blev inspirerad..

Såg att Amanda (amandamj.blogg.se) tänkte köra den här grejen, blev oxå sugen så jag börjar med det imorn ;D


shoo bre ;)

Godkväll mina läsare! Jag har haft en väldigt rolig dag! Mötte upp Malin och Siham i Åkeshov och sedan väntade vi på Amanda, Annika och Helena utanför bowlingcentret. När de kom så gick vi in och bowlade (no shit haha). Det var väldigt kul, jag var inte så bra hehe, kom sist som jag förutspått men jag gjorde iaf en strike och två spärrar! De spelade bra musik så man blev glad haha. När vi hade bowlat klart var Malin tyvärr tvungen att gå :( Vi andra åkte till Vällingby och tittade runt i affärer, åt glass, mat och tog massa bilder för att fördriva tiden innan bion. Filmen var så himla bra! Mycket bättre än vad jag trodde! Vissa delar var skitroliga och vi garvade skitmycket, och vissa var sorgliga och känslosamma. Fin blandning!

Kom hem för ett tag sen och har inte gjort så mycket. Ätit lite och laddat in alla bilder i datorn. Imorn ska jag på spa så kommer inte kunna blogga så mycket då. Kanske fixar tidsinställda inlägg om jag orkar haha. Hoppas att ni också har haft en bra dag så hörs vi! KRAM!

Här kommer lite bilder från idag!






















Bilder från klättringen!










29 februari.

Godmorgon! Precis som jag trodde så har jag träningsvärk i hela armarna haha! Är trött nu, somnade efter halv två, kunde inte sova. Men tillslut somnade jag i alla fall. Nu ska jag försöka fixa mig i ordning innan jag åker till Åkeshov och träffar de andra, sen blir det bowling kl ett :D Haha vi får se hur det går med min träningsvärk... Känner inte att jag är på värsta bästa humöret men det går nog över snart. Bloggar ikväll! PUSS.

I don't mind i, I don't mind at all.

Godkväll! Är väldigt trött nu! Träffade Ibbe och vi stack till friskis. Där körde vi jympapasset och det var kul. Det var en annan ledare men hon hade asbra musik! Flera av mina favoritlåtar körde hon så då blev man peppad! Är riktigt trött nu, ska nog snart sova, måste upp tidigt imorn. Ska bowla och gå på bio med Siham, Annika, Malin, Helena och Amanda. Ska bli kuuul! Vi ska se Shoo Bre :D Så jag måste vara pigg imorn så jag inte går runt som en tråkig zombie hehe.. Kommer faktiskt inte på nå mer att skriva, är för trött helt enkelt. Men vi hörs imorn så får ni sova gott! BYE!




hiehiehie.


I feel more alive now than I did before.

Har nu kommit hem efter klättringen! Åh det var så himla kul! Jobbigt men kul! I början var det lite läskigt men det släppte ganska fort och det gick lättare att klättra. Vi fick testa olika väggar som var olika svåra. Vissa klarade jag att klättra ända upp! Riktigt skön känsla när man klarar det! De tog lite bilder men jag lägger in de senare när de har lagt upp dem :) Åh känner mig så avslappnad och glad. Man tänkte liksom inte på något annat än att man skulle klättra. Åh det var verkligen askul! Det gick riktigt bra för mig för att vara första gången! Fick många komplimanger om att jag hade bra teknik osv.

Nu ska jag vila en stund och sen ska jag in till stan. Sen vid 6 ska jag träffa Ibtisam igen och då ska vi till friskis på jympapass. Ska bli kul! Haha får se om jag orkar lika mycket nu, är trött efter klättringen! Jag kan inte fatta varför jag inte har testat att klättra förut? Jag har alltid trott att jag inte kan klättra men det kunde jag ju visst! Där överträffade jag verkligen mig själv :)




shortieee

Godmorgon! Jag lyckades gå upp i tid haha! Sitter här och försöker snabbäta en frukost, måste gå om några minuter. Får väl köpa nåt på vägen om jag blir hungrig. Hinner inte blogga nu, blir nog bloggning ikväll. Hörs då! PUSS!


Oh my god it's a wonderful surprise. I'm in love.

Godkväll! Har haft en trevlig dag med Sara och Yogi. Först åkte vi till stan och kollade runt lite och garvade åt allt. Sen tröttnade vi så vi åkte tillbaka till Kista och åt på Max :) Rolig dag med mycket garv och sjuka samtal haha! Var även på möte med RKUA och politikerna och det gick bra. Har inte så mycket mer att skriva om dagen. Just nu sitter jag och kollar på Sex and the City! Längesen var det! Ska snart gå och lägga mig, måste upp tidigt imorn, ska åka och klättra i Solna med tjejforum! Ska bli askul! Ska verkligen försöka få någon att ta bild på mig när jag klättrar haha! Men vi får se hur det går ;) Hoppas att ni alla har haft en bra dag! PUSS (haha höll på att skriva piss xD)



Bild från idag :)


jävla snorjävel, skojävel.

Godmorgon! Lyckades inte gå upp tidigt igen haha! Men imorn har jag inget val då måste jag komma upp i tid :S Carro och Yogi kom hit igår och det var kul hehe! Vi kollade på "Hur många lingon finns det i världen", den var rolig och bra! Nu är jag trött haha så det blir lite tråkiga meningar men jag orkar inte tänka nu xD Det var iaf en rolig kväll trots att jag hade lite ont i magen :( Idag ska jag typ kanske träffa Yogi och Sara, eller nåt sånt. Har inte smsat dem än men gör nog det snart. Först ska jag väl duscha och fixa mig. Åh ska bli så härligt att gå ut i solen, jag blir så glad! :D YEEY! SOLEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR HAHA! :D Längtar till sommaren så otroligt mycket <3





Bilder från Yogis blogg: johannamj.blogg.se

you stole my star.

Godkväll! Var på friskis och körde pass. Nu känns det skönt haha! Jag fattar inte att jag fortfarande tycker de där passen är roliga trots att man gör samma sak hela tiden. Men idag hade de faktiskt lite nya rörelser så det var kul. Sen så sa ledaren bra till mig haha så då känner man sig bra! ;D Innan träningen träffade jag Wilma en stund på biblan och vi snackade lite. Nu är hon på väg till Kina snyft :( Men hon ska iaf köpa födelsedagspresent till mig där hehe! Sen träffade jag iaf min mamma i centrum och vi åt lite och så tittade vi runt i lite affärer. Hittade ett par svarta jeans på Gina Tricot för 199 kr. Tur att de låg längst fram i butiken (deras avsikt haha) för jag behövde verkligen ett par nya svarta. De andra gick ju sönder hahahahaha! Köpte även hårfärg som jag hade planerat men vi får se om jag färgar snart eller väntar ett tag...

Snart, eller om typ två timmar kommer Yogi och Carro (ev. Sara) hit! Ska bli kul! Har inte träffat Carro på vääldigt länge! <3 Vi får se vad vi hittar på. Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har möte med RKUA och olitikerna vid hal 6 men innan dess har jag tid för annat. Får väl ta och göra lite matte... vi får se hur det går isf!
Bloggar senare ikväll! PUSS!



Ljusare än vad jag har nu, typ som jag hade förut. Får se om jag färgar, är ändå ganska nöjd med min hårfärg just nu. Men ibland känns den för brun för min smak i vissa ljus. Men det är ju alltid bra att ha en extra hårfärg ifall att! ;) Haha det var btw samma märke som Yogi använde, hoppas den var bra iaf!

why can't this moment last forever?






the party is in my head.

Godmorgon mina kära läsare som är ganska få men unika haha! Lyckades vakna lite tidigare än igår! Lite är tack vare Wilma som messade mig och gjorde mig lite konfunderad (heter det så? xD). Hon ska resa till Kina ikväll så hon ville att vi skulle ses en stund. Först trodde jag nu på en gång, här låg ju jag i sänger och försökte komma på vilken dag det var. Men hon menade såklart lite senare på dagen. Så jag ska träffa henne typ vid ett så då har jag lite tid på mig att fixa mig. Sen vid fem tänkte jag gå och träna på friskis, äntligen! Har inte hunnit göra det den här veckan :( blir så sur när jag inte hinner! Ska bli bättre på att prioritera träningen!

Funderar också på att shoppa något kanske... kanske hårfärg? Blev så sugen (och tänkte faktiskt på det igår) när jag såg att Yogi (johannamj.blogg.se) har färgat håret. Åh, jag vill shoppa så mycket sommarkläder men det får vänta lite tills jag åker till Paris för då ska jag shoppa!! :D Och snart får jag studiebidrag så då har jag ännu mer att shoppa för :D! YEY!

Igår kväll satt jag och kollade på Melodifestivalen och de flesta bidragen var väl sådär. Men de som gick vidare var bäst! Synd bara på att Charlotte Perrelli eller den där Hanna Lindblad inte kom till andra chansen eller nåt.. Men bäst hittils av alla är Loreen! Ingen tvekan om saken, hon vinner skiten ur alla haha! Nu ska jag göra nåt vettigt! BYE!


time could tear you apart.

Godmöörgon! Öh ja, hade planerat att kanske gå upp sådär vid nio... hehe gick inte så bra. Hur mår ni då? Jag är trött haha men det kan ju bero på att jag sov liite för länge. Idag har jag faktiskt inte planerat någonting alls, skönt att bara få slappa nu när det är lov! Men har ju lite matte att stå i men vi får se om jag orkar med det idag. Har lite planerat inför nästa vecka så måste på något sätt få in matten också. Veckan går fort! Har inget mer vettigt att skriva förutom att ha en bra helg! PUSS.



Känns som om jag har lagt upp den här bilden redan men det kanske jag inte har?

Coldplay & Rihanna - Princess Of China



I could have been a princess
You'd be the king
Could have had a castle and worn a ring
But no, you let me go.


oh baby baby dancing in the moonlight.

Hej sötisar! Sorry för dålig uppdatering men har bara tänkt på mitt samhällsprov haha, som förövrigt gick ganska bra, lite saker blandade jag väl ihop osv men det känns ändå så jävla skönt att det är över! Efter skolan igår var jag på mentorsavslutning med min mentor. Tråkigt att det är slut men vi hinner ses lite till ändå :) Vi fick värsta salladen där och vääärldens godaste maräng och citrontårta!! FY FAN VAD GOD DEN VAR! Haha det är obeskrivligt! Trodde inte man kunde nå en sån eufori när man åt tårtor haha! Men det kunde man visst. Efter det stack jag och repade, eller rättare sagt vi satt mest och jamma lite och försökte spela. Ingenting funkade typ men vi lyckades på nåt sätt koppla in elgitarren och en mic i förstärkaren. Vi lirade lite (utan Alitzel som är sjuk :S) men mest satt jag och spelade "draw something". Skitkul spel som vi kör hela tiden haha! Vi garvade även åt lite familyguy klipp med eremias, det var kul haha! Sen avr Ullis sjuk så då kunde vi inte ha våra trevliga tjejsnack med henne :(

Idag hade jag bara två lektioner! Så jävla skönt! Hade matte och då fick vi fika av snälla Janne! :D Han är alltd så snäll! Sen fick jag tillbaka min mediauppsats och jag fick B! Är så jävla glad haha :D!! Kunde inte blivit ett bättre avslut på veckan! Sen hade vi franska och det gick snabbt! Och sen fick vi hamburgare till lunch och päronsplit till efterrätt :D! WIIIIE! Efter skolan stack jag, Siham, Helena, och Malin till Vällingby och kollade runt lite. Trevligt!! Sen var jag tvungen och gå, skulle träffa en snubbe och fixa lite grejer (ett projekt jag håller på med typ..), och där träffade jag en kille som hade några gemensamma vänner med mig, så vi snackade lite och hade sällskap en bit! En mycket lyckad dag! Och nu är det fucking looov!! Är så excited! Det går bra nu mannen haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har lust för att göra nåt men alla är väl skittrötta och vill väl bara sova. Vi får se vad som händer, puss alla! <3

Ska lägga upp bilder från "repet" när Yogi har skickat bidlerna :) känn ingen press Yogi hehe....

Det blir en liten bild på mig istället ^^


good girl!

Heej! Har verkligen pluggat stenhårt nu! Har försökt pluggat in allt i huvudet och jag hoppas att det sitter kvar imorn! Var i stan och fikade med min s.k storasyster (ingen riktig storasyster men fungerar typ som en). Var på ett mysigt café i Fridhempsplan. Åt blåbärspaj och drack världens godaste varm choklad med grädde! Med sugrör ;D! Känner mig lite lugnare inför provet imorn men nu kan jag inte säga att jag inte har pluggat, för det har jag! Nu får det gå som det går, men det ska gå bra! Sitter nu och äter lite och ska snart vila mig lite och lyssna på musik. Går igenom lite av ekonomin ikväll igen lite snabbt innan jag ska sova så kanske det fastnar i drömmarna eller nåt. Vill bara vila nu men vi hörs! PUSS



trött tjej med roligt hår och allmänt kul bara.

Sorreeeyy

Vet att jag varit dålig på o blogga, var hemma igår också och orkade inte blogga då. Imorn har jag ekonomiprov, måste plugga till det så det blir nog ingen bra bloggning förrens provet är avklarat! Men imorn kväll skriver jag mer! Puss.


myys.

Myser i sängen med Saga och tittar på The Upside of Anger!



pluttekatt <3


sleep tight.

Hej alla söta! Var så trött när jag kom hem igår så jag orkade inte blogga. Vi hade det iaf trevligt och filmenvar rolig haha! Och hur många gånger visade han inte rumoan?! Lyckad dag var det iaf! När jag vaknade imorse kände jag mig lite krasslig så jag bestämde mig för att stanna hemma, vi har ju ändå randig eftermiddag idag. Sen så fick jag reda på att det inte är någon historia eller naturkunskap så jag missade ändå bara idrotten! Skönt att jag stannade hemma! Idag ska jag bara vila, kolla på någon mysig film och kanske försöka plugga lite om jag orkar hehe. Hoppas att ni får en bra dag ni som är i skolan :)


more piccassh!

Fler bilder från igår :) Lånade från Yogis blogg: johannamj.blogg.se



Jag och Jenny :)



Maten :D


I can see you.


Flo Rida - Wild Ones ft. Sia


when she was just a little girl, she expected the world.

Godmorgon finisar! När jag vaknade hade min ena fot domnat bort, fy vad äckligt det var, speciellt när den vaknade haha och det pirrade i hela foten xD Skumt... Skönt det var att sova länge! Var så trött igår när jag kom hem. Har nu klätt på mig och ska fixa mig lite till och äta lunch. Sen vid fyra ska jag träffa Alex och vi ska se Sean Banan the movie haha, och sedan äta på Kungshallen. Ska bli kul! :D Vet inte när jag kommer hem men bloggar ikväll. Hoppas att ni får en bra dag! KRAM!

Mitt hår var i snebena när jag vaknade så behåller det under dagen :)






Det kunde varit en varm banan, en stekt banan.

Kan börja med att säga att jag har haft en underbar dag/kväll! Helt perfekt! Gick till Wilma och sedan kom Nina dit och vi snackade om allt möjligt, och så åt jag bulle hehe. Gott! Sedan gick tiden fort och jag var tvungen att gå. Mötte då upp Sara och Yogi på torget och så begedde (kan man säga så haha? begav kanske det heter haha.... iaf, vi åkte till stan och mötte Jenny. Det har blivit så komplicerat i t-centralen på blå linjen, fattar inte vad som är felet? Tågen åker ju hit och dit och man vet knappt var man ska gå. Sen står det s-folk och ropar så man knappt hör. Hur ska detta gå?

Vi åkte sedan vidare till restaurangen vi hade planerat att äta på. Den låg i Solna for your information. Alla (utom Jenny haha) beställde fyra små rätter då det ingick friterad banan med glass! Men Jenny fick en på köpet, snällt var det! Vi satt där och åt, maten var asgod och vi garvade ihjäl oss åt massa saker. Servitrisens söta dialekt, gubben bredvid som gjorde skumma ljud, mitt och Saras snack om sånt som bara vi kan snacka så öppet om haha!

När vi var proppmätta bestämde vi oss för att åka till Jennys lägenhet (eller hennes mammas hehe men vi kan säga att det vara hennes). Men innan så gick vi till hemköp och skulle köpa något gott till Melodifestivalen. När vi då står där och kollar efter choklad så börjar Sara helt plötsligt snacka med någon. Det visar sig vara en full kvinna och hennes syrra haha! De var så jävla sköna. Vi stod säkert och snackade (eller försökte) och garvade åt allt sjukt de sa i säkert en kvart! De snackade om allt möjligt haha, om hur dåliga alla var i mello, att de skulle köpa chip och dipp, att deras män var tråkiga och satt hemma så de gick ut och drack och träffade på massa snuskgubbar haha. Sen började en snacka om sina trosor och att det vore bättre om man hade trosor lika stora som dräkter så att de inte skulle åka ner. Fy fan vad vi garvade! De kommer säkert skämmas imorn om de nu ens kommer ihåg något xD

Vi kom iaf iväg till lägenheten efter att ha gått i snöblasket. Väl där satte vi oss och kollade på mello. Måste säga att et var en besvikelse idag, de flesta var ganska dåliga. Men Molly förtjänade verkligen att gå vidare! Hon är så fin! Älskar hennes hårfärg, så jävla snyggt! Synd att Mattias inte gick vidare :( och vem fan var den där moroten? Han såg ju inte klok ut... Vi garvade även massa hos Jenny och på tunnelbaneresorna vi gjorde hit och dit. Vi kan säga att det var en väldigt lyckad dag! Nu ska jag snart sova, är trött haha. Hoppas ni har haft en bra dag. Bloggar imorn! PUSS.



I väntan på maten :)



Vi kunde bara inte sluta garva!



Jag och Sara :)<3



Mellotittande ^^



<3





Jag och Jenny <3



Haha jag dör!



cheers to the freakin' weekend!

Godmorgon sötnosar! Har varit varken ett tag, har duschat och har jus fixat mig klar. Skulle ju egentligen åkt skridskor men vi struntar i det och går till Wilma istället, mys! :) Känner mi väldigt glad idag, är på underbart humör! Önskar jag kunde vara så oftare haha. Ska bli kul att träffa tjejerna ikväll. Vi ska på nåt ställe i Solna. Mums, blir redan hungrig ^^ Har inte tid att blogga mer nu men vi hörs sen ikväll! Då förhoppningsvis med massa bilder! PUSS.












pictures pictures :)



boy talk that talk to me all night.



innocent girl haha. funny face. but life's too short to be serious.



oh sometimes, I get a good feeling.



never mind i'll find someone like you.

Godkväll alla fina! Nu ska jag berätta om mina senaste dagar. Haha om jag kommer ihåg något iof ;) Onsdagen var bra enligt mig ser jag i det inlägget jag skrev då. Kommer faktiskt inte ihåg vad som hände men men haha.  Och så gjorde vi en sån där kul lek när man skulle skriva bra saker om varandra ^^ Sen på alla hjärtans dag fick vi kakor och geléhärtan från elevrådet haha, det slängdes lite hit och dit. Blev iaf klar med min idrottsuppvärmning! Hade den igår och det gick superbra! Historieprovet däremot gickåt helvete men det bryr jag mig inte om! Orkar bara inte. Annars har jag väl haft den bra :)

Igår var jag även på tjejforum en stund med Ibtisam. Vi spelade biljard och åt världens godaste biskvier! Mådde lite illa efter det men jag har aldrig ätit något så gott förut så det var klart värt det! :D Sen stack jag och repade, det var kul! Snackade även med Ulli efteråt och gud så vi skrattade! Kul kul!

Idag så var dagen väldigt nice. Var bara på svenskan vi skulle skriva jämförelsen mellan sagan och filmen. Men det gick bra iaf :) Fick även tillbaka en annan text som vi skrev nån dag här också och det hade gått bra. Sen var det köttfärssås och spaghetti till lunch :D MUMS! Var ju som sagt på friskis också och nu känns det skönt efter att ha rört på sig :)

Sitter just nu i sänger och drack just upp min smoothie. Nu är den slut, buhu :( Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Planerar typ morgondagen med Yogi. Ska ut och äta med henne, Sara, Jenny och ev. Carro. Och innan dess ska jag åka skridskor med Nina vid ett. Så det blir en fullspäckad men förhoppningsvis rolig dag :)

Här får ni lite bilder eftersom jag har varit lite dålig på att uppdatera!



Jag och Saga myser :)



Alla hjärtansdag-present från min mamma :)



Fint! På väg till skolan.



Pingisgrej på onsdagsrasten.

Ni får mer bilder senare hehe. En anledning till att kolla min blogg igen x) Är man smart eller är man smart?

yeey friday!

WOHO nu är det helg!! Ska sticka till friskis men jag loooovar på riktigt nu att jag bloggar när jag kommer hem, då blir det även massa bilder! PUUUSSS! :D


kortiss...

Åh den här dagen har varit bra! Lång men bra! Är väldigt trött nu så orkar verkligen inte skriva om dagen, gör det imorn, i promise! Ni får hålla ut lite :) Hoppas att ni har haft en bra dag, nu ska jag sova hehe puss.

so me.


Glad alla hjärtans dag!

Hej alla fina! Äntligen är dagen slut. Började åtta, och fy vad jobbigt det var att stiga upp imorse. Men jag lyckades! Dagen rullade väl på som vanligt. Enda skillnaden var att ekonomerna med företag sålde massa saker i ljushallen. Köpte inget. Fick sluta tidigare idag då vi inte hade någon engelska. Skönt! Var i Vällingby efter skolan och köpte choklad till min mamma som tack för det fina värmeljuset jag fick imorse :)

Är nu helt klar med en låt i uppvärmningen. Ska snart göra löplåten och även hitta på övningar till halva tänjningslåten, som vi btw inte har bestämt vilken det är än! Blir lite stressad här. Men jag kan iaf en låt, vilket iof är bra :) Nu fuckar sig mitt tangentbord igen så jag orkar inte skriva mer. Hörs senare! ;)

she dreamed of para-para-paradise <3

Har nu nästan gjort klart en låt. Det är bara lite finputsning som gäller! Har iaf stegen :D Känner mig mindre stressad nu, även fast jag har en och en hal låt kvar. Om det gick så här fort att göra en så borde det inte ta så lång tid att göra 1 och en halv till :) Gäller bara att hitta en riktigt snabb än, gärna kort också så att jag slipper göra så mycket steg xD Ska snart köra igenom låten igen men måste vila, fick håll haha!







lite halvskumma bilder men min webbkamera kan typ inte ta med skärmutlösare xD så ja måste trycka på knappen själv, i detta fall med tån hehe

realise there's no one waiting.

Hej bloggen! Denna dag har varit kort (skönt). Åkte till skolan lite tidigare och åt lunch med Helena, Annika och några fler från klassen. Vi försökte samtidigt komma på några liknelser mellan filmen och sagan som vi hade i uppgift att skriva i svenskan. Tack och lov slapp vi göra det idag, så vi ska göra det på fredag istället. På lektionen fick vi jobba lite och fortsätta hitta liknelser och det gick väl lite bättre då jag lyckades få ett häfte. Hade tappat bort mitt hehe.

Är faktiskt på ganska bra humör just nu. Har varit lite fram och tillbaka idag. Mitt humör kan ju rasa hit och dit. Men det ska nog gå bra. Ska försöka bli klar med uppvärmningen idag. Men det är så svårt för alla bra låtar är så långa. Men jag skiteri jag ska ha en bra låt så då får den va lite lång. Jag kan ju inte hålla på o byta låtar nu när jag snart ska ha uppvärmningen. Jag får väl stå ut med ett sämre betyg ifall jag inte håller mig till reglerna haha.

Bäst jag börjar med uppvärmningen snart. Måste fan bli klar, jag orkar inte med det här mer! Jag måste ju hinna plugga till historieprovet också :S Fan ta skolan!



fula köket i bakgrunden hahaha!

i miss you, will i ever learn?

Godkväll/natt bloggen! Det har inte gått nå vidare med uppvärmningen, vilket gör att jag bara känner mer panik inför torsdag. Imorgon har jag inget val. Jag måste bli klar hur arg jag än är. Känner mig bara så himla trött på allting just nu. Skulle verkligen behöva semester. Typiskt att det ska vara så tungt just nu då, när alla nationella prov plus vanliga prov sätter igång. Jag kommer vara helt slut i juni när lovet börjar. Och där är det inte slut med arbetet heller, nej för då ska jag jobba. Förhoppningsvis hittar jag väl åtminstone ett jobb som ger mig lite pengar. Skulle verkligen sitta bra med lite pengar nu. Vill bara slösa bort allt på shopping och bli glad, hehe. Nä jag vet inte, det kanske bara skulle hjälpa en stund, tills jag inser att jag tycker att kläderna sitter konstigt ett något liknande.

Men jag tror att det kommer bli lite bättre i helgen, för då har jag ju haft historiaprovet och uppvärmningen och får då träffa mina kära vänner. Veckan efter har jag bara samhällsprov, ekonomi så det är lite lugnare. Sen kan jag slappa och garva åt att jag är klar med uppvärmningen medans alla andra har sin kvar hehe ;)

Nej nu vill jag bara glömma denna hemska dag och försöka blicka framåt. Ska bli skönt att gå till skolan i alla fall och träffa de andra. Har bara en lektion imorn, hehe, svenska. Men vi ska typ skriva nån jämförelse, eftersom vi såg Slumdog Millionaire och då ska vi jämföra filmen med nån berättelse eller nåt.

Varför ska skolan stressa en så mycket? :( jag är fortfarande bara en människa! Och tonåring, är inte det jobbigt nog?! Hur tänker de egentligen kan man undra. Ska strax sova, men känner mig inte så trött. Det kan ju bero på att jag sov till ett idag -.- ibland stör jag mig så mycket på mig själv.



sliten och trött tjej :(

Rihanna - Love The Way You Lie (Part 2) ft. Eminem



Try and touch me so I can scream at you no to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me.


no comment.

Godmorgon! Har lite ångest över att jag gick upp så sent. Drömde massa konstigt också. Drömde bl.a. om teatern som vi hade i skolan. Heh, har visst inte kommit över den än. Orkade inte blogga mer igår, blev bara för mycket ett tag och sen så ville jag kolla en snutt på melodifestivalen och Sherlock. Efter det var jag bara så trött så jag gick och la mig. Nu fuckar sig mitt tangentbord som vanligt igen. Suck, inget samarbetar med mig längre. Idag ska jag förhoppningsvis göra färdigt min idrottsuppvärmning, vilket jag egentligen borde ha gjort klart för länge sen, för så hade jag sluppit att göra den nu. Tur att de inte är imorn, isf hade det inte varit kul. Men de är ju så jävla mycket man ska göra, det räcker inte bara med att göra uppvärmningen, nej, du måste även göra en skitjobbig analys. Usch!

Har ju även historiaprov på torsdag som jag måste hinna träna till, åååh blir så arg på allt jag måste hinna göra! Jag är fortfarande bara en människa! Kan inte göra allt som jag förväntas göra av alla! Ibland får man faktiskt priortera bort saker folk vill att man ska göra! Nu ska jag äta frukost (om jag har lust) och sedan försöka hoppa i träningskläderna och göra den här förbannade uppvärmningen! Den behöver väl inte bli perfekt, bara den blir klar nån jävla gång! Såg förresten över hela facebook att Whitney Houston är död.. hon var väl inte så gammal eller? Får kolla upp det där mer när jag har tid. RIP iaf! fast nu hittar jag en artikel om att hon inte är död... aja jag vet inte. Hon lever nog.


Love is Love! If you disagree... go and fuck yourself, bastard!


it's an addiction.

Godmorgon alla snygga! Var helt slut igår så jag orkade faktiskt inte blogga mer. Det gick bra på Reactor, vi har kommit på trycket till t-shirten (ungefär) och har även börjat på flyersen. Det här ska nog gå bra. Det är lite mycket bara. Ska hinna ringa till en skola och ungdomsgård på måndag och berätta om vad vi gör och boka tid då vi kan komma dit och berätta vilka vi är osv för klasserna. Vad har jag gett mig in på? Aja, det får väl gå som det går.

Hann hem till QX-galan igår, den var väldigt bra. Fällde några tårar hit och dit som vanligt. Petra Mede är bästa komiker enligt mig, Kyss mig filmen vann årets film (:D), och Loreen vann årets svenska låt, och var som vanligt übersnygg och hennes röst får en att för en stund hamna i något annat tillstånd hehe. Så det var en bra kväll.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är inte på värsta bra humöret heller så det gör ju inte saken bättre. Vill bara sova och vila men måste fortsätta med uppvärmningen och gå igenom vad jag ska säga på måndag när jag ringer runt. Kanske även ta en titt i historiaboken eftersom vi har prov på torsdag. Åh ljuva liv, visst är det underbart? -.-



åh underbara film.



I'm gonna love you like I've never been hurt before.

Är nu tillbaka efter passet. Det började inte så bra. När jag nästan hade kommit fram till centrum insåg jag att jag hade glömt träningskortet. Så arg som jag var fick jag gå tillbaka och hämta det och sedan gå up igen och bege mig till friskis. Var så jävla arg, gick och muttrade fula ord för mig själv och ville bara skrika. Orkar inte med när jag gör såna klantiga saker. Kom i alla fall iväg och passet var väl ganska bra. Men det var inte lika kul eftersom jag fortfarande var hyffsat arg när jag kom dit. Men nu har det väl lagt sig lite. Har just ätit lite mackor och sitter nu och äter risifrutti typ. Är trött, orkar inte plugga eller göra nåt men ska ju till Reactor. Men det är väl bara att koppla på smilet och aktivera kreativiteten för en gångs skull. Blä nu har jag ingen lust att skriva mer.




I'm a bad girls, as bad as you can be ;)

Förlåååt för mitt urusla bloggande :( Har bara haft mycket att göra och varit trött. Sen har det knappt fungerat o mobilblogga så jag har heller inte kunnat göra det. Men nu fan ska det bli ändring på det! Ska berätta lite nu om min vecka! Var ju som sagt på infomötet i tisdags. Åh det är så spännande nu. Snart kommer de franska eleverna hit :D! Gick runt och försökte säga allt på franska hela tiden haha. Vi får se hur det går när jag ska till Paris.

Sen har jag väl inte gjort så mycket, mest har det bara varit skola. Haha men är mer avslappnad nu eftersom min gympauppvärmning har skjutits upp ännu mer. Först tills på måndag men då har vi randigt så jag ska ha på torsdag xD Så jävla skönt! Sen har vi haft isvettsteori (man tror att det står svett, ja), i 2an ska vi hoppa i isvak och ta oss upp haha xD! Vad har jag mer gjort? Öh... hmm.. måste tänka. Jo! Igår efter skolan var jag i Vällingby med Helena. Haha det var kul! Vi åt på donken och sen köpte jag en snygg ring som ser ut som en fjäder som är lindad runt fingret. Bara 25 spänn! :D Sen köpte Helena lite grejer och jag hittade mycket jag vill ha men ska köpa det senare.

Vi skulle repat igår men halva bandet var sjuka så det blev inget. Men jag gick till kfum ändå och satt och drack té och snackade med Ullis och Arman. Trevligt! Idag började jag 10 woho, (träffade yogi på tuben), hade hälsovårdssamtal och jag har vuxit en centimeter haha! :D Är nu 165! Men jag gillade siffran 164... haha det var ju som 164 xD! ni fattar kanske inte :P Slutade tio över tolv och nu är jag hemma och ska snart till friskis på jympapass ^^ Sen ikväll ska jag till Reactor och fixa designen till rkua. Sen ska jag kolla på gaygalan ikväll :D! Så det väl min dag ut i princip. Hoppas att ni alla har haft det bra, vi hörs ikväll! Puss.



Yogi och Amanda när vi skulle repa förra veckan typ :)

gonna take her for a ride on a big jet plane.

Hallojsan alla läsare! har lite bråttom men ska försöka skriva lite ändå hehe. Det var så skönt med bara två lektioner idag! Har kommit lite längre i matten nu så är lite lika mycket efter som innan hehe. Ska snart iväg till stan på ett ärende och efter det är det informationsmöte i skolan om utbytesresan till Paris! Fick se bild på tjejen som ska bo hos mig/som jag ska bo hos. Ska bli spännande att träffas sen :) Hinner inte hem emellan utan bloggar senare ikväll. Fixar nog kanske tidsinställda inlägg (åtminstone ett). Sen ikväll ska jag berätta mer om min dag. Puss.



jag just nu :)


Only two. Me and you.

Det här skulle ha kommit upp imorse men då funkade det inte :P väntar iaf på tuben hem nu haha, är i fridhemsplan. Stannade kvar ett tag och gjorde matte med Malin. Bloggar när jag kommer hem till datorn :)


Sitter just nu på tuben till skolan. Har bara två lektioner idag, så är väl hemma till halv ett typ. Äter i skolan för er som inte förstod det :P annars skulle jag slutar 10:10. Men matsalen öppnar inte förrens halv.. Tänkte iaf sova lite när jag kommit hem. Men det är nåt fel med mitt alarm, det ringde inte imorse :S hoppas det funkar nu då. Hörs sen!


förtjänar lite mys.


så söta. ron sötnos hehe.


If you never try you'll never know.

Dags för naturkunskap!


Snow Patrol - Chasing Cars



If I lay here
If I just lay here
would you lie with me and just forget the world?


feeling good.

Åh, kännermig så härlig just nu! Var på friskis och skulle köra mitt gympass, det gick väl okej. Vet inte varför men jag tror inte att gym passar mig, jag blir bara så arg haha! Seriöst jag kanske skrämmer iväg alla där haha. Nä men det är väl mest för att jag vill ge upp för lätt när det blir jobbigt. Däremot är jympassen mycket roligare, och där är det både kondition och styrka. Var på det efter mitt misslyckandei gymmet och känner mig glad nu tack och lov. Så jag tror nog att såna pass passar mig bättre! Jympan är ju ändå det jag går på varje vecka utan att bli uttråkad.

Efter träningen gick jag och min mamma till centrum. Fy fan vad det blåste snö haha! Mitt hår, som var lite blött efter duschen, frös till is xD! Men det smälte sen hehe.. Hittade iaf bästa köpet! En spotbh för 199 kr och ett par långa träningbyxor för 249 kr :D Jag är såå glad och nöjd med köpen. Och det fanna bara en sportbh kvar i min storlek! Woho, I love those moments! Så nu är jag taggad inför idrotten imorn haha. Nä men det blir nog okej ändå. Är bara lite stressad inför uppvärmningen på torsdag. Har ännu inte hittat en löplåt :S men det ska nog gå bra. Har lite flr övningar nu som jag kan införa i uppvärmningen. Nu ska jag strax äta middag, mums! Bloggar senare innan jag sover. Puss på er :D





Jag idag, osminkad! Börjar känna mig fräsch utan smink nu! Är jätteskönt att slippa sminka sig varje dag haha. Har till och med fått komplimanger över att jag ser fin ut utan smink :D It makes me happy! Sen i sommar ska jag nog köra med så lite smink som möjligt! Natural beauty here I come! Och jag är extra glad för mitt hår börjar växa ut igen! :D

when I stumble there.

Godmorgon! Gick väl upp typ för en timme sen max haha. Har just duschat och ska strax föna håret. Drömde massa konstiga drömmar, hade svenskaprov och jag kikade på vad Yogi skrev haha. Sen var jag typ i dominanska republiken eller vad det nu heter. Om det nu finns något som heter så? Sen var jag också i Iran. Konstiga drömmar, men det var åtminstone varmt och vi var vid stranden hehe. Denna dag ska jag spendera på friskis, ska på jympapass och även äntligen testa mitt gympass. Känner verkligen att jag vill bli klar med den där jävla uppvärmningen. Så ska satsa hårt idag så att jag kan slappa ikväll och känna att jag inte bara har latat bort hela helgen. Har förresten lärt mig en ny låt på gitarr, är så glad :D Someone like you med Adele! Den är så bra så jag dör! Nu måste jag fortsätta fixa mig så att jag blir klar någon gång och kan bege mig ut i kylan :( hörs senare! Bye.



bild från yogi för ett tag sen när hon hjälpte mig med min header ;)

Melodifestivalen 2012 del 1

Woho! Båda mina favoriter gick vidare! Loreen var helt klart bäst ikväll, och tätt efter kom Dead by April. Bra med lite hårdrock i tävlingen! Och Loreens röst, jag fick rysningar! Fy fan vad bra hon är! Hejar på henne! Nästa så att jag vill se finalen om det nu finns biljetter kvar hehe. Gillar förresten programledarna, en bra kombination där! Ska bli kul att följa melodifestivalen, brukar inte göra det men i år så verkar det bli bra så det ska bli spännande att se.

Det gick förresten ganska okej med idrottsuppvärmningen. Har valt en låt jag ska ha och har även kommit på lite övingar. Men det är jättesvårt att hitta en löplåt, det finns ingen som har sån hög BMP. Men det löser nog sig. Ska på jympapass imorn och hitta lite inspiration. Nu ska jag kolla på andra säsongen av Sherlock. Förra säsongen (eller de tre avsnitt de visade haha) var bra så det är kul att de gör en till säsong. Haha det är lite kul att det typ är en moderniserad version och att han har iPhone haha och smsar med sin polare.











snygg!

only god can judge me.






tråkig rubrik.

Varför kan jag aldrig gå upp när jag har tänkt gå upp? Skulle gått upp vid nio men nej, såklart sover jag typ till nu. Aja, så kan det gå. Jag la ju mig ändå vid tolv igår så det var ju inte sent precis. Känner inte för att göra min idrottsuppvärmning idag, men vad har jag för val. Jag måste åtminstone hitta de låtar jag ska ha, och kanske hitta på några övninngar. Det är ju skönare om jag är klar med den nu i helgen och bara har en halv låt att göra i början på nästa vecka tillsammans med Isak. Jag tror nog att springlåten kommer bli jobbig att göra.... men steg och hopplåten lite lättare.. det är de två som jag har.

Nä nu vill jag inte prata om uppvärmingen längre. Blir bara sur. Kommer inte på något mer att skriva just nu, bloggar väl senare. Förhoppningsvis har jag då kommit nåon vart med idrotten. Nu ska jag äta frukost. Bye!


never mind i'll find someone like you.

Satt just och kollade på gamla blogginlägg. Haha insåg just att jag bara kom till mars på min årsresumé. Aja ni får nöja er med det x) Skulle ändå tagit åratal att fixa hela året haha. Skypade med Jenny i en timme, det var kul! Vi måste ta och ses snart! Ska strax gå och lägga mig, känner hur tröttheten närmar sig haha. Imorn ska jag försöka vara aktiv i pluggandet och inte lata mig... vi får se hur det går. Har ätit fyra glassar idag btw, fast de var mini så det gills inte ^^ Orkar inte skriva nå mer nu, snurrar runt snart haha... wtf? gonatt!


when they stop and stare.

Sitter här i sängen och slappar. Har så himla ont i halsen, fy vad det sticker. Ska nog ta en av Alitzels halstabletter som det aldrig blir av att ge till henne. Känner inte för att gå och lägga mig än, men jag vet inte vad jag ska hitta på. Försöker få Jenny att skypa med mig, vi får se hur det går. Längtar så himla mycket till sommaren men ändå inte. Heh, jag och min dubbelmoral. Var hos Alitzel igår efter repet förresten och skrev ut mina individuella val. Har inte skrivit något om det i bloggen tror jag men vi ska i alla fall välja en kurs som vi vill läsa i tvåan. Valde scenisk gestaltning (teater) som förstaval, fotografisk bild som andra, och kinesiska (mandarin) som tredje. Hoppas på det första. Sen kollade jag och Alitzel på massa gamla bilder, herregud hu såg man ut egentligen?! Haha! Nej, tack och lov ser man inte ut så längre.

Känner att jag vill göra något kreativt men vet inte vad. Orkar inte sjunga haha min hals kommer dö. Läsa kanske? Nja, eller kanske kolla på någon film? Vet inte riktigt. Har slut på roliga idéer. Imorn måste jag i alla fall börja på min idrottsuppvärmning som jag har till på torsdag. Det är typ det enda jobbiga just nu som ger mig lite småpanik. Men bara jag gör det och kommer ihåg allt på torsdag så kan jag få det överstökat hyffsat snabbt. Nu ska jag ta mig tid att göra något vettigt. Puss och kram skumbanan.



i miss those times with you. please make them come back.

it ruins your self-asteem.


i just need a second chance.

Orkade inte blogga igår kväll, var helt slut. Gick i alla fall bra på RKUA-mötet igår, vi börjar verkligen komma igång på allvar nu. Var lite tidig till repet så satt och snacka med Ullis och försökte göra lite matte haha. Lyckades lite iaf. Drack även té och åt mackor :) Sen när vi väl repade så gick det väl både bra och dåligt haha. Men vi kämpade på! Idrotten igår var så jävla jobbig, det var som skidskytte fast utan skidor och så skulle man kasta ärtpåsar i en kon. Om man missade fick man springa straffvarv -.- och så skulle man börja med 50 varv med hopprep. Hade iaf så jävla ont efter det haha. Fy fan!

Var hemma från skolan idag, eller jag kom till sista lektionen då vi skulle spela upp vår teater på svenskan. Det gick faktiskt bra så nu är jag glad över att vi ha gjort det. Har känt mig dålig hela dagen, mådde inte så bra imorse. Vaknade på natten och så. Usch inte kul :( Men nu ikväll ska jag bara vila för äntligen är det helg!



älskar den här låten <3

Dagens ord: kartellbildning

Nu är den långa skoldagen slut! En dag med ekonomi, jävulsidrott och snickers. Bloggar sen sötisar.


keep on dreaming until it's too late.

Jag har börjat med att sova så länge som det är möjligt innan jag måste gå upp och riskera att komma för sent. Bra taktik? Antagligen inte :) bloggar sent ikväll. Kram

Ser ut som en zombie på bilden men jag har inte riktigt vaknat än. Drömde btw härliga drömmar :D Kan dagen börja på ett bättre sätt?


Avril Lavigne - Smile



And that's why I smile.
It's been a while
Since everyday nd everything has felt this right
And now
You turn itall around
And suddenly you're all I need
The reason why,
I smile.


Jag är tillbaka!

Det jag aldrig trodde skulle hända har hänt! Mitt internet funkar igen! Tjoho, då kan jag blogga och ni kan läsa :D Har varit skitjobbigt att inte kunna blogga från en dator. Sen har mitt internet på mobilen varit segt eftersom jag använde upp nästan allt haha. Gör en liten kort resumé om vad jag har gjort sen jag senast bloggade:

- Repat med bandet... eller rättare sagt snackat om allt mellan himmel och jord istället för att repa haha. Men imorn blir det stenhård repning.
- Varit i stan med Carro och Yogi :)
- Fikat med min mamma i Gamla stan. Skulle handlat underkläder men det var ju rån så de stängde av precis där min affär låg -.- snacka om otur.
- Läst klart en bok i svenskan och haft bokdiskussion (tråkigt och hemskt)
- Varit på jympapass :D
Och se lite annat som jag inte tänker skriva här :) Mitt humör har väl varit lite upp och ner, haft mina stunder då jag inte mått så jättebra, men nu är det bättre!

Idag hade vi randigt (igen haha) så hade bara två lektioner. Först svenska och då fick vi skriva och svara på lite frågor om boken. Det var knappt så att jag hann, svaren blev heller inte så bra :/ Sen hade jag naturkunskap, haha då skulle vi kolla vilken blodgrupp man tillhörde. Man skulle alltså sticka sig i fingret såklart för att få fram lite blod. Haha guud jag var så rädd, kände verkligen inom mig vilken panik jag hade. Men jag lyckades haha. Men tyvärr fick jag fram för lite blod så jag vad tvungen att sticka mig igen! Var lika rädd andra gången haha. Men typiskt mig så kunde jag fortfarande inte se vad jag har för blodgrupp så mitt resultat blev väldigt osäkert. Men ska kolla upp vad jag har senare, blev ju nyfiken.

Efter lektionen tränade vår grupp i svenskan lite på teatern som vi ska framföra på fredag. Herregud jag vill inte! xD Men vad har jag för val? Åt sedan lunch och åkte hem. På vägen träffade jag Assaad och även Nina (trädde dem på morgonen oxå o.O), vi hade sällskap hem. Följde sedan med Nina till centrum där hon köpte en väska. Har även varit hos tandläkaren och var i centrum igen med min mamma. Jag köpte ett par nya jeans från Gina Tricot. Älskar deras jeans haha. Sen köpte jag en tröja och ett linne för 99kr på Bik Bok :)

Är ganska trött nu trots att klockan bara är sju... ska försöka göra lite matte (kommer inte hända), men sen vill jag bara slappa! Imorn har jag möte med RKUA och sedan ska jag repa så jag hinner inte hem efter skolan så det blir nog inlägg ganska sent. Kan ju försöka mobilblogga eller lägga in tidsinställda inlägg hehe. Orkar inte skriva mer nu. Puss.



Kokosbollsätartävling på onsdagsrasten idag xD Jag ville ha en kokosboll :(



Mitt misslyckande på naturkunskapen >.< det fanns två olika nålar man kunde välja på. Först den som är till vänster i bild, man trycker på typ en "knapp" eller nåt. Sen fanns det en nål som var lite med "macho" haha som min lärare sa. Då fick man sticka hål helt själv :S Den nål som jag hade gjorde iaf jobbet åt än xP

RSS 2.0