met somebody new.

Sorry för ingen bloggning igår men det gick inte att logga in från mobilen så då blev det inga inlägg. Idag är det randigt så jag börjar 12:10! Så jävla skönt. Har suttit med historian nu på morgonen, skulle ju lämna in en komplettering för första provet som det gick sådär på hehe.. Har bara matte och engelska sen är dagen slut woho!

Engelska-typ-redovisningen gick bra igår, är lättad haha! Var i kungsan med min mentor och åkte skridskor. Det var skitkul, fattar inte att jag aldrig har åkt där tidigare :O

Idag efter skolan ska jag på yoga med Noor och sedan kanske testa på mitt gympass om jag orkar. Och jag är glad för jag har köpt nya hörlurar. De är lite skumma för de fungerar som öronproppar så jag hör ingenting annat än musiken haha! Men de får duga så länge. Puss.


i'll taste the devil's tears.

Mitt internet är fortfarande paj men min mamma ringde till 3 och vi är tydligen inte de enda som har klagat, tur det kanske man ska säga. Då borde det fixa sig snart hoppas man. Var på RKUA-möte idag (orkar inte förklara vad det är nu), sen har jag bara slappat och kollat på Guldbaggegalan. Haha var btw i Vällingby ett tag och köpte korv o pommes som jag åt på bussen haha! Älskar hur folk kollar när man går och äter xD man bara har ni aldrig sett mat eller? ^^ ska sova nu är skittrött och vill bara ha sommarlov... Men det dröjer ett tag till, tyvärr. Puss.


oh boring day.

Sitter o väntar på att svenskan ska börja. Ååh den är dagen är oändligt lång :( vill bara hem o sova... Redovisningen i historia gick väl ganska bra, vet att jag kan bättre men just idag orkar jag inte bry mig. Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Kramar.


great day. Too bad it's almost over.

Mitt internet vägrar fungera så det kommer nog bli dåligt med bloggning ett tag nu. Vet ju inte heller när mobilbloggningen vill funka. Ibland går det, och ibland inte. Konserten var iaf asnice! Kommer lägga upp mer bilder när jag har ett fungerande internet. Idag har jag varit i kyrkan och är ni officiellt ledare. Har även varit på spinning. Och träffat nina o wilma :) Nu har jag just ätit och ska vila ett tag, imorn är det en ny dag. Nya tag! Kram.


Do i have a cold?

Kunde inte få igång mitt internet igår, fattar inte vad det är för fel. Ska prova om det funkar idag. När det väl funkar ska jag skriva längre inlägg om torsdan o fredan. Känner mig lite förkyld, jag hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk :S ikväll ska jag iaf på insamlingskonsert på Black Sheep med Yogi, Amanda och Hanna. Ska bli awsome! Ska ta massa bilder o försöka lägga upp dem om jag har internet. Vi hörs :)


Vad blir det för mat?

Det är nåt fel på mitt internet, jag lyckas inte komma in.. Typiskt. Men ska försöka mobilblogga så gott det går :) håller på att laga mat just nu. Så här ser det ut. Jag hoppas att det blir gott! Ska försöka se om det går att fixa internet ikväll, blir galen utan det! Kram


Wiho.

Helg! Fy fan vad skönt! Sitter på tbanan och längtar tills jag är hemma i min sköna säng! Det blir plugg i helgen men ska försöka göra klart allt så fort som möjligt. Mår lite bättre idag så bloggar senare :)


Sorry

Är inte på blogghumör, det är lite mycket just nu. Bloggar imorn. Puss.


nailpolish



perfect match.


bloodpressure. and foooood.

Jag kan börja med att skriva att jag inte har en aning om varför det blev två bilder på det senaste inlägget haha. Typiskt mobilblogg.. Min dag har varit jättebra! Igår med! Känner verkligen att det går framåt, så jävla skönt! Känner mig taggad på skolan också. Det ska fan gå bra nu haha. Vi fick tillbaka våra artiklar på naturkunskapen, jag fick D som jag trodde, men jag är väldigt nöjd. Min lärare tror också att jag kan få ännu högre och det ska jag kämpa för! Haha vi fick testa att ta blodtryck på varandra, och jag fick vara försökskanin så jag fick göra det två gånger. Sen igår gjorde några treor en undersökning till sitt projektarbete och då skulle de ta blodtryck på oss före och efter vi åt tio bitar lakrits. Nu är jag inte lika skakis inför att ta blodtryck som jag var innan hehe. Vi lärde oss även idag hur hjärtat fungerar (repetition för mig) sån nu kan jag det perfeeeeekt. ;)

Idag va det två killar som provade på vår klass, snackade med den ena, han var jätteschysst. Hoppas att han börjar :) Blackan är ju bäst hehe! Vi slutade fyra idag, man är så himla trött då. Åkte som sagt till Solna. Jag och min mamma åt på ett mysigt ställe som min mamma brukade hänga på när hon var ung haha. Det var gott!

Ska strax sova, men vi har randigt imorn så jag börar 12.30 haha! Så bäst! Blir en liten sovmorgon för mig men ska inte sova för länge, har matte att göra. Orkar inte skriva mer nu puss.

Haha guud råkade rader texten men jag kom på hur man trycker på ångra... så skönt, höll på att bli lack där..



på naturkunskapen



det var gymnastikuppvisning på onsdagsrasten. de var väldigt duktiga!



mysiga stället.



underbart vitlöksbröd med tzatsiki.



mums va gott.


I took your heart out.

Jag är pro på naturkunskap hehe. Har tagit blodtryck fyra gånger på två dar, slå det ni om ni kan ;) sitter just nu på tunnelbanan, ska till Solna o handla lite. Bloggar när jag kommer hem, puss.


i just want you to know.

Vet att jag inte bloggade något igår men jag var så trött. Dagen var ändå kul igår. Fick B+ på min svenskanovell :D Det enda som jag hade lite fel på var styckeindelningen. Typiskt... haha jag har en tendens att göra för många stycken. Om jag bara inte hade gjort det hade jag fått A -.- lite surt hehe. Men det kommer fler chanser. Jag känner verkligen att jag har stor chans att få A i svenska! Hoppas verkligen det. Ska anstränga mig riktigt mycket så att jag får det :) Dansen igår var rolig haha. Jag lyckades hänga med på stegen så då var det kul. Ska nog gå på det igen sen. Det var lagom jobbigt. Men det var ju ingen styrketräning med så då blir det ju lättare, iaf för mig :p

Min dag idag har varit rolig haha. Fick sluta tidigare (två istället för tre)! Så skönt att kunna vara hemma vid tre för en gångs skull!! Men imorn går jag från åtta till fyra -.- jobbigt. Har så mycket jag måste hinna göra att jag inte vet hur jag ska få rum för allting..

Haha btw vi hade ju maskeradtävling på halloween och vår klass vann! Haha det trodde jag aldrig att vi skulle göra xD Men det gjorde vi visst ^^ Jag undrar vad vi får för pris... Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och komma på något annat att göra. Idag är jag ledig, har inget att göra så ska bara ta det lugnt. Skönt! Bloggar senare, puss ;)



Jag innan idrotten igår haha xD



WOHO! :P



Större bild ^^


Dance. Jag och min macka.

Är nu på Friskis o ska gå på afrodansen hehe. Men jag är lite tidig så då passar jag på att mobilblogga. Skriver ett längre inlägg ikväll om min dag :) puss.


Tråk.

Sitter på histiorielektionen o två grupper ska ha redovisning. Hehe tur att man är sista gruppen o får göra nästa vecka.. :P


i can feel you all around me.

Jag är så jävla trött. Jag orkar verkligen inte vara vaken så här tidigt. Somnade sent också :( Och nu så fryser jag. Usch jag avskyr morgnar. Hoppas att ni slipper gå upp så tidigt som jag behöver, det är inte kul. Men jag borde inte klaga, vissa måste gå upp ännu tidigare är vad jag gör.. stackars dem. Sitter just nu här och skvälper i mig filmjölk och försöker hålla ögonen öppna. Jag ser säkert ut som en zombie så det blir ingen bild nu hehe. Bloggar ikväll så att ni vet. Bye! :)

he said "i am the devil boy".

Godkväll mina läsare! Ska strax sova, måste upp vid halv sex imorn -.- måste duscha innan skolan. Börjar 8.00 med idrott som vanligt. Hoppas bara inte vi måste göra sån där jobbig hinderbana igen :S Men det är ändå på nåt sätt skönt att börja dagen med träning, då är man pigg resten av dagen haha. Längtar faktiskt lite efter skolan haha, och tunnelbanan dit :D synd bara att jag inte har några fungerande hörlurar! Det är sååå jobbigt. Får ta och köpa nya snart. Men jag försöker spara pengar till Frankrikeresan, även fast jag har massa saker jag vill köpa... :( men kan ju shoppa i Paris moahahahaha! Längtar verkligen dit nu :)

Känner mig inte så trött men jag måste sova så att jag orkar dagen imorn. Ska testa på afro dans imorn haha! Fy fan hur ska det gå? Jag har ju testat på afrikansk dans förut... men det blir säkert skitkul ;) Nu tog det stopp i hjärnan, bäst jag slutar skriva innan jag börjar skriva massa onödigt haha. Vi hörs imorn, kram!



bild från idag :)<3


Rihanna - You Da One



You the one that I dream about all day
You the one that I think about always
You are the one so I make sure I behave
My love is your love, your love is my love.


mmm marängswiss.



love my life.


Inlägg om Norrland.

Tänkte skriva lite om Norrland, och lägga upp lite bilder därifrån. Vi bodde som sagt hos min mammas kompis. Det var mysigt, speciellt eftersom det fanns snö hehe. Bussresan dit var skitjobbig. 15 timmar tog det från Stockholm till Haparanda. När var framme tog vi ännu en buss som kanske tog ca 2 timmar, den tog oss till Pello där hon bor. Under tiden vi var där hann vi åka til Finland och besöka några från hennes släkt. Vi fick vara med när de matade renar. Det var coolt. Sen innan vi åkte hem var vi på IKEA i Haparanda haha. Har inte så mycket att skriva förutom att det var mysigt. Haha en dag, eller natt blir det, gick vi på promenad när det var helt mörkt. Vi hade en sån där pannlampa haha. Men det var jättemysigt för man såg all stjärnorna jättebra! Jag såg även lite av Norrskenet, tyvärr var det inte så starkt men man kunde se lite i alla fall :)





Här bodde vi!



Hennes söta hund Sune



Renar.


ny header!

Hallå allesammans! Vad tycker ni om ni nya header? Skitsnygg va? :D Yogi har just gått, men det var kul så länge det varade. Är nöjd med headern och designen. Det enda vi inte lyckades fixa var kommentarfältet om fortfarande är vitt haha! Men jag får ju knappt några så det gör nog inte så mycket :P Mitt tangentbord segar sig fortfarande så jag blir lite sur här... jävla skitdator. Men vi ska ju skaffa en ny snart. Det uppstod lite problem men det löser sig nog. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle bloggat ännu mer om inte mitt tangentbord var så jobbigt... men tror nog att det är själva datorn som gör det segt.. Aja, vi hörs senare :)

when you try your best but you don't succeed.

Hej alla! Jag vet att jag inte uppdaterar så mycket men jag ska bli bättre på det! Snart kommer Yogi hit och ska hjälpa mig med att fixa en header, och snygga till bloggen lite. Då kanske det blir roligare att blogga ;) Annars har jag inte gjort nåt speciellt idag, bara ätit frukost och suttit vid datorn. Skypade med Carro igår kväll, hehe det var roligt :) Och imorn är det skola igen.. varför ska helgen gå så fort? :O förstår inte... haha men jag sover ju typ bort halva helgen så jag får väl skylla mig själv lite... Bloggar mer sen, och bloggen kommer säkert vara knas idag när vi fixar med koder och sånt, men ikväll borde det ha löst sig :) Puss.



black eyed julia just nu hehe.

kort inlägg

Satte mig upp ur sängen för en timme sen haha! Var så jävla trött, har inte ens gått upp ur sängen än. Har sån jäkla träningsvärk överallt, fy fan haha! Orkar inte blogga så mycket mitt tangentbord är trögt nu igen -.- Ska inte göra något speciellt idag, bara vara hemma och softa. Vi hörs :)

feel so good being bad. there's no way i'm turning back.

Gud vad skönt det var att va ledig idag. Det behövdes verkligen. Hade satt alarm klockan åtta men jag znoosade till typ halv elva hehe.. Gick sedan motvilligt upp och begav mig av till min morfar. Väl där satte jag igång med min uppsats. Satt i flera timmar men är nu äntligen klar med det och den ä nu inskickad! Så jäva skönt, är så stolt över mig själv som faktisk fick ihop en uppsats så här snabbt. Men jag har mycket att tacka alla vänner som jag messade med och ställde massa frågor. Hade inte fått ihop det utan dem :)

Var även och tränade, cirkelgym. Det var faktiskt kul men skitjobbigt. Det var ju typ första gången som jag körde riktig styrketräning, men ledaren var asschysst och kunde hjälpa till. Hon tyckte jag var duktig ändå hehe. Det var ju trots allt första gången :D Så nu är jag helt död i kroppen, fy fan haha. Men det känns skönt nu efteråt :) Nu ska jag slappa hela kvällen! Kanske ta mig ett bad som förut, tända ljus osv. Kanske kolla på någon film? Läsa? Spela gitarr? Det finns mycket mys man kan göra.

Och det bästa av allt är att jag inte har något mer skolarbete att göra under hela helgen :D Är så jävla glad över det haha. Hade ju värsta paniken över uppsatsen. Men nu kan jag slappna av. Så skönt. Bloggar senare, nu ska jag njuta hehe. Puss.


some call love a curse.

Heej bloggen! Sorry för att jag har dissat er mina fina läsare men jag har haft mycket annat. Fick nytt schema igår som börjar gälla på måndag.. kan inte säga att det är bättre, snarare sämre. Färre sovmorgnar tyvär.. det enda som är bra är att vi slutar tio över 12 varannan fredag. Sen har vi fått lite längre dagar osv men det får väl duga. Vad jag gjorde mer igår kommer jag inte riktigt ihåg... Slutade iaf vid elva, åt lunch och åkte hem.

Den här dagen har iaf varit bra. Sovmorgon idag (plus igår) till  kvar över tio hehe! (Alltså vi började kvart över) Nej men dagen har varit allmänt bra. Hade matte för första gången på evigheter kändes det som. Känner mig även lite säkrare i samhällen nu då jag smsat med massa folk och ställt frågor hehe.

Sen imorse försökte jag sitta på tbanan och mejla flera tidningar. Har endast fått två svar med de har såklart inte tid att svara på frågorna -.- typiskt. Om de har tid till att svara att de inte kan svara på frågorna, varför inte bara skriva svar på frågorna då? Upptagna folk... jag hade iaf försökt svara.. Men det kommer gå bra med uppsatsen, det ska det göra! Har hemstudiedag imorn så vi är lediga. Ska skriva uppsatsen hela dagen. Den ska ju lämnas in imorn kväll på fronter.

Vad har jag mer gjort idag? Jo vi hade det kul på idrotten, vi lekte lekar. Nästan bara bollekar men det var väl okej. Förrutom när jag var kvar sist två gånger i mitt lag så allt stod på mig liksom.. gissa om vi förlorade haha! Efter skolan kände jag inte att jag var klar... så jag stack till friskis och tränade jympa haha. Kul! Träffade även Ellen och Amanda! :) Har även bokat tid för en gyminstruktion nästa torsdag :D

Efter det repade vi med bandet en stund. Sen skulle Alitzel gå så då gick vi andra och babblade med Ullis ända tills de stängde. Gud vad vi snackade om allt mellan himmel och jord. Mest kärlek och killar. Haha det blev mycket misstolk av vissa saker jag berättade haha!

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorn, ska upp tidigt och gå till min morfar för att skriva uppsatsen. Bloggar nog inte så mycket imorn. Men man kan ju alltid hoppas. Puss.



snygga megan fox!

morning.

sitter här och fönar håret, ska snart äta dessa godbitar. har bara en lektion idag, så jävla skönt. puss.



(skulle skrivit det här ifrån mobilen med det ska ju såklart inte funka! jävla skit!)

the sims

sitter o spelar the sims, har gjort det ett tag nu, är nog lite beroende hehe. bloggar med imorn ciao :)


ont.

Godmorgon! Det har varit så jävla skönt att få sova. Känner mig fortfarande trött men det kan ju vara för att jag sov mer än åtta timmar. Seriöst jag somnade vid åtta igår :O Känner mig så bra haha! Har just ätit frukost och ska strax gå till tbanan. Känns ändå som om jag orkar med dagen så det ska bli okej. Måste bara försöka snappa åt mig en metro på tbanan så att jag kan göra min svenskaläxa= ta med sig en artikel och kunna återberätta den. Har fortfarande lite ont i knäna från igår. Har även träningsverk i ryggen. Vi stretchade men hon sa mest benen så då glömde jag alla andra kroppsdelar haha! Vi hörs i eftermiddag. Puss.



ser lite skum ut men va fan.

blåslagen av föremål som ej kan röra på sig.. förutom när jag hoppar upp så att de nästan trillar isär.

Går och lägger mig nu. Klockan åtta? Skojar du? Nej jag skojar inte, jag är skittrött, har fucking blåmärken från plintarna, och vill bara sova. Godnatt mins älsklingar.


spårvagnar och sex hör inte ihop.

Min dag började så jävla segt. För det första kunde jag knappt somna igår. Funderade ett tag på att helt enkelt stanna uppe hela natten. Men nej, det skulle jag nog inte orka, så tillslut somnade jag. Säkert någon gång vid halv fyra. Sen ringde klockan vid sex och då skulle man upp. Fy fan vad segt det var. Men jag kom i alla fall iväg till skolan i tid. Det blev ju inte bättre sen heller. Vår idrottslärare ville ju såklart att vi skulle träna bort julskinkan osv, som hon uttryckte sig. Springa flera varv runt en jävla hinderbana kan väl inte vara så svårt? Men jo tack, det var det! De där jävla plintarna tog kol på mig. Vissa var ju så höga att jag fick hoppa upp på mage haha!

Nej tack, det var så himla jobbigt. Hade så ont och ville bara lägga mig ner och dö. Det här är varför jag ska få bättre kondis, så jag slipper känna att jag vill dö varje gång min idrottslärare vill träna ur oss all vår kraft första lektionen efter något lov.

På historian hade vår gamla lärare kommit tillbaka och vi fick tillbaka våra prov som vi gjorde i september. Usch nej, ska göra omprov på en fråga i slutet på denna månad... inte kul. Naturkunskapen däremot var asrolig. Vi hade sex och samlevnad såklart och vi fick diskutera frågor. Gud så vi garvade, och Leena garvade också. August sa sina roligheter och allt slutade med att det blen en konstig diskussion om att om man får orgasm på en spårvagn så har man sex med den. Vissa alla tyckte att man inte kunde förlora oskulden med en spårvagn... och så höll det på. Kul var det i alla fall.

På svenskan fick vi skriva ett litet brev två och två i form av en slags argumenterande text. På engelskan gjorde vi inte så mycket som vanligt. Efter skolan åkte jag till Vällingby och handlade puder (igen haha) och mitt första grafittinagellack på Åhléns. Nu sitter jag här och märker att detta inlägg nästan bara handlade om skolan haha! Så kan det gå. Nu ska jag vila en stund. Ska lägga mig tidigt ikväll så jag slipper vara så trött imorn då jag börjar 8.00 återigen... Kram sötisar.


is it daylight, or is it night-time?

Ska snart sova, klockan är typ ett och jag ska upp om fem timmar. Hur ska det här gå? Men jag kan inte rå för att jag inte är trött. Men jag måste åtminstone försöka sova ändå. Det kanske blir en rolig dag imorn ändå.. men vi får väl se. Längtar tills jag får min nya dator, ska bli så skönt. Då ska jag fortsätta med min årsresumé haha som fick en liten paus x) Blev även sugen på att spela sims haha. Tina och Robin lockade mig för mycket så det är nog dags att testa lite igen. Sen på fredag ska Yogi och jag fixa en header till mig. Och jag ger inte upp förrens vi har fixat en som duger. Så ni kommer att få se en header på fredag! Spännande va? :D

Känner för att träna, har blivit så jävla lat. Måste komma igång igen. Ska nog gå på yoga och/eller cirkelgym eller fys (tror jag det hette), och sedan något på fredag. Måste fan komma igång nu! Ska även ta gyminstruktionskursen snart. Och börja träna i skolans gym (har ju kort där också..). Börja uttnyttja det jag har! Nä nu måste jag lägga mig.. tyvärr :( Men bloggar imorn någon gång. Förvänta er inget på morgonen bara haha! Kram.


myspys.

Har just tagit mig ett varmt bad. Tände ljus och lyssnade på musik. Mysig var det. Nu känner jag mig avslappnad och fräsch. Snart kommer mamma med kebab. Åh ljuva dag. Puss.





Kram på er.

iMac, you are soon mine.

Hej bloggen! Gick upp väldigt sent i dag, typ vid halv tre-tre kanske? Jag drömde massa konstiga drömmar, inte kul :( Jag och min mamma gick till centrum och kollade lite på en iMac, och på tisdag ska vi förhoppningsvis köpa en :D Är så glad! Äntligen kanske jag kan göra mina uppsatser! Haha! Ska snart äta, är skithungrig!

Jag fattar inte hur jag ska orka upp imorn, börjar 8.00 med idrott -.- det kommer aldrig gå. Måste gå upp klockan 6!! Hur ska jag klara det? Jag kan inte somna vid tre för då kommer jag vara skittrött... Usch, inte bra! Orkar inte skriva mer nu är för hungrig, men bloggar kanske senare. Bye.



Mys.

Hello fellas! Gud vad trött jag är. Gårdagen var galen haha! Men även otroligt kul! Somnade efter tre någongång och har varit vaken sen klockan sju! På en lördag! På ett lov! Haha! När Carro och Yogi hade gått sov jag ocg Jenny ett tag innan hon också gick.

Nu på kvällen har jag varit på middag hos Wilma med Robin och Tina. Det var sjukt mysigt men tiden gick asfort så nu sitter jag här :( Haha guuud vad vi garvade åt gamla bilder på mig och Tina haha från sexan. Vi såg fan för roliga ut ;) Vi åt kinesiskt mat som Wilmas mamma lagade, och så fikade vi med muffins och pepparkakor. Jag är bara sååå mätt just nu. Haha jag tog mat tre gånger!! Haha jag hade bara ätit glass och pizza idag på morgonen så jag antar att det var därför som jag var hungrig ^^ Lägger btw upp bilder från idag sen någon gång när Tina har skickat dem eller lagt dem på facebook :)

Ska snart sova, fast just nu är jag inte så trött. Men vi ska kolla på macdator imorn så jag får väl tänka att om jag sover så får jag snart kolla på en ny dator :D Jag hoppas att vi kan köpa imorn men vi får se hur det blir med en saken. Men jag skulle verkligen behöva en ny dator. Ingenting funkar ju knappt på dn här jävlen x) haha jäveln ska det stå xD Haha jag kan inte stava längre. :P

Bloggar kanske senare (antagligen inte), annars blir det imorn :) Puss alla gurkor.!



En bild från igår. De flesta bilderna blev hemska så det här är nog en av de få ni någonsin kommer att få se x) Peace out!

Annoying Orange FPS Orange.

Hej! Sorry för dåligt bloggning. Skulle faktiskt mobilblogga igår morse när jag åt frukost men då funkade det ju inte såklart -.- Har ändå inte gjort något speciellt, mest latat mig haha. Repade igår, det var kul. Åh som vi flummade haha! Och garvade! Snart kommer tjejerna hit, det ska bli kul! :D Blir nog inte någon bloggning ikväll, men förhoppningsvis imorn :) Usch, och sen börjar ju skolan :( har inte gjort något på min uppsats än... Aja det får gå som det går, orkar inte tänka på det nu, men tiden går fööör fort.. Kram!

Underhåll er med detta så länge xD




sleeping beauty.

Tja bloggen! Har strax fixat mig klar, ska bara sminka mig och äta lite mer etc. Ska träffa Carro vid fem så ska vi fixa lite grejer inför fredag. Det ska bli så kul haha! Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig :P Det får vi se då hehe. Är ganska pigg nu, men det kan ju bero på att jag sov hela dagen fy fan.... hahah hur ska det här sluta? :) Vi hörs senare, bye!



haha mitt hår blev nog lite mer volymigt med det schampot jag köpte xD
man kan ju alltid hoppas lite ^^

Bad.

Ojoj.. Klockan är halv tre och jag har inte gått upp än.. Hur ska det här gå?


Skyping.

Hej allesammans! Sitter just nu och skypar med Yogi, Carro och Alitzel hehe. Trevligt! Haha det var kul att öppna breven idag, gud va vissa saker var pinsamma som man skrev x) Men det var okej. Sen gjorde Carro en skitgullig video till oss! Så söt, puss till dig! <3 Efter att vi varit hos Carro åkte vi till centrum och där handlade jag lite smink, puder. Vet inte riktigt vad jag ska skriva hehe. På fredag kommer iaf tjejerna hit och sover och vi ska ha lite kul :) Haha vi får se hur det går.

Vet inte riktigt om jag ska träna imorn eller inte, känner mig väldigt lat haha. Men det fanns inte så många pass och så borde jag göra samhällen :( men jag orkar bara inte :'( ........... aja,, vi får se... Är skittrött just nu, men jag ska inte sova än. Kram.



Carros coola matta ;)



Jag hos Carro igår :)



My hair :P

Trött.

Godmorgon! Ligger fortfarande här i sängen, somnade inte tidigt igår som jag hade tänkt mig. Men men så är det nu. Ska strax gå upp, måste fixa mig för vid ett ska jag träffa Yogi o Sara och vi ska till Carro och öppna våra brev som vi skrev till oss själva i somras. Ska bli spännande att läsa ;) mobilbloggar senare (haha det är det jag gör nu btw ^^) kram <3


big headline. and crazy shit happens.

Godnatt bloggen! Haha kolla va coolt det blev :D vet inte vad som hände eller hur man får bort det. Har iaf haft en trevlig dag hos Carro, hon köpte en epilator som hon testade... det gjorde ganska ont av man kunde höra hehe :P Hon lockade även mitt hår så nu tror jag att jag har koll på hur man gör. Haha nu på kvällen hade jag tråkigt så jag började försöka vara både fotograf och modell... inte lätt ska jag säga xD Kram <3





<3


Hos Carro

Är just nu hos Carro, vi har garvat åt gamla bilder och videor haha! Testar för o se om det funkar att mobilblogga :)


morning.

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt till skillnad från igår. Är väldigt trött, somnade någon gång vid tre... :( men men, det är väl dags snart att börja vända tillbaka tiden. Håller just nu på att föna håret, gick upp för 45min sen. Mitt alarm ringde (som tur var). Ska snart åka till Carro så får vi se vad vi hittar på :) Har inte så mycket tid till att blogga just nu, men jag ska försöka mobilblogga, jag fixade nåt med nån kod igår så nu tror jag att det funkar! Hoppas :) Kram!


en resumé av året som gått. mars 2011

MARS



Åkte skridskor with my homies ^^
lovee my legs there, synd att de inte ser ut så längre xD
men det går att ändra på hehe.



Jag fick en iPhone 4 :D!!!





Min 16årsdag tillbringade jag med Wilma hos Jesus och andra people.
Vi bakade pannkakastårta eftersom vi firade Jesus också :)









Jag och gänget firade min födelsedag på Djingis Khan. Vi åt oss jävigt mätta och jag var "Birthday Princess", haha det var en turist som tog bild på mig -.- jäkla turist... haha! Jag fick låna Wilmas tjocka strumpbyxor för jag frös och sen fick hon stå och dra av dem på perongen haha när hon skulle hem. Jag hade så jävla ont i fötterna av de där jävla klackarna, tur att Carro hjälpte mig hem! :)<3



Jag var så stolt för jag lyckades lära mig att locka mitt hår :D fast nu kan jag inte det... -.-



Kan inte fatta att jag orkade fixa mig så här när jag skulle till skolan :o
skulle aldrig orka/kunna det nu xD



Jag och Carro åkte på läger med kyrkan där vi var ledaraspiranter.
Haha glömmer aldrig nöffleken som vi dog av garv åt! Har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv!





Jag och Sara började gå ut och jogga, haha det var is och jag höll på att ramla hela tiden haha!
Men det var faktiskt härligt att vara ute och springa när det såg ut så här :) Även fast man inte alltid var i sitt snyggaste essä hehe.



Vi gjorde typ batterigrejsimojser (haha) på No:n men min funkade inte :(
det var min lärares fel! inte mitt! haha.



Jag stickade min svampmössa :D Och jag fick min lärare att gråta av skratt...
ja vad kan jag säga? julia i ett nötskal :P

Sen hade vi även nationella prov, var på bio då och då, och fikade :)


do you feel better now as i fall to the ground?

Sorry för ingen bloggning idag men jag har typ sovit/legat i sängen till fyra och sedan kollat på tv hela kvällen. Har verkligen inte haft lust till att gra någt speciellt. Så min första dag på det nya året har väl inte varit så värst speciell. Mitt alarm på mobilen funkar inte så jag vet inte hur jag ska göra sen när skolan börjar. Får väl köpa en "riktig" väckarklocka då om inte det har löst sig tills dess.

Vet inte riktigt vad jag ska göra imorn men jag ska iaf försöka ta mig ut ur huset. Måste handla shampo, balsam och annat grejsimojs. Men det ska bli skönt att ta sig ut haha. Känner mig lite tråkig som bara latar mig inne. Men jag tror att det är för att jag inte vill tänka på det skolarbete jag har framför mig nästa vecka... fy fan jag orkar inte! Men jag måste anstränga mig nu, jag kan inte ge upp så lätt utan att ens ha försökt tillräckligt. Det ska nog gå bra bara jag sätter igång. Sen när det är klart kan jag slappa och vara glad! Jag älskar ju den känslan, att inte ha något du måste göra. Man känner sig så fri, och det är så jag vill känna mig oftare. Därför måste jag göra det här nu och inte gömma mig ifrån det!



skrev på Alitzels vägg igen hehe ;D

lexical field.

Sitter just nu och halvkollar lit på I, robot med Will Smith. Den är väldigt spännande, ska fortsätta kolla lite ordentligare tror jag :) Fortsätter med resumén senare, orkar inte nu xD Vi hörs!



haha en random bild som jag använde som inspiration till mitt lexical field i engelskan xD

en resumé av året som gått. februari 2011

FEBRUARI



En dag när vi skulle repa snöade det så mycket att jag såg ut så här haha xD



Jag och Sara var hos Carro och vi hade väldigt kul och tog massor av crazy pics! ;D



Jag sov hos Carro (efter hennes inflyttningsmiddag)
 och vi tog mååånga roliga bilder som vi skrattade länge åt xD

Sen hade jag nationella prov i svenska, var på en audition för filmen Shoo Bre. Fick ingen roll hehe... synd för dem. Gjorde även mina gymnasieval och fick spänt vänta på resultatet. Sen hade vi filmkväll hos Wilma. Hittar inga bilder från det men det finns det säkert någonstans :P


en resumé av året som gått. januari 2011

JANUARI



Yogi, Sara och Carro dygnade hos mig, haha det blev många hemska och roliga bilder ju tröttare vi blev.



Haha de gjorde om toan på kfum. Så här såg det ut utanför xD





Det blev mycket plugg på biblan med Sara, Yogi och julmust haha!



Jag och Ibbe handlade på HKKn ^^



Vi kollade på denna film på franskan :P

Som ni märker har jag inte så många bilder som visar vad jag gjorde under januari. Men jag hade även massor av öppna hus att gå på. Det var ju dags för mig att börja leta efter gymnasium. En dag var jag på tre öppna hus!! En fullspäckad månad alltså!


Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! Nu är det 2012! Det här året ska bli skitbra och det ska jag verkligen se till att det blir! Denna afton gick jag och min mamma ut och åt på Michelangelo i Gamla Stan. Vi åt entrecote! Fy fan vad gott det var! Till efterrätt åt jag vaniljglass med hjortronsylt. Det var även frukt och andra godsaker på! Det är fan det godaste jag någonsin ätit i mitt liv haha! Seriöst jag skojar inte. Det var sån bra service att han som hade hand om garderoben satte på mig min jacka :o haha aldrig har jag upplevt sån lyx xD Mer av det skulle jag inte klaga på ^^

Sitter just nu och tittat på the L-word. Var ute på loftgången och tittade på fyrverkerierna. Fan var det smällde haha! Känns konstigt att det är ett nytt år.. men det blir bra! :) Är inte alls trött, utan ska nog göra en summé (stavas eller heter det så?) av året som varit :) Hoppas att alla har haft och har en underbar nyårsafton så hörs vi! <3 PUSS till er alla!



Michelangelo. Bild från google. Skitmysigt ställe och prisvärt! Rekommenderas! (stavning igen haha va fan har hänt med min svenska? kunde inte ens stava service... frågade fan min mamma hur det stavades xD)

RSS 2.0