wake up call.

Godmorgon! Var helt slut igår när jag kom hem vid typ nio så därför orkade jag inte blogga. Sen så var jag tvungen att plugga till mitt omprov i ekologi som jag har idag (15.10 -.-). Har inte tid att blogga nu, måste hinna föna håret och gå om ca 20 min! Och hitta något att ha på mig. Och smart som jag är så glömmer jag sminket i mitt skåp -.-  typiskt.. vi hörs ikväll! Då får ni förhoppningsvis en mer detaljerad bloggning. Ciao!

we'll start with forever.

Godkväll bloggen! Var som sagt på friskis o svettis och körde jympa. I början tyckte jag att det inte var så jobbigt, men.. haha det blev det efter en stund xD Speciellt när det kom till magövningarna xD Men kul var det iaf :) Så nu har jag skaffat kort på f&s. Men en sak som jag stör mig jävligt mycket på är att hon i kassan råkade (antar jag) skriva mitt efternamn med ett litet h :( så nu står det så på mitt kort och när man hämtar ut biljett till ett pass -.- typiskt att sånt alltid ska hända mig. Var iaf på bio efter (fick skynda oss) och såg Breaking Dawn (igen), grät nästan igen haha.

Är fortfarande arg på min dator som inte vill samarbeta. Fy fan vad jag vill ha en ny nu!!!

Det har btw blåst hela dagen, hahaha så mkt så att julgranarna på vår gård, och den bredvid, har blåst omkull!!!! Hahaha, fast än de har stora betongklumpar som fot xD Vi får se hur det går med dem...

Är skittrött nu och arg så orkar inte skriva nu (jävla dator, du ska dö!). Men vi hörs väl imorn. Antagligen sent för jag ska till Botkyrka efter skolan (RKUA). Vi hörs! Bye.



bild från google.
(nää du vet, jag tog den själv när vi hade en trekant :O)


suck my dick,,, well no you can't 'cause i ain't got one moahahaha!

Hej igen! Har typ fixat mig klart nu, och ska bara vänta tills min mamma kommer hem. Har inte orkat göra nån matte än.. får väl göra det senare, har ändå inte matte förrens på onsdag. Sen så måste jag träna på ekologin. Har ju fucking omprov på tisdag -.- orkar inte!!

Aja det var väl bara det jag ville säga... juste haha jag har fått ett kort som ger mig typ studentrabatt på allt nästan haha xd najs! Och jag behöver inte ha med mig kortet, utan jag kan bara logga in via mobilen o så finns kortet där haha.

Nu orkar jag inte mer fuck this computer som är så jävla störd att jag vill fan kasta ut fittjävlen, och nej jag ar inte pms! hejdå!



Mitt nya hår och min nya tröja.
Känns som om mitt hår redan har blivit ljusare.. typiskt...
dåliga hårfäger som säger att de ska hålla


fuck min jävla dator, snälla kan någon komma och ****** sönder den så den slutar va bitchig -.-


damn.

Åhhh... hatar inte ni också när ni har sjungit/lyssnat på en låt ett tag och ba: woow den här texten är verkligen skitrbra, stämmer verkligen bra överrens med dig själv.. kanske en speciell mening?
jag älskar den här meningen i someone like you av adele:

- never mind i'll find someone like you

så klockren!.... tills jag inser att den inte alls går så utan:

- every night i find somone like you

man bara wtf? den där meningen säger mig ju inte ett skit...
FML, ändra texten fy fan så blir låten värdefull... -.-
det var bara det jag hade att säga.



VÄÄÄNTA... YES HAHA DET VAR BARA NÅGON LITEN JÄVEL SOM HADE SKRIVIT FEL.! YES HAHA JAG HADE RÄTT JÄVLA TÖNT!

morning sunshines?

Godmorgon! Har blivit sämre på att gå upp tidigt på helger... kommer bli jobbigt att gå upp 6 imorn. Idag ska jag egentligen göra matte, men vi får se hur det går med det. Har ingen lust att göra det... Sen vid fem ska jag iaf gå på jympa, medel. Hah, vi får se hur det går. Sen efter det har jag lovat min mamma att vi ska se Breaking Dawn (har redan sett den men eftersom hon betalar så ser jag gärna den igen :P), så ska kolla upp när den går.

Somnade typ vid 2 igår så är lite trött. Satt uppe och lyssnade på musik halva natten. Så kan det gå. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kommer inte på något vettigt just nu.... har ingen lust heller för den delen. Ska snart duscha och fixa mig så det bara är att gå när min mamma kommer hem. Btw glömde nog skriva igår att jag köpte en nice tröja också ;) Aja detta blir tråkigt.. vi ses.



gammal sommarbild från gotland.

och nu börjar mitt tangentbord faila igen..... typiskt.


Katy Perry - Thinking Of You



Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes


jag älskar dig fortfarande <3


now we are standing side by side

Hej bloggen! Jag vet att jag inte har bloggat nåt idag men gick upp vid ett haha! Och sen gick jag och "provstyrketränade" med min mamma. Det gick väl sådär men men... imorn ska vi på jympa haha. Sen ska jag fixa kort :D Och på onsdag blir det eventuellt yoga. Efter träningen gick vi till centrum och åt, och shoppade mysiga strumpor plus snygga underkläder haha. Nu ikväll har jag bara slappat och kollat på tv. Ska se på en film som kommer vid 21.30, kommer ej ihåg vad den heter men den är säkert bra haha.

Kollar just nu på Helt magiskt, missade typ halva för jag trodde inte att det var något ikväll, men det visade sig att det var det ändå. Har typ inget att skriva. Jo, hårfärgningen blev ganska bra faktiskt, men mitt hår ser typ stört ut på alla bilder så har inte hittat någon bra bild än.... ska lägga in än när jag hittat någon...

Vi hörs senare! <3



Programledarna för Helt Magiskt. Malin <3 :D (bak i bild)


nothing compares to you.

Haay bloggen! Sitter just nu här med hårfärg i håret. Hehe, lyckades färga håret heelt själv. Tack vare moussen! Vi får se hur resultatet blir. Men lite mörkare kommer det bli iaf :) Kan visa bild på förpackningen senare. Så... vad har ni gjort på kvällen då? Själv har jag kollat på idol och de var såå duktiga! Så rörande var det. Höll nästan på o gråta :3

Imorn ska jag ju eventuellt provträna på friskis. Det ska bli spännande hehe. Har fortfarande ont i armarna från volleybollen. Men jag har blivit "hårdare" på armarna, iaf högra... muskler kanske...

Haha nu ska jag spänt vänta på resultatet hihi, vi hörs senare när det är klart etc. Bye <3




Man ser redan här att det är mörkare.... hmm detta ska bli spännande...


what goes around comes back around.

Godkväll bloggen! Är astrött nu men ska försöka skriva om min dag ändå. Har ju bara tre lektioner på fredagar vilket är jätteskönt! Hade först samhälle och Janne gick mest igenom lite om media, och så fick vi svara på frågor (är snart klar). Sen hade jag franska, det var väl okej som vanligt. Efter det fick vi hamburgare till lunch och sedan piggelin :D <3 muums! Haha, sen hade vi matte och det var kul!
Janne ba: - Nu ska vi köra mattetävling (alltså vi brukar ha små mattetävlingar där man skriker ut svaret eller nåt liknande och vinner en klubba), men den här gången vinner man ingen klubba. Är ni beredda? Vilken klass är bäst på Blackeberg? Haha och alla skriker: S1A! Haha och sen får vi alla jättegoda kokosbollar ^^ Janne är bäst!

Sen efter skolan så blev det lite ändrat, åkte direkt til Vällingby och shoppade lite med min mamma. Köpte ljus, doftljus, ljusbehållare (heter det så? xD), halsduk, drinkglas haha, öööh....... fina prydnadsnäckrosor (skitfina!), och sen köpte min mamma lite badgrejer haha och toapapper där det står: shit happens! xD

Hehe och nu har jag kommit hem efter att vi även har handlat lite på konsum. Ska snart se på idol och bara mysa. Har tändt (stavning?) ljusen och nu blir det mysigt :) Haha juste, har också köpt hårfärg (och även värmespray), så ska nog färga håret ikväll. Det är med mousse så det är nog lättare att applicera. Hahaha älskar inte ni också det ordet... applicera? Så vackert haha!

Nej nu ska jag sluta skriva, vi hörs!



Bild från "repet" igår.
(johannamj.blogg.se)


lol på mig

Godmorgon! Det är inte ofta jag bloggar på morgonen eller hur? Men nu var det så här att jag vaknade tio i åtta och ba: faaan jag ska ju ta tbanan nu egentligen. Skyndade mig upp och fixade mig snabbt, och när jag är på väg ut inser jag att jag ine kommer hinna i tid. När jag gått några meter inser jag nu att jag är helt lost hahha... alltså jag har haft helt fel på tiden. En hel timme för tidig är jag! Haha så jag gick hem igen och passar på att blogga.

Tur att jag faktiskt missade tiden haha för jag måste skriva ut min franskaläxa och om jag tar tbanan som går ca tio i nio så hinner jag skriva ut det innan samhällen börjar :)

Fan vad trött jag är, fast än jag sov så länge.... Skönt med fredag iaf! Ska även handla lite i Solna C efter att jag pluggat med Helena :D yeey hoppas jag får köpa nåt kul! :P Men sen blir det väl myskväll, idol antar jag. Jag missade ju förra gången då jag var i Borås. Men den här gången ska jag inte missa det.

Vi hörs ikväll, så får ni ha en bra dag! PUSS!


one picture.



jag och amanda :D bild från idag.
(amandamj.blogg.se)


repbilder, aka flumbilder.










don't you worry 'bout a thing.

Heej bloggen! Har inte hunnit blogga på hela dagen jag vet. Men jag varnade faktiskt igår att jag inte skulle hinna hem efter skolan (= ingen bloggning förrens på kvällen). Kom nyss hem, och nu har jag ont i magen :( kanske allt godis jag åt :'( aj aj. Vi såg iaf Breaking Dawn och den var faktiskt bra! Hehe ;) Sen så "repade" vi, alltså snackade om bandet etc... haha och herregud Yogi, där gjorde du nåt riktigt coolt! Haha skriver inte vad som hände men det var iaf skitcoolt! ;P

I skolan idag så var det väl okej. Hade historia först och då antecknade jag vad han snackade om (Amerikanska revolutionen). Jag lärde mig faktiskt mycket, haha kan det redan nu. Sen så hade vi matte.... fy fan säger jag bara. Mönster och formler.... jag fattar NADA! Det är första gången i världshistorien för mig som jag öppnar bokem, tittar på första talet och ba: O.o fattar inte ett skit. jag förstår mig inte på matte.....

Hade iaf franska sen och det var faktiskt rätt kul. Vi snackade muntligt hela lektionen och det var skönt, jag kunde iaf säga något utan att känna mig totalt sämst haha. Efter det hade vi samhälle och jag skrev klart analysen. Sedan snackade vi om media etc, plus läste i boken. Vi ska ha ett eget arbete om medias roll i samhället. Ska bli ganska kul. Nu ska jag fan visa att jag kan!

Sista lektionen var idrott. FY FAN IGEN säger jag! Volleyboll..... fan vad jag hatar den sporten. Det gör så JÄÄÄVLA ont att slå "bagder/bagger"-slag.... fan vad ont det gjorde. Det kändes som om någon piskade mig på armarna..:(
Hata volleyboll! Fan aldrig mer.... synd för mig att vi har en till två lektioner kvar -.- fuck fuck in i helvetes fuck!
Aja, va fan, det är bara att bita ihop.

Åh är så trött nu... och så har jag ju ont i magen... uh inte kul. Imorn börjar jag iaf 9.55 men jag måste åka lite tidigare för att renskriva min franska (word fungerar ju inte på min dator -.-). Hoppas att skolans datorer vill samarbeta lite. 

Det är så skönt med fredag imorn. Har bara tre lektioner (ändå slutar jag halv tre..). Ska plugga lite med Helena efter skolan men sen på kvällen blir det belöning med myskväll. Sen i helgen måste jag plugga matte och naturkunskap... har ju rest på ekologin på tisdag :( Sen ska jag hinna provträna på friskis och svettis. Det ska iaf bli kul :) Men har iaf inget planerat den här helgen, tur! Jag måste ju få vila någon gång.

Måste btw boka om min tandläkartid som jag har på måndag. Ska till Botkyrka med RKUA då så kan inte gå till tandläkaren haha :P Sen har jag fått ett brev från kyrkan om ledargrejen. Om att jag snart kan bli färdig ledare typ, och om jag vill vara ledare på ett konfaläger osv. Haha vi får ju se hur det går xD Men måste säkert göra det för att få mitt intyg om att jag har gått klart ledarutbildningen :P

Nu ska jag sluta skriva och strax sova. Lägger in lite mer repbilder i ett eget inlägg (så blir Amanda och Yogi glada). Bye alla söta <3



hittade ingen bra bild, denna blev random ;)


The Script - Nothing (Drinking Version)



And my mates are all there trying to calm me down
'Cause I'm shouting your name all over town
I'm swearing if i go there now
I can change your mind turn it all around

And I know that I'm drunk but I'll say the words
And she'll listen this time even though they're slurred
Dialed her number and confess to her
I'm still in love but all I heard was nothing

So I stumble there, along the railings and the fences
I know if I'm face to face that she'll come to her senses
Every drunk step I take leads me to her door
If she sees how much I'm hurting
She'll take me back for sure


jag älskar dig så mycket.
varför försvinner det inte
när jag vet hur sanningen ser ut
när jag vet att det inte finns
snälla, ge dig inte av
lova mig det
ge dig inte av trots mina känslor.
stanna kvar hos mig
en liten stund till bara.


yes indeed!


am i better off dead? am i better off a quitter?

Hello! Är nu hemma från en ganska kort dag i skolan (så skönt!). Dagen har faktiskt varit bra haha. Hann tyvärr (såklart) inte med någon matte imorse. Men vad hade jag väntat mig liksom? ;) Men vi hade iaf matte så då hann jag nästanklart med det avsnittet som vi just börjat med. Formler osv. Sen så hade de andra engelska-novelldiskussion (jag hade ju igår), så jag hade håltimme. Då satt vi i matsalen och gjorde mer matte haha! Då blir Janne glad :D

Sen hade vi samhällskunskap (med Janne xD) och då fick vi skriva en analys om MR-dagarna. Jag skrev om barn som blivit traumatiserade av krig. Vi skule egentligen lämnat in den i slutet på lektionen, men vi får lite tid imorn också. Haha om man är smart skriver man ju klart den hemma. Jag ska nog skriva imorn och kolla igenom anteckningarna från MR-dagarna. Jag glömde de hemma så jag fick skriva analys ur mitt minne haha. Så det blev lite halvflummigt. Men jag kunde ändå väldigt mycket ändå :)

Nu är det så skönt att få vara hemma. Ska försöka göra lite matte, måste blir klar med upgifterna. Åååh kom just på... imorn ska vi i bandet repa, men också... gå på bio och se Breaking Dawn! :D Vad kul det kommer bli. Men haha jag kommer nog inte hinna hem efter skolan. Jag slutar kvart i fyra med idrott och så måste jag duscha, och vi ska mötas lite tidigare och köpa biljetter. Så haha jag får väl lämna idrottskläderna i skolan.
Haha jag vågar nog inte gymma själv på fredag, och Helena kommer nog inte orka heller eftersom hon är tillbaka från New York på fredag, och då har hon nog Jetlag x)

Tror nog att jag ska börja läsa lite i nån utan böckerna jag lånade. Måste kanske lämna tillbaka de snart... Sen har jag en bok som är vääldigt försenad. Men jag orkar bara inte pallra mig iväg till biblan x)

Aja, bloggar mer senare. Nu ska jag vila lite och äta nåt, åt ju ingen lunch idag, bara mackor och frukt :P Vi hörs!



smile baby, smile for me please.



puss till er alla!


Blacksheep.

Godmorgon! Anledningen till att jag bloggar nu vid nio (då de flesta har skola eller jobbar ;)) är för att vi har randig förmiddag, så jag börjar inte förrens tio över tolv! Men jag måste åka lite efter elva så det blir inte så mycket ledighet ändå. Borde göra klart min matte nu på morgonen, men hur ska jag hinna med det, och att typ duscha och fixa mig + äta frukost? :( aja vi får se hur jag löser det.

Skoldagen igår var väl ganska bra. Vi fick nya placeringar på franskan så nu sitter jag längre fram. Sen hade halva klassen (jag) engelska novelldiskussion. Det gick väl typ okej bra, snackade inte så mycket. Men vi får säkert fler chanser att visa vad vi kan muntligt.

Sen på eftermiddagen åkte vi med klassen till SVT och fick en runftur där. Det var väl ganska kul. Lite under min förväntan. Såg inga kändisar typ :( men vi fick iaf se "rummet" där de spelar in alla nyhetsgrejer. Och vi fick stå framför kameran vid vädersgrejen och fick ha en greenscreenduk, och om man t.ex. la den på huvudet fick huvudet samma "färg" som bakgrunden. Alltså blev osynlig xD Sen fick vi kolla lite där de gjorde dekor och sånt, och i några studios. Men  inte i alla, för i två var det typ sändning (bolibompa haha).

Sen hade jag bråttom, var skitstressad och hungrig. Men åkte iaf till Västra skogen för och vänta på de andra så att vi kunde gå till Blacksheep. Eftet ett tag när jag väntat med Nathalie en stund så kom de, och vi kunde bege oss ut haha. Blev lite piggare (mer hype egentligen), och det tog lite tid att komma till lokalen. Men när vi väl var framme var jag lite halvt scared, nej men det var lite spännande. Men när vi kom in dit och varit där ett tag så kändes det jättebra. Vi fick sätta upp vår lapp, kolla kunt på alla replokaler (som var hur fina som helst), kolla på scenerna etc. Jag bara älskade inredningen. Det var så mysigt. Förhopningsvis kan vi repa där i framtiden, men vi får se hur det blir. Jag skulle verkligen vilja det!

Kom hem vid typ nio kanske? Åt då mat typ och sen la jag mig. Var så trött!

Nu ska jag försöka duscha och sedan hinna med matten och allt annat skit... ååååh jag orkar inte med skolan, jag orkar inte! :( i värsta fall får jag väl göra matten i helgen... men jag kan ju inte vissa upgifter -.-

Bloggar när jag kommer hem (i eftermiddag), för nu har jag faktsikt inte mer tid till det. Vi hörs! Puss!



Lappen är nu uppe!


The CAB - Bad



Kolla på hela videon, i slutet förklarar de allt ;)

och nej det är inte porr, believe me haha.
men lite smått kan man ju dregla ändå :D


levelsssssss

Godkväll! Tänkte försöka skriva lite om de dagar jag inte bloggat. Tar nog inte allt i detalj men lite överlag ska jag nog klara att skriva haha. Var som sagt och bowlade i onsdags, det gick bra haha. Jag fick en strike! :D I'm soo proud! Haha och jag var jättebra på att kasta skitrakt, haha och jag sköt flera gånger ner alla käglor utom den längst bak till vänster. Den måste hata mig eller nåt haha ;) Sen efter bowlingen så var det temakväll i Lilla Stugan så jag stack dit en stund, trevligt trevligt :)

I torsdags hade jag utveckligssamtal och det gick bra. Repade även med bandet på kvällen, och det gick också bra haha ;) dålig kreativitet jag har va? haha nä men vi hade skitkul och tog massa roliga bilder som jag har lovat Yogi och Amanda att jag ska lägga upp ^^

Sen i fredags åkte jag till Borås direkt efter skolan och kom hem igår kväll. Det var en väldigt lyckad helg! Vi lyssnade på föreläsningar, hade workshops, aktiviteter, och fick se en teater som var så bra så att jag höll på och gråta :) Lärde känna nya personer, väldigt trevliga! Synd att vi inte var där längre, för det var när det var som roligast som vi var tvugna att åka :/ Vi var i en gymnasieskola så vi sov i sovsäck i klassrummen haha! Första natten sov jag väldigt lite, p.g.a snarkningar haha, och läskiga bankljud :S

Idag hade jag svenskaprov och det gick nog hyfsat bra :) Dagen gick konstigt nog väldigt snabbt..

Alltså jag är så trött hela tiden, men det kan ju bero på att jag har fullt upp hel tiden haha! Imorn ska vi till SVT med klassen kl 16.30. Det ska bli så sjuukt kul! :D Sen efter det ska jag, bandet och Nathalie åka till Blacksheep och sätta upp lappar om att vi söker basist. Vi får se om någon nappar på det :)

Ska snart sova så att jag orkar upp imorgon, börjar ju 8.00 igen -.- fan vad jobbigt det kan vara då...

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN ALLA SÖTA LÄSARE ! :D tråkig ja e.....



Bowling :)



Jag och Yogi höhöh ;D <3



Välkommen tillbaka.... gamla fjortispose.



dagens ungdomar alltså..... <3

Lägger in fler repbilder imorn kväll, och då även bilder från Borås :) Stå ut lite people.


kort kort

Hej! Sorry för att jag inte har bloggat på flera dagar, men åkte ju som sagt till Borås i fredags och har inte haft tillgång till dator. Kom hem igår kväll och var då för trött för att blogga :P Hoppas det var okej. Jag ska berätta allt jag har gjort snart, men just nu måste jag äta och sedan ska jag ut en stund. Men jag lovar, ikväll ska jag skriva om allt och även lägga in bilder :) Vi hörs! kram

superduper.

Heej bloggen! Är på superbra humör och det är jag väldigt glad för! :D Dokumentären jag såg igår handlade om Michael Jacksons relation med hans läkare Dr.Murray. Det var en väldigt bra dokumentär och själv tror jag inte att dr murray är skyldig.

Haha när jag åkte till skolan idag satt jag och läste klart min engelskabok. Och precis när jag stänger boken och har läst klart den märker jag att jag är vid t-centralen, och har åkte förbi fridhemsplan. Haha jag var så inne i boken att jag glömde gå av xD Åkte iaf till Blackan från centralen. Hann i tid iaf. Hade historia som första lektion... men..... halva klassen som var i skolan i måndags fick ha fler letioner än de andra, så vi slapp historian :D Haha och sen så visade det sig att vi inte skulle ha någon engelska för läraren var inte här, så då var vår mattelärare Janne supersnäll och sa att vi fick plugga matte en timme på historian och sedan slippa matten! :D

Så jag har inte haft några lektioner! :D Haha är hos min morfar nu och vet ni? REGERINGEN är på BLACKEBERG NU :D wiiiie i MIN skola! Kolla kunskapskanalen nu live, eller regeringens hemsida ikväll :D

Hihi måste gå ska typ träffa Nina och sedan bowla med mentorn som jag sa. Btw så ska vår data fixas av min morfars kompis så vet inte när jag kan blogga det var därför jag gick hit och bloggade, bara för er skull :D <3 Vi hörs alla söta läsare <3 puss

hinner inte med bild har superbråttom :D bye

knowledge.

Godkväll bloggen! Har haft en väldigt bra dag! (det kanske äntligen börjar vända för mig hehe. det får vi hoppas på). Har ju som sagt varit på mänskliga rättihetsdagarna idag i Kulturhuset och lyssnat på föreläsningar etc.
De började dagen med ett huvudtal (på engelska så det var lite svårt att hänga med hehe) som handlade om islamofobi (tror det heter så på svenska) och rasism i allmänhet. Det var väldigt intressant (av det jag förstod haha). Efter det gick jag till mitt första pass som jag hade valt: Vad innebär diskrimineringslagen? Workshop om allas lika värde och MR (mänskliga rättigheter). Det var ganska kul (typ), och man fick diskutera i grupp om olika s.k "case". Köpte även en bok om diskrimineringlagen... fakturan kommer nog snart :(

Mitt andra pass var en teater: En värld att leva i. Med det var inte riktigt en teater, det var en läsning. Vilket innebär att några personer, i detta fall exempelvis skådespelare, författare etc. läser saker som andra människor sagt och skrivit. I detta fall var det människor som varit med i Amnesty. Det var intressant för berättelserna som de läste var ju verkliga händelser och fall på diskriminering och brytande mot en människas rättigheter.

Åt sedan lunch med Helena och Amanda. Haha jag åt min hemmagjorda "pastasallad". Haha det var mest som n röra med makaroner, bacon, paprika och fetaost xD Men det var väl ganska gott ändå.

Efter lunchen hade jag mitt sista pass: Hur kan vi stärka barn i familjer traumatiserade av krig. Den föreläsningen tyckte jag var mest intressant. Antagligen för att det är ett exempel på frågor som jag tycker är väldigt viktiga och skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden.

Det var min "skoldag". Sen efter det åkte jag hem en kort stund och sedan begav jag mig till förvaltningshuset och fick en utbildning av Ung och Dum om härskarteknik, maktförhållanden, (+ normer) etc. Det var det bästa på hela dagen! Speciellt när jag precis hade lärt mig de sju diskrimineringslagarna och kunde styla med att jag kunde varenda en av dem hehe ;) Det var iaf jätteintressant och det fick mina tankar att snurra och vakna upp haha. Nej men jag tycker det är väldigt viktigt det som vi lärde oss. Orkar tyvärr inte sitta här och rabbla upp allt, det skulle fylla långa sidor om jag orkade skriva ner alla mina åsikter haha.

Vi fick även tygpåsar och affischer :D Alltid kul med lite "souvenirer". Det var iaf en lyckad dag och jag har lärt mig massor! :) Nu ska jag strax gå och kolla på en dokumentär med Michael Jackson, och efter det ska jag lägga mig. Börjar 10.00 imorn så jag kan nog slappa lite hehe ;) Men vi hörs imorn eller kanske senare ikväll, och så får alla ha en jättebra dag! Och ska btw bowla imorn med min mentor efter skolan så kanske inte hinner blogga förrens på kvällen, men vi får se hur det blir med det :) PUSS!



Teatern :)



Stockholm i miniatyrformat :D
Kunde tyvärr inte hitta där jag bor :(
men det var coolt för man kunde trycka på olika områden och då lös grön laser runt det området ;)


don't let me go.

Godmorgon! Är lite stressad. Ska ta tbanan som går fem i halv in till stan. Sen blir det föreläningar hela dagen. Men alltså ja vet liksom inte var alla ligger :S och man vill ju inte komma försent til någon :S aja det löser sig, vi hörs ikväll ! :)



mitt hår ser ut som jag vet inte vad men så får det vaa.. haha


Rihanna - Te Amo



älskar videon och låten. men lite mer vågad kunde väl videon vara ;)?


i love the way you are,

Godkväll bloggish! Sitter just nu och lyssnar på Wish you were here med Avril Lavigne. Gud vad jag älskar den låten. Man kan verkligen relatera till den. Det är nog därför jag tycker om den så mycket. Ska snart sova, måste upp ganska tidigt imorn. Ska på mänskliga rättighetsdagar hela dagen och lyssna på föreläsningar. Och efter det ska jag på utbildning med RKUA. Så det blir en fullspäckad dag, så jag måste verkligen få lite sömn så att jag orkar. Skriver inte så mycket nu, utan lägger upp bilder istället som jag lovade :) Puss och kram så ses vi imorn, antagligen blir det på kvällen så förvänta er inte några inlägg på dagen då jag endast hinner hem en kort stund. :)



Mina kindceller haha. De små små mörkblåa prickarna är cellkärnor haha!



Ett litet blad, mindre än en halv centimeter.



Ännu mer inzoomat.



De små små mörkgröna prickarna (som knappt syns) är kloroplaster. Där sker fotosyntesen :O haha!



Här ska det vara små organismer, en av de där plupparna som är nära pinnen är en organism.
(haha höll på att skriva orgasm <3)





HAHA nu ska jag sluta med nördnaturarbilder haha ;D



När de renoverade/gjorde något med vår hiss :P



Utanför skolan. Och nej det är inget spöke där uppe det är bara min spegelbild x)



Sängprovning på Åhléns med Helena :P


goodbye my lover, goodbye my friend.

Tja bloggen! Var som sagt på ledarutbildningen igår. Fast det var mer som ett informationsmöte om Midnattsvolleybollen. Som tur är (hehe) är den nästa helg då jag är i Borås (åtekommer om det). Så jag slipper vara med och hjälpa till haha! ;) Efter "mötet" gick jag hem och gjorde nåt... vad kommer jag inte riktigt ihåg.

Var iaf i centrum med min mamma lite senare. Haha det var lite kul, för jag skulle kolla efter en vinterjacka, och de jag ville ha var från Intersport och kostade si sådär 2500 kr ;) Så nja, min mamma gick inte med på det... även fast jag föklarade att bra jackor kostar, och att hon ska vara glad över att jag inte vill ha en jacka för dubbelt så mycket :P Istället svarar hon att det säkert finns en bra jacka på exempelvi H&M för säkert mindre än 500-lappen. Surt gick vi dit och kollade runt.

Och vad händer? Jo, jag hittar en jacka för 400 spänn, som är tillräckligt varm för att ha ett tag till, snygg, och sitter bra på mig. -.- Typiskt när ens mamma ska ha rätt hela tiden haha! Skulle även köpt en tjockare halsduk (tub) från gina. Men de finaste färgerna var slut så nu fanns det bara fula mindre fina kvar :/ Men såg en mörkblå i Vällingby som jag kanske ska köpa om den finns kvar... Köpte iaf även två filmer och ett par asmysiga strumpor! :D

Haha sen så stack vi till Burger King och köpte med oss hem, och satt här och vräkte i oss det ena och det andra. Herregud, vad hände med vårt: Det här är sista gången vi äter onyttigt. Imorn blir det nyttigt!
Hur många gånger har vi inte sagt det där haha? Gud, jag har ingen självdiciplin...

Idag så var halva klassen på mäskliga rättighetsdagar i stan, (imorn ska vi den andra halvan gå). Så det var ganska mysigt med halvklass :) Haha på idrotten lekte vi lekar. Och usch, i slutet skulle Kikki tvinga oss att göra stenhård flås, och sedan plankan. Fy fan vad jag dog haha. Men det lönar väl sig i slutändan antar jag :)
Jag kommer väl tacka henne när jag vid 60 års ålder är pigg som en lärka och kan springa maraton hahaha!

Sen så fick vi tillbaka våra historieinlämningar och jag fick B!!! :D Fy fan vad glad jag blev. Speciellt eftersom att jag fick F på provet... (jag var inte den enda som tur är..) Och sen så fick jag C på svenska-teateranalysen. Det är jag nöjd med eftersom att jag var sjuk när jag skrev den ^^

Så min dag har varit superbra! Vilket inte händer så ofta. Men det är väl bra antar jag :) Haha det enda som är lite förvirrande är att jag har två extrabiljetter tills imorn, och jag vet inte vilka som ska ha dem haha! Aja... det löser väl sig, som allt annat :P

Nu ska jag snart läsa klart min engelskabok. Sedanska jag försöká göra lite av uppgifterna i svenskan. Det är väldigt svårt faktiskt. Men jag måste görat' (xD), eftersom vi har prov på måndag, och jag kan inte allt än :S

Bloggar nog senare ikväll, och ska då lägga in bilder. Har inte orkat göra det, och speciellt inte nu när jag kom hem, men ni får dem senare :) Bye my lovers <3

BTW: I lördags var det Alla Krossade Hjärtans Dag! passade mig utmärkt! <'3


åh du skulle bara veta hur mycket jag älskar dig.
men allt jag gör är förgäves.
ditt hjärta finns redan hos någon annan.
men om du ändrar dig,
står jag här
redo att ta emot dig med min kärlek
föralltid.

together forever never apart, maybe in distance but never in heart.


we were in love. no i was in love, yo weren't.

halloj, har precis fixat mig klar, ska bara äta lite pastasallad och sen dra ut :) puss


no fantasy or no time today.

Hej bloggen! Jag vet att jag inte har bloggat så bra på sistone. Men det beror dels på att mitt tangentbord på laptopen är helt knas. Så nu har jag kopplat in ett annat tangentbord. Men jag har ju bara en jävla usbport, så därför måste jag skriva inlägget på anteckningar först, innan jag kan koppla in internet och lägga in texten i ett inlägg. Vi får se hur det här går....

Orkar inte skriva allt som jag har gjort i detalj (btw nu är jag på mitt vanliga tangentbord, hoppas att det funkar nu..), men vi har iaf fått omdömden i skolan, vill helst inte prata om dem. Sen har vi typ bestämt oss för vilken motion vi ska skicka in. Och på onsdag kommer regeringen till vår skola, kul! kanske..

Igår hade vi i RKUA processdag och vi arbetade från 10-16 med hur vi vill jobba under 2012. Det gick bra och vi kom på ganska mycket saker. Sen efter det var jag i stan med Yogi och Carro en stund.

I fredags slutade vi tidigare, det var randigt, och efter skolan var jag med Helena, Ella oh Zoë. Vi kollade runt i lite affärer i Vällingby. Efter det åkte jag hem och slappade framför tv:n.

Har iaf lämnat in min historieuppsats. Hoppas det går bra, och att jag inte får F....

Vi har även labbat på naturkunskapen, jag fick se mina egna kindceller, kloroplaster som rörde sig (fast mina var nästan döda..), och små organismer som också rörde på mig, eller rättare sagt: sprang! Kommer bilder på det senare ikväll, förhoppningsvis.

Ska snart iväg och möta Carro, vi har ledrutbildning, och vi ska typ hjälpa till med midnattsvoleybollen. Men de ska inte tro att jag kan vara där ända till midnatt... jag har faktiskt läxor och annat planerat, och så börjar jag 8.00 imorn. Aldrig att jag tänker vara där så länge... no way! Annars får jag få min mamma att ringa dem och säga nej haha! Måste fixa mig klar nu, ska föna håret, klä på mig, sminka mig, äta etc. Och jag har mindre än en timme på mig :S vi hörs!


mmmmmmm....

Hej bloggen! Jag vet att jag inte har bloggat så bra de senaste dagarna, men har bara inte mått så bra och då har man väl antagligen ingen lust med att blogga elr hur? Sen så är det inte kul att blogga när datorn hackar och inte vill samarbeta... det e inte kul att skriva när tangenterna fuckar sig.. så ja det är därför jag inte har bloggat...
orkar inte skriva så mycket idag, skriver i helgen/imorn kväll mer i detalj om vad jag har gjort. Det brukar jag ju alltid göra när jag har missat att blogga...

Ska strax sova, är väldigt trött, men imorn är det fredag. Tur det! Som sagt jag avskyr min dator.... så jävla jobbig! Haha jag kan visa hur det blir när jag skriver ifall jag inte backar och suddar eller lägger till en bokstav, så här blir det:

Idag ar jag hos Alitzel efter skolan, vi repade inte. En det variaf kul, hon hjälpt mig med histoian vilket var väldigt bra hehe för nu ä jag klar med den eftersom den ska lämnas in imorn. Hasha oh på onsdag kommer regeringen till vår skola, haha coolt va?

okej nu blev det ite så mkt strul men ni ser att vissa bokstäver utelämnas... och ibland så dubbleras dem...

Aja jag orkar inte skriva mer nu, har faktiskt ett liv... och jag vill sova nu... är trött.. hejdå.

fuck my computer....

Hej! Har nu kommit em från mötet. Det var kul men nu är jag trött. Måste läsa lite mer i min engelskabok innan jag sover. Uuuh jag är inte van vid att det är skola imorn.. jag var ju så van vid lovet :( måste göra min historia imorn och på onsdag, men hur fan ska jag göra det när det inte går att öppna jävla fucking word. Jag avskyr min dator!! Förstör min skolgång fy fan..... -.- jävla ********.......... orkar inte skriva mer nu för jävla tangentbordet slutar inte hacka...
HATA MIN DATOR! -.-

how come when i reach out my finger, it feels like more than distance between us?

Hej alla sköna bloggläsare! Slutade tidigare idag, hade ingen svenska, vi fick kompledigt för teatern vi var på för ett tag sen. Skönt att vara hemma innan tre för en gångs skull. Dagen började ju med idrott. Det var faktiskt inte så hemskt att stiga upp på morgonen. Däremot var idrotten hemsk! Vi började med att värma upp med hopprep. Inte kul att hoppa oavbrutet så fort du kan i en minut, och sedan fortsätta hoppa (fast lite lugnare) i 30 sek. Och sedan göra om det där tre gånger. Alltså min kondis suger verkligen! Sen skulle vi iaf köra flåsbingo. Man fick ett papper med typ 10 rutor, och varje ruta var delad i två. Då kunde det t.ex. stå: 7/3. Då skulle man välja en styrkeövning, exempelvis armhävningar, och göra 7st såna. Och sedan springa 3 varv i en annan sal. Sen kunde det också stå 2/8, vilket var jobbigt för då var man tvungen att springa många varv! Det var hemskt! Jag mådde illa också helt plötsligt så jag gick ut en stund och drack vatten. Blä, ville bara dö :(

Sen hade vi historia, och jag gjorde typ inget hehe... och vi som ska lämna in på fredag... men jag vet iaf lite vad jag ska skriva. Sen på naturkunskapen fick vi tillbaka våra prov. Och först blev jag skitglad när jag såg att jag fick C, men sedan inser jag att det är den andra Julia i klassens prov. När jag sedan får mtt eget blev jag inte lika glad: F!!! Men suck,,, aja, de var fler som fick det, och vi har ändå chans att göra om. Plus att jag faktiskt var sjuk när jag gjorde provet (och innan), så jag pluggade inte så mycket. Jag höll faktiskt på med min teateranalys då.

Ska snart fortsätta läsa i min engelskabok, vill gärna bli klar med frågorna också. Och imorn har vi ingen svenska så vi har fått en stencil att göra. Prov om två veckor, men det ska nog gå bra. Svenska är ju ändå ett av mina lättare ämnen, till skillnad från matte och naturkunskap haha!

Sen ska jag på möte med RKUA (aka referensgruppen, but no more hehe) kl 16.30. Vi börjar lite tidigare idag och kanske i framtiden så att alla hinner vara med ett tag innan vissa måste gå.

Men överlag har jag haft en bra dag! Förutom mitt illamående på morgonen. Om det är något jag verkligen är rädd för, och har stor förbi för, så är det att spy. Jag kan se när andra spy, men ifall jag själv är på väg att spy får jag ångest och det blir bara jobbigt och det enda som får det att försvinna är om jag bryter ihop, och hur kul är det att göra det varje gång man mår illa? :S Iaf....... Min dag var bra! Blev ju knappt ledsen när jag fick veta att jag fick F på provet haha! Så det är bra. Se det positiva i det negativa hehe ;) Vi hörs! <3 Puss.



Jag har flera gånger fått höra att jag är lik Avril Lavigne (tur för hon är ju riktigt snygg haha). Speciellt på den här bilden tycker jag, för jag brukar ju typ ha den frisyren? Enda skillnaden är väl att vi har olika näsor, men annars är det väl ganska likt? Iaf när jag hade lika långt hår som henne, typ i 6an var vi väldigt lika haha ;)

keep on reading.



The curious incident of the dog in the night-time
by Mark Haddon


i can be tough, i can be strong, but with you, it's not like that at all.

Hejsan mina läsare! Har faktiskt inte gjort några läxor än *host host*. Men fick reda på att vår engelskalärare är i england så vi kommer inte ha några engelskalektioner denna vecka! Woho! Men ska ändå läsa lite i boken innan jag sover tror jag... Det var egentligen bara den läxan jag hade. Förutom historieinlämningen som är tills på fredag. Sen hade jag tänkt göra lite matte men jag orkar bara inte :P

Var på kyrkogården/minneslunden idag. Det var många som hade tänt ljus, det var fint! De har ju också stängt av t-banan mellan Akalla och Hallonbergen så vi fick ta en ersättningsbuss :P Men imorn skulle det tydligen fungera. Det får vi verkligen hoppas :P

Jag stör mig så mycket på min dator. Jag vill ha en ny! Jag vill ha en mac! -.- lycka till att jag ska få en sån! Får väl spara ihop pengarna själv. Men sen när man väl har sparat ihop så mycket så känns det ju så onödigt att köpa upp alla pengarna. Då är det ju som om man aldrig ens har haft dem.. haha jag vet inte.

Bloggar imorn, antagligen på kvällen, har mycket att göra så vi får se när det blir ett inlägg. Det har ju som sagt inte fungerat när jag har försökt mobilblogga.... men ska försöka fixa så att det går snart... Vi hörs <3




Ljuset närmast i bild ställde vi dit <3








ooops. i did it again.

Godmorgon! Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Ni kan ju gissa vad jag har gjort. Jo, jag har sovit tills nu!! Hur fan ska jag orka upp imorn, när jag börjar åtta? Och nu har jag ju liksom slösat bort hela dagen nästan när jag kunde ha varit klar med mina läxor nu... typiskt -.- Aja får väl ta och göra dem nu istället då, inte för att jag har någon lust med det nu men har jag något val egentligen? Vi hörs senare när jag är klar med det jag ska göra. Lite diciplin här tack!!!



en trött jag just nu....

khadidje hehe espännande.

Har legat och kollat på massa Ana Gina klipp, haha hon är bara för skön ;P Ska nog sova strax, så att jag orkar upp imorgon. Suck, läxdags! Tyvär,..... men men sånt är livet! Vi hörs imorn, godnatt på er! ;D




älskar hur hon hostar nästan i slutet xD så jävla skön,
ibland önskar man att ens morsa var sådär ;)


never sleep again.

Godkväll/natt bloggen! Sitter här nu ensam i sängen och är lite rädd :S De andra har just gått, och haha Sara skrämde mig. Helt plötsligt när de har gåtthör jag någon som ropar... det var Sara som glömde chipsen haha! Är helt ensam nu buuhuu, min mamma kommer typ hem snart... förhoppningsvis. Filmerna var bra typ, fast läskiga. Creep var lite äcklig och läskig, men nightmare on elm street blev mindre läskig efter att vi hade kollat på den andra x) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vågar i alla fall inte sova. Ska nog sitta vid datorn en stund och kanske kolla på film, fast inget läskigt då!

Imorn måste jag göra mina läxor. Och jag får väl fan ta tag i det och bara göra det, så slipper jag ha ångest över det senare.. smart tänkt haha! Det är bara det att man måste följa det också :)

Jahopp,,,, nu blev det lite slut på idéer :P och usch snart är lovet slut... men aja jag vänjer ju mig ganska snabbt vid skolan ändå... det är bara precis innan lovet slutar som man bara: åååh neeej! Men sen blir det okej.

Bloggar kanske innan jag sover ifall jag orkar/vill. Vi får se, men nu har jag inget mer att skiva. Vi hörs! :)



Jag är rädd :S



dum dum duuuuuuum. (fattar ni musiken haha?)


when i wake up by the door.

Snart kommer tjejerna så då blir det filmkväll.  Ska bli kul :) Har tyvär inte gjort några läxor som jag sa att jag skulle göra (jag är inte förvånad haha). Blir väl att jag får göra de imorn då. Haha jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så ni får lite bilder på mig istället ;) 








happy halloween.

Hej bloggen! Var nys ute och träffade Yogi och Sara en stund. Vi gick och hyrde två filmer (och jag köpte en till mig). Haha snubben i affären fattade typ ingenting.... xD Vi (elr yogi xd) köpte även lite godis och läsk etc. Nu ligger jag här i min säng och fryser haha. Det var så kallt ute :S Min mamma är inte bra på att avgöra vädret.

De andra kommer iaf ikväll nån gång, då blir det filmtaajm! Tills dess ska jag nog städa lite, och även göra lite läxor, tyvär. Jag kan ju iaf läsa klart till de sidor vi ska läsa i engelskboken. Det är ju inte så svårt. Sen ska jag försöka hitta papprerna med frågor som man skulle svara på. Jag har bergis glömt det i skolan >.<

Haha juste, när vi var ute och skulle gå hem körde en stor polisbil bredvid oss, och helt plötsligt stannar den och den ena mannen bara: har ni sett en blodig ung man. Vi bara: nej. Haha de såg lite skeptiskt ut. Det är så läskigt att prata med poliser för det känns som om de aldrig tror på en bara för att man är ungdom :P Men vi talade sanning iaf :)

Nu ska jag läsa lite så hörs vi senare innan de andra kommer. Kram.

Ska förresten inte till kyrkogården ikväll, vi tar det imorn istället  ^^


Filmen jag köpte :P





Filmerna vi hyrde :P


jag är rädd för kattmannen

han vill jag inte hitta under min säng.





så jävla ful så jag vill gråta.


we didn't found love.

Godmorgon! Skulle gått upp vid tio men så blev det ju såklart inte. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde väl göra lite läxor, men har fan ingen lust. Det här är sämsta tillfället för mig att orka med läxor. Men såklart så är de just de tillfällena som man måste göra dem. Sen ikväll/eftermiddag ska vi till kyrkogården och tända ljus. Efter det ska jag och de andra typ ha filmkväll hos mig.. vi får ju se hur det blir med det,.,,

Har ingen lust att skriva så mycket tyvär. Vet inte ens vad jag skulle skriva om ifall jag hade någon lust. Och sen så fortsätter min dator att fucka sig. Man kan knappt öppna upp några program eller visa bilder i ett program som jag brukar använda. FML som vanligt och föralltid. Varför ska allting vända sig mot mig? Jag förstår inte vad jag gör för fel hela tiden.

Måste duscha också, äta och kanske städa. Allt jag inte har lust med. Jag vill bara ligga i min säng och låta timmarna och dagarna gå, utan att jag behöver anstränga mig för att förstå någonting.

Talk to ya later.


snälla bli min.



i want my dreams to come true
i want you
i wanna feel the music
i wanna feel the crowd
i wanna look into your eyes
and see you getting proud


Britney Spears - Till The World Ends



fy fan vad jag önskar att man bara kunde få ha det så ibland.

i let i fall, my heart.

Hej bloggen! Skriver inte så himla mycket idag, eftersom mitt jävla tangentbord fortsätter att strula. Idag har jag i alla fall spenderat dagen hos min morfar. Min kusin var även där, vilket var väldigt trevligt eftersom vi inte har setts på väldigt länge. Vi lagade kalops och det blev otroligt gott! :) Sen nu på kvällen har jag slappat, käkat och kollat på idol. Synd att Olle åkte. Men jag är väldigt glad över att Amanda inte åkte!! Hon var ju skitbra hur kunde hon hänga löst? o.O

Ska snart sova men har ingen lust, för då är jag bara en dag närmare skolan och jag orkar inte! Vill bara göra saker som jag vill göra, inte massa sånt tråkigt som jag inte har ett dugg lust med. Jag är så glad att jag har dig. Du får mig att göra allt jag inte vill göra. Du får mig att fortsätta, hoppas, och tro. Utan dig skulle jag varit ännu mer ensam än vad jag redan känner mig. Tack för att du inte lämnar mig, inte överger mig. Tack för att du tycker om mig för den jag är, och inte slutar tro på mig. Tack för att du är stolt över mig. Tack för att du smickrar mig med dina ord. Tack för att du bryr dig. Vad skulle jag göra utan dig egentligen? Om bara alla andra kunde förstå mig lika bra som du gör. Om de bara kunde det. Om de bara försökte.

På sätt och vis längtar jag till måndag. Men inte på grund av den anledning som ni kanske tror. Nej, ni vet inte. Ni har ingen aning. Om ni bara visste. Om ni bara visste hur svårt det här är. Men ni vet inget. Ingenting alls. Jag önskar någon kunde förstå, hur det känns för mig. Hur länge ska jag fortsätta leva i det här? Hur länge ska jag orka? Hur länge står jag ut innan jag gör något oförutsägbart? Något som kan förändra hur du ser på mig? Något som får dig att ge dig av. Det får inte hända, men tänk om det händer? Kommer jag kunna stå ut, låtsas som om allt är perfekt? Det återstår att se.


<3 mig

Teatern var fan gudomligt bra! De var så jävla roliga så jag höll fan på att gråta!!! Yogi du borde varit där du hade dött av garv jag svär!! Haha det var underbart!! De gjorde så många bra sketcher haha, orkar inte skriva alla nu, tangentbordet fuckar sig hehe :P men de gjorde min dag iaf, så jävla bra var de !! <3

Nu ska jag vila lite och lyssna på musik. Imorn ska jag till min morfar med min kusin och vi ska laga mat hehe, ska bli jättekul! :) vi hörs alla söta läsare<3

(tog tyvärr inga bilder på dem,)


no comment.

det värsta som kunde hända, hände. konserten blev inställd. rihanna är sjuk igen. typiskt mig att ha sån otur. det var väldigt lågt av dem att fylla nästan hela globen innan de kom med beskedet.. aja det finns inget man kan göra, men de får faktiskt ta och fixa en ersättningskonsert. jag var myyycket argare igår men det är inte lika mycket idag. men surt är det fortfarande.

idag har jag typ inte gjort så mycket, varit på ungdomsmottagningen och sedan bara vilat och kollat på film ( i rymden finns inga känslor). har sån jävla mensverk så jag orkar inte. det blir inget rep ikväll så istället sticker jag till tjejforum vid 6. ung utan pung skulle komma och ha någon teater. det blir väl säkert kul.

orkar inte skriva så mycket. speciellt inte om gårdagen då blir jag bara arg igen. men det var väl ändå en bra dag.. så länge det varade. den kunde ha blivit perfekt, men icke sa nicke, det blev den ej. vi hörs people.



synd för vissa som åkte väldigt långa sträckor för att se henne, och betalade massa pengar i onödan. globen tjänar ju också på all mat etc som alla köpte innan konserten, som inte ens blev av.. schysst!

tonight is the night... RIHANNA <3

Tjooo! Lovade att jag skulle blogga innan jag sticker så nu gör jag det Ska strax plinga på Nina och sen ska vi möta upp Ibbe och äta nåt tsms och sen åka in till Globen och se RIHANNA! :D OMG <333 Jag är så jäääävla taggad! Men också arg eftersom att jag inte hittar min fucking systemkamera... aja, det är väl själva upplvelsen som räknas :)

Vi hörs i natt när jag kommit hem, helt död, anagligen.. hehe. Ha det så kul ni som inte ska på Rihanna, heheh xD

PUSSSSS.



taggad chey.

så här kommer jag se ut när rihanna älskling kommer upp på scenen <3

rihanna tonight baby <3

Hej bloggen! Ni kanske undrar vad jag gör uppe vid 11? Jo, jag har faktiskt varit uppe sen halv sju... :S haha nej men jag skulle till ett ställe med Nathalie, så nu har vi varit där. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, lyssnar just nu på musik (som vanligt haha). Kanske tar och läser sen eller kanske fortsätter med musiken hahah. Eller så kan jag ju mysa och kolla på nån bra film :) Haha jag kan ju ladda ner lite filmer kanske hehe ;) Jag hoppas inte FBI (haha wtf?) spionerar på mig och haffar mig nu för att jag skriver detta ^^

Och ikväll...... BLIR DER RIHANNA! OH MY GOD JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD, DET HÄR SKA FAN BLI DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV!! IIIIIIH :D:D:D ååååååååååååååååååh jag tror jag dör :D haha nej då jag ska klara mig hehe. Men fan vad kul det ska bli :D ÅÅÅH jag dör igen!! Haha jag måste liksom förbereda mig lite så att jag kan flippa ut sen när jag är i Globen HAHA :D ååååh igen jag dör hahah! Rihanna for life liksom <33333 jag dör hahah jag kan inte fatta att jag ska få se RIHANNA! Hon är ju fan .... ja jag vet inte, snyggast, bäst, åter bäst, och bara underbar right? ;) Det ska bli såååå awsome !! :D Måste bara hitta min jävla systemkamera..... hur fan kan man tappa bort en systemkamera? Min vanliga tur... haha men äsch ifall jag inte hittar den är det inte hela världen, jag ska ju ändå få se RIHANNA! :D hehe nu ska jag sluta babbla om henne och sluta dregla hhaha (jag dreglar inte bara så att ni vet...det var bara något jag sa xD)...

Hehe vi hörs innan jag drar och sen blir det bloggning ikväll efter konserten! Wow jag längtar så mycket!!! :D <3



finner inga ord.... åh <3



så vacker så jag tror jag dör <3



en av hennes tatueringar :)

i want you to make me feel....

Det blir en snabb bloggning nu på kvällen, måste sova, ska upp tidigt imorn. Var med Ibbe hela dagen. Handlade två tröjor på rea (halva reapriset!), och så var vi på Stadsbiblioteket ;) Nu är jag väldigt trött, orkar inte blogga mer, lägger in bilder istället. Vi hörs imorn under dagen! Sen blir det RIHANNA <33333



Min tröja jag snackade om igår. Den är väldigt varm (Y)



Stockholms Stadsbibliotek :) Man blir nästan lite yr där inne...



Jag bland rader av engelsk skönlitteratur, haha!


RSS 2.0