var väl det :p Är nöjd iaf ^^

forgot.

jag glömde ju cdn haha.



veronica maggio <3 119kr på åhléns

NU MÄNNISKOR BLIR DET BLOGGNING!

Hej! Nu ska jag fan ta och blogga! Ska göra värsta inläggen nu för er skull :P Jag orkade bara inte blogga igår, vilade ett tag efter att jag kommit hem. Det var så jävla jobbigt att åka bussen :( men jag lyckades sova iaf! Sov som sagt några timmar på dagen, och därefter gick jag lite spontant hem till Wilma. Vi hade det trevligt. Vi kollade på family guy (jag fick min vilja igenom haha), åt kinesisk mat, snackade, flummade och gjorde coola powerpoints (vilket liv va? xD), och skypade med Alitzel innan jag gick hem.

Idag har jag också varit med Wilma. Träffade henne i centrum halv elva och så åkte vi in till stan. Vi ville vara tidiga för vi trodde att det skulle vara mycket folk. Jag hittade ganska mycket och är väldigt nöjd med mina köp :D! Sen efter ett tag så smsade Sara och frågade ifall jag ville shoppa med henne och Yogi, men tyvärr så var jag ju redan klar xD Så bli det när man går upp tidigt för att shoppa haha xD Men vi ska ju ändå ses imorn, då blir det middag med gänget! Jenny kommer och det ska bli så kul! :) Enda lilla problemet är att vi har lite delade åsikter om var vi ska äta... kinamat eller italienskt? För mig spelar det ingen roll men jag har nog lagt min röst på kinamat iaf :P

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, kollat lite på Ice Age 2 hehe, och på halv åtta hos mig, och berg flyttar in xD Vad jag ska göra sen vet jag inte. Eller jo, jag ska catwalka lite för min mamma haha! Gör alltid det när jag har köpt nya kläder :P Och i bakgrunden ska jag spela cdn jag köpte :P Skriver ett separat inlägg om Norrland :) Vi ses <3



shopping!



Blus från Carlings, 150kr



Blus från Beyond Retro, 139kr



Mysig stickad tröja från Beyond Retro, 189kr



Top från TopShop (haha kul det blev xD), 190kr



Linne från TopShop, 250kr

Lite dåliga bilder men kläderna är snyggare i verkligheten ;)


merry christmas i efterskott hehe.

Hej bloggen! Ett STORT förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har faktiskt inte haft någon täckning/internetuppkoppling alls! Så jag har inte kunnat använda datorn och internet. Sitter just nu på den jävliga bussen hem, är framme halv nio på morgonen imorn. Då ska jag sova en stund och sen lovar jag att jag ska blogga detaljerat om ALLTING jag inte har bloggat om :D För just nu orkar jag nog inte här på bussen. Det gungar och så har jag inte lagt in några bilder än och då blir det inte kul. Men hoppas att alla har haft en bra jul så hörs vi imorn :) Bye!



jag åker spark :D

on my way to wonderland, winterland.

Heej! Förlåt för att jag inte har bloggat! Har vara varit så sjukt trött de senaste dagarna. Jag lovar jag ska berätta om allt som hänt under dagarna. Men inte just nu, för vad tror ni att jag gör just nu? Jag sitter på bussen på väg upp mot Haparanda! Tjoho! Men fy fan det kommer ta ca 14-15 timmar!!!!!! Och vi har bara åkt i en och en halv timme.... Hur ska detta gå? Och inte heller har jag några hörlurar med mig... de ena paret är sönder och det andra glappar. Men jag borde tagit med mig de "glappiga" ändå.... bättre än inget liksom.

Idag hade vi iaf avslutning. Fast först hade vi historia oh svenska. Skitskumt jag vet :P Vi fick tillbaka proven på matten och jag fick D! Är jättenöjd, fick bara E på förra. Och nu var jag bara typ 4 poäng ifrån C... så det börjar närma sig ;) Kanske kan få C i betyg ändå om jag fortsätter så här bra :)

Till lunch fick vi piroger, de var lite torra haha men det var gott. Sen var det dags för avslutning! Det var kul! Kören och esteterna sjöng fint, bl.a Misteltoe (stavning) av Justin Bieber. De var jätteduktiga. Sen var det en rolig tomte som sjöng och gapade haha. Och rektorn sjöng "i'm dreaming of a white christmas". Skitduktig :D! Det var även paketutdelning och prisutdelning för någon tävling. Haha och skolan hade fått brev från Fredrik Reinfeldt som tackade för vistelsen där i november xP

Efter det så var det långdans och vi dansade runt i hela skolan. Haha jag gled fan fram på mina skor, de sprang så jäkla fort xD Men kul var det. Sen fick vi bulle, pepparkakor och festis :) Sedan var det bara för mig att direkt bege mig hemåt och packa och åka till cityterminalen och åka. Och här sitter jag nu :P

Bloggar mer senare, kommer nog vara så uttråkad så att det blir bloggning ändå haha. Vi ses! Puss.


love actually is all around.

Godkväll! (Nu är det godkväll haha!) Gjorde faktiskt det jag skrev. Gjorde mig en kopp té (utan socker fast med mjölk), och satte mig och kollade på Love Actually. Den var så bra. Men såklart ska jag ju alltid fälla några tårar under kärleksfilmer. De är så mysiga men ändå så sorgliga på något sätt. Varför kunde ens liv inte vara som i de där kärleksfilmerna? De får alltid varandra tillslut. Om inte blir det bra ändå :) Förhoppningsvis blir väl mitt liv som i en kärleksfilm, iaf någon period.

Ska strax sova, men känner mig inte så trött. Men måste faktiskt, börjar 8.00 imorn med, (-.-) så måste upp tidigt för att hinna med allting på morgonen. Men snart är det iaf lov. Ska blir så skönt. Men tiden kommer väl gå snabbt, man vet ju aldrig... Sen sitter man där igen men en hög av saker att göra. Nej men nu ska jag inte dra händelserna i förväg... först måste jag njuta av mitt lov som inte ens har börjat än, hehe. 

Hoppas att alla får en bra dag imorn så hörs vi. Blir nog inte bloggning förrens på kvällen, ska träffa min mentor i stan efter skolan. Vi får väl se vad vi hittar på :) Kram!



very comedy... men jag fattar inte var komedin kommer in...?
det enda jag gjorde var att snyfta och smila som ett fån haha.

i want some tea, with honey please.

Godkväll! Fast egentligen är det ju knappt kväll.. alltså om man jämför med när jag brukar blogga på kvällen... klockan är ju bara snart halv nio haha. Har just tagit mig ett varmt och mysigt bad <3 sånt gillar vi på vinterhalvåret haha. Skulle inte sitta dåligt med en kopp té heller :) Men jag åt faktiskt varma mackor med marmelad förut, gott! Och vet ni? Jag gick en sån där dockningsgrej till iphonen så jag lyssnade på musik i badrummet haha xD Drog en förlängningssladd och BAM så kunde jag lyssna där inne ^^ smart va? haha!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Är bara så glad över att jag kan slappna av på en vardag! Så jävla skönt! De är stunder som denna som man inser att det lönar sig att jobba hårt i skolan ;) Belöningen kommer tillslut haha. Men jag tror faktiskt att jag ska sätta på en film (Love Actually kanske?) och ta mig en kopp té. Åh jag vill verkligen ha té nu! Drack faktiskt en kopp te utan socker igår! Haha det trodde jag inte att jag skulle göra. Kanske kör så idag också? ;) Men mjölk måste jag ha i iaf! Honung är också skitgott men sånt sött hela tidet i téet är väl inte så bra... haha men någon gång ibland får man unna sig själv det. Vi hörs kanske senare innan det är läggdags för mig, kram så länge!



jag just nuu :D haha ser inte lika glad ut som min smilis.


i'm in serious shit, i feel totally lost.

Hej bloggen! Är just nu hos min morfar och har skrivit klart min novell i svenskan! Det är så jäkla skönt! Blev ganska nöjd så det är bra! Vi skulle haft svenska som sista lektion men det fanns inga datasalar lediga så vi fick gå hem och skriva. Nu är det iaf att det är avklarat.

Nu ikväll ska jag bara slappa, kanske kolla på någon film eller nåt. Har bara engelska och naturkunskap till onsdag men det är inte så jobbigt. Sen ska vi ta med oss någonting som låter, som man kan trycka på så den "tutar" till svenskan. Haha! Det är säkert någon lek då kan ska tuta för att svara eller nåt :P Vi får se vad jag tar med mig. Har ju en sån där anka som låter när man klämmer med handen (alltså en handdocka typ haha). Den hade varit perfekt. Me vi får se om jag hittar den ;)

Och det är bara två och en halv skoldagar kvar innan lovet! :D Tyvärr har vi lektioner på torsdag.. trodde att vi skulle få börja 12.. men icke sa blacke haha (det ska va nicke egentligen xD tråkig jag är). Vi är iaf klara med texten till vår redovisning i historia (min grupp), och vi har delat in vad alla ska säga. Det går väl säkert bra hehe :P Orkar inte skriva mer nu ska chilla lite nu. Och jag är glad för att det är snö! :D Och i Norrland kommer det vara ännu mera snö och jag hoppas att jag kommer få åka snöskoter :DD! Vi hörs ikväll, puss <3




haha sökte på tecknad snöskoter men fick upp den här bilden istället... hahah!
Det ser inte ut som den riktiga joker.. är det någon wannabe kanske o.O?

jag tänker på dig.



vad gör du just nu?
vad tänker du på?
vad gör jag just nu?
vad tänker jag på?
fyra frågor, två svar.


when i'm with him i am thinking of you.

Godmorgon! Kom hem sent igår så orkade inte blogga. Det blev direkt att gå och lägga sig. Fatima var  iaf här en stund, vi snackade och kollade på gamla videor som i spelat in för ca hundra år sen haha ;) vi åt lite mat och sen började hon fläta mig hår. Efter ett tag gick vi hem till henne (vi är grannar så jag slapp gå ut i snön). Där kollade vi på tv, lyssnade på musik, åt vofflor medan hon fortsatte göra flätor i mitt hår. Så nu är hela mitt hår flätat! :D Jag undrar hur det kommer se ut sen när jag tar ut flätorna. Funderar på om jag ska göra det idag eller imorn....

Ska på ledarutbildning med kyrkan idag kl ett. Vet inte vad jag ska ha på mig -.- har typ tappat bort alla kläder och de är fula -.- typiskt... men jag hittar väl nåt ändå. Sen efter ledarutbildningen ska jag hem till min morfar och skriva på min novell. Word går ju inte att öppna på min dator... skitkul att varje gång jag måste skriva någon uppgift i skolan på dator så kan jag inte skriva hemma -.- Det blir ju inte bättre av att jag har en samhällsinlämning också... och hur ska jag kunna skriva den på lovet? fml!

Ska strax börja gå upp ur sängen. Helst vill jag bara ligga kvar här och sova, men nej, jag har saker jag måste göra :( jäkla novell... orkar inte med den... man fick ju inte ens bestämma helt själv. Aja, den kommer nog inte bli så bra, har knappt någon handling som är logisk..

Bloggar väl sen nån gång ikväll.. måste först göra novellen, sen kan jag blogga. Vi hörs! Bye.



lite av mina flätor. man tror typ att jag är flintis o.O



han bredvid är så stolt att ha henne nära sig.

Godmorgon bloggen! Ja, det är godmorgon för mig för jag vaknade nyss. Eller jag har vaknat lite då och då sen tidigare i morse men jag har bara inte orkat gå upp. Har drömt en massa saker. Har ont i halsen nu... jag hoppas inte att nån i klassen har smittat mig.. det kanske inte var så smart att dela glaset med julmust i skolan... hehe.
Känner mig ganska trött och så men hoppas att det blir bättre snart. Vill ju inte vara sjuk på lovet.

Jag är såå glad för att det snöar ute, nu känns det äntligen som jul. Hoppas bara att snön ligger kvar och inte smälter bort! Snälla! :S Det blir ingen riktig jul utan snö och det är faktiskt sant :3 enligt mig hehe. Idag har jag inget planerat men jag tror jag ska träffa Fatima och hitta på något. Kanske vara hemma hos någon och titta ut på den fina snön. För gå ut nu när det snöar det är nog inte så kul :P

Bloggar senare när jag får tid, tills dess får alla ha en bra snödag ^^ kraam!



jag såg så hemsk ut nu på morgonen så ni får en bild från igår :)


genom hålet i mitt hjärta.



can't wait to get away, to pello, to paris.
places where you can forget about yourself for a little while..
wish me luck honey. wish me luck on my way to find happiness.
'cause i'll need it.



if she sees how much i'm hurting she'll take me back for sure.

Godkväll bloggen! Vet att jag inte bloggade igår men det hade varit en lång och annorlunda dag så kände bara inte för det. Hade inte så många speciella lektioner, det var väl okej. Lite konstig stämning var det i skolan pga att en tjej från vår skola omkommit på tunnelbanespåret. Hemskt sorgligt!

Nu tycker inte jag att vi ska fokusera på hemska saker. Orkar inte med sånt bara. Efter skolan igår var jag en stund på Kungsholmens gymnasium, men jag gick efter en stund, hade inga pengar med mig så kunde inte köpa nåt. Men träffade Wilma en stund där iaf :) Efter det åkte jag till kfum och träffade de andra (som inte repade alls på hela kvällen hehe :P), snackade med Nathalie en lång kort stund och satt sedan och snackade med Ullis o de andra :)

Idag hade jag matteprov på morgonen, det gick bra tyckte jag! Sen får vi väl se hur resultatet blir, men jag hoppas på något bra. Har även fått lappen om Frankrikeresan, jag åker den 24 mars och kommer hem den 31! Längtar så himla mycket nu!

Haha både idag och igår fick vi julbord i skolan, riktigt nice! Men det var godare idag! Haha blackan är nog den enda skolan där "dagen efter-maten" är godare xD

Efter skolan åkte jag, Malin, Annika, Amanda, Siham och Helena, hem till Helena :P Eller först handlade vi på ica i brommaplan haha. Sen bakade vi muffins hos henne och åt pizza, snackade och körde buzz, singstar och guitar hero! En mycket trevlig och lyckad kväll! Åkte sedan hem och köpte två filmer för 19kr st haha, började kolla på den ena men den hackar lite (säkert därför den var så billig), men ska se klart en senare.. den var lite b....

Känner mig inte på värsta bra humöret just nu... tyvärr. Men så är det väl ibland antar jag. Ibland orkar jag bara inte med vissa saker, vill bara fly ifrån dem, skita i dem och bara avsky! Men så lågt kan jag inte sjunka, så mycket kan jag inte ge upp. Jag vill inte orsaka något helt i onödan. Men så lätt är det inte. Jag blir galen snart. Vill inte vara arg men kan inte låta bli att vara det. men det lönar sig inte i längden. Inte nu.











Muffinbak! :)









Tv-spelande och pizzaätning :)

ah, sweetness.



bloggar ikväll! <3


knullrufs i wish.





godnatt mina älsklingar <3


no headline today babies.

Godkväll alla sötisar! Nu är jag hemma igen! Var hos Wilma, hon hjälpte mig med matte och jag fick smaka en typ persisk maträtt, valnötsgryta. Det var ganska gott faktiskt :) Sen efter ett tag skulle hon gå och spela undervattensrugby (jag vet ascoolt va? :D). När vi då var på väg (jag hem och hon dit) kom hon på idén att vi skulle hälsa på Alitzel xD Vi ringde henne och hon var hos sin kille så vi gick dit. Wilma blev då lite flummig så lite pinsamt blev det haha. Träffade även Yogi och Amanda + deras syrra och mamma.

Sen så kom vi överrens om att jag skulle gå till Alitzel så då gjorde jag det. Vi pluggade också matte haha. Har nog aldrig pluggat så här mycket matte i hela mitt liv. Men det var faktiskt ganska kul ändå, även fast jag gjorde lite fel här och var. Stannade där till halv elva, haha och i slutet var jag så trött att jag skrattade åt nästan allt, speciellt mina egna påhittade skämt. De var nog ganska tråkiga ändå haha!

Har egentligen franskaläxa som jag borde göra men tror nog att jag gör den imorgon, på morgonen kanske? Börjar ju ändå kvart över tio imorn! Har fortfarande matteuppgifter kvar att göra men efter idag så vet jag ju att jag klarar det så då får jag gör på lektionen imorn och imorn kväll.

Ska ju till Kungsholmens gymnasium imorn på Winter Fair vid fem, sen vid halv åtta ska jag träffa Nathalie så det blir väl till att plugga matte efter det vid nio någon gång :) Men det klarar jag! Satt ju med matten till efter tio idag.

Ska nog snart sova men jag känner inte riktigt för att göra det än. Men snart... så att jag orkar upp imorn. Vi hörs imorn, kanske på morgonen om jag hinner (tveksamt), men annars blir det sent ikväll så förvänta er inte så mycket bloggning imorn. Kanske hinner med ett inlägg mellan Kungsholmen och Nathalie, men det beror på om jag åker hem emellan... men det är också tveksamt. Aja, vi höres någon gång iaf! Kraam! <3



Så här såg det ut igår när jag skulle försöka plugga matte :P



Saga försökte desperat hindra mig från att plugga genom att lägga sig ner på mina böcker :p smart där...



Jag ritade på Alitzels vägg :O fast den ska tapetseras/målas om så det gjorde inget hehe.
Lite förbjudet kändes det faktiskt att rita på väggen :D



Denna finurliga varelse hade Alitzels syrra ritat.



Höhö fin.... :3

i'm singing in the rain.

Hej bloggen! Blev inget inlägg igår kväll men jag skrev ju ändå så mkt i det förra inlägget så det borde inte göra något :) Kom nyss hem, är trött haha, men ska försöka bli pigg på nåt sätt. Träffade en gammal klasskompis på tunnelbanan, vi hade sällskap hem och snackade. Trevligt! :)

Sov till halv nio idag, skitskönt! Började 10.00 med historia och vi är snaart klara med vårt arbete! Eller ja... vi ska redovisa efter jul :P Matten gick bra, nu börjar jag förstå lite och är inte lika stressad. Engelskan vara bara tråkig :( Men vi kollade vidare på Rain Man (en film som vi har sett ett tag nu).

Ska strax gå till Wilmis, skulle egentligen till henne vid fem men hon slutade tidigare så ska börja röra mig dit snart. Det tar ju ett tag att gå dit... :P Men men, hon ska iaf hjälpa mig så då får jag anstränga mig och gå dit.

Hoppas att alla mår bra och har haft en bra dag :) Bloggar ikväll hehe! Puss.



funny gal! jag tror faktiskt att mitt hår har blivit ljusare..
det ser ju blondt ut igen o.O hårfärg in my ass baby!

3 days

Hej mina läsare! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har haft mycket att göra och sen när jag har haft ledig tid har jag bara velat vila. Men ska berätta nu vad som har hänt de senaste två dagarna :)

Träffade Nina och Wilma i söndags. Det var kul haha. Först åt Nina lite sallad och då blev jag och Wilma hungriga ftr att ha tiggt till oss lite rester från Nina haha! Så Wilm och jag delade på nåt gott, men kommer inte ihåg vad det hette :P Efter att vi blivit mätta gick vi runt lite i centrum och kollade på kläder. Efter ett tag skulle Nina gå men jag och Wilma fortsatte vår spaning efter snygga kläder. Vi testade lite kläder hit och dit. Kul var det. Jag brukar aldrig gilla att prova kläder när jag inte tänker köpa något men detta var okej haha.

Haha sen hittade vi en blus som vi tyckte var ganska ful, speciellt eftersom armarna liksom satt ihop med nederdelen, alltså det såt ut som om man hade vingar haha det är svårt att förklara. Så vi tänkte prova den bara för att kunna garva åt hur roliga vi såg ut. Men.... det blev inte så. Tröjan satt såklart ganska snyggt på mig, haha vi t.o.m. köpa den haha, även fast möstret var ganska udda. Men den kostade 500 så jag tänker vänta till rean om den finns kvar då haha.

Igår hade jag bara idrott och historia. Efter det var det curare (volleybollturnering då man kan klär ut sig och kan få extrapoäng), men jag åkte hem för jag var så himla trött. Blackan uppdaterar ju ändå bilder på fejjan så man missar ändå inget haha. Det var planerat att jag skulle pluggat matte, men jag somnade haha! Sov på eftermiddagen! Då var jag verkligen trött, så trött att t.o.m. jag tar en tupplur :P Vid fem hade vi på RKUA möte med statsdelsnämndens politiker. Det var ganska intressant. Höjdpunkten för kvällen var pajen och téet ;) haha tråkig jag är!

Idag var en riktigt rolig dag! Fast lite seg började den nog. Gick upp halv sex, åkte till skolan vid 20 i sju... åt en väldigt mysig frukost med klassen halv åtta. Sen började vår MåBra-dag. Vi lyssnade på en föreläsning av Annie Seel som är världsmästare i ökenrally (Dakar rallyt typ) med motorcykel. Det var en intressant föreläsning!

Efter det hade vi Yoga, kul men jag hade inte alltid den bästa balansen och kunde inte hålla mig för skratt xD Sen var det lunch, skitcklig risgrynsgröt... det blev inte den nyttiga lunchen de hade snackat om tyvärr... Efter lunch hade vi afrikansk dans! Det var skiiitkul! Haha det var så roligt och man (iaf jag) blev så glad! Haha omg jag stod typ längst fram i en av grupperna i slutet (man skulle va två grupper o vända sig mot varandra, alltså grupperna). Haha vi fick dansa sån där dans där man ska shaka(stavning lol?) och skaka på rumpan. Haha det gick så där men jag försökte. Sen fick vi föra nån rolig folkdans då man skulle springa två och två under alla andra par som höll upp sina armar, och så skulle det bilda typ som en orm, alltså när mitt par hade börjat springa skulle nästa springa osv. :)

Sista saken var avslappning. Vi fick ligga på de mjuka stolarna i aulan och lyssna på två avslappningsband. Det var skönt. Vi fick även fylla i ett papper om mål etc. En grej man skulle göra var att fantisera om att du t.ex skulle vara lycklig, och se ordet framför sig. Sen skulle du "vakna" och vara det. Haha det funkade. Jag log där och smilade lyckligt som en fån haha! ;D

Sen vid kvart i tre var det luciståg och de var jätteduktiga. Sen blev det lussebulle och sen åkte jag hem. Satt ett tag med matten, men tar en paus nu. Fy fan vad jag hatar matte. Det går så himla långsamt... men jag kan inte ge upp nu, måste klara provet på fredag! Det är de där ekvationerna som stör mig... Men Wilma ska hjälpa mig imorn så det är såå skööönt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska vila ett tag med matten och göra engelskan snart. Ska lära mig minst 20 bilord. Och man får välja om man vill lära sig det brittiska ordet, eller det amerikanska. Vad ska jag välja haha? Bloggar nog innan jag går och lägger mig puss! :)



Den roliga blusen :)



Taggad inför måbradagen :D



Blackans luciatåg :)


shortiee..

Hej! Ska strax skriva ett långt inlägg, ska bara ladda in lite bilder från mobilen :)
kram så länge!


all my life i've been good... but now.

Ska strax ut och träffa Nina och Wilma, ska bara äta lite först så att jag inte svälter ihjäl. Vi hörs senare!



pöss! <3


haha bästa! plingeling.



haha fy fan jag garvar åt allting nu xD
måste verkligen sova men är inte ett dugg trött juu...


KHADIDJE RAMLAR HAHAHA

HAHAHAHAHA FY FAN JAG TROR JAG DÖR! JAG KAN INTE ANDAS HJÄÄÄLP HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!




and i miss you so. once again baby.

Hej bloggen! Idag har jag bara slappat heeeela dagen! Har inte orkat göra något annat. Både igår och idag har jag knarkat andra säsongen av The L Word. Har nu sätt klart den säsongen :( men ska antagligen köpa tredje nästa vecka :) Vi har btw ääntligen fått en platt-tv i vardagsrumet xD En för tidig julklapp från min morfar :D! Tack! Så nu har jag tjockistvn i mitt rum, men har inga kanaler där än... men snart så :)

Ska nog lägga mig snart... iaf senast ett. Ska upp tidigare imorn och träffa Nina och Wilma vid halv ett så kan inte ligga och sova då. Måste duscha också + fixa mig. Har btw fått mina kläder som jag beställde. Jackan var jättefin och mysig, leggingsen oxå. Den gråa tröjan var mysig, men den röda tröjan var lite (mycket) av en besvikelse... man ser fan ut som en insekt med vingar :( den är typ "klockformad" som min mamma sa... får se hur jag gör... skickar nog inte tillbaka den för min mamma ville ha den, så det kanske hon får ifall jag inte lyckas fall in love with it :P haha vi får se hur det går....

Börjar få typ pms också så är mest arg hela tiden.... vaarfööör? Varför är man bara normal en vecka varje månad? För mig är det att jag är arg två veckor innan mensen, sen typ arg veckan innan, och sen typ sur när jag har mens. Veckan efter den så är det bra... i en vecka oftast!! En vecka!!! -.- fml och alla andra tjejers life :( stackars oss! men det bevisar bara att vi är starkare!

Nu ska jag sluta svamla om skit... orkar inte...... jag blir galen..... baajs! totally! no stop. no no no. hejdå!



varför kan inte mitt liv vara roligare? :(
vill bort.... bort från allt.
resa någon annanstans... och uppleva nya saker!


snön idag. och snön inte idag.





Snön idag klockan nio :D





Snön inte idag klockan lite senare typ nu :'(


i'm singing in the snow.

Hej allesammans! Jag vet att jag inte har bloggat så mkt men när jag väl skulle göra det var det nåt knas med blogg.se... men nu tänkte jag blogga :)

I onsdags kväll var jag i Lilla Stugan, och vi var ganska få så det var skönt för då kunde alla snacka med alla. Igår i skolan gjorde jag inte så mkt, hade matte två gånger (istället för samhälle) eftersom vi har prov nästa fredag. Hade vikarie på franskan så vi fick sluta skittidigt! Haha var ganska flummig igår, hehe det var kul. Repade också med bandet men inget funkade först så vi drack te inne på kfum och snackade o garvade med Ullis, och sen spelade jag och Amanda sånt därnt fotbollsspel. Haha det var kul eller hur Amanda? ;) Sen körde jag och Alitzel pingis. Sedan hade de fixat i replokalen så vi kunde äntligen repa.

Vad gjorde jag då i går kväll efter repet? Typ inget, gick och la mig för jag var så trött xP Och idag är jag ledig hoho så har sovit typ hela dagen ;D När jag vaknade vid 9.00 var det snö ute :D Jag blev glad. Men när jag kollade ut genom fönstret nyss hade det smält bort :(

Idag tänker jag mest slappa, även fast jag sa till mig själv att jag skulle träna. Men jag orkar bara inte haha! Det är ju så mysigt här i min säng! Snart kommer min mammahem och förhoppningsvis har hon med sig en sak som hon beställt på buylando (den fanns inte i affären då så hon fick beställa dit den). Hoppas att den har kommit. Imorn kommer min morfar hit och lämnar en tidig julklapp. Spännande! :D

På söndag ska jag träffa Nina och Wilma. Ska bli roligt! Har  inte träffat dem på evigheter! Speciellt inte Wilma :) Skulle typ ha träffat Wilma idag men det blir nog inget? Eftersom vi ändå ska ses på söndag :P Men vi får se, har smsat henne så det är bara att vänta på svar x)



Så här såg det ut i tisdags när jag gick till skolan..



Och så här såg det ut i onsdags :D då var jag glad haha!



Jag tog t.o.m. en bild på mig själv xD



Och på mina fötter haha!



Human bowling på onsdagsrasten.


lite gästbloggning.

Hej bloggen! Haha skrev fel, gick inte alls upp halv fem. Gick upp halv sex juu... Sitter nu i datasalen och har typ svenskalektion men läraren är inte här.. :P eget ansvar in my ass haha ;) Det gick bra att skriva artikeln. Men jag hoppas bara att läraren också tycker det.

heeeeeeeeelllooooooo, everybody detta är den FAAABIGA ellen!! världens bästa människa, den underbara Julia älskar självklart mig som alla andra lol! Julia är min lilla sötnos och min lilla gullegriiiiis, my baby! och min gamla fotbollsbackpartner! LYSSNA PÅ CHRIS BROWN ALLIHOPPA, HANE MIN KILLE O LLA VET DE! tack o hej leverpastej, biiig love from Ellhoe


what do i do.

Godmorgon! Uuuh. Avsyr att vara uppe såhär tidig :( Men måste vara i tid inför argumenterande artikeln. Har ju det som första lektion. Lite smått panik har jag, eller hade igår. Men men, det får väl gå som det går. Men jag vill verkligen få bra nu! Var ju på aerobics igår. Usch det var inte kul. För det första hängde jag inte med på de jävla dansrörelserna och för det andra så var de ju tvugna att ha speglar framför en (på väggen alltså), så att man såg sig själv dansa som en jävla kossa... nej tack! Idag blir det yoga istället. Mycket bättre!

Det kommer bli en lång dag idag, börjar åtta, slutar halv fyra... sen ska jag hem en stund och sen ut i kylan och yoga hehe. Men jag hoppas att det har kommit mer snö. Det vet jag inte än, har inte kollat ut genom fönstret. Sitter här med värmefläkten och värmer mig. Usch det är så kallt. Hemskt att duscha på morgonen :( men orkade inte igår så fick göra det idag. Gick upp halv fem....

Ska fortsätta med att göra mig klar. Vill inte komma försent nu... herrå!





i do what i want.

Hej bloggen! Har ni alla haft en bra dag? Min har varit bra faktiskt (för en gångs skull haha). Hade tre timmars håltimme haha så jag gjorde lite naturkunskap (inför imorn) och spelade lite musik med Helena och Emilia. Jag har lärt mig typ hela refrängen på California King Bed :D Wiiihoe! ´

Ska snart gå och träna aerobics. Ska bli spännande, har aldrig testat på det förut. Hehe jag hoppas att jag inte dör av flås och utmattning x) Sen efter det ska jag fortsätta med naturkunskapen så att jag är väl förberedd inför artikeln vi ska skriva imorn. Jag kan ju inte hålla på och lata mig hela tiden ;) Sen imorn ska jag eventuelt på yoga haha. Mycket spännande träning här ^^

Bloggar senare ikväll efter naturkunskapen! Vi heöresss ;D




hehe lol på mig just nu.
råkade stänka fisksås på min tröja idag i skolan :(
xD! fail!


lätt som en fjäder.

Godkväll! Det har varit en lång dag, har inte orkat bloggat. Somnade väl någon gång vid två gick upp kvart över fem... så ja, jag var vääldigt trött. Inte blir det bättre av (eller jo lite haha) att man börjar 8.00 med idrott. Och så får man stå ute och vänta eftersom dörren var låst -.- Vi hade iaf en jätterolig uppvärmning, typ som jympa haha och vi fick typ dansa till "dansa kuduro (stavning lol)", haha det var skitkul! Men lite jobbigt. Sen så fick vi öva på handstående resten av lektionen med hjälp utav olika övningar. Det gick ganska bra :)

Sen hände typ inget mer speciellt under dagen. Sen var jag som jag sa på möte med RKUA. Det gick också bra. Sitter just nu och äter lite. Är trött och inte på så bra humör. Måste verkligen göra naturkunskapen imorn. Jag orkar inte! Fy fan för skolan ibland... iaf läxor o prov etc.

Sen har jag en sån himla lust att börja dansa. Haha jag dansar runt här i huset och framför spegeln. Men kul är det ;) Kanske börjar dansa vem vet? Haha men hur ska jag ha tid med det egentligen... hinner ju knappt göra nåt nu, iaf inte mina läxor... och om jag inte gör dem ordentligt kommer jag ju inte få börja på dans...

Slutar skriva nu, men vi hörs! Kram.




Rihanna - California King Bed



Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So, how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California queen.


your tears don't fall, they crash around me.

Godkväll! Ska strax sova, men känner mig inte så trött. Det kan ju bero på att jag inte gick upp förrens vid typ tre... imorn har jag ganska mycket att göra så kommer nog inte blogga förrens på kvällen. Skulle gärna vilja mobilblogga och jag har försökt. Men det funkar inte! Jag blir galen! Men Yogi får hjälpa mig med det sen så att jag kan göra det... Måste verkligen plugga imorn också. Jag kan inte vara så lat och skjuta upp saker nu. Det måste ske en förbättring här! Annars blir det bara jobbigt för mig ändå.

Min lilla kissemisse försöker smyga sig på mina fötter, hah inte ska hon lyckas med det inte ;) Åhh jag fick en sån lust att städa i garderoben och slänga allt jag inte använder och även ta fram det jag typ har tappat bort och använda det! Det känns som om jag knapp har några kläder, när jag egentligen har det fast de bara är borta någonstans. Typ i tvätten som vanligt... haha!

Godnatt alla söta! PUSS.



jag saknar dig <3

några roliga citat, ord jag har samlat på mig.

"Scarry Rotter" (Harry Potter)

"Fy fisken"

Daniel när vi är på väg hem från Karin och han inser att han har träning: "Fan bulle, jag har träning idag!"

Innan teatern börjar sitter klassen på massa sackosäckar, vars namn är: "Fatboy"

"Fy fisen fan"

"De fyra vännerna och transan"

"Walla bre boy" - mitt nya uttryck

Några barn på t-banan:
"Vem vill köra matte?"
"Vem vill köra stavning?"
"Vem vill köra inget?..."

"Mackedonken" (McDonalds)

"Dalmås"

"Tjej på 36 jordskott" (vårar)


antar att typ inget var kul men det var det då haha.

arry otter.

Haha bara för att jag knappt har bloggat på sistone så kommer det nog bli ganska många inlägg ikväll bara för att jag nu är så himla sugen på att blogga haha! Men det gör nog inget för er. Nu ska jag och min mamma kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Åh Harry Potter i mitt hjärta <3 Har alltid varit bra och kommer alltid vara!

Tycker ni Emma Watson är finast i långt, eler kort hår? Själv föredrag jag nog henne med långt, men hon är fortfarande klassiskt vacker i kort :)



Här är hon visserligen ganska ung men hennes hår är fint.



klassisk och elegant.




it will soon be mine

Detta har jag beställt hem från Ellos.se! :D
älskar't



mysig jacka i fejkpäls!



snygga guldiga leggins!




assnygg röd topp!



fin grå stickad tröja!

i can't wait to get all this.


it's the way i'm feeling.

Hej alla bloggläsare (om jag nu har några kvar snyft). Anledningen till att jag inte har bloggat är att min dator har varit skitjobbig, och så har jag bara inte haft tid och ork. Men ska skriva nu vad som har hänt de senaste dagarna, och så ska jag förbättra min bloggning från och med nu!

I måndags var jag på studiebesök med RKUA i Botkyrka, det var intressant men jag var ganska trött så jag hängde inte med på allt hehe. Hade omskrivning i ekologi i tisdags och det gick bra hehe! Vi fick pepparkakor av Leena :D hihi! I onsdags var jag hos Helena och vi bakade. Haha i början trodde vi att vi skulle faila men kolakakorna blev faktiskt asgoda! ;) Sen efter det så var jag på teater med klassen i Skärholmen, vi såg Barnen ifrån frostmofjället. Den var väldigt bra. Speciellt den extremt feminina geten som spelades av en man ^^ gick

I torsdags var det randigt, och vi skulle egentligen bara haft matte. Men de som gick på teatern slapp matten, vilket innebar ledighet haha. Så vi åkte hem till Karin och hade "kakfestgrejsimojs" som vi hade hos Alice förut. Det var trevligt, fast lite jobbigt var det att vänta på bussen i 20 min... Sen på kvällen så repade vi. Eller försökte för ingenting fungerade. Men vi kopplade in miccen i förstärkaren och gjorde ett capo utav en penna och hårsnodd, så vi kunde spela lite ändå. Nathalie var där så vi spelde för henne :)

I fredags hae jag franskaprov, haha och jag pluggade allt på morgonen.. men det funkade. Jag kunde väldigt mycket (hoppas jag haha). Och vet ni? De lottade ut mig till Frankrike! Så jag kommer få vara utbytesstudent i Paris i en vecka :D I'm sooo happy! :D Haha och sen efter skolan var jag på jympa, haha det gick sådär. Ledaren var inte lika bra som den förra och så blev jag arg när jag tränade. Varför vet jag inte haha. Så det var väl okej. 

Igår så var jag, Alitzel och Yogi hos Carro. Det var kul för det var ett tag sedan vi alla träffades. Det får vi göra om! :)<3 Idag har jag bara sovit och slappat, vilket gör att jag blir rastlös och sur. Inte kul. Känner att jag intefår så mycket gjort. Tyvärr. Har iaf beställt hem lite grejer från ellos.se. Åh längtar tills det kommer :D

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske kolla på någon film om jag orkar och inte blir fööör rastlös hehe. Men jag bloggar ikväll, jag lovar! Även om min dator leker med mig. Vi hörs! :)



Haha gissa vilken deg som är min? Den fina höhö.
Men Helenas deg som blev till kakor blev lite godare ^^


RSS 2.0