i was born this way. unfortunately.

Tja! Är så jävla trött nu, eller... har mest ont i benen :( buhhuu!!! FML!! Träffade iaf Yogi, Sara och Amanda. Vi åkte till stan och åt på Max. Haha mitt nyttiga jag får väl vänta då -.- sen så kollade vi runt i lite olika affärer. Och sen...... så upptäcker jag att jag har tappat mitt sl-kort -.- FML IGEN! Men jag har ju förlustgaranti (som tur är), så jag kommer få ett nytt snart, gratis också! Men ändå.... aja sen så åkte vi tillbaka hem, och då gick jag och Sara runt i centrum, och jag köpte en jättemysig jacka/kofta! Skitfin ;) lägger in bild imorn. Det blev btw inga bra bilder idag som jag víll lägga upp, de var för hemska.....

Blöö varför har jag sån jävla otur hela tiden? -.- och nu läste jag nåt om att Rihann fick ställa in sin konsert i Malmö pga av sjukdom. Jag svär om det inte blir någon konsert på onsdag så är jag stämplad som otursförföljd med det sämsta livet i historien!!!! Vad fan är det som inte vill att jag ska ha ett bra liv?! Jag blir så irriterad!! Varför ska alla andra ha sina bra liv för? -.- usch, så orättvist!! Vad ska det bli av med mitt liv egentligen? Hur mycket olycka måste man stå ut med innan något blir bra? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? -.- Typiskt...

Nu ska jag sluta skriva, har ingen lust, sorry.



What do you do when the only person who can make you stop crying, is the person who made you cry?



no no no no don't play with my heart :(

NU ska jag faktiskt hitt på nåt (xD?), ska träffa Sara och Yogi om en timme, så då hinner jag fixa mig klar. Haha jag har knappt fixat mig alls.... mitt hår har snart torkat av sig självt x) Jag saknar mitt långa hår :( <3 jag klippte ju håret för er som inte vet det... nästa gång får min mamma klippa mig i stället...

Bloggar senare när jag kommer hem, förhoppningsvis har jag hittat lite kul saker som jag behöver, men det beror på när min morsa kommer och kan get mig my money! ;) Ska försöka ta lite bilder idag och lägga upp så blir ni glada :)



Största nörden, seriöst.... haha!

don't let the pasta (bastard) get you down.....

Shoo bloggish! Mitt tangenbord är fortfarande cp så det är inte så kul att blogga då.... (jävla datorjävel!) Var iaf hos Wilma igår, vilket var väldigt trevligt. Vi snackade, kollade på tv, garvade, åt god kinesisk mat och Wilmas hemgjorda kola <3 mmmm va gott det var! Haha sen så satte vi på musik och dansade haha! Det var som ett jävla träningspass typ xP Men kul var det iaf :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förhoppningsvis slutar dagen inte med att jag får sitta hemma hela dagen och bli rastlös och sur. Så jag ska försöka ta mig ut och göra nåt. Och förhoppningsvis får jag väl studiebidraget idag? :D Hehehe hoppas det!

Nu verkar tangentbordet samarbeta lite faktiskt... eller inte... *himlar med ögonen* 
Sitter här och lyssnar på Bump and Grind med September, en väldigt bra låt enligt mig ;) Lyssna på den!
Nä nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skiva mer... ska strax borsta håret haha och klä på mig, .....jag har inget att ha på mig :( buuhu vill handla nya kläder... aja nu ska jag sluta tjura..

OCH SNAAAART BLIR DET RIHANNA! WOOHO ÄNTLIGEN, PÅ ONSDAG SMÄLLER DET! :D:D:D<3 längtar......... som fan!

Aja nu slutar jag skriva.. nu lyssnar jag på rihanna <3 hihihi byee så länge.



bara jag som älskar hösten?<3


cheers to the freakin' weekend, i drink to that.

Godmorgon alla läsare! Här sitter jag nu och hostar och har ont i halsen, ska jag aldrig bli frisk? Idag är det iaf söndag (jag brukar tappa bort dagarna när jag är ledig men nu kommer jag ihåg haha) och jag ska träffa Wilma lite senare, nån gång efter ett si sådär. Tills dess ska jag duscha och göra allt tjejer gör på morgonen innan de går ut ;) Åh jag hoppas att jag får mitt studiebidrag imorn, behöver verkligen handla lite grejer..

Mitt tangentbord är lite segt nu.... åh jag vill ha en mac istället... men de är ju så jävla dyra.. -.- Nej nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs väl senare antar jag :) Byyee!


i got my rockmoves, and i don't need you.

Har suttit och tittat igenom gamla bilder, väldigt kul faktiskt. Hehe, gud så annorlunda jag har sett ut, haha haft massa olika hårfärger etc ^^ haha och jag kommer ihåg att jag då och då inte var nöjd med nåt, t.ex. mitt hår, men haha nu när jag kollar nu så tänker jag: vadå varför var jag inte nöjd? Det borde jag ha varit. Men så är det väl oftast hehe. Ska nog vara uppe ett tag till, det är ju ändå höstlov hehe. Vad gör ni då?



En halvskum bild på mig ;)


if you want me, i must be doing something right.

Go'kväll! Vad har ni gjort de senaste timmarna då? Haft det mysigt i soffan? Suttit vid datorn som resten av planeten? ;) Haha, jag har iaf legat och kollat på tv och käkat chips och choklad. Fy på mig,, för nu mår jag illa :S jag har fan inge diciplin när det gäller godsaker xP Hehe, kollade iaf på Helt magiskt som går på svt1, väldigt spännande. Så ni som inte har sett det borde ta och göra det! Kommer varje lördag klockan 20.00. Sen så har jag just kollat på Robins, vilket var väldigt roligt! Kolla på det med :D

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu... inte sova iaf hehe, ska kanske pyssla lite i mitt rum och se om jag hittar något intressant. Eller varför inte kolla runt bland gamla bilder och väcka sina minnen lite grann? :) Imorn ska jag iaf träffa Wilma, vi får se vad vi hittar på för kul! Det är så jävla skönt med höstlov!!!!! Kan inte förklara hur skönt det är! Man blir så mycket gladare hahaha! Aja, nu ska jag hitta på nåt :) Vi hörs sötnosar <3



Är det bara jag eller är inte Malin Olsson underbart fin? :D <3

BILDER FRÅN MORA! (fler kommer senare)



Ett av rummen i Rosa Huset/Mora ungdomsgård



Café etc,



Godaste kebaben!



Hotellets läskiga korridor



Hotellrummet



Mums!



Utanför hotellet
Haha vi såg först inte att det var vatten där, i trodde att det var en djup skog eftersom att det var mörkt när vi kom så vi såg inget. Haha och vi tänkte gå in i skogen... Tur att vi inte gjorde det hahah!



I konferenshuset.



Diskussioner.



Kondommaskin på toan...



Mysigt typ vardagsum på hotellet.


eye to eye, cheek to cheek, side by side.

Hello bloggen! Jag vet att jag inte bloggade nåt alls igår men jag orkade bara inte. Så därför ska jag som vanligt berätta nu hur min dag var igår.

Min dag började väl inte så jättebra, hittade inte mitt sl-kort så fick mobilbetala vilket är dyrt... träffade på en bekant på t-banan så vi hade sällskap en bit, vilket var trevligt. Haha och sen träffade jag Yogi, och även Lisa i fridhemsplan så vi åkte tillsammans :) Hade matte som första lektion och vi gjorde inte så mycket. Fick sedan tillbaka mitt matteprov, och det gick mycket sämre än vad jag trott, så jag vill inte prata om det! Sen hade vi lunch och till efterrätt fick vi äppelpaj, den var väl sådär... Sen hade jag franska, och efter det samhällsprov som inte heller gick så bra.

Vi hade ju även klätt ut oss i klassen. Vi var naturare (nördar/töntar). Haha alla var så söta!! Efter skolan åkte jag till min gamla skola och hälsade på med Nina, Ibbe, Wilma och Noor. Men alla lärare hade gått hem så det var väl lite tråkigt x) Så vi gick till centrum istället (Wilma gick hem), och där träffade vi först på Ata, och sedan Nathalie. Sen skulle Nina gå så vi andra gick och fikade på Espresso House. Det var kul :)

Sen på kvällen skulle jag och bandet + Nathalie och Kajsa, åkt och satt upp lappar i Solna, men ungdomsgården var stängd så vi får göra det någon annan dag. Så istället kollade jag på idol, Helenius hörna, och Modern family (lite halvt). Så det blev en myskväll för mig.

Jag försöker lära mig att skriva på tangentbord på ett sånt där "profsigt" sätt, men det går inte så bra :( Jag trycker mest fel etc, och mina händer typ halvt skakar -.-

Idag sov jag typ till två, vilket var väldigt skönt. Har inte gjort något speciellt, bara ätit och vilat, och myst med Saga. Ska spendera kvällen med att kolla på tv eller nån film. Passar bra till det mysiga höstvädret. BLoggar senare!
Lägger upp lite bilder från Mora och igår också :) PUSS.



Nördklassen :)

glöm dom som vill sänka dig.

Hej bloggish! Haha jag vet att jag sa att jag skulle blogga i Dalarna, men som vanligt gjorde jag inte det. Hahah nej men jag hann inte, och sen var jag för trött. Tänkte i alla fall berätta nu vad vi gjorde etc.

När vi kom fram dit efter tågresean mötte vi en tjej från Mora ungdomsgård. Hon var jättetrevlig och hon körde oss till ungdomsgården (som också kallas Rosa Huset). Vi fick en liten rundvandring där av Åke. Det var jättestort och jättemysigt. Sedan skjutsade hon oss till hotellet som var mysigt (Jag berättar lite kortfattat nu så får ni massor av bilder senare). Vi checkade in och sen gick vi till ett kebabställe och åt världens godaste kebab <3 de varvälsigt trevliga där haha. Sen så åkte vi tillbaka till hotellrummet och snackade väldigt mycket och kollade på roliga klipp. Somnade väl nån gång vid halv fyra.

Gick upp kvart vöer sju (-.-) och duschade. Åt sedan världens godaste hotellfrukostbuffé haha. Sedan gick vi iväg till konferenshuset och var med på deras demokratidag. Man delades in i olika grupper (fast vi var alla i samma grupp plus några från Avesta), och så lekte vi och diskuterade saker när vi bor som vi var missnöjda med, och saker som vi var nöjda med, och vad vi ville förbättra och hur. Det var jättekul och de från Avesta var jättetrevliga och sköna! Vi fick även en väldigt god lunch.

Sedan hade dagen helt plötsligt runnit iväg (eller okej... tiden då), och det var dags att åka och hämta packningen. Vi sa hejdå till Avestabarnen, och lovade dem att vi skulle ses igen! Sen så åt vi kebabpizza på kebabstället och tog sedan tåget hem. Med byte i Borlänge hehe, intressant. Pluggade lite samhälle på tåget och har snart läst klart alla sidor.

Nu är jag trött. Ska läsa vidare i samboken imorn. Vi har ändå provet, tack och lov, på eftermiddagen.
Jag tänkte skriva nåt... men nu glömde jag, typiskt -.- Aja, imorn har vi halloweengrej i skolan. Vi ska vara töntar. Jag lovar att lägga in bild sen haha! Nu orkar jag inte skriva mer please... haha bye!

Haha ska bara skriva, SAAALSAAA! Hahaha ett internt skämt, fett kul om man fattar haha! ^^
Hahah och vi började snacka dalmål det va skitkul, jag gör det fortfarande lite haha.


DALAHÄST! (bilden är från google)

a heart that hurts, is a heart that beats.

Hej bloggen! Nu tänkte jag berätta om min dag. Jag sov inte så mycket i natt, somnade sent, och sen så försov jag mig! Det värsta som kunde hända denna dag hände! Jag vaknade 07.00 när jag skulle ta tåget vid den tiden! Jag fick panik för att jag skulle ha prov prick 08.00! Jag har aldrig hatat mitt liv så mycket som jag gjorde i morse. Men jag skyndade mig till t-banan, och jag var så nära på att missa den tunnelbana som jag skulle ta, men tack och lov höll föraren upp dörrarna.

När jag sedan var framme i blacke så var klockan tre minuter i åtta och jag fick springa ända in till klassrummet för att hinna. Tack och lov hann jag och jag kunde göra provet. Visserligen hade jag inte hunnit plugga så mycket, hade tänkt göra det imorse men det hann jag ju inte. Men jag kunde väl typ det mesta. Men det var jobbigt att skriva provet för jag är ju fortfarande sjuk, och det blev ju inte bättre av att jag var tvungen att springa till skolan.

Så efter att jag gjort provet gick jag till skolsyster och fixade frånvarolapp, och så åkte jag hem och åt frukost och gick och la mig. Sov sedan till typ fyra, och gick då upp och åt mat. Sen så hade vår referensgrupp möte, vi den lilla men även de äldre var med. Vi har nu kommit på ett namn: Rinkeby-Kistas unga ambassadörer. (RKUA) Häftigt va? Det kommer säkert bli mycket jobb och så men förhoppningsvis är det värt det i slutändan.

Vi gick sedan till Husby och lyssnade på en föreläsning om rasism. Det var intressant. Nu är jag väldigt trött, kom just hem, det har varit en fullspäckad dag känns det som, även fast jag mest har sovit bort dagen. Men det behövde jag. Egentligen skulle jag behöva vara hemma imorgon också men det kan jag inte för jag måste få några papper och anteckningar inför provet på fredag.

Sen imorn efter skolan bär det direkt av till centralen och möta upp de andra från RKUA och så åker vi till Mora. Jag tar med mig datorn så jag kommer antagligen blogga lite (om jag inte är helt slut iof). Direkt när vi anländer till Mora så ska vi ta en titt på det s.k Rosa Huset. Det är väl det vi gör imorn. Sen på torsdag är det typ demokratiska dag (?), kommer inte riktigt ihåg vad det hette. Men då ska vi typ ja,,, va med på något sådant. Det ska bli spännande. Kommer hem på torsdagskväll.

Nu sitter jag och tittat på House (eller försöker titta men bloggandet tar upp min koncentration) och äter chips haha. Har verkligen varit onyttig men det kan jag ta igen med träning sen när jag blir frisk. Men jag åt faktiskt vegetarisk soppa idag, väldigt gott! Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Är på lite dåligt humör egentligen men jag försöker tränga bort det. Vi får se hur det går... Vi hörs! <3 



and i miss you so.

Hej bloggen! Först och främst vill jag bara säga att det inte kommer blir så jättemånga inlägg denna vecka, kanske en till två per dag på sin höjd. Jag har så mycket i skolan och efter skolan så jag hinner inte, och när jag väl sitter vid datorn vill jag helst facebooka och chatta etc. Men jag ska göra några inlägg iaf. Sen på lovet kommer det antagligen bli bättre :) Hur har er dag varit då? Min har varit ganska bra.

Igår kväll kollade jag på filmen "The Reader" som gick på TV4. Den var väldigt bra, den rekommenderar jag ifall ni inte har sett den. Idag så började jag kvart över nio istället för åtta, vilket var jätteskönt! Vi fick lyssna på en föreläsning som handlade om internet, mest om spelberoende och lite om säkertheten, bloggar etc. Haha han som föreläste hette Musse och var väldigt rolig haha.

Sen efter föreläsningen åt vi lunch, och vi fick världens största choritzokorvar som mat. HAHAHA ni skulle sett dem.. ganska mycket misstolk där... men jag åt upp min ändå.... haha! Sen hade vi mentorstid då vi fick lite info om olika datum. Jag fick ocksp reda på att de andra hade fått tillbaka sina matteprov när jag var hemme från skolan, så jag ska också få se mitt typ imorn.

Efter det hade vi svenska, då några redovisade om sin gud, och sedan kollade vi på en kort film typ, och var tvugna att anteckna.. men aja det var okej. Sista lektionen var engelska, och som vanligt gjorde vi tråkiga quiz, och jag fick faktiskt läsa en fråga haha. Jag orkar inte med våra engelskalektioner, inget illa menat men jag vill ha det svårare!

Sen när jag hade slutat gick jag till skolsköterskan, har ju känt mig snurrig och okoordinerad (?), och gör det fortfarande. Förhoppningsvis går det över snart. Sen efter skolan träffade jag min mentor och vi gick på mentorbio, alltså de hade fixat gratis bio till alla mentorparen, tack vare SEB. Filmen vi såg hette typ "My idiot brother". Den var väldigt bra, rolig haha.

Borde egentligen plugga naturkunskap, och jag ska göra det. Vill bara sitta vid datorn en stund... (det här varnade föreläsaren oss om hhaha). Nä men, jag kan nog det mesta. Jag vill bara få det överstökat snart. Jag funderar på att gå och göra provet imorn och sedan gå hem.... fast Janne skulle ju fixa några papper till mig... men jag får väl se till så att han vet om att jag går hem... aja det löser sig.

Haha föresten så har jag insett att min spotify funkar nu. Tydligen så har jag fått två gratisdagar, sen när de är slut är det bara för mig att klicka på en länk i ett mejl jag fick och så ska jag få det i ytterligare 30 dagar! :D Det är såna saker som gör livet underbart. Haha såna små saker.

Haha en annan sak... på fredag är det utklädningsgrej/halloween i vår skola. Haha vår klass funderar på att klä ut oss till Khadidje... men det råder delade åsikter om detta haha.. men jag hoppas vi gör det, det skulle va skitkul! :D Khadidje är ju fan min idol haha!

Sen ännu en sak :D Nu kan man köpa skoltröjor, byxor och tygpåse med Blackans logga på! :D Och man kan få sitt namn på kläderna! Fan vad jag älskar min skola just nu. Haha och igår och imorse hatade jag skolan... se så snabbt mitt humör och temperament ändrar sig... det är bara att vänja sig om man tillhör mitt liv..

Nej nu får jag ta och sluta skriva, haha även fast det var kul idag! Jag får skriva mer imorn. Men jag ska på utbildning vid fem så jag kanske inte hinner blogga förrens på kvällen... vi får se! Puss till alla söta <3


rihanna for liife <3

OOH MYY GOD! JAG SKA PÅ DEN 2A NOVEMBER! :DDD jag trodde inte det skulle bli av men nu har Nina bokat biljetter och vi ska gå!!! :DDDD aaaah i'm so happy!!! Nu kanske jag ska plugga ändå... så att jag får gå hahah! ååhh nu blev jag glad,,, :D rihanna <333 jag dör jag kommer skrika som en galning! :D:D:D Vi hörs!!

haha hörde btw på radion nåt om att rihanna var på en strippklubb och inte kunde hålla händerna borta från stripporna (som råkade vara tjejer)... haha jag dör <333



oh my gosh <3


you don't know why yoy can't turn aroundand say goodbye.

Hej bloggen! Just nu ligger jag här i soffan och lyssnar på lugna favoriter. Min mamma fick för sig att möblera om lite igår i vardagsrummet och det blev faktiskt mycket bättre. Det blev mysigare än innan. Gårdagen var väldigt rolig. Var i Kista med Sara och hon köpte present till Yogi och jag köpte inte så mycket. Sen åkte vi till Solna och då skulle jag klippa mig. Men precis när vi kom dit så blev jag sådär snurrig som på ettornas afton. Men jag klippte mig ändå. Blev väl ganska nöjd, men nu saknar jag mitt långa hår :'( buhuu.. men det är bättre att klippa sig oftare och mindre om ni fattar.

Sen så var jag hos Alitzel, Jenny var också där. Vi kollade på varandras klassfoto och garvade åt några roliga klipp på internet haha. Sen mötte vi upp Sara och gick till Yogi där Caro redan var. Vi började med att äta middag, pizza. Sen så kollade vi på Linas kvällsbok och åt tårta etc. Sen så fick jag ett ryck och dansade lite haha. Det var iaf kul. Nu är jag trött, och orkar inte göra ett skt. Och är så jävla arg på min dator (men försöker att chilla), eftersom tangentbordet är segt igen så man kan inte skriva snabbt för tangentjäveln hoppar över bokstäver. Man måste liksom trycka skitnoga som ett jävla psykfall. Skitirriterande! Jag vill ha en ny dator -.-

Det är så typiskt. Så fort jag faktiskt vill blogga så ska nåt strula. Min vanliga tur... fml once again. i will keep saying it until i have proof that speaks differently. (?) fuck my english. gaah jag orkar inte med all skit..



inte ens mitt fuck you finger kan tas på allvar..

sån är lagen, inget att vi kan fly från.

Hej! Repade i torsdags ändå, det var kul, fast jag gjorde inte så mkt. Vi har iaf kommit på ett bättre namn: Melophobia, vilket är en fobi för hat av musik typ. Det passar ju bra? :) Har inte varit på värsta blogghumöret, har varit sjuk, eller är sjuk, och så har jag bara haft jobbig pms och då vill jag bara dö så då har jag ju ingen lust att blogga. Men det är lite bättre nu. Var hemm från skolan igår också, jag vill inte veta hur mycket frånvaro jag har nu... hatar skolan.....
Aja nu ska jag inte sura, ska snart träffa Sara och hon ska köpa present till Yogi och så ska jag klippa mig (om jag inte ångrar mig haha), och även köpa lite grejer till mig om jag hittar nåt viktigt att köpa :) Sen ikväll har Yogi fest! :D Wiiho hoppas det blir kul, är så jävla död nu, och min hals gör så ont när jag sväljer :( fml!

Imorn måste jag plugga till mina två jävla prov jag har nästa vecka! -.- hur fan ska det gå? Helvete... Men men dett får gå som det går. Jag orkar faktiskt inte anstränga mig som en galning när jag är sjuk... Skrev iaf klart teateranalysen, den blev inte riktigt som jag ville men jag klarade inte av att skriva mer. Hon får säga vad hon vill...

Nu känner jag att jag kanse inte borde ha ätit skagenröran, jag hoppas den inte var gammal :S det sista jag behöver nu är att bli matförgiftad... asså ärligt talat, FUCK MY LIFE! :'(
Längtar tills jag blir vuxen... och framgångsrik. orkar inte med det här...


wherever you go i will follow. i just wanna be where you are.

Hej! Hade så mycket att göra igår så jag hann inte blogga. Orkar inte förklara hur min dag var för jag kommer inte ihåg den. Var iaf i centrum med Sara efter skolan och köpte present till Yogi :) Sen var jag med Ibbe i Lilla Stugan på temakväll, det var också kul men jag tror Ibbe smittade mig för nu är jag sjuk... :( Så har varit hemma från skolan idag och bara legat här som ett jävla lik. Efter många om och men (heter det så?) så har jag typ skrivit klart min dumma teateranalys. Den får duga för jag orkar seriöst inte anstränga mig mer nu. Visserligen känner jag mig redan lite bättre efter att jag tagit en alvedon, men jag orkar inte sitta och förbättra analysen.

Ska nog gå till repet ändå, men jag ska nog inte sjunga, bara vila lite eller nåt. Men vi får se, för jag är bara på så dåligt humör nu, är så jävla arg men är för sjuk för att orka släppa ut något.. AAAAAAHH vad jag hatar att vara sjuuuk!!!! Blir så jävla aaarg !!! >:( Orkar inte med allt...... blöööö! Och sen har jag fan två prov nästa vecka! Fan vad jag hatar skolan just nu! Skolan kan fan ta sig! Var glada ni som slipper skolan. Det är ett helvete people!

Ska nog vara hemma imorn också, men vi får se, jag blir så jävla rastlös när jag bara ligger hemma -.- Men jag måste iaf hämta mina böcker så att jag kan plugga i helgen till mina helvetesskitprov! Och så måste jag lämna in svenskan.. Gaaah jag hatar allt! Orkar seriöst inte......! -.- livet sugerr..... håååårtt! Jag längtar som faaan tills jag börjar jobba! Så mycket bättre!!!

Man kan btw åka på summer school till england nästa sommar... jag vill helst åka, ska nog anmäla mig. orkar inte vara entusiastisk nuu är så arg.... fuck fuck fuck allting hejdå.





LMFAO - Sexy and I know it


Mer bilder! :)

Bilder från mötet igår :)



Vi hälsade till alla fältisar! :D (hemlighetsstämplat arbete... xD)



Jag ;)

easy come, easy go.

Heej! Förlåt för att jag inte bloggade efter att jag kommit hem från lägret. Men var bara så jävla slut så jag orkade inte! Men vi hade iaf kul, höll en andakt och det gick jättebra! Sen lekte vi massa och hade olika aktiviteter. Sista dagen så läste jag på gudtjänsten, det var inte kul haha nej men det gick väl bra fast jag kände mig helt varm och det var bara pinsamt :P Sen att vara nattvakt var lite jobbigt, få endast 4 timmar sömn.. nej tack.. och sen upp tidigt och väcka alla.. vi var ite för entusiastiska haha!

Igår på idrotten så körde vi boxning! Hahaha omg vad jobbigt det var, jag höll på att dö, haha nej men det var skitkul även fast det var sååå jobbigt. Vår lärare satte iaf på bra musik som man kunde köra till, så det var extra kul. Men herregud vad trött jag blev! Hoppas att vi kör boxning igen snart :D! Sen hade vi historia och då fick vi info om vad för hemuppgift vi ska skriva. Tack och lov ska den inte in förrens efter lovet men det är bäst att jag börjar snart så att det inte blir att jag sitter sista veckan...

Hahaha och sen på naturkunskapen så skulle vi se ett litet youtubeklipp, haha och då när vår lärare skulle sätta på filmen var ljudet skithögt och hon bara hoppade till och höll för öronen xD Alla dog av garv hahahaha! Sen på svenskan fick vi förbereda oss inför redovisningen som var idag.

Efter skolan (igår fortfarande) så hade vår referensgrupp möte. Haha det var kul, vi åt äppelpaj och snackade lite om vad vi ska göra etc. Haha vi är på väg att komma på ett namn, jag hoppas det blir bra när vi väl har bestämt oss :)

Sen på kvällen var jag skittrött och jag orkade verkligen inte göra några matteuppgifter. Jag var helt slut! Så jag la mig med skuldkänslor av att jag inte hade pluggat. Men det gjorde ingenting för matteprovet gick faktiskt väldigt bra! :D Jag hann kolla igenom alla regler innan så då gick det bra :)

Hade iaf naturkunskap på morgonen, det är hemskt att ha det så tidigt :( Vi fick kolla på en film om växthuseffekten och skriva ner lite svar på frågor om det. Sedan hade vi svenskaredovisning och det gick bra! :D Kände mig säker när jag stod där framme och pratade. Det är det som är bra med vår klass! :) Sen fick vi tillbaka svenskaprovet och jag fick B+!!! :D Haha jag trodde att jag skulle få typ C men nej, här går det bra! 

Efter svenskan hade jag två timmars lunchrast och då passade jag på att plugga till matten. Sen hade jag provet och som jag sa så gick det bra :) Haha jag var klart först xD Så slutade ca 40 min tidigare!
Min dag började faktiskt dåligt, glömde mitt pennskrin så fick köpa en ny penna, och jag var bara allmänt butter. Men det blev bättre tack vare mitt svenskaresultat ^^ Så nu gillar jag min svenskalärare igen haha! Fick btw ta ledigt för Moraresan! :D Yeey det ska bli så spännande!!

Efter skolan var jag hos tandläkaren och de fixade min tråd där bak som hade lossnat lite. Och vad det regnade ute! Det är så kallt och så fult väder :( Det gillar jag inte! Nu ska jag börja på min svenska-teateranalys. Den ska vara klar på fredag och jag hinner inte sitta med allt en dag utan måste därför skriva lite varje dag. Ska till Lilla Stugan på temakväll imorn så då hinner jag bara en stund innan och kanske efter. Sen repar vi ju på torsdag... Så jag måste göra en del nu. Vi hörs senare! Pusss <3



Skol-DM i fredags, Blackan förlorade tyvärr mot Jakan med 1-2 :(



På väg till Stjärnholm :)



Jag och ett sött litet får innan andakten ^^



Jaag :D



Avslappning/massage i kapellet :) mysigt!



Clownen Julia xD



Haha mitt och Carros rum xD



Färdigstädat! :)



Saga var glad över att ha mig hemma igen :)


she is only three floors down.

Hej alla! Hinner inte blogga så jättemycket för ska snart gå. Sitter iaf och äter knäckebröd nu haha, och har packat klart. Det gick ganska snabbt. Är lite halvt stressad för jag vet inte när jag ska hinna plugga matte och så skulle jag ju egentligen lämnat in min naturlabbrapport, men nu så råkade jag skicka fel fil till skolan så jag kunde inte skriva ut den. Men jag fixar det på måndag jag hinner faktiskt inte nu. Känner mig ändå ganska säker i matten men vi får se hur det går. Vi ju verkligen få bra nu!

Innan vi åker ska jag bara köpa nåt att äta. Tyvärr måste jag då gå in med resväska på konsum... jättekul -.- Aja nu slutar jag skriva, vi hörs på söndag! Kram <3


godnatt<3


take my hand and drag me head first, fearless.

Godkväll! Det gick superbra på repet! Längtar redan till valborg då vi ska uppträda! :D Haha vi flummade ganska mycket när vi repade, eller hade vårt "repmöte" efter att vi kört igenom Breakeven några gånger. Haha och även efter flummade vi och skrek xD Skitkul! Och innan vi repade så väntade vi andra på Alitzel, och då passade de andra på att klättra upp i ett träd som är känt där vi repar typ haha ;D Så tog lite bilder där också. Usch vad kallt det har blivit nu. Hade fan på mig vantar för att det var så kallt.. Och värre ska det bli..

Ska strax göra franskaläxan och sedan tvätta lite kläder som jag ska ha med på lägret, åker ju imorn. Så det kommer nog inte bli någon bloggning nu i helgen, inte förrens på söndag iaf. Men måste även plugga matte då så vi får se hur mycket jag hinner blogga. Fast jag har ju faktiskt bloggat ovanligt mycket idag :D

Ringde till tandläkaren idag så ska dit på tisdag. Tydligen räknas jag som akuttid så jag kommer nog få sitta där ett tag och vänta på en lucka... men emn vad ska jag göra? Sen måste jag dra till piercingstudion snart, (nästa vecka hinner ju inte nu i helgen, är ju inte ens hemma xD) så att de kan kolla min piercing :) Hörde btw att deras tatueringsstudio har stängt :( buhu, men det finns nog andra som också är bra.

Btw så har vi nu skrivit en lapp i bandet (vi söker basist) som vi ska sätta upp sen. Det känns verkligen som om vi är på rätt väg nu haha xD Aja nu orkar jag inte skriva så mycket mer, har massa saker att göra. Sen måste jag ju sova oxå x) Ha det bra! Kraam <3 Ni får lite bilder i stället :)





Jag nån dag, och jag på biotoan.. xD Deras speglar är älskvärda!



Bild från ettornas afton när vi gjorde "ritualen". Man ser inte så bra men alla elever
(2or o 3or) står runt omkring där uppe :)



Jag var hungrig efter aftonen ;)





Wanna be a monkey!





Jag har förtrollat Alitzel till min slav det är därför hennes ögon lyser o.O



Amanda kom inte heller undan min förtrollning..











Vem fan kom på idén att ha ananas i pastasalladen? -.-
Den är där till vänster för er som inte ser..
Som ni ser har jag tuggat på den. Intressant.


who run this world? girls!

Hej igen! Är snart klar med min labbrapport. Det är bara lite osäkert med några frågor om kompost haha, men har hittat lite på internet (det står inget i boken så vitt jag vet), men ska se om några i bandet kan svaren :P Sen är det bara att skriva ut rapporten imorn, och klistra på näringsväven som jag ritat så fint ^^
Franskan kvar, men det är inte så jättesvårt, ska lära mig tio nya ord och kunna läsa texten (bra antar jag xD). Vi kommer säkert fortsätta med stafettläsningen så det är bäst att jag tränar ordentligt på texten.

Ska strax gå till repet, ska bli riktigt kul! Och jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt satte mig och gjorde mina läxor utan att klaga! Det är fan ett under. Det gäller bara att fortsätta med det så blir det perfekt! :)

Haha förresten vår matte/sam-lärare är bara för gullig. Haha om ni fastnar på någon uppgift får vi ringa honom och be om hjälp. Till och med på helgen! Hur bra lärare är man inte då? :D Skitbra är han i alla fall. Bara att jag faktiskt inte dör av tanken på matte längre är hans förtjänst!

Aja nu ska jag sluta skriva. Men bloggar senare ikväll :) Vi hörs people! Puuusss <3





Min snygga näringsväv. Dessvärre failbilder...


går jag ensam här,eller visar du min väg från en parallel värld?

Tjaa alla bloggläsare! Är på fett bra humör idag, vet inte varför, det beror nog på olika faktorer haha. Dagen var faktiskt väldigt rolig. Det berodde nog också på att vi hade sovmorgon så jag fick lite sömn i natt iaf hehe ;)
Hade först matte och då lärde vi oss det sista innan provet som vi ska ha på tisdag. Alltså det är så mycket som vi ska kunna :O jag förstår inte hur jag ska kunna pränta in allt i huvudet.. aja det får väl gå som det går :) Bara jag får E blir jag glad xD Matte har ju inte precis varit min starkaste sida.

Maten var faktiskt god idag haha, eller godare än det har varit på ett tag nu. Sen på franskan så skulle vi läsa stafett, alltså en skulle läsa och så fick den sluta när den ville och då skulle någon annan ta över. Haha jag vågade inte läsa :3 men nästa gång kanske.. ^^ Sen i stället för samhällskunskap hade vi matte igen och fick jobba lite osv. Haha jag måste vara sjuk helt plötsligt men efter dagens lektioner då jag faktsikt fattade, och t.o.m hängde med på en A-fråga, så tycker jag matte är roligt!! Hahah det är ett mirakel.... ;)

Haha och som sista lektion hade vi idrott, handboll. Blä inte kul alls enligt mig, jag fattar ändå aldrig reglerna och så är det bara en allmänt jobbig sport x) Hahaha jag tycker t.o.m den där järngympan var roligare.... jag är fett weird jag vet, men so what? :D

Nu ska jag göra min labbrapport, Näringsväv i en kompost (xD). Haha och sedan göra franskaläxan, och om jag hinner så ska jag göra lite matte. Ska ju repa också så ska försöka hinna med allt! Är plötsligt så taggad på skolan.... haha jag är så konstig.... XD något har hänt, jag har kanske fått en uppenbarelse o.O haha nej, antagligen inte... :P Men det ska bli skitkul att repa, känner verkligen att min röst är på topp idag, så det ska bli awsooome :D! Nu ska jag plugga, vi ses alla söta läsare <3



like a virgin, touched for the very first time.

Together forever never apart. Maybe in distance but never in heart.

Godnatt alla söta läsare! <3


James Blunt - You're Beautiful




"You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you."


oh it's what you do to me.

Godkväll bloggen! Kan ju börja med att berätta om gårdagen haha! Det var fan det roligaste jag har varit med om på länge xD! Mötte iaf upp några från klassen i Brommaplan och så åkte vi till skolan. På vägen fanns det marchaller (stavning is fucked up) som visade vägen till ingången (ingången till skåphallen). När vi kom dit var det vakter där haha, och en av rektorerna fick kolla i ens jacka (alltså man fick öppna den), så att man inte hade något sprit med sig hehe. Vilket jag inte hade såklart så jag kom in, liksom mina vänner också.

Vi hände av oss jackorna i deras garderob, som var gratis, tack och lov. Sen gick vi upp för trappan och hela ljushallen var skitmörk. De hade fixat dansgolv i matsalen och det var riktigt bra gjort, jag glömde fan bort att vi var i matsalen haha! I början var vi lite fega på att dansa och det var väldigt stelt, men tillslut så blev det bättre och vi dansade på för fullt. Och musiken var sååååååååå mycket bättre än på insparken. Hahaha de spelade bl.a. "fest hos mange", "elektropop", "S & M", "Party Rock Anthem" m.fl. Så det var skitkul.

Det enda som var lite mindre bra var att jag av någon konstig anledning blev typ snurrig, eller det kändes som om jag inte hade någon kontroll över kroppen, som om min hjärna såg allt men inte kunde ta in vad den såg. Som om man var i nån slags trans. Det var skitläskigt. Fick liksom skaka på benen och huvudet så att jag skulle "vakna" ur det läskiga tillståndet :S Men jag antar att det berodde på att det var så himla varmt, jag hade lågt blodsocker och så hade de där där jävla epilepsilampan blinkande för mycket. Var nog därför jag kände mig svimfärdig.

Nuu kommer det bästa på hela kvällen!!!: Helt plötsligt när vi dansar så stänger de av musiken och ber oss att gå ut. Vi fattar typ ingenting men vi går ut ändå. Vi kommer in i ljushallen, och ni förstår inte... hahah omg HELA SKOLAN STÅR PÅ ALLA VÅNINGARNA OCH SKRIKER OCH JUBLAR! Omg det är fan det coolaste jag har varit med om i hela mitt liv :D:D:D:D Hahaha och det är inte slut än... seen så skriker de: NER PÅ KNÄ, NER PÅ KNÄ! HAHAHAHA och det gör ju alla såklart. Sen fick vi typ svära en ed elr nåt sånt, haha att hata Bromma också och etc. Hahaa det var skitkul iaf, haha och se slängde vatten på oss. Första gången de slängde missade de mig, men andra.... då fick jag på mig haha, precis när jag hade tagit upp mobilen också -.- Haha men det var skitkul!!!

Gick hem efter det för jag kände mig fortfarande helt i trans typ. Haha när jag var på väg ut från skolan så såg jag att de hade gjort som en slags inhängnad, en rökruta hahah! Det såg så himla kul ut när alla rökare stod och trängdes i den trånga utrymmet innanför gallret haha! Sen så såg jag några som typ sålde korv och juice. Då frågade jag hur mycket det kostade, och snubben bara: gratis. Och sen sa han: Du vet inte vilka vi är eller hur? Och jag ba: nä... haha jag blev så rädd för jag trodde att det vr några läskiga typer som hade drogat korvarna eller nåt hahah! Men det visade sig att det bara var mattanterna/gubbarna xD! Så jag fick mina korvar och dricka tillslut >.<

Idag hade jag studiedag så jag sov till tolv. Sen har jag inte gjort så mycket, träffade Nathalie nu på kvällen, och var lite på Kfum. Men nu är jag hemma och har nästan ätit upp min pizza. Och imorn är det skola... blää men aja vad ska jag göra åt saken liksom? ^^

Åååh det finns så mycket jag skulle kunna skriva här nu på bloggen men det kommer ju fan bli värsta romanen hahah! Men kan skriva lite ändå :P Jaag längtar till... öh herregud jag ahr glömt vad jag längtar till o.O haha nej nu kom jag på det... jag längtar till valborg då vi ska spela med bandet!!! Ååååh jag längtar, och vi ska spela min låt också och det betyder verkligen jättemycket och det ska bli så himla spännande och jag vet inte vad vi ska rocka scenen haha ;D!! Yeey jag längtar!!! :) <3

Nu ska jag sluta babbla haha men det är ju bra att jag skriver långa inlägg (hoppas jag xP). Lägger in lite bilder senare, för nu orkar jag inte :) Puuss och kram till alla <3


Åååh juste glömde säga: nu har vissa i klassen fått skolfotot så nu ligger det ute på facebook, och jag vill bara säga att: DET VAR DET BÄSTA SKOLFOTOT NÅGONSIN, JAG ÄR SÅÅ NÖJD MED HUR JAG OCH HELA KLASSEN BLEV PÅ BILDEN! :D:D:D:D:D Jag har aldrig blivit så bra på ett skolfoto som jag blev nu :D! haha jag är fett överexalterad höhöhöhö, och snart fyller min kära vän Yogi år, på söndag!!! :DD:D:D grattis i förskott heheh <3<3<3<3<3<3

Okeeeej nu ska jag sluta hahha hejdå sötisar <3



But it's time to face the truth, I will never be with you.

see ya lateer

Nu drar jag byye :D ! <3


parteeeey all night long. not.

Om ca en timme ska jag börja gå mot t-banan! Wooohooo festa festa woop woop! Hahaha herregud xD Skoja skoja, jag är fan helt slut, haha .... vi får se hur mkt jag orkar dansa ^^ Ska nog ta mina converse så att jag orkar länge haha xD Mina kilklackar må vara rikitgt snygga, men inget jag orkar dansa i för vem eller vilka som helst, if you know what i am saying ;) hhaha nä det fattar ni nog inte ghagahah jag är så yråkig ,,, xd haha vi ses!



fisk, blubb, blubb, blöööhfasjfrsejfrjej he he he...

now the butterflies in my stomach won't stop.

Hej! Oj vad trött jag är. Det har varit en låång dag. Började 8.00 igen. Asså fan för att börja 8 två dar i rad :( Hade iaf naturkunskap, höll på att somna. Sen hade vi svenska, inget speciellt där. Lunchrast i två timmar! yeyy, vi spelade Achtung die kurve, hahah den e fett rolig ;D Sen hade vi franska, vi fick tillbaka proven, det gick väl ganska bra, lite sämre än vad jag hade trott (som vanlig då). Vi fick också mer info om utbytesgrejen i vår. jag måste åka med!!! I do not caaare!! Aja sen hade vi engelska och då var det några människor från Kina som var där för att se hur vi har det xD Det var min dag, ganska kortfattad.

Ska ju på ettornas afton ikväll, sticker vid halv åtta. Blir väl hemma senast 2 antar jag. Hoppas det blir kul iaf :) Ska typ inte ha på mig nåt jättespeciellt, svarta jeans och nån fin top typ. Men jag vet fortfarande inte var jag ska lägga min jacka etc... blä man måste säkert betala för att lämna in den -.- typiskt...

Denna vecka är tack och lov ganska lugn. Vi har inga prov (förutom igår då haha), och knappt några läxor. Fast värre blir det nästa vecka. Tills på fredag har vi iaf bara no-labbrapport och franska. Sen har vi fått en bok i engelskan som vi ska läsa. Måste läsa 58 sidor till tisdag. Sen har vi matteprov då och svenska inlämning på teateranalysen nästa vecka. Och jag kommer inte hinna göra det i helgen för jag ska ju på höstläger med kyrkan och vara ledare... får väl göra läxorna när jag är nattvakt då :P

Sen den 26-27 ska jag till Mora med min referensgrupp! :D Ska bli skitkul!! Tack och lov har jag prov dagen efter så då missar jag inget ^^ Hehe längtar dit nu :) Aja nu ska jag vila en stund till innan jag börjar fixa mig. Asså
mitt hår är så "puffigt" efter att jag sov med halvblött/inte igenomborstat hår.. Men men så går det... Vi sees <3



Haha bästa, ska nog ha den som profilbild på facebook lol ;D


words can't bring me down.

Hej alla! Sitter här med Saga i knät så det är lite svårt att blogg haha, och jag vill inte flytta på henne hon är så söt <3 (flyttade henne ändå haha stackarn xD). Dagen har väl varit ganska bra. Var helt död när jag skulle upp imorse. Hade ju idrott 8.00. Fy fan säger jag bara. Vi hade jävla styrketräning och samtidigt som t.ex. jag styrketränade, skulle den andra (man skulle vara i par), springa tre varv runt en bana i hallen bredvid. När hon sedan var klar kom hon och bytte med mig och så sprang jag osv. Så gjorde man om och om igen i fan 45 min!! Jag hade så jävla ont. Lyfta en jävla stång på 8 kg (mkt för mig haha), var så jävla jobbigt. Men det är ändå bra att hon kör hårt med oss, det lönar ju sig i slutändan.

Sen hade vi historia, och vi fick träffa vår vikarie idag som vi ska ha till jul. Han verkar väl okej. Sen gick några inklusive jag, till ett infomöte om skoltidningen. Vill gärna vara med och skriva i den, så vi får se hur det går. Man ska göra en uppgift som de lägger ut på facebook, och sen väljer de ut de dem tycker passar att skriva till tidningen.

Sen på lunchrasten var jag och Helena och spelade lite i musiksalen. Det var kul! Sen hade vi naturkunskap, läxförhör, Haha vi fick sitta och skriva i fronter (dator), hon hade lagt in ett prov där så vi skrev på datorn, skitsmart! hAHA det gick inte så bra för jag hade inte tränat. Trodde inte att det skulle vara värsta grejen. Efter det hade vi snabbt mentortid och sedan svenskaprov på den bok vi läst. Det gick väl också sådär.. men aja skit it. Avslutade dagen med engelska och det var väl okej som vanligt.

Har tack och lov inga läxor tills imorn, så jag tänker slappa idag och kanske göra lite matte, vi får se. Och imorn är det ju ettornas afton. Jag köpte biljett (elr betalade, fick ingen biljett haha de ringar bara in en att man har köpt xD) idag så imorn gäller det haha! :) Ska bli kul faktiskt!

Ska mysa lite nu, vi hörs senare :) Kanske kollar på nån film online på nån sida som Yogi föreslog ;) kraam<3


Bild från igår, från Yogis blogg (johannamj.blogg.se) :)






Mys med Saga <3

be careful what you wish for, 'cause you just might get it all. and then some you don't want.

Hej! Jag är så trött nu, det bara värker i huvudet. Och så är min dator så himla trög av någon anledning... På ledarutbildning så fixade vi det sista och nu ska jag, Carro och en annan tjej hålla i en andakt. Haha va spännande det kommer bli x) Temat är såklart kärlek <3 hehehe vet en skitbra text som vi kan läsa.

Efter ledarutbildningen träffade jag och Carro Yogi, vi gick runt lite i centrum och satte oss på Max och planerade Yogis födelsedagsfest. Hahah om det blir som vi vill kommer den va gaalen haha ;D Nä skoja, men det blir säkert jättekul! :) Sen skulle Carro hem, så då stack Yogi hem till sitt och jag till mitt, hahah! Gud så tråkig jag är xD

Har suttit och läst över 100 sidor i boken som ska vara klar imorn. Har inte så jättemycket kvar nu. Boken är faktiskt bra :) Så nu tar jag en liten paus från läsandet, och passar då på att blogga. Men har som sagt ont i huvudet så orkar inte skriva så mycket. När jag har läst klart boken ska jag belöna mig med ett eller två avsnitt av the L-word :D Sen sover jag haha! Vi får se om jag bloggar senare, annars blir det imorn kväll. Tyvärr funkar det inte att mobilblogga av nån skum anledning :( får ta och fixa det snart.. Vi hörs <3



Jag just nu i min mysiga säng ^^ och nej jag har ingen blåtira, jag vetefan vad det är xD

you're not gonna reach my telephone.

Har just fixat mig klar, och lyssnat på musik en stund, och ska strax gå. Bloggar senare, antagligen ikväll. Vi hörs people <3


haha hihi haha ho!

Godemorgon mina läsare! Bloggade inte så sent i går men kom hem vid 12 och ville bara sova. Elr nä... rättare sagt stod jag här och dansade hahahaha! Den där shuffling (?) dansen HAHA! Till Loca People. Aja jag var lite skum där, men jag var på danshumör så då dansar man i hallen xD Haha. Var iaf på bio med min mamma, vi såg Jägarna 2. Den var väldigt bra, men man blev så arg, iaf jag. De spelade väldigt bra. Ja, det var väl det jag gjorde igår.

Vi skulle ha tränat men min mamma kom ju hem när de typ stängde så ja... det blev såklart inget med det. Jag kunde ju liksom ha läst min bok som jag har i läxa igår, då hade jag kanske blivit klar. Men nej, det gör jag ju såklart inte. Så jag måste läsa allt idag och det är liksom mer än halva boken kvar -.- kommer få sitta halv natten typ.. och så börjar jag 8.00 imorn med fucking idrott! -.- blää måste lära mig att göra läxorna i tid...

Ska på ledarutbildning vid ett, vi ska planera klart lägret vi ska på nästa helg. Vi ska ju vara ledare då. Sen efter ledarutbildningen ska jag typ var med Carro och Yogi och ev. Sara? Jag har ingen aning men aja jag ska göra nåt iaf haha ;D Nu ska jag äta klart min äckliga skagenröramacka, JA ni hörde rätt, denna skagenröra som min mamma har köpt är inte god :'(

Vi hörs, puuuss <3


One Republic - Secrets



 

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time
Don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm Gonna give all my secrets away

i wanna love you.

Godmorgon! Ja jag gick upp nyss haha. Var såå trött. Skulle egentligen gått upp tidigt men ja ni ser ju hur det gick. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde väl läsa i min svenskabok.. får väl göra det senare. Ska kanske gå och testräna på friskis elr nåt senare med min mamma, om hon nu inte har ändrat sig som hon brukar göra -.- Just nu sitter jag och lyssnar på Chis Brown, Ellen försöker övertyga mig om att han är bra xD Haha det går sådär, han är okej men inte så att man dör ;P Sen ligger Saga har bredvid i solljuset och myser, <3 så söt!

Ja.. har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Kanske kommer på något senare, elr inte.. ^^ Vi hörs! <3


Random bild från i somras :)


where are you gonna sleep tonight?

Heej alla läsare! Nu är jag på bra humör :D Visserligen började min dag hemskt, jag försov mig och hade 20 min på mig att klä på mig och skynda till t-banan. Jag hann som tur var. Så jag var inte på det bästa humöret på morgonen eftersom att jag inte hann träna inför franskaprovet som jag hade planerat att göra på morgonen. Men jag blev på bättre humör sen. Hade först samhälle, och det var kul för då fick vi välja vilken motion som vi "brann" mest för och så skulle alla som hade valt samma sitta i en grupp och komma på argument för. Sen så ska hela klassen tillslut välja en motion som skickas in till riksdagen typ :D Och vet vi? Sen kommer vi skicka 3-4 pers från klassen som får vata med i ett utskott för en dag :D elr nåt sånt! Ååååh jag vill det, hoppas jag får göra det!!

Franskaprovet var btw skitlätt! Jag kommer få några fel det vet jag, men ändå, jag kunde nästan allt :D Så tur att jag gjorde matten igår, och inte fokuserade så mycket på franskan. Kunde ju det ändå ^^
Sen efter skolan stack jag till centrum och shoppade lite, helt själv. Alltså jag tycker det är jätteskönt att gå runt och handla själv. Det är en speciell känsla :) Haha skumk ja e haha jag vet xD

Nu i kväll ska jag ha värsta myskvällen. Jag och Maria gjorde klart vår labbrapport så nu har vi skickat in den. Jag har inte så mycket att göra (skolarbete) i helgen, ska försöka plugga matte och sen måste jag läsa klart min svenskabok, men det klarar jag lätt! :) Iaf, ska kolla på Idol och dricka smoothie. Men först ska vi äta lax, mums!
Vi hörs senare ikväll, nu ska jag fortsätta njuta av musiken som dundrar här, kan lägga in låten sen som jag just nu lyssnar på, den är skiitbra! Så nu har ni nåt att se fram emot ^^ Kraaaam.


'cause when a heart breaks no it don't break even.

Godkväll! Det här har varit en lång dag. Vi repade iaf, och det var faan skiiitkul! Haha har inte haft så kul på väääldigt länge. Var inte på det bästa humöret när jag gick hemifrån men det ändrades snabbt :) Vi spelade för Ullis och hon tyckte det var jättebra. Vi har verkligen kommit långt redan med covern. Really good! Jag och Amanda tog massa roliga bilder medan Alitzel hjälpte Yogi med matten. Ja, som sagt mycket kul hände.

Sen var jag hos Alitzel och så hjälpe hon (och hennes föräldrar haha), mig med matten, så nu är jag ääntligen klar!! Då är det bara franska som jag pluggar imorn på morgonen. Det går säkert bra. Nu är jag skittrött, är inte van vid att göra matte vid elva/tolv-tiden haha! Men det gick ju iaf ;)

Ska snart sova, ska bara äta lite, är lite hungrig. Imorn är det en ny dag i skolan, med full fart såklart. Ska även köpa biljett till ettornas afton imorn. Hoppas det blir kul då, och bättre än insparken. Det är nästa tisdag det är. :) Okej, nu ska jag sova, lägger bara in lite bilder från idag, får se vilka jag plockar ut det var så många haha! Vi hörs imorn, och godnatt på er. <3


Fika på samhällskunskapen.


Jag i replokalen :)


Jag och Amanda :D


:)<3








Fett läskig hahaha!

this is a warning.

Heej hej bloggen! Är så himla trött haha, men inte riktig på ett dåligt sätt. Dagen gick ganska snabbt även fast detta är vår längsta dag. Hade historia på morgonen, vi gjorde inte så mycket, fick kolla på en liten kort filmsnutt typ, om sveriges historia under medeltiden elr nåt. Sen hade vi matte, och nu har vi börjat med algebraiska uttryck. Uuuh är fortfarande efter.... Sen hade vi lunch, inte lika gott som förut eftersom chefskocken har slutat :(

Sen hade vi franska, läs-och hörförståelse. Det var skitlätt! Nu är det bara provet imorn som gäller då.
På samhällslektionen fikade vi, yeey och snackade motioner etc. Haha och på idrotten skulle vi köra softball. Det gick väl ganska bra för mig, träffade bollen!! Vi fick sluta lite tidigare så det var bra.

Nu sitter jag här och ska snart göra min matteläxa. Försökte göra lite idag på lunchrasten men det gick inte så bra, fastnade ganska snabbt vid uppgifterna. Vilket betyder att jag fortfarande är fast ännu. Ska ta med franskan till repet och plugga det där, vill verkligen få bra imorn på provet. De andra kanske kan hjälpa mig med matten också ifall jag inte hinner/kan göra den här hemma.

Nu måste jag sluta blogga, dags för fucking plugg! ;) Vill egentligen shoppa eller träna men tyvärr hindrar pluggandet mig från att kunna göra det :( Kram alla söta!


Hade kommit på något roligt att skriva till denna bild igår, men då skulle ju blogg.se
såklart strula, så ni får nöja er med meningen: godis efter teatern..


Labb på naturkunskapen igår :)


Kompost full med insekter :D!


Vi skulle hälla jorden i tratten, och så hade vi ljuset på så att alla insekter
skulle springa ner och ramla ner i vattnet hahaha xD


Armbrytartävling!


Jag igår innan jag skulle till Lilla Stugan :)

well open up your mind and see like me.

Nu är jag tillbaka! Var först i centrum med Sara en stund, det var trevligt! :) Sen stack jag till Lilla Stugan där vi snackade kärlek, sex och relationer. Hahah det var skitkul! :D Längtar redan till nästa gång de har öppet!

Kan ju berätta om gårdagen nu, då blir ni kanske glada. Vi fick tillbaka testet/summary i engelskan. Det gick väl ganska okej. Haha som sagt hade jag missuppfattat ganska mycket så fick C- på det. Sen på skrift fick jag C+. Inte precis vad jag brukar få men jag har ju ändå chans att förbättra mig.

Vi var på teater med klassen kl 18, Stadsteatern. Vi såg Orestien. Jag tyckte den var ganska bra, hade ju aldrig sett en riktig teater innan så det var kul. Fast jag hade ont i huvudet hela tiden, var väl för jobbigt att koncentrera sig. Innan teatern så var några från min klass (och jag såklart) och åt på kungshallen (tror det heter så hahaha) på Hötorget. Det var gott :D

Idag labbade vi på Naturkunskapen. Haha vi skulle leta insekter i en kompost. Asså vår lärare är fan bäst!! xD I början var jag skiträdd när jag skulle plocka upp insekterna med en pincett men till slut gick det bra. Trodde inte jag var så rädd för insekter men det var jag visst. Haha alltid när man kollar på typ fångarna på fortet så tänker jag alltid när de har med insekter: äsch det där skulle jag klara lätt!
Men det skulle jag nog inte hahaha...

På onsdagsrasten var det armbrytning, hehe det var inte så kul :P Sen så hade vi stadsvandring på eftermiddan. Vi gick ända från t-centralen till Riddarholmen! xD Det var så jobbigt och kallt och vi var tvungna att hitta massa byggnader (14st), och svara på frågor om dem. Och sen var jag ju dum nog och erbjöd mig att skriva rent det -.- Har iaf gjort det nu. Vi fick iaf sluta en timme tidigare, så det var skönt!

Nu sitter jag här och äter godis och försöker att inte tänka på alla läxor etc som jag måste göra imorn. Men det ska nog gå bra. Tänk positivt lilla Julia :) Ska kolla på ett avsnitt av the L-word innan jag sover. Vi hörs imorn!


Plugg i skolan. Haha och som ni ser så har jag fått igång min miniräknare ^^


Igår var det ju kanelbullens dag så då köpte jag ju såklart en kanelbulle ;)


Innan teatern började :)

Det går inte att lägga upp fler bilder just nu :( nåt fel med blogg.se
lägger upp fler senare!


what do i do with a boy, with a boy like you?

Hej alla! Sorry för att jag inte bloggade igår men kom hem sent så orkade bara inte :) Är så jävla slut nu, blää har ont i huvudet och i magen och jag är bajstrött. Tänkte skriva vad jag gjorde igår och idag men jag orkar fan inte det nu. Gör det senare ikväll. Ska iväg till Lilla Stugan på temakväll vid 18 tiden. Förhoppningsvis är jag inte en zombie då (som jag känner mig som nu, okeej det blev en konstig mening..), och är pigg (antagligen inte), när jag kommer hem och ska försöka blogga. Buuu har så ont i huvudet!! Och så har jag så mycket skolarbete att göra!! FUUUUUCKKK! :( :( :( :( Orkar inte skriva nu blir bara arg och trycker på fel tangenter och i fel ordning..
Hejdå!





:(


one of it, two of it.

Hej mina kära bloggläsare! Är nu tillbaka efter mötet. Det var trevligt! :) Vi fick gott att mumsa på oxå (tack ata :D). Vi snackade lite om de där seminarierna som kommer. Kan inte gå på den som är nästa måndag, buhuu :'( Har svenskaprov just den tiden.... men aja, får väl gå på seminariumet som är i december. Sen snacakde vi också om olika utbildningar vi ska få. Ska bli skitspännande! :D Är såå taggad. Haha man kan nog inte tro det när jag mest sitter halvt sömnig på mötena. Men det är faktiskt för att jag koncentrerar mig och lyssnar ^^ Sen ska vi också försöka komma på ett namn till det vi håller på med, så att det ska bli lättare för folk att förstå just vad det är vi gör :)

Nu ska jag göramin engelskaläxa: glosor. Ska även försöka jobba lite matte. Om nu min miniräknare vill sammarbeta. Jävla rikemansminiräknare haha xD Men min mamma får väl försöka fixa batterierna när hon kommer. Sen när jag har pluggat ska jag ägna mig själv lite tid åt att fortsätta kolla på the L-word. Det är jag fan värd haha ;D

Juste, imorn ska vi på teater med klassen (och den andra sam-klassen). Haha det är efter skolan, men som tur är kommer vi få kompledigt för det. Börjar exempelvis 9.20 imorn istället för 8.00! Så jävla skönt! Iaf, teatern vi ska se heter Orestien. Den ska tydligen handla om hämnd. Vi får se om den är bra. Haha men jag kommer inte kunna slappa för sen kommer vi att skriva en recension om den så då måste jag ju ha lyssnat ordentligt och förstått, för att kunna skriva en recension.

Seeya later my dear friends! Kisses <3



Denna snygga tygpåse fick vi + en bok om rasism, svar på tal + en almanacka :)


and it's tearing me all up inside.

Tjaa bloggen! Är på lite bättre humör idag, förutom mitt damp jag fick på min miniräknare! Får ju fan inte upp batteriluckan (om det nu är den). Klart man blir lack!! Aja, dagen var iaf rolig! Det gick bra på svenskaredovisningen, och labben ska nu vara klar på fredag istället! Fett nice! Hahaha vår naturkunskapslärare är fan skönast i världen! Haha vet ni vad hon gör när nån pratar?? Hahahha hon sprutar vatten på en med en vattenspruta!!! HAHAHAHHAHA jag dööör. haha jag råkade få vatten på mig två gånger när hon skulle spruta på de bakom xD haha och sen i början på lektionen skulle hon hämta nåt, och helt plötsligt kommer hon ut ur en annan dörr (typ ett växthus). Hahah hon är fan för sköön!!!

Ska strax gå, ska på möte med min referensgrupp. Haha känner mig fett cool ^^ Så bloggar ikväll. Vi ses! :D



Jag nu! Haha duschade nyss, mitt hår var så jävla äckligt.
Provade att föna håret upp och ner hahah blev det bra? Fick det mer volym? Jag vetefan xD

i set fire, to the rain.

Hej bloggen! Kom hem vid typ sju, vi fixade bokgrejen och så fikade vi lite. Har även gjort lite på labbrapporten. Skönt, är snart klar med den, bara lite kvar att göra imorn med Maria. Blää imorn har vi svenskaredovisning, men som sagt jag ska ju inte säga så mycket, det kommer gå bra, prata långsamt och inte stressa. Oftast tror man att man pratar långsamt när man egentligen inte gör det, utan pratar rätt snabbt :P

Vad har jag mer gjort under kvällen? Jo, haft värsta pmsen. Jag fattar inte att man kan pmsa så mycket! Det är fan skitjobbigt. Jag hoppas att det bara var extra mycket denna gång, för om det ska vara så här hela tiden orkar jag seröst inte!! Får väl gå till ungdomsmottagnignen om det fortsätter så här och inte blir bättre. För hur kul är det att må så jävla dåligt så man bara vill dö, fast man egentligen skulle kunna slippa må så?

Måste sova strax, ska fan upp fem-halv sex imorn :( Måste duscha och sen börjar jag med idrott 8.00!!! Fy fan! Har suttit och kollat på några avsnitt av the L-word, och kan inte sluta när jag väl har börjat. Den serien är så jävla bra! Måste fixa nästa säsong snart! Okej, nu måste jag sluta skriva, ärligt, måste sova... blä, vi ses! Puss.


Jennifer Beals, så snygg! Såg en som liknade henne (och en annan tjej i serien) på tbanan,
jag kunde inte sluta stirra haha!

i'm still alive but i'm barely breathing.

Hej! Har ännu inte gjorot det jag ska som vanligt... ska träffa Kyle typ snart, men måste hem o plugga på riktigt sen så jag orkar inte vara ute så länge. Vi ska väl bara fixa en grej och sen drar jag. Måste faktiskt plugga jag blir galen snart av ångest. Blöööö fml! orkaar inte.... -.- Kan ju ändå inte göra matten för har ju inte den där jävla miniräknaren! Har heller inga pengar baaajs, eller slbiljett heller som räcker -.- fuuuckk! Att alla ska komplicera till det för mig hela tiden! Blir så arg på vissa folk!! Tack för att ni förstör mit humör! FU säger jag bara!



stockholm vaknar långsamt och jag är full igen. fast det är jag ju inte.

Har varit vaken ett tag, men inte orkat göra så mycket haha! Det är så skönt att vakna och så lyser solen in i rummet. Åh det är så mysigt :) Men nu har den slutat lysa in :( Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl antagligen bara vara hemma, måste göra min labb och träna inför svenskaredovisningen imorn :S Ska ändå inte säga så mycket, så det borde jag klara! Måste även göra lite matteuppgifter. Och läsa i min svenskabok. Så det får väl bli en jäkla pluggdag för mig idag. Aja, det är väl bara att acceptera det.



Fika med Rebecka i torsdags :)



Mina nya, snygga skor ;)





Snowboardåkning på plattan! Jag vet... wtf?!



Jag igår :)


a letter. to myself.

Hej bloggen! Har nu varit hemma ett tag efter att ha kommit hem från grönan, det var verkligen jätteroligt, men lite jobbigt att stå i kö, men det gjorde ingenting. Haha sen fick jag ju lite ont i skorna (hahaha jag menar fötterna xD), av mina skor. Vi åkte iaf inte så jättemycket pga av köerna men det vi åkte var kul! Haha och i slutet och på väg hem garvade vi skitmycket. Så trötta man kan vara haha. Ska lägga in bilder snart, ska bara lägga in dem på datorn. Sen tog Carro lite bilder men de lägger jag in senare när jag fått dem :) Usch imorn måste jag göra massa läxor... MEN nej nu ska jag inte tänka negativt. Nu ska jag göra en grej som Yogi föreslog på sin blogg (johannamj.blogg.se): Skriva ett positivt brev till sig själv :) Så nu gör jag det här. Det kanske blir lite egotrippat osv, men det är MITT BREV och bara mitt så jag kan skriva hur mycket positivt om mig själv, bara det får mig att må bra :)


Kära Julia! Är livet hårt? Kommer ångesten smygande bakom din rygg när du minst anar det? Fortsätter olyckorna falla ner framför dig? Tror du för lite på dig själv? Funderar du över hur det skulle vara att leva på andra sidan? Sluta med det nu! Det blir inte bättre av att gräva ner dig i din olycka, sorg och deppighet! För du vet ju själv att bara du bestämmer dig, bara du drar dig i kragen, och drar dig upp ur avgrunden, så vet du ju att åtminstone något är ljust. Men sluta vara så stolt! Sluta med att vara envis och inte ens försöka prova och se om du kan vara glad trots dina tårar och din smärta.


Du måste låta folk hjälpa dig ibland, även fast du är så stolt och vill klara allt själv. Du måste sluta vara så långsint, sluta med att frysa ut, ignorera eller vända ryggen åt någon bara för att den har gjort dig besviken på något sätt utan att den vet om det själv. Allt är inte uppenbart för alla som det är för dig. Det måste du förstå någon gång. Du kan inte skylla på andra när det är du själv som måste sluta fastna i saker som egentligen är så onödiga. Det gör bara att du mår sämre. Och, jag vill göra det här, skulle du väl säga. Men Julia, snälla! Väx upp någon gång. Tro inte att du är vuxen bara för att du inte är lika vild som alla andra, och istället är lugn och tankspridd.


Och en sak till, sluta drömma om sådant som knappt har någon procents chans att inträffa. Slösa inte bort ditt liv. Du lever bara en gång! Och sluta med att försöka ha kontroll hela tiden. Det fungerar inte så i livet. Du kan inte ha kontroll på allt. Ibland måste man bara släppa taget och låta livet styra dig någonstans. Testa, det kanske för dig till något ännu bättre äv vad du trodde fanns. Det kanske tar dig till lyckan. Den lycka som du letat efter så länge.


Jag vet att det kan vara svårt ibland, att släppa en dröm, en person, men Julia tänk såhär, lägg energi på någon annan dröm i stället. För de flesta har nog inte bara en dröm, de har flera. Och det vet jag att även du har. Så lägg energi på något annat. Något som har en större chans att inträffa. Då slipper du vara ledsen över något som du egentligen borde vara glad för. Och sen när den där drömmen du bytte till kanske inträffar kommer du tacka dig själv för att du ändrade riktning.
 

Jag vet att när du blir ledsen så kan du tro att ingen bryr sig om dig, inte har tid för dig i sitt liv. Men sluta tänka så! De bryr sig, men de har också sitt liv, alla är inte som du Julia. Eller rättare sagt ingen är som du, vilket är bra. Alla kan inte bry sig om just dig hela tiden gumman! Men det betyder inte att de inte bryr sig för det. Det måste du förstå. Och någon dag kommer du att träffa någon som kommer bry sig om dig så jävla mycket, så mycket som du vill, och önskar! Den kommer, ge det bara lite tid. Slappna av och lev ditt liv. För du är viktig Julia! Du förtjänar att må bra. Du förtjänar att få vara lika glad som alla andra, om inte lite gladare? För jag vet att hon finns där inne, den gamla glada Julia. Du får bara inte vara rädd att släppa ut henne. Åtminstone en liten bit.


Du är en underbar tjej, och någon dag kommer du hitta den person som verkligen förtjänar dig! Du är söt, snygg, sexig, rolig, fin på alla sätt, smart, duktig, ambitiös, snäll, omtänksam, glad, påhittig, fantasifull, musikalisk, kreativ osv. Listan kan göras lång!


Jag tycker att du ska utnyttja alla positiva egenskaper du har. Du ska sjunga, du ska hålla på med musik, för det är din stora dröm. Glöm inte bort den bara för att du tror att det kommer bli för tufft att nå dit. Men jag vet att du klarar det om du bara vill tillräckligt mycket.


Sen vet jag att du även kommer göra bra saker för andra människor. Använd dina erfarenheter och lärdomar och hjälp andra. Gör dem glada, gör så att de ser sig själv som underbara skapelser. Men innan du kan göra det så måste du först ta itu med dig själv. Och det vet jag att du kan, du har ju till och med massa förebilder som inspirerar dig. Om du tar lite av deras egenskaper till dig själv så kommer du att lyckas med allt du vill.
Såklart kommer det att hända massa saker i ditt liv som får dig att vilja ge upp, men kom ihåg att du faktiskt har underbara människor som bryr sig om dig! Om just dig, för att du är just du!

Du kommer möta elaka, avundsjuka, idiotiska människor som kommer vilja förstöra för dig. Men kom då ihåg att bara skita i dem. Varför ge dem uppmärksamhet liksom? Varför låta dem trampa ner dig? Varför rulla i skiten för deras skull? Glöm inte att du alltid kommer vara bättre än dem, ett snäpp högre i trappan mot framgång.
För så sant som det är sagt: "If people are trying to bring you down, it only means that you are above them."


Nu måste jag sluta skriva Julia. Du vet ju själv att jag kan skriva så himla mycket. Men det är heller inget negativ, det är bara bra. För som en person en gång sa till dig, sluta inte skriv, ordet är din gudagåva. Det är sant Julia, tro på de bra saker människor säger till dig. Ta in dem och fyll dem i hela kroppen. Och var inte så ledsen, det kommer bli bra tillslut.

Massa kramar från din inre själ.


"Man kan ha något fint även fast det inte är en kärleksrelation." Tro på det Julia. Tro på det.

 


you look like a fool to me.

Godemorgon! Sitter här och fönar mitt jävla hår. Alltså tycker inte ni också att det är så äckligt (och blir så arg) när man har glömt/missat att skölja ur allt shampoo typ... tror det just hände mig! Fan.. Håret blir bara så fett och äckligt då. Aja nu ska jag sluta prata om fett hår haha! Har faktiskt lite bråttom nu, måste gå inom 40 min.. måste hinna kolla hur mycket pengar jag har på kortet innan tbanan går tio i.. Vill egentligen måla om naglarna men det hinner jag inte... får väl göra det imorn eller nåt.. Haha som om jag hinner då.. har ju massa skolarbete att göra :( Nu har jag inte tid att blogga mer, men vi ses ikväll :)! Big love<3



Är det bara jag som får orgasm bara av att titta på bilden? Hahahahah xD <333333 ^^

RSS 2.0