Lyckad kväll och dag.

Godkväll bloggen! Jag är så himla trött nu, sov ju som sagt bara 5 timmar. Var först på picknicken med fältarna igår och grillade lite korv och snackade och lyssnade på musik en stund, trevligt! Efter det åkte jag och mötte upp tjejerna i centrum och så gick vi och handlade det vi behövde. Vi åkte sedan till Huvudsta och träffade Jenny. Sedan gick vi till klipporna och satte oss tillrätta haha efter en svår bergsklättring ner. Vi grillade hamburgare, åt godis, drack läsk. Vi tog även en simtur i det inte så kalla vattnet. Vi simmade runt en ganska lång stund, vilket var härligt. Sedan snackade vi en massa och det började dra ihop sig för att bege sig iväg.
 
Eftersom Yogi skulle åka till Halmstad idag så åkte hon hem, medan vi andra åkte till Jennys lägenhet. Där satt vi och snackade om allt möjligt! Jag oh Alitzel sov där men Sara åkte hem. Haha jag och Alitzel låg och snackade ända til 5 på morgonen! Jenny hade då somnat sedan länge! Imorse när jag vaknade var jag helt död! Men efter ett tag piggnade jag till. Jag åkte hem en stund och sedan var det dags att bege sig ut igen och träffa Alex. Vi åt glass och satt vid slussen och snackade, och tog sedan en lång promenad i stan. Mysigt var det.
 
Just nu gör jag inte så mycket, känner att jag vill sova men klockan är ännu inte så mycket så jag vet inte om jag skulle lyckas somna. Imorn ska jag iaf på konsert med Helena på kvällen. Vi har inte bestämt när vi ska ses än så jag får väl ta och smsa henne om det snart.
 
Kram.
 
Picknick med fältarna!
 
Grilla!
 
Gottigott!
 
Cola.
 
Grillning av marshmallows.
 
Ett litet collage på min outfit.
 
Jag och Alitzel chillar.
 
Jag och Alitzel :)
 
Alla utom Sara som är fotograf!
 
Jag och Alitzel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0