Jobbet.

Vad har jag mer gjort? Ja, har ju mest varit på jobbet där vädret har varit upp och ner. En dag regnade det så mycket att vi fick stå inne i tältet nästan hela dagen. Där inne lekte vi lekar vilket faktiskt var ganska kul trots att mina fötter var blöta hela dagen och värkte som fan dagen efter. Det var lerigt men kul. Vi lekte bl.a. blindbock och så körde vi en samarbetsövning där man skulle bära varandra. Gud vad jag skrattade haha!
 
Sen i torsdags blev det varmare och då hade jag och några andra planerat en aktivitetsdag som vi höll i. Så den dagen var jag inte med på några aktiviteter utan höll bara i dem. Haha just den dagen hade de en rolig morgonlek som jag tyvärr missade pga att vi skulle planera :( Men det gjorde inte så mycket.
 
Igår var det riktigt varmt och faktiskt en ganska rolig dag. (Även fast jag har varit förkyld nästan hela veckan) Satt mest på bryggan och vaktade barnen, brände mig i hårbotten igen, och sen så fick jag lära mig att sätta mask på kroken haha. Så jag hjälpte  Ermias med fisket en stund. Sen så innan mellis så fiskade jag också och jag fick napp typ två gånger men fisken rymde haha. Till mellis fick vi glass och maränger och på bussen fick vi bullar! :) Vi hjälpte sedan till att bära in allt och sen var vi klara!
 
Har även shoppat lite med min mamma och ätit japansk mat! Mums det var gott! Idag ska jag träffa min "storasyster" och vi ska fika. Annars har jag inte så mycket planerat denna helg. Tänkte mest vila ut mig lite. Hoppas att ni har haft en bra början på erat lov. Kram.
 
 
 

Övernattning i Jennys lägenhet.

Förlåt ännu en gång för min urusla bloggning. Men har bara varit så trött och småsjuk de senaste dagarna så jag har bara inte orkat blogga, utan hellre velat sova. Men nu har jag äntligen typ jobbat klart (förutom en halv dag på tisdag då vi ska vara på gården). Så nu borde jag få mer tid till bloggen. Nu tänkte jag iaf berätta vad jag har gjort, iaf det jag kommer ihåg haha. Kom på att jag inte har skrivit om när jag och de andra skulle göra nåt med Jenny i lördags. Vi bestämde oss iaf för att köpa mat och massa gott och titta på film i Jennys lägenhet. Alltid lika trevligt! Så jag, Sara och Yogi mötte upp Jenny och så gick vi och handlade på ICA. Vi köpte köttbullar som vi sedan lagade med Jennys makaroner. Det blev gott! Sen åt vi även chips tror jag och godis och lite annat gott. Vi skulle sedan kolla på film och då fick alla välja en film var. Vi såg först på Black Swan, Dead Silence och 27 dresses. Vi kollade inte på den film jag valde så haha nästa gång bestämmer jag att jag får bestämma film först!! xD
 
Efter att vi hade kollat klart på filmerna var klockan typ två. Då bestämde vi oss för att gå på en promenad haha. vi gick till donken och köpte pommes och cheeseburgare etc, fast vi var proppmätta haha! Sen gick jvi runt och flummade lite innan vi gick tillbaka till lägenheten. Sen skulle vi sova där och vi lyckades veckl ut bäddsängen. Jag sov överst i våningssängen haha. Innan vi somnade snacka vi om roliga saker haha! Det var iaf en lyckad kväll!
 

Bad update.

Förlåt för den urusla uppdateringen, men har varit så himla trött de senaste dagarna och har gått och lagt mig nästa på en gång när jag kommit hem efter allt jag gjort under dagen. Sen kan det ju bero på att jag inte är riktigt frisk som gör att jag är så trött. Kommer iaf berätta lite mer om vad jag har gjort senare ikväll. Om en stund ska jag och min mamma gå och handla lite, hoppas jag hittar nåt kul! Skor kanske?
BYE!
 

If she's the one.

 
Have you found love in somebody else?
 Someone that gives what I can't have.

Don't give up on love, because there is always someone who loves you. Even if it's not the person you were hoping for.

 
 
 
 

RIX FM! (lite sent jag vet)

Inser nu när jag bläddrar igenom bloggen att jag totalglömt att blogga om Rix Fm :O hahaha fattar inte att jag kunde glömma det. Träffade iaf Wilma och så åkte vi in till Kungsan där vi mötte Robin och hans vänner. Vi åt lite på donken och sedan gick vi och ställde oss där resten av gänget stod, vilket var nästan längst fram vid scenen! :D Efter att vi stått där ett tag så började konserten. Det var riktigt bra och jag var verkligen nöjd med kvällen. Den enda som var lite synd var att Loreen endast sjöng en låt, medan alla andra sjöng tre :( Men bättre en låt än ingen låt. Jag låter bilderna säga sitt.
 
 
 Agnes :)
 
 
Dead by April.
 
 
Erik Hassle.
 
 
Moa Lignell.
 
 
Sons of Midnight.
 
 
Lite fotbollsgrejs.
 
 
James Morrison.
 
 
Danny.
 
 
Loreen <3
 
 
Jag och Robin <3
 
 
 
 
 

Sick. Me don't like,

 
 

Godmorgon!

Är lite förvirrad över det nya blogg.se men jag ska nog lära mig det hehe. Jag vet att jag har varit dålig på att blogga och det får väl vara så ett litet tag. Men jag tar iaf ikapp och berättar vad jag har gjort. Jag orkade faktiskt pallra mig upp i torsdags och jag lyckades med morgonleken. Sen resten av dagen på jobbet så hade vi ledare ordnat en aktivitetsdag, eller också kallat: baboobah-dagen. (Haha fråga inte!) På förmiddan hade vi olika tävlingar där alla fyra lagen tävlade mot varandra. Det var bl.a. säckhoppning, äpple i vatten och sockerbit i mjöl. Och så fick vi även måla en egen flagga och komma på ett lagnamn och en lagramsa. Haha mitt lag målade oss själva också, så jag var grön i en del av ansiktet och typ lite här och var x) Det gick ganska bra för vårat lag i tävlingarna men jag tror att vi mest tog ikapp på eftermiddan då vi hade poängjakt. Så det slutade såklart med att vårt lag vann!! Så vi fick ta mellis först som bestod utav glass, grädde, jordgubbar, kolasås och maränger! :D MUMS!

Kom på nu också att jag och Alitzel var hos Wilma i tisdags, men jag har inget minne av att jag har skrivit om det. Iaf så var vi där och snackade lite och åt pizza. Det var väldigt gott! Wilma åker till USA idag och är borta enda tills augusti :( Så det var en liten adjöträff där typ. Sen så skulle vi gå hem och då skulle Alitzel skjutsa mig på cykeln (jag hadee cyklat dit), haha herregud vad vi garvade. Först gick det inte så bra när jag skulle testa att skjutsa, men sen gick det bra när Alitzel försökte.

Igår så var vi lediga eftersom det var midsommarafton. Jag och min mamma spenderade den hos min mammas kompis och hennes familj. De bor typ bara fem minuter bort så det är nära. Vi kom dit och åt middag. Haha och jag åt sill för första gången på flera år. Det var faktiskt gott! Haha ett tecken på att jag äntligen börjar bli vuxen och kan äta allt typ? Vi åt även risotto och kyckling. Sen åt vi efterrätt som var nån kaka med grädde och jordgubbar. Efter måltiden så gick vi ner och spelade kubb. Haha det var skitkul! Först körde vi tjejerna mot killarna och då vann killarna. Sen körde vi barnen mot de vuxna, men vi slutade innan någon vann för det tog så lång tid. Efter det spelade jag och Hampus (sonen) lite tv-spel innan vi skulle gå. Haha det var en trevlig kväll! De hade även roliga peruker som jag testade vilket var kul!! ;D Det enda dåliga är att jag nu har blivit förkyld :( De måste ha smittat mig, men jag överlever! Idag ska jag typ träffa Jenny och de andra, men vi har inte riktigt planerat klart än om vad vi ska göra men det blir nog bra. KRAM!
 
 

HAHAHA JAG DÖÖR!


Mysig dag!

Godkväll/natt bloggishen! Är väääldigt trött och typ död nu, vill helst sova men tänkte att jag kan väl blogga lite ändå. Denna dag har varit lång. Den började med att jag försov mig lite så jag missade typ frukosten. Men jag överlevde ändå. Idag på jobbet så lekte vi först morgonlek som vanligt och sen så fick barnen köra typ skattjakt i vattnet. De skulle leta efter "silvermynt" som var ihoprullade foliebollar haha. Efter det så ville alla, verkligen alla paddla. Så det gjorde vi förstås. Jag och Alitzel paddlade med två barn. Det gick bra fast jag klämde mig så nu har jag en liten blåsa med blod på insidan :( Men det var väldigt mysigt att paddla, fast jag fick värsta mjölksyran i min vänsterarm. Den är väl visst inte så tränad haha. Efter lunch så åt vi glass och satt på bryggan och badade lite. Så det var en ganska chill dag på jobbet. När vi kommit tillbaka till Kista hade vi ett litet möte där de snackade om viktiga saker och försökte påminna oss om lite saker som är viktiga att tänka på när vi jobbar. Så som att inte röka framför barnen etc.

Nu på kvällen har jag hängt i rålis med massa folk. Det var riktigt nice! Mötte först upp Sara och Yogi och så åkte vi till fridhemsplan och träffade Jenny. Därefter gick vi till parken och mötte sedan Rebecka och hennes vän Henny. Vi träffade sedan några andra och satt på gräset en stund. Lite senare flyttade vi oss och så kom fler personer och det blev riktigt kul efter ett tag när man snackade mer med varandra. Vi körde sedan fotboll, vilket var kul, och hade det allmänt trevligt. Haha fast bajamajorna var inte så trevliga... men vi överlevde. Nu är jag hemma och ska sova så fort jag har skrivit klart. Är så dööd och så ska jag ha morgonlek imorn.. men det går bra. Det är bara att komma över det. BYE!



Jag idag haha.



Jag och Sara :)



Moi :)

GODNATT ALLA LÄSARE!


Bowling och första doppet!

Tja bloggen! Det blir lite glest med inlägg nu men jag jobbar ju och är alltid trött efter det. Och så försöker jag även göra annat än att blogga. Bowlingen igår gick hyffsat bra. Eller jag kom på delad sistaplats med Malin :P Gjorde tyvärr ingen strike, men lyckades med två spärrar. Haha bowling är inte riktigt min grej. Men kul är det! Idag på jobbet så var jag först med och körde maffia ett tag, vilket var kul. Vi satt i tältet som de äntligen har satt upp så då blev det inte så kallt. Det blåste ju så mycket. På eftermiddan vågade jag mig faktiskt i och bada, så nu har jag tagit mitt första (och andra haha) dopp för året. Jag badade faktiskt två gånger idag! Först när man hoppade i fick jag värsta chocken för att det var så kallt så jag höll nästan på och hyperventilerade! Men efter en stund vande (säger man så?) man sig, och då blev det inte så kallt längre. Sen fick jag även ropa upp namnen idag på vägen hem haha! Och sen i bussen fanns det inte tillräckligt med sittplatser så jag fick sitta i gången :( Men jag klarade mig. Nu är jag trött och ska vila ett tag. BYE!









Fina frisyren Malin gjorde ^^



På väg hem i regnet!


Haha, så sann, så sann.


Låångt inlägg. Update!

Hej alla fina! Sorry för min usla bloggning! Men nu har jag äntligen fixat det som krånglade på datorn (tror det var virus haha). Vad har jag då gjort de senaste dagarna? Jo, i torsdags så började dagkollot och det gick väldigt bra för att vara första dagen. I fredags var det också dagkollo och under de dagarna har vi gjort väldigt mycket. Barnen har badat (och några ledare men inte jag), vi vaktade de som gjorde simtest, vi har spelat volleyboll, kört massor med rundor av maffia haha! Barnen älskar verkligen det! Och de älskar att rösta ut en också! Sen har vi gjort massa annat men det är svårt att komma ihåg allt. Fast en grej jag kommer ihåg var låghöjdsbanan, vilket är en samarbetsbana som man ska ta sig igenom utan att nudda marken. Haha jag ramlade flera gånger såklart x)

Sen i fredags kväll var jag på middag hos Helena med de andra. Det var en väldigt mysig och rolig kväll! Vi åt först pastasallad och skrattade och snackade. Efter det plockade vi fram band hero och körde det en stund. Det gick faktiskt väldigt bra! Sedan åt vi efterätt som bestod av äppelpaj, kladdkaka med grädde, glass och fruktsallad. Så underbart gott var det! När vi hade ätit klart kollade vi på några klipp från lilla bloggen och då blev det mer skratt! Efter det körde vi två rundor av buzz, haha vilket gick sådär för mig och Annika :)

I lördags skulle jag och de andra ha grillat men eftersom det regnade drog vi hem till Jennys mammas lägenhet i Medborgarplatsen. Innan vi kom dit köpte vi med oss godsaker så som glass med kola och vit chokladsås, chips, läsk och pizza! När vi ätit upp pizzan kollade vi först på en film som heter "Teeth". Hahah herregud den var ganska sjuk så vi spenderade filmen genom att pendla mellan att garva och att gömma sig och skrika av äckelhet (kan man säga så xD?) Efter det kollade vi på "The Proposal".

Igår var jag på bio med min "storasyster" och vi såg Prometheus! Den var riktigt bra men lite äckel-spännande ibland. Haha det blev ju inte bättre av att den var i 3D. Det ledde ju bara till att man fick se alla detaljer ännu bättre... Men den var väldigt bra! Värd att se! :) Idag på jobbet var det ganska lugnt. Vi körde lite maffia, satt på bryggan och som vanligt var det morgonlek. Då skulle vi bl.a. köra skepp, hav och land. Och såklart är jag kvar till fjärde platsen och får springa halsen av mig haha. Det var iaf en trevlig dag. Vid åtta ikväll ska jag träffa Helena, Malin och Amanda och så ska vi bowla i Åkeshov. Det ska bli kul, och förhoppningsvis får jag en revansch och slipper komma sist den här gången! BYE!









Från middagen hos Helena.









Från i lördags.


playfulness.







you only live once.


sry

Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har fått problem med min dator igen. Hade svårt att få igång den och jag är fortfarande rädd för att den typ ska paja helt. Så jag har försökt prioritera annat på datorn när jag verkligen fick igång den. Vilken är nu för första gången på några dar. Ska försök fixa det och blogga så fort det känns säkert. Tills dess får ni vänta :(

Work, work.

Halloj! Nu ska jag faktiskt försöka blogga mer ordentligt! Har bara varrit så trött efter jobbet haha. Dålig ursäkt jag vet ;) Men jag kan börja med att berätta lite om vad vi har gjort. Första dagen så jobbade vi faktiskt ganska hårt. Jag och Yogi städade hela köket vilket tog lite tid. När vi var klara med det så chillade vi lite och så fick jag testa på att måla med grafitti haha. That's the way we rule i förorten! Först la jag mig ner på marken och så ritade Arman konturerna med en krita, och efter fick jag testa att spraya. Haha det gick sådär så Arman fick göra det mesta.

Igår hade vi en nice dag. Vi gjorde inte så mycket, som sagt så pysslade jag, bakade kladdkaka, åt kyckling och diskade lite. Sen var vi även ute lite och lekte och testade skateboard. Haha jag älskar verkligen mitt jobb. Jag menar, hur ofta får man betalt för att åka skateboard och baka kladdkaka?! Sen gjorde vi även lite småsaker men det var enkelt.

Idag åkte vi ut till Kärsön och skulle sätta upp tältet. Men vi fick lite problem med det så vi struntade i det och lekte lite lekar istället. Haha det var kul! Sen gick vi runt lite och killarna testade en dal av höghöjdsbanan. Annars så satt vi mest i gräset och vilade, och åt lunch på bryggan. Efter det åkte vi tillbaka till gården där jag spelade lite basket med en tjej innan jag städade ur en frys. Nu på kvällen kom jag på att vi hade möte om festivalen så jag begav mig dit. Men det blev mest att vi snackade med Harnet om massa annat istället. Sen var jag så trött så jag knappt orkade gå hem haha.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är ganska trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med morgondagen. Då kommer vi vara ute på ön hela dagen. Det kommer nog bli lite tröttsamt. Men ändå kul. Bye så länge!



Första dagen på jobbet. Jag var så trött över att behöva gå upp så tidigt haha.



Städning av ugnen haha!



Min siluett, tagged for life haha.



Kladdkakebakning.



Mums!



Dagens lunch!



Vattnet :)



Ska bli ett tält haha.


Hallojsan!

Jag vet att jag inte bloggade igår som jag lovat, men jag var så himla trött och på dåligt humör så det blev inte av. Är just nu på jobbet och vi har haft värsta lyxiga dagen haha. Först sorterade jag lite pysselgrejer och pärlor. Sen har vi bakat kladdkaka haha! Och så åt jag även Armans kyckling haha. Sen har jag även tagit ut grejs ur diskmaskinen och diskar lite men inte som igår. Nu chillar vi och lyssnar på musik och ska snart fika. :)


Jobba!

Rix fm var underbart igår! Var så trött efter så jag orkade inte blogga. Men ikväll ska jag berätta allt! Nu sitter jag i sängen och vilar haha. Idag är min första arbetsdag, börjar om en timme. Vill bara få det överstökat så jag kan få sova nån gång! Bye

Haha min lugg är helt störd men jag orkar inte bry mig xD


And I ain't payin' my rent this month.



Hade den här låten i huvudet hela dagen igår! Men bra är den haha.


Skolavslutning och Nicki Minaj <3

Godmorgon alla där ute! Sorry för lite dålig uppdatering men jag orkade inte lägga in resten av de bilder jag behövde för att blogga och så hann jag inte med alla inlägg jag ville. Igår hade jag i alla fall skolavslutning! Så nu har jag sommarlov! Skönt! Började halv tolv och då var det avslutning i ljushallen med alla studenter. Folk fick stipendium och så sjöngs det en del. Efter det gick vi till klassrummet och åt glass med jordgubbar, och fick sedan våra betyg och fick gå hem. Jag är väl hyffsat nöjd med mina betyg, vill helst inte tänka på det nu när det är sommarlov. Jag tar väl igen nästa termin.

Efter avslutningen åkte jag hem och bytte om och mötte sedan Nina och Noor och begav oss till Globen, Annexet för att se Nicki Minaj! :D När vi kom dit var det redan kö så vi ställde oss där. Köpte en t-shirt i kön och sedan efter en inte så lång stund kom vi in. Det var ganska mycket folk längst fram men längre bak så var det inte så mycket folk. Vi tog en plats hyffsat långt fram och stod där och väntade. Först var det ett "förband", eller det var en rappare och hans vänner som rappade. Det var väl bra men lite tråkigt. Tillslut var det dags för Nicki, och då var arenan inte ens fylld xP När hon sedan kom var det nice! I början var det lite trögt men i slutet när hon körde de bästa låtarna dansade vi och hade riktigt kul! Det var inte ett dugg trångt där vi stod, så det var skönt! :) Efter konserten åkte vi hem till mig en stund och chillade. Det var en riktigt bra kväll och Nicki ägde! Verkligen värt det!

Idag så skulle jag Nina och Noor på bio men Nina mådde inte så bra så hon skippar det idag. Men jag och Noor tänkte ändå gå så vi ska se Snow White and the huntsman ikväll. Vi tänkte också äta nåt gott ute innan. Det är väl vad jag ska göra idag. Imorn är det rix fm och dit ska jag med Nina. Vi tänkte även gå med Wilma, Robin och två andra. Vi får se hur vi gör med att möta upp alla haha. Vi har inte bestämt nån speciell tid än.. Aja det löser sig nog.















Det var riktigt coolt när de släppte ner duken och showen började haha.









Jag imorse x)


Stadsvandring och konsert.

Igår var hela klassen på stadsvandring. Vi träffades i skolan vid halv tio och fixade mackor och annat gott till matsäck. Sedan åkte vi till Hornstull och började vandringen där. Vi gick runt i några timmar och sedan var det slut haha. På kvällen skulle vi egentligen repa men Alitzels skola hade konsert så vi hängde med. Innan vi åkte dit var vi en snabbis på Kfum och snackade om att vi ville börja repa på Black Sheep. Haha stackars Ermias han blev lite ledsen. Konserten var i alla fall väldigt bra. Alla hade många talanger och det var kul att se. Efter det gick vi till Åhléns och Yogi köpte strumpbyxor till avslutningen idag. När vi var tillbaka i Kista gick jag på Max och köpte orginalmål. Haha men jag sa lite fel jag råkade säga att jag ville ha med cheeseburgare. Så jag fick betala för en extra cheeseburgare haha! Så mycket äter jag faktiskt inte.






Wilmas födelsedagsfirande!

Wilmas födelsedagsfirande var väldigt roligt och mysigt. Vi åt först räkchips, haha eller jag åt nästan alla, medan vi väntade på att resten skulle komma. När alla hade kommit snackade vi, lyssnade på musik i högtalarna. Haha jag visade lite musikvideor bl.a. med Robyn och även Nicki Minaj. Alla var nog lite chockade efter Nickis videor haha. Till middag åt vi kinesisk mat som Wilmas mamma hade lagat. Det var väldigt gott. Medan vi åt kom vi på en väldigt rolig lek som vi kunde köra samtidigt. Den gick ut på att alla fick killnamn istället för våra egna namn. Sen skulle alla säga killnamnen när vi pratade som vanligt och den om sa fel eller reagerade på sitt tjejnamn förlorade. Haha det var väldigt kul. Efter det dansade vi lite, haha jag och Tina körde Loreendansen. Det gick bra... säger vi haha. Sen åt vi tårta som Wilmas syrra gjort. Den var så himla god så vi åt upp hela! Efter ett tag gick de flesta för det började bli sent, och tillslut var det bara jag, Nina, Sofia och Wilma kvar. Vi snackade lite och sedan runt ett så begav vi oss hemåt. En riktigt lyckad kväll! :)


















Den där Depp, han är smart han..


Hemma.

Är hemma nu efter en väldigt trevlig och rolig kväll med tjejerna. Ska sova nu men lägger upp bilder o sånt imorn! Godnatt


On my way to Wilma.

Har nu fixat mig klar och är redo att gå. Hittade faktiskt nåt snyggt att ha på mig. Ska be nån ta bild ikväll så får ni se! Ska gå om några minuter så innan dess hinner jag lyssna på musik och ta lite webcambilder haha. BYE så länge, ses ikväll nångång!















älskar mitt hår nu! tack för det luggen!


6 juni.

Godmorgon, och glad nationaldag till er alla! Brukar ni fira att det är Sveriges nationaldag? Nja, jag gör det knappt. Det ända jag firar är väl att två att mina bästa vänner fyller år! Det tycker jag är mycket viktigare än nationaldagen. Haha nä nu ska jag inte vara sån ;) vaknadetyp för en och en halv timme sen men znoozade till tio och fick upp och åt frukost då. Skulle egentligen träna om en timme men jag orkar inte. Jag har hela sommaren på mig att träna, så nu vill jag bara vila! Ikväll ska jag ju till Wilma och jag får se vad jag tar på mig. Vill ha på mig nåt fint men kan inte välja vad. Typ nån klänning eller kjol kanske... har ju knappt fått använda sommarkläderna eftersom det är så kallt och regnigt varje dag :( Hoppas att det vänder snart. Nu är det tomt i huvudet och jag har inget mer att skriva för tillfället. Ska försöka ta mycket bilder ikväll men vi får se hur det blir med det. BAAJ!



hehe visst är den söt?


Betygen är här (delvis).

Hej alla där ute! Är nu hemma efter en dag som har kännts (heter det så?) ganska lång. Hade först matte vid elva och då gick vi igenom nationella provet och fick även tillbaka gamla matte och samhällsprov/uppgifter. Efter det fick vi reda på slutbetyget i matte och samhälle. I matte fick jag E, vilket inte var till en så stor förvåning, och i samhälle fick jag C. Hade gärna velat ha B men aja nu blev det som det blev. Efter det åt jag en kort lunch på tio minuter och hade sedan franska där man endast fick veta sitt betyg. Fick även C där men det visste jag redan. Efter det åt jag vidare för jag hann inte äta så mycket innan.

Sedan letade jag upp min naturlärare och fick betyg av henne också. Fick C där med. Men det var ändå skönt för jag trodde hon skulle ge mig D eftersom jag inte alltid presterade på C-nivå. Sen hade vi engelska och då gjorde vi som var där en utvärdering och fick betyget. Jag fick B! Blev så himla glad. Nu är jag för trött för att vara entusiastisk about it, men då var jag riktigt glad! Ville verkligen ha B och nu fick jag det. Har legat på C ett tag men samtidigt förbättrat mig gradvis. Fick ju A på skrifliga delen på nationella. Och hon hade tydligen visat en för en annan lärare :D! Sen efter att vi hade läst en novell i engelskan hade vi skrivit om den i loggboken, och på den uppgiften hade jag tydligen fått B-A. Så jag är glad att jag fick mitt B. Nästa termin satsar jag på A!

Nu är jag som sagt skittrött och vill bara gå och lägga mig. Men det känns så onödigt när jag kan göra annat. Hämtade btw ut min bok på biblan i skolan som jag hade beställt. Den är väldigt spännande då det är en lite annorlunda biografi. Kan skriva om den här på bloggen sen när jag har läst ut den. Vilket jag tror att jag kommer göra inom två veckor :) Imorn är vi lediga och det ska bli så skönt. Ska träna vid 12, haha om jag lyckas gå upp så tidigt, och sedan vid tre ska jag till Wilma på middag och träffa andra mysiga människor jag inte har träffat på ett tag. Ska bli så nice! Wilma fyller år så det är därför det blir middag haha. Nu ska jag vila ett tag. BYE!




Visst var det ett tag sen jag la upp en webcambild? ^^


Skit

Fan, skrev ett inlägg här på mobilen men det försvann... Skriver när jag kmr hem. Jävla touchmobil...


Trött!

Godmorgon! Är så himla trött nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Har iaf bara tre lektioner idag så det står jag väl ut med. Egentligen vill jag bara sova men det går tyvärr inte.. Ska gå och ta tbanan om 45 min så jag hinner vila lite iaf. Nu har iaf min mammas kompis kommit hit med sin hund. Bloggar senare ikväll. Kram.


Who cares?


We found love in a hopeless place.

Borde egentligen sova, men känner inte riktigt för det. Har suttit och läst igenom gamla blogginlägg. Haha jag tycker alltid att jag var så rolig då, mycket roligare än nu. Känns bara som om mitt liv var roligare då.. Det är väl jag som nojar nu bara. Jag vet inte, men det känns som om jag bara är på dåligt humör nu för tiden. Vet inte varför och det stör mig. Om jag nu måste vara på dåligt humör vill jag åtminstone veta och förstå varför. Aja, jag hoppas att det går över. Imorn börjar jag vid 11 så det är skönt att få lite sovmorgon. Men jag måste ändå upp vid åtta för vid nio kommer min mammas kompis hit och ska vara här i några dagar. Nu känner jag att jag borde sova så att jag orkar upp imorn. Känner mig på lite bättre humör nu, vi får hoppas att det håller i sig. Ska äta min choklad haha och sen sova. Kram.



Haha så jag när jag var yngre xD


Snodde listan från Yogi <3 hehe.

10 FAVORITER
Färg: Röd
Mat: Gillar det mesta, men asiatisk mat är riktigt gott.
Band: Svårt, antingen The Script, Coldplay eller Lifehouse
Film: Hur ska jag kunna välja en? Men senaste var väl The Avengers
Bok: Det här är allt av Aidan Chambers
Sport: Dans
Årstid: Höst
Veckodag: Fredag
Glassmak: Blåbär kanske, eller polka. (om det är kulglass)

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Trött
Smak: Ingenting
Kläder: Trosor och t-shirt
Bakgrund: På datorn, en snygg än ;)
Nagellack: Spy-och-limegrönt
Tid: 23.33
Omgivning: Mitt rum.
Irritationsobjekt: Mina ögon som svider och att det inte är sommarlov än, och att min dator är seg.

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: Nja jag vet inte
Brutit mot lagen: Ja tekniskt sett har jag väl det, men inget allvarligt så länge ingen vet om det haha.
Blivit arresterad:
Badat naken: Inte ute i nån sjö eller nåt sånt, nej.
Varit med på TV: Haha aa, har faktiskt synts i disneychannel, Eric Saades musikvideo och även i ett inslag på Aktuellt :)
Kysst någon du inte känner: Nej

3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Kan inte säga endast tre personer, och sen vet jag faktiskt inte om jag kan/vill berätta allt för någon. (missförstå mig inte där)
Du tycker om: Tre personer? Haha orättvist att bara välja tre.
Du inte gillar: Finns säkert några men orkar inte fokusera på dem.

2 VAL

Kaffe eller te: Te såklart! Kommer aldrig dricka kaffe.
Vår eller höst: Höst tror jag, för det är så mysigt. Trots att jag fyller år på våren så är vädret så instabilt då

1 ÖNSKAN:
It's a secret people. Och om jag skriver ner den kan den inte gå i uppfyllelse.


I don't wanna get excited about someone I can't have.

Ibland undrar jag varför man lär sig vissa saker när man är liten. Varför barnen lär sig saker av de vuxna som man senare inser inte har varit sanna. Som att allt löser sig, att allt blir bra. Man tror på det först, men sen ser man att inte ens alla vuxna tror på det. Vad menar de egentligen med att försöka lura i oss att tro på något de själva knappt tror på? Vill de endast försäkra oss unga om att bara för att de kanske inte lyckades så betyder det inte att vi inte kan klara det? Och sen det här med att de får oss att tro att de vuxna vet allt, att de har svaren. Sen inser man att de inte alls har svaren på dina frågor, att ingen människa alls på denna jord kan ha det rätta svaret. Vad gör man då? Är allt då upp till en själv? Är det upp till oss att ha sån kontroll över våra egna liv? Varför var det ingen som förvarnade oss om hur svårt det skulle vara? Ville de inte skrämma oss med sanningen? Sanningen om livet?

Hur vet man vilka val man ska göra? Hur vet man vad som är rätt? Hur mycket ska man lyssna på vad andra säger? Ska man helt gå sin egen väg eller ska man ändå lyssna på andra åtminstone en bit? Eller är allt upp till en själv? Är det då ditt eget fel om du går fel väg, bara för att du just då kanske ville det, men att det sen visade sig vara helt fel. Och var gör du när du fortsätter göra samma misstag om och om igen. Är det då dags att kanske inse att du borde ta en annan väg? Eller ska du fortsätta att kämpa för det du vill mest, även fast du själv knappt tror på det själv?










you make me feel alive. that i'm not actually that loser I thought I were.



"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them" - Walt Disney


Helgen hos Jenny.

Har ju skrivit lite om helgen men kan skriva det jag inte berättat. Vi hade en trevlig helg trots att det regnade och vi knappt var ute och att helgen gick fort. Vi badade faktiskt en dag (förutom Yogi som har sina utslag :() och det var inte så kallt som jag trodde. Vi badade förstås i en uppvärmd pool annars hade det nog inte varit så mysigt. Vi spenderade även dagarna med att titta på filmer och käka godis och annat gott. Vi kollade först på... en film jag inte kommer ihåg var det var... jo juste! Valentine's day hehe. Och sedan i lördags kollade vi på Easy A och Bridesmades. Vi skulle sett på Bröllopsduellen men vi råkade ta fel fast det gjorde inte så mycket för vi garvade ändå :) En gång åt vi en god måltid ute i lilla tälthuset eller vad man nu kallar det haha. Då satt vi och friterade köttet direkt på bordet haha. Det var skitcoolt! Vi hade som sagt en trevlig helg, men alla var nog lite trötta när vi begav oss hemåt.



Jag träffade på en jättesöt katt innan jag mötte upp de andra. Haha ser den inte ut som katten i Alice i underlandet? Ögonen alltså?



Jag och Sara på tunnelbanan :)



Blommorna vi köpte till Jenny innan vi åkte, och pizzan som vi åt :)



Fondue :)



Mums.



Jennys söta katt Myran :)


I'm back.

Hallå alla! Vi har äntligen fått igång internet så nu ska det fungera, även fast det är lite trögt som vanligt. Vad har jag då gjort den senaste tiden? Inte så jättemycket har jag insett nu. Men ska berätta om det som är intressant i alla fall. Har ju då haft massa nationella prov, och även vanliga prov men nu är det över. Har även träffat Ibbe ganska mycket och vi har hängt på Reactor. Sedan hade Annika sitt födelsedagsfirande som var väldigt roligt! Och vi har även haft en grillkväll hos Yogi som var mysig! Vi har även varit i stan och träffats och försökt planera någon resa i sommar men det gick inte så bra så det blir ingen speciell resa haha :P men det går säkert bra ändå! En dag hade vi demokratidag med RKUA, det gick bra trots att det inte var så mycket folk där. Sen var det ju såklart Eurovision och jag hejade såklart troget på Loreen, och se där gick det ju utmärkt! Har även varit ute och ätit med min mamma ett antal gånger, tränat så gått det går med så lite tid som jag har.

Har även haft mitt informationsmöte om sommarjobbet och skrivit på anställningsavtal, och haft ett ledarmöte med de andra ledarna på jobbet. Missade då Timbuktu på grönan men det har jag kommit över nu haha. Har även varit och kollat på musikalen i skolan, och såklart ska jag missa firandet av Loreens hemkomst till Stockholm, men det gjorde mig inte så mycket för musikalen var underbart bra! De var så himla duktiga. Sen har jag ju precis kommit hem från en trevlig helg hos Jenny, men om det får ni ett separat inlägg :)

Det är väl mest vad jag har gjort. Haha har också fått reda på att jag fick E på matte nationella! Är väldigt nöjd då jag inte är så jättebra på matte. Fick även A på skrivdelen i engelska nationella, och B på muntliga, vilket jag var chockad över, så nu är jag glad. Var hemma från skolan idag då jag inte kände att jag mådde så bra. Betygen ska ju sättas idag så jag hoppas att det gick bra för mig. Snart är det i alla fall sommarlov och jag ska njuta så mycket jag kan av den här sommaren innan den nya terminen startar.

Lägger in lite bilder som jag tror jag har glömt att visa/skrivit om.

Bild från när vi testade att spela in i studion med bandet. Det blev lite fail haha för allt funkade inte x)



Mina nya jympadojor som jag köpte för ett tag sen xP



Jag när jag testade min nya håraccessoar (stavning).




Jag precis efter att jag klippt lugg :)



Här är vi kreativa på Reactor :)



Jag innan Annikas födelsedagsfirande.



Den goda tårtan vi åt.



Jag tog en joggingtur.



Vad hände med sommaren? :( Är den borta redan?



Redo inför grillkvällen hos Yogi :)



Grilla på.



Mumsig efterrätt.



Mysig försöka-plugga-ute-dag med Ibbe.





Träffade Yogi en varm dag för att planera inför sommaren :)



En dag i stan :)



Musikalen i skolan.


Regn regn o åter regn.

Vi har nu ätit frukost och nu sitter vi och snackar om allt mellan bloggare och mördare haha. Väldigt spännande. Har inte så mycket att skriva hehe men vi har det trevligt trots regnet. Vi får se om vi lyckas bada i poolen haha. Kram.


Hos Jenny.

Godmorgon allesammans! Är just nu hos Jenny och lånar hennes snygga MacBook Air medan hon sätter på sig sina linser så att hon kan se nåt. Haha hon höll på trampa mig i ansiktet i morse så det kan nog vara bra. Hittils har vi haft det mysigt. Men det började med att vi missade bussen och det blev struligt så vi kom dit en timme senare än väntat. När vi var där värmde vi oss och åt pizza och som efterrätt fondue. Vi doppade frukt i choklad. Åh det var underbart gott. Efter det gjorde vi oss i ordning och snackade och åt godis innan vi somnade. Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Det regnar ju så det blir väl ingen solning :( Vi har iaf förberett oss med massa filmer som vi ska se. Snart ska vi äta en god frukost så vi hörs senare :) Kan mobilblogga lite oxå sen om jag kommer ihåg. KRAM


Regn.

Hej mina vänner! Har just kommit hem efter en kort shoppingtur i kista. Fick med mig en snygg baddräkt (har inte använt det på åratal om vi bortser från spa), en söt kjol och ett par mjuka shorts hem. Kan inte fatta att det kan vara skitvarmt en helg, och sen nästa så regnar det som om det inte fanns nåt annat. Och vi som ska till Jenny ikväll :/ hoppas vi kan bada nån dag iaf..

Idag hade jag egentligen bara en lektion, vi började samhällen en halvtimme tidigare, alltså halv tio för att hinna med resten av redovisningarna. Efter det fick vi reda på resultatet på matte nationella. Haha jag fick E tack o lov! Ett tag var jag lite rädd för att jag inte skulle klara det men det gjorde jag haha. På franskan lämnade vi endast tillbaka cdn och så fick vi gå. Nu måste jag packa och förbereda det sista innan jag ska möta upp de andra, om tre timmar hehe. Bye.


RSS 2.0